bella02
|
andrejaboris, sem že 4. teta, tako da sem že utečena . Se pa vsakega novega člana človek razveseli, kot da je 1. in edini naty, tudi meni sej skoz zdelo, da bo fant. Sem pa vprašala mojo pupo v ponedeljek, kaj bo sestra imela in je rekla, da punčko . Pa tudi zame vseskozi govori, da bo bejba. Še malo, pa bomo videli, ali otroški instinkt res deluje . mishel: zate, za Gabriela in za kup krtek, dobrodošla tatly, mene so spet začel pomalem boleti, so me pa bolj bolele nekaj mesecev nazaj. Se pripravljajo na dan D, kaj čmo. In HB, da se. lana777, zate in za tvojo prijateljico. Sploh nočem razmišljat, kako se počuti. Danes sem imela kontrolo. Me je samo pogledala, UZ ni delala. Vse je uredu. Za srbečo kožo mi je priporočala večkrat na dan mazanje z oljem, ker me srbi samo trebuh. Če pa bi me začelo srbet po celem telesu, pa se moram it pokazat, da grem v bolnico na ene preiskave, nekaj v zvezi z žolčno kislino (če sem jo prav razumela). Torej upam, da me od danes naprej srbi le in samo trebuh , če me že mora kaj. Erin, kako si ti? Nas zadnje čase bolj bereš kot pišeš. Samo da sta ti in uredu. Še nekaj podatkov zate: kilaža je zdaj 12+, naslednji pregled imam 7. 7. in nato 14. 7. Vmes moje G ni in me pregleda druga, zato tako hitro sledi drugi pregled. Zdaj pa šibam po malo v vrtec, sem ji obljubila, da jo pridem iskat po kosilu, popoldne pa gremo pogledat našo malo Evo, potem pa k njenemu očitu na fešto, ker ima povrhu vsega danes še rojstni dan . Tako da vas spet berem jutri. Dolga bo ... Pa pa
|