|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
3.7.2008 6:43:43   
miškolinček
Dobro jutro,spali kot ubiti do pol petih,pol pa konec. Me je zvečer že ob 9 zmanjkal.

A že imateuser posted image ,moja je že kuhana,jo srkam zdaj grem pa prebrat kaj ste zvčer napisale,ko sem jaz ušla od tuki v posteljo.

Pa še user posted image  za vse vas.

P:S: Sem prej pozabila napisat. Naty vso srečo na izpitu,držim pesti da dobiš sama zakšna vprašanja na katera boš vedela odgovorit,skratka zate lahka.user posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 3.7.2008 6:45:34 >

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
3.7.2008 7:17:22   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

miškolinček - hvala za tolažbo..tudi jaz sem med zeloooo okroglimi nosečkami. Ma bom povedala itak se ne poznamo (edin naty)-mam že 88 kg in mam noge k slon, rit pa kot tovornjak..nič čudnega da mi m oj piska piiiiiip piiiiiip ko grem rikvert. Potem si pa predstavljajte mojega ki je kot špaget zraven mene user posted image
Hvala bogu gre potem to dol, drugače bomo pa še dodatno delali da pridem vsaj na 73 kot pred nosečnostjo ali pa na 65 kot sem imela 2 leti nazaj. Pišuka, s kje te kile pa isto jem več ali manj sadje, zelenjavo, čimmanj olja, sladkega, soljenega.user posted image
karmar - moj današnji jedilnik (se včerajšnjega ne spomnimuser posted image user posted image user posted image ): 2 litra vode min., jogurt in žemlja, jabolko, koruzni žganci (1 skodela) in mleko, 2 (najmanjša)kosa pice (sem jih sunila mojemuuser posted image ), kinder bueno (ma nisem moogla da ga nebi) in velik kos lubenice. To je vse. Pa se mi ne zdi veliko...user posted image Je pa hrana v podobnih količinah vsak dan, le za kosilo imam ponavadi kak mesek  pa krompirček pa nujno solatko zraven, samo v tej vročini mi to ne paše...

Erin, po slikah sodeč pa po kg se meni ne zdiš zeloo okrogla,pač normalna nosečka.
Jaz tudi lohk kg povem, kaj pa je to,se jih ne sramujem se čist dobr počutim. Pa da te potolažim,kg gredo potem res dol,mogoče ne ravno popolnoma vse,velika večina pa zelo kmalu,kasneje pa do 1 leta otroka vse,včasih še več.
Jaz sem v prvi user posted image tudi imela krepko čez 80 kg,ker me pač moja bolezen ni matrala, pa se nisem nič sekirala. Dobila sem dol brez hujšanja in diet vse kar sem pridobila. Potem sem se pa 2 leti nazaj ko sem se popolnoma pozdravila in nisem imela težav s črevesjem zredila,pa se tud nisem sekirala ker je to pomenilo da sem prišla k sebi, tako da sem zdaj štartala z 70 kg. Se pa tako malo redim zdaj zaradi črevesja pa še tamal mi vse poje. Verjemi,veliko rajši bi imela kakšen kg preveč kot pa da imam probleme in se pol sekiram. Trenutno sem na 75,5,ampak sem se zdaj začela malo bolj redit ker tudi več pojem,ker mi črevesje ne nagaja toliko. Imam pa zaot najslabšo kri tle,manjka mi železa, in vseh drugi stvari (ne vprašaj kako izgleda izvid),tako da se mi že mal meša od vseh tablet. Danes dobim tudi Kalinor,ker mi primanjkuje kalija,zato imam tudi skoz krče po nogah,pa še kje drugje. Od legoferja se mi pa itak že obrača. Pa tudi tiste špike v rit so ble za en drek, sem imela pol še manj Hb. Mam požeruha v trebuhu,zato pa je tudi za 3 tedne prevelik.

Tvojega bi pa jaz kr mal v rit brcnila,kaj se pa gre, a misli da boš do konca nosečnosti ravna ali kaj,piiip,piiiip pa kaj šeuser posted image .
Tle morm pa jaz mojga pohvalit,tudi enkrat mi ni rekel kakšna sem,pa imam poleg več kg, tudi popolnoma cel trebuh popokan,ampak res cel, peče kot hudič (no, pa sem povedala). Pač tako je,ene matrajo ene stvari ene pa druge. Bom pač imela malo bolj razrezan trebuh, kaj pa je to napram zdravju mojemu in mojega user posted image . Ko imaš enkrat težave gledaš bolj na te stvari, saj sama sigurno razumeš. Tvoj bi ti pa tudi mogela malo bolj ob strani stat,saj nosiš njegovega otroka. Mgoče ne bi blo slabo ko bi ga mogel še mal on.

Pa vedeti moraš, da tiste ki so prej kadile pa so potem nehale, hkrtai pa še zanosile tudi pridobijo več kg. Ampak to je samo za pohvalit in ne grajat. Pa tiste ki imajo prej malo kg, se tudi načeloma potem zredijo veliko bolj kot tiste ki jih imamo že prej mal več,ni pa recepta.
Vidve s Karmar jesta popolnoma zdravo, mogoče celo bolj malo.
Jaz sem se najbolj zredila ko sem se poročila,pa k njemu preselila,prej sem imela okrog 55 kg, potem pa 65 ali pa več. Pa tudi moj ni izjema,ko sva se spoznala je bil zelo šlank pa visok. Zdaj je pa visok pa nabit,ni ravno debel je pa 20 kg težji od takrat,mislim da mu 3 št. na vagi ne uidejo (noče povedat). Je pač ornk dec.
Ni kaj,ne pravjo zastonj da gre ljubezen skozi želodec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, pa sem se zlajala že navsezgodaj zjutraj. Očitno bo res treba srečanje naredit,pa mal uro na prej prestavit ker drugače bomo do polnoči tam, nas bodo vse ven pometaliuser posted image user posted image (se sam hecam).

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
3.7.2008 7:18:18   
naty13
Jutro.

Miškolinček hvala za user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja upam na vpr. ki mi bodo odgovarjala. Hvala ker držite pesti zame. user posted image  Vam pa še ne bom pobegnila, ker imam šele ob 15.15. user posted image

Sandra tudi družinska večerja je nekaj. Važno, da imata doma mir in ti lahko počivaš. user posted image

kozmetika - ja, res nanese veliko denarja samo nekaj malenkosti user posted image

Andrejaboris - kako si? Ali je kaj bolje danes?

Jaz pa še počakam, da se naš mulček zbudi, ga oblečem in šibava do mami. Bom mela fajn dopoldne mir. Se bom mal probala še učit - ponovit - mogoče mi bo kakšna besedica še skočila v glavo. user posted image  Pa mal bom probala se spočit. user posted image

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
3.7.2008 8:29:39   
kaja02
jutro!!!

hvala za kavo, si jo bom kar privošla

kakšna grozna noč, najprej je moj smrčal kot za stavo, sem vrata v spalnico zaprla, jaz pa zaradi sparine sedela na balkonu do 4. ure  zjutraj, pa sem ga ven slišala, še dobro da živimo v hiši, drugače bi vse soesede zbudil
pa koleni so me boleli ( pa nisem našla kreme nikjer ), tako da mislim, da bo danes vsaj ploha če druga ne- HB se bo vsaj malo ohladil
smrkam kot za stavo, vedno ko pihnem nos mi trebuh utrdi, tako da si sedaj še pihat več ne upam

eh že na vsezgodaj jamram
naty- držim pesti pa dobro opravi

andrejaboris- upam da si danes bolje
sandra- user posted image  za večerjo, smo jo mi tudi imeli, drugače pa sva s Kajo že cel teden abonirane pri mojmu v službi ( beri: kuhar), saj se mi enostavno ne da kuhat 

miškolinček- user posted image  za lajanje, a veš da se tud jaz počutim bolje, ko sem ga prebrala, a prideš še mojga uštimat, jaz sem mal že obupala nad njimuser posted image

no pa da se še pohvalim, gereva danes Eroiko poslušat- komaj čakam, bom mela veselico v trebuhu, saj vedno ko si jih prižgem mi začne migat 100 na uro, pa ne vem al od veselja al mi hoče povedat da naj že neham poslušat

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
3.7.2008 8:54:13   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02
miškolinček- user posted image  za lajanje, a veš da se tud jaz počutim bolje, ko sem ga prebrala, a prideš še mojga uštimat, jaz sem mal že obupala nad njimuser posted image

Ah, saj ni tako idealen veš, se tudi kregava veliko,sploh zdaj ko meni hprmoni nagajajo on pa to ne zastopi,pa pravi da sem tečna. Sem se že navadila,hvalabogu imam 2 ušesa. user posted image
Je tak da ga bolj razjezi če pustim kje kakšno cunjo ležat,ali pa če ni takoj vse na svojem mestu,pa posoda koj pomita,pa cunje pospravljen,oprane, pa takšne stvari. Jaz pač to vse zdaj delam malo bolj počasi pa z več počitka vmes in če ma slab dan kr nekaj sitnari.
Samo jaz se ne dam, mu kr povem ,da če mu kaj ne paše naj prime pa sam naredi ali pa naj počaka da k sebi pridem.
Pa smrči tudi moj za znoretuser posted image . Je že prej,zdaj me pa sploh moti ko sama slabo spim.
Najbolj mi gre na živce ko mi na kavču zaspi pol pa tako smrči, da je meni še na balkonu nerodno biti ker ga vsi slišijo. Zdaj ga kr v spalnico pošljem če vidim da že tle spim,pa glih tko jambra kok sem tečna da še mal podremat ne sme na kavču (ob pol 11 zvečer,ponavadi se ta dremež zavleče tudi do 3 zjutraj,pol pa misli da bo v spalnico prišel pa še tam naprej smrčal).
Ne,hvala, jaz ga kr spalnico pošljem,pa mal preslišim godrnjanje, sama sem pa kr na kavču če ne morem spat. Imamo HB nov kavč na katerem se super tudi spi če nimaš user posted image težav.
Zdaj sem ga mal prešinfalauser posted image , vidiš pa se tudi koj boljše počutim,mogoče se mu pa kaj kolca na šihtu.

Je pa zdaj mal drugače ko sem mu povedala da tudi že tiste avgusta rojevajo,pa odkar mi je G. rekla malo bolj počivat,pa ga kr mal skrbi kdaj bo sobo uštimal,pa vse ostalo, ker nimamo namreč še nič. zgleda je mislil da bo vse zadnji teden naredil tako kot pri ta prvemu. Kr nej še njega mal skrbi, ne sam mene.

Pr nas je pa ponoči bla ploha,zdaj pa spet žge kot samuser posted image . A niso rekli da bo julij vroč,avgust pa deževen. Če bo tako, bomo še gagale do avgusta,vsaj tiste ki ga bomo dočakale.

Andrejaboris,kako si? A si kaj boljše? Ne vem,če ti je katera poslala tel.št. kot si želela. Ti pošljem še jaz svojo na ZS,pa če želiš lahko mene obvestiš,če se nisi že s katero drugo zmenila. Tvoj sinček je pa res priden,pa kakšne luštne blond laske ma. Star je pa toliko kot moj se mi zdi. Pa odvajanje od plenic vam gre tudi tako dobro kot nam vidimuser posted image .

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
3.7.2008 9:11:31   
naty13
Srečanje v Kranju:petek  11.7.

Ura:  17:00

Kraj: Qlandia 

- Naty13
- Miškolinček
- Tejkaz
- Zoja Miša
- Iva77
- Julija08
- Krysia
- Nevaeva user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
3.7.2008 9:13:15   
Maja T.
Joj so-user posted image pa ve niste normalne user posted image , koliko ste načvekale. Ne bi rekla, da me 1 teden ne bi bilo na RR, pa sem še včeraj dopoldan bila.

No pa smo pobarvali user posted image user posted image user posted image . Včeraj je bil pri naju pravi full haus, sta bila tašča in tast in moja dva, skratka gužvasto. Moram pa obe mami pohvalit, vse sta mi sčistile, vsa okna, žaluzije, prah na omarah, bravo za obe mami user posted image user posted image user posted image .
Zvečer pa je ati še pekel na balkonu letance, smo imeli na koncu mini piknik.
Po vsem tem sem  bila tako zmatrana, ko da bi vse sama delala user posted image , edina moja naloga pa je bila, da sem narezala paradižnik, papriko in čebulo. Drugo me niso pustili delat user posted image

Ravnokar sem naredila paketek za našo malo žabico, ko gre iz P., moram pa še zase nekaj malenkosti kupit, ala deo, pa ščetko, pa copate..., bom to imela extra parajt, ne bom jemala to od doma, da ki v tisti paniki ne pozabim.

Grem malo bolj podrobno brat, prej sem samo malo preletela, me je predvsem zanimalo kako si ti Andrejaboris in vidim, da se stanje vseeno ni čisto umirilo.
Pojdi se raje pokazat, držim pesti zate, da je vse OK in da so samo lažni popadki user posted image user posted image user posted image ...

Dam še vmes kompot kuhat, pa prat posteljnino (sva morala ja v sveži posteljnini spat, ko pa je spalnica na sveže pobarvana user posted image user posted image user posted image ), se vam potem pridružim user posted image .

Uh, danes pa čakam tako pričakovan voziček...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

Neposredna povezava do sporočila: 1607
3.7.2008 9:15:11   
naty13
Evo, sem že nazaj.

Nejc je pri babici in bo gotovo užival, jaz imam pa mir. user posted image

Zdej pa hitro zajtrk pripravit, potem pa še mal za knjige. ko bi bilo le zadnjič. user posted image

Lepo čvekajte, vas pridem pogledat kaj. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
3.7.2008 9:26:30   
anita goitan
dan punce,
mal vas samo prečitam potem hitim na pošto, sem te dni ko me ni bilo dobila dve pismi iz CSD, sigurno gre za kako odločbo(porodniška, nakazilo denarjauser posted image ).
Vidim da ste super, vse imate že več ali manj nakupljeno, tudi sama, tudi mazilo za presredek ma ga še ne uporabljam, mogoče bolj okrog 37 tedna prej si ne upam, da ne bi kaj sprožila, ker piše da po 34 tednu.
OK se čitam potem, lep dan

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
3.7.2008 9:42:17   
bella02
naty, držimo pesti

Partnerji: nihče ni popoln ali idealen. Vsi imamo napake. Če bi bili oni eno popoldne skupaj ali na forumu, verjemite, da bi imeli veliko za povedat čez nas. Pa čeprav se ne zavedajo, da jim povečini kar lepo odnašamo riti. Tudi moj smrči, sam ga kar porukam, da se premakne. Kar se tiče pospravljanja, včasih mal zavije z očmi, samo pri 4-letnem frocu pač ne moreš imeti tipi topi. Saj jo poskušam navadit, da pospravlja igrače za seboj, samo včasih pač ne uspe. Je pa zlat in mi posesa stanovanje in tudfi pomije, če je treba. Do sem imela vsako soboto pospravljeno in pomito po tleh, zdaj se to ne dogaja. Pomivam, ko se pač dobro počutim in zaradi tega ne bo nobenga user posted image vzel.

Sem že rekla to, pa bom še enkrat: HB za ta forum, da se lahko mal zlajamo in spovemo, da potem lažje živimo. Sem pa skoraj prepričana v trditev, da kdor se v zvezi nikoli ne spre, nekaj ne štima. Če prej ne, otroci naredijo svoje. In prav je tako. Bi nam blo drugač dolgčas.

Lep dan, pa spet: v senco in noge gor! Men se že zdej ne ljubi cunj it obesit, kaj šele bo user posted image user posted image user posted image

In HB za copy user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 3.7.2008 9:47:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 1610
3.7.2008 9:46:32   
bella02
Maja T., dej jih še k men pošlji za eno popoldne user posted image user posted image user posted image  

andrejaboris, upam, da si uredu in da te ne matra več. Oglasi se kaj! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 3.7.2008 9:49:06 >

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
3.7.2008 9:50:47   
ozziebo
Jutro čvekice!!!!
Sem šele zdaj prišla do računalnika, so nam napeljevali optični kabel za internet, tako da je zdaj brzina!!user posted image

Andrejaboris, kako si???
Naty, držim pesti za izpit!!!

Kar se hrane tiče, pa me je kar groza, saj po moje pojem dvakrat več kot ste ve napisale, včeraj: jogurt s svežimi malinami in kornfleksi, za malico ajdov kruh z orehi pa margarina pa marmelada pa jabolko, pa pred kosilom še malo jogurta, za kosilo pohane bučke, pečen krompir, solata pa sladoled, pa še namesto večerje sladoled z jagodno marmeladouser posted image , hmmm... Edino da res ne jem po 18. uri, če ne me tako zgaga peče, da celo noč presedim.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
3.7.2008 9:51:44   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Kaj je to????

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
3.7.2008 9:53:13   
sandra123
Jutro...sem ravnokar iz postelje prilezla...zgleda, da moram nadoknaditi spanec za nazajuser posted image , noč je bila dokaj mirna, ob 5-ih zjutraj mi je bilo pa takooooooooo vroče, da sem se čisto slekla, je dragi rekel, da tega že celo večnost ni doživel in da ne bo imel nič proti, če se še kdaj to zgodi user posted image user posted image user posted image ...
Zdaj si kuham user posted image , jo pošiljam še ostalim, če katera želiuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
3.7.2008 9:58:37   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
ob 5-ih zjutraj mi je bilo pa takooooooooo vroče, da sem se čisto slekla, je dragi rekel, da tega že celo večnost ni doživel in da ne bo imel nič proti, če se še kdaj to zgodi user posted image user posted image user posted image ...

mojga pa nič ne gane, se me boji tikat...user posted image user posted image user posted image  bi lohk cel dan letala naga po hišiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
3.7.2008 9:59:11   
bambi14
Jutro user posted image ,

andrejaboris- ja kje si,....me že malo skrbi zate. Ti bom poslala ZS in se kaj slišiva, če boš kaj lutala po MB-ju.
partnerji- moj je tak zlat, da prenaša vse moje finte.....mi je reko, da mam srečo, da sem noseča in da upa....da me bo tečnoba minla.user posted image
1.07.- sem imela pregled ampak sem pozabla sporočit. No najbrž je vse OK,....je bil nadomestni dohtar in ni nič kaj zgovoren,...smo pa z glavico navzdol in brcamo pod rebra in delamo kislino/ za pop...
Naslednji pregled 21.07. končno spet pri moji dohtarci, ki mi vse lepo obrazloži in komentira, bravo za take gin.user posted image
No pa da dodam še fotko naše gradnje- kriiizaaa....moj pravi, da bo do avgusta pod streho z okniuser posted image .

user posted image

dajmo se  presenetit.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
3.7.2008 10:00:46   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Kaj je to????

To tud mene zanima.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
3.7.2008 10:02:48   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Kaj je to????

hiiiihihihihihihiihihiuser posted image
se vidi, da smo iz različnih koncev Slovenije, še mi se ne razumemo...kaj šele tujci.

To so perutičke na žaru. Njamiuser posted image .

ps- sem bla v srednji šoli v Lj in med poukom mi je sošolka rekla naj ji dam eno MASO- halo,...ka te to je,..pa jo vprašam a kulico bi rada,...pa pravi ona ne MASO. In se nisma mogle zmenit...user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
3.7.2008 10:03:17   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček
Samo jaz se ne dam, mu kr povem ,da če mu kaj ne paše naj prime pa sam naredi ali pa naj počaka da k sebi pridem.
Pa smrči tudi moj za znoretuser posted image . Je že prej,zdaj me pa sploh moti ko sama slabo spim.
Najbolj mi gre na živce ko mi na kavču zaspi pol pa tako smrči, da je meni še na balkonu nerodno biti ker ga vsi slišijo. Zdaj ga kr v spalnico pošljem če vidim da že tle spim,pa glih tko jambra kok sem tečna da še mal podremat ne sme na kavču (ob pol 11 zvečer,ponavadi se ta dremež zavleče tudi do 3 zjutraj,pol pa misli da bo v spalnico prišel pa še tam naprej smrčal).
Ne,hvala, jaz ga kr spalnico pošljem,pa mal preslišim godrnjanje, sama sem pa kr na kavču če ne morem spat. Imamo HB nov kavč na katerem se super

Miškolinček, se podpišem pod tvoj post user posted image user posted image user posted image , tudi moj občasno tako smrči, da bi ga najrajši s hladno vodo zbudila in mu rekla naj neha...in tudi jaz potem ponavadi prespim noč na kavčuuser posted image ...
Glede likanja je bil pa moj user posted image tako priden, da še vedno vse srajce visijo na stojalu in čakajo, da se jih nekdo usmiliuser posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 1619
3.7.2008 10:09:13   
bambi14
Jaz pa imam za vas na ogled naju z user posted image ,....30.teden( pred 3 tedni) pri kolegu smo se kopali in imeli nedelski poknik hkrati,...mah je blo fino.
user posted image

in pri 33. tednu( včeraj)

user posted image

obseg 100 cm.user posted image in +12 kg

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 3.7.2008 10:14:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 1620
3.7.2008 10:14:22   
miškolinček
Bambi, fletna sta,pa velika tudi (glede na slikce,heee,he,he,he). Lep buši, pa nič strij, madonca kok sem ti foušuser posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
3.7.2008 10:14:31   
bella02
bambi, držimo pesti, da vam uspe, čeprav moram priznati, da tale tvoj pa je optimist. Če bo dosti pridnih rok, se da vse.
Moja sošolka iz Kočevja pa je hotela imeti kislino user posted image (kuli)

Maja T, sam letance (tud jaz nisem mela pojma, kaj bi to blo, pa bi rekla frluge, pa bi blo čist jasn user posted image user posted image user posted image ) kar doma pustite, bom jaz kakšne čevape zrihtala user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
3.7.2008 10:15:12   
bambi14
.........ma spet sem zaj....... fotke.
Ma sma ogromnauser posted image user posted image

....ma kak naj to zmanjšam hudimana.?

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 3.7.2008 10:16:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 1623
3.7.2008 10:17:14   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Glede likanja je bil pa moj user posted image tako priden, da še vedno vse srajce visijo na stojalu in čakajo, da se jih nekdo usmiliuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Verjetno ima še kakšno na zalogi,pol pa te še čakajo na vrsto. Kr pusti jih še malo pri miru,da ne boš potem spet čist zmozgana, mogoče se bodo pa zlikale.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1624
3.7.2008 10:19:38   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

.........ma spet sem zaj....... fotke.
Ma sma ogromnauser posted image user posted image

....ma kak naj to zmanjšam hudimana.?

Kr pusti tko kt je, saj je zanimivo. Baje jih moraš pomanjšat preden jih objaviš,kje in kako to gre pa ne vem pomagat, na žalost.
Ne,nista vidva ogromna ampak slikice, ne me narobe razumetuser posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

PEDIATER
nataly33

Ste zadovoljni s svojim pediatrom/pediatrinjo?

DA (83%)

NE (17%)

Število vseh glasov: 98

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!