miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin miškolinček - hvala za tolažbo..tudi jaz sem med zeloooo okroglimi nosečkami. Ma bom povedala itak se ne poznamo (edin naty)-mam že 88 kg in mam noge k slon, rit pa kot tovornjak..nič čudnega da mi m oj piska piiiiiip piiiiiip ko grem rikvert. Potem si pa predstavljajte mojega ki je kot špaget zraven mene Hvala bogu gre potem to dol, drugače bomo pa še dodatno delali da pridem vsaj na 73 kot pred nosečnostjo ali pa na 65 kot sem imela 2 leti nazaj. Pišuka, s kje te kile pa isto jem več ali manj sadje, zelenjavo, čimmanj olja, sladkega, soljenega. karmar - moj današnji jedilnik (se včerajšnjega ne spomnim ): 2 litra vode min., jogurt in žemlja, jabolko, koruzni žganci (1 skodela) in mleko, 2 (najmanjša)kosa pice (sem jih sunila mojemu ), kinder bueno (ma nisem moogla da ga nebi) in velik kos lubenice. To je vse. Pa se mi ne zdi veliko... Je pa hrana v podobnih količinah vsak dan, le za kosilo imam ponavadi kak mesek pa krompirček pa nujno solatko zraven, samo v tej vročini mi to ne paše... Erin, po slikah sodeč pa po kg se meni ne zdiš zeloo okrogla,pač normalna nosečka. Jaz tudi lohk kg povem, kaj pa je to,se jih ne sramujem se čist dobr počutim. Pa da te potolažim,kg gredo potem res dol,mogoče ne ravno popolnoma vse,velika večina pa zelo kmalu,kasneje pa do 1 leta otroka vse,včasih še več. Jaz sem v prvi tudi imela krepko čez 80 kg,ker me pač moja bolezen ni matrala, pa se nisem nič sekirala. Dobila sem dol brez hujšanja in diet vse kar sem pridobila. Potem sem se pa 2 leti nazaj ko sem se popolnoma pozdravila in nisem imela težav s črevesjem zredila,pa se tud nisem sekirala ker je to pomenilo da sem prišla k sebi, tako da sem zdaj štartala z 70 kg. Se pa tako malo redim zdaj zaradi črevesja pa še tamal mi vse poje. Verjemi,veliko rajši bi imela kakšen kg preveč kot pa da imam probleme in se pol sekiram. Trenutno sem na 75,5,ampak sem se zdaj začela malo bolj redit ker tudi več pojem,ker mi črevesje ne nagaja toliko. Imam pa zaot najslabšo kri tle,manjka mi železa, in vseh drugi stvari (ne vprašaj kako izgleda izvid),tako da se mi že mal meša od vseh tablet. Danes dobim tudi Kalinor,ker mi primanjkuje kalija,zato imam tudi skoz krče po nogah,pa še kje drugje. Od legoferja se mi pa itak že obrača. Pa tudi tiste špike v rit so ble za en drek, sem imela pol še manj Hb. Mam požeruha v trebuhu,zato pa je tudi za 3 tedne prevelik. Tvojega bi pa jaz kr mal v rit brcnila,kaj se pa gre, a misli da boš do konca nosečnosti ravna ali kaj,piiip,piiiip pa kaj še . Tle morm pa jaz mojga pohvalit,tudi enkrat mi ni rekel kakšna sem,pa imam poleg več kg, tudi popolnoma cel trebuh popokan,ampak res cel, peče kot hudič (no, pa sem povedala). Pač tako je,ene matrajo ene stvari ene pa druge. Bom pač imela malo bolj razrezan trebuh, kaj pa je to napram zdravju mojemu in mojega . Ko imaš enkrat težave gledaš bolj na te stvari, saj sama sigurno razumeš. Tvoj bi ti pa tudi mogela malo bolj ob strani stat,saj nosiš njegovega otroka. Mgoče ne bi blo slabo ko bi ga mogel še mal on. Pa vedeti moraš, da tiste ki so prej kadile pa so potem nehale, hkrtai pa še zanosile tudi pridobijo več kg. Ampak to je samo za pohvalit in ne grajat. Pa tiste ki imajo prej malo kg, se tudi načeloma potem zredijo veliko bolj kot tiste ki jih imamo že prej mal več,ni pa recepta. Vidve s Karmar jesta popolnoma zdravo, mogoče celo bolj malo. Jaz sem se najbolj zredila ko sem se poročila,pa k njemu preselila,prej sem imela okrog 55 kg, potem pa 65 ali pa več. Pa tudi moj ni izjema,ko sva se spoznala je bil zelo šlank pa visok. Zdaj je pa visok pa nabit,ni ravno debel je pa 20 kg težji od takrat,mislim da mu 3 št. na vagi ne uidejo (noče povedat). Je pač ornk dec. Ni kaj,ne pravjo zastonj da gre ljubezen skozi želodec. Tako, pa sem se zlajala že navsezgodaj zjutraj. Očitno bo res treba srečanje naredit,pa mal uro na prej prestavit ker drugače bomo do polnoči tam, nas bodo vse ven pometali (se sam hecam).
|