miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Miškolinček ti pa res počivaj, da ne prehitiš Sandre in Sayuri po levi. pa ne govori, da imaš velik buši, ker ga nimaš. Jaz sem imela nekaj dni pred porodom vodo katastrofalno in mi je G rekla, da bo kmalu sledeč po rezultatih vode. Zato počivaj. Zdej grem pa mal pogledat na kavč, če je kaj novega. Madonca ti si se pa lotila dela, a prideš še k meni, sam pol boš mogla Nejca še mal dlje na morju pustit,ker boš mela kar nekaj dela. Pri nas jaz mal štrajkam, tako da je moj angažiran za takšne stvari. Saj mu gre dobro od rok, nič ne rečem, samo da bi pa generalno delal (bi bla potrebna) to pa ga niti ne spomnim. Važn da vsaj sproti prah pobrise, posesa pa po tleh pomije,da ni treba men s trebuhom po tleh pomivat. Saj vem da nimam ne vem kakšnega trebuha,pač čisto normalnega, samo imam pa res samo trebuh ven našpičen zato zgleda toliko večji. Kr počaki da me vidiš 11.7. pol boš pa vidla razliko od zadnjič, je očitna. Sem bla prvič bolj zalita,zdaj mam pa pridnega pa vse mamici popapca, upam da bo tako tudi po porodu. Drugače pa Naty ne mislim nič prehitevat,no mogoče Sandro,ker ima rok za menoj, pa zaprta je kot trdnjava.. (se sam hecam), Sayuri pa sploh ne. Nikoli pa ne veš. Aja,voda je bla pa slaba zato ker,...me je kar sram napisat (to se mi še ni naredilo), nisem mogla lulat v laboratoriju ,mi je blo tko vroče da je šlo zgleda drugje ven. Pol sem pa spila naenkrat skor liter vode, da bi mi ja uspelo tistih nekaj kapljic,,pa mi je blo pol slabo ko . In ker je blo pol res sam nekaj kapljic je bil tudi rezultat slab. A tebi je rekla da če je voda na koncu slaba je to to, al kaj? Meni je danes še test naredila,ker sem pojambrala da imam skoz mokre hlače in da ne vem ali mi urin uhaja al pa plodovna voda po kapljicah, in nazadnje je ugotovila da imam vnetje in sem dobla svečke. Pol me je pa še ginekološko pregledala da je videla ali sem še zaprta in je rekla da je glavica že čisto spodaj, da zaprta sem še ampak da se je že spustil. Baje da je potem zelo majhna verjetnost da ti odteče voda,če pa ti že ti odteka po malem. A je na kavču kaj novega ? Jaz ga grem tudi zdajle mal poravnat. Aja pa na streptokok sem tudi jaz negativna,me je dala sama od sebe testirat. Erin, luštna si,pa kok maš dolge in lepe lase,pa kiklca je tudi fletna. Kje si jo pa kupila? Jaz bi tudi imela eno nosečniško kiklco,sploh zdaj ko je tako vroče, da bi bilo malo prepiha med nogami.
< Sporočilo je popravil miškolinček -- 27.6.2008 21:39:32 >
|