Krysia
|
Pozdravljene še enkrat! Ana P.: tudi midva bova imela kar belo posteljico, ker je bila že prej bela, pa je ne morem toliko zbrusit, da bi šla čisto vsa barva dol. Nell, hvala za info. Jaz sem bila prepričana, da take "prijazne" barve obstajajo samo v osnovnih različicah (bela, ...), tako da si me zdaj prijetno presenetila s tole mint zeleno. Maja T., tole je pa res lepo!! Pa sobica je tud lepo pobarvana ... Pridna si. Pa končno so ti dostavili ta voziček - še dobro, a ne? Dojenč, drugič povej, da greš na dopust - se dolgo nisi oglasila, pa nas je že kar malo skrbelo zate. Če si pa povedala, se pa opravičujem - nosečniška skleroza, saj veš . Upam, da si uživala ... Drugač gre pa men tud tale oranžna močno na jetra (ful težko berem na taki podlagi), sam kaj moremo ... očitno so se odločili, da bo poleti taka barva ... bog ve kaj nas čaka jeseni Sam ne kakšna odurno rjava, prosim ... Anita goitan, se greš ta vikend tudi kam potepat? Sem ti že večkrat hotela napisat, da te prav občudujem, ker si tako aktivna ... Midva bova šla verjetno na en lahek pohod po Robanovem kotu ... Prejšnji vikend sva šla pa do slapa Orglice (Kamniška Bistrica). Saj se trudiva, samo mene kar hitro zmatra, tako da izbirava bolj lahke in položne poti ... pa še potem grem sama sebi na živce, ker se tako počasi premikam, ... no, dokler se lahko takole sprehajam, se ne smem nič pritoževat, a ne? Tako, zdaj pa še malo počivat - očitno sem se zjutraj malo preveč naprezala, me vse boli ... bo moral možek kar sam zbrusit do konca ... al bo pa popoldan boljše, pa bom jaz ... Uživajte ... vi in vaši .
|