cebrca
|
Jaz pa včeraj sprašujem za tretji del, danes ste mi pa že pobezljale da vas komaj dohajam! naty in Maja T obema hvala za kavico! Sandra ti kar podnevi notr prinesi, za noči pa raje začni razmišljat, da so to treningi za kasneje. Veš kako bo fino, ko boš že navajena. Zdaj lahko vsaj vrata zapreš, da ne slišiš kako Pa želim ti čimveč počitka! Spodnji "štuk" jaz to kar mojemu prepustim, zakaj bi se jaz matrala in njega prikrajšala za užitek, če to rad dela! lana777 na žalost tudi jaz vem kako to zgleda. Ne moreš drugega kot stat ob strani in spodbujat, ostalo pa naredi čas! daja27 nisem imela v mislih prezgodnjega poroda, imela sem v mislih če bom šla čez rok (sem 100% optimist) , da bo takrat prav prišlo! Sicer se pa samo hecam, to pa nikomur ne škodi! Pri nas ni ravno kake izbire za telovadbo, jaz sem se odločila za dolge sprehode po naravi, pa se kar dobro obnese, kaj hujšega kot zadihanost me zaenkrat še ni doletelo! bambi14 jaz že zdaj mojega počasi "uvajam", da bo moral kasneje kakšno zadevo pač sam uredit ali naredit. Bolje postopoma, kot pa vse naenkrat! Mariborčanke pridno se načvekajte! Neža7 zate in za tvojo , da bo vse u redu! Pa da bo boljša hrana z inzulinom res pomagala. Zoja Miša si povedala, da boš leteča, ampak da boš pa tako pridna pa res nisem vedela! Kopalniški blok je pa 1A s črtico, čisto drugače zgleda, kot pa sta imela prej! tatly s kilogrami se boš ukvarjala po porodu, zdaj raje skrbi za svojo , da bo čimbolj zdrava! na porodu sem se mojemu zadnjič na MŠ šoli nasmejala, ko je babico spraševal, če bo treba v porodni sobi kaj pomagat za prijet ali potegnit. Sem dobila občutek, da bo pri meni vse ven napodil, pa kar sam zadevo uredil Bomo videli kako bo dejansko zgledalo, da ne bo potem tak primer, ko je babica rekla da je 120 kg mož v porodni sobi padel skupaj in ga je cela porodna soba ven vlekla, žena je pa skoraj sama potem rodila! OK se beremo še kasneje!