bella02
|
Nismo še čisto prepričani, če pa bomo, je ne bom v Medvodah pri tašči pustila, tako kot ona misli. IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Ja itak, tega ne bi pa tud jaz ne bi niti pod razno storila. Že tako vem, da mi bop šla njena prisotnost na začetku, ko bom rodila, fajn na živce, samo vem, da mi hoče samo dobro. Če bi bila prisotna moja mami, bi to jemala čisto drugače, tako pa ... Pa je drugače zlata tašča, vse bi dala za našo malo ali zame, samo ... V prvi me je streslo edino takrat, ko me je ona pobožala po bušiju, pa se me je še kdo drug dotaknil. Kaj pa vem ... Verjamem, da te je strah, samo boš zmogla. Cotke vzamejo čas, ko pereš in likaš, kupljene so hitro , pa kozmetika tudi. Je pa pred tabo drug zahteven projekt, to je selitev. Upam, da ne bo prevroče in da se ne boš preveč naprezala, da ne boš šla že prej v Rim. Pazi nase!!! cebrca, tudi mi smo imeli že dopoldne 27°C v stanovanju, pa sem celo noč luftala. Zdaj sem malo odprla, vsaj malo popiha sklozi. Sem včeraj moje hecala, da imam idejo za darilo za mojih 30 let: klimo. Sej mi je ne rabijo kupit, samo namesto kupa drobnarij naj raje prispevajo kak everček za klimo, pa bom 100% zadovoljna z darilom . Kje je še jesen??? Moj pa sanja o morju, jaz pa po eni strani ja, po drugi pa ne, ker bi me od vročine pobralo. Pa meni HB tudi samo noge zatekajo, drugje ne. Sem pa zdaj 2 dni padala kot nora na Colo in Schweps. Tolažim se s tem, da to Mercatorjovo Colo delajo v Unionu in kolikor vem, je ta od vseh teh Cocacol, coct nekako najbol zdrava oz. najmanj strupena. Če že moram piti to brozgo . Sam sem potem včeraj preklopila na vodo, ker sem bila po Schwepsu samo bolj žejna. Ampak men počas ta voda že povsod ven gleda (pa ne mislim s tem znojenja ). Men pa ni vroče...... ....... vroče je nama
|