naty13
|
Čer. Matr sem bila jezna. Mi je internet nehal delat in cel popoldan ni delal. Sem tako mislila na vas in sploh na Sayuri, ki naj bi imela danes UZ in bi se odločili, kako naprej, pa se ni nič javila. Upam, da je vse ok. Erin, Miškolinček lepo, da sta me pogrešali. Jaz tudi vas. Pa nisem mogla do vas. Erin to, da boš potem žogo pogrešala po porodu, ti pa lahko povem, da sem svojga bušija ful pogrešala in še nekaj časa nisem imela občutka za trebuh. Sem skos mislila, kako je mehak, pa je moj rekel, da je čisto normalen. To je pa to, ko imaš 9 mesecev čisto trd trebuh, pol pa še občutek izgubiš. Andrejaboris jaz jutri urejam papirje na CSD. HB, da je Lan zdrav. Bella za novo vlogo. Mi je tvoja sestrica poslala sms in sem bila prav presenečena, da je punčka, ko je imela vedno občutek, da bo fant. Anita za uspešno opravljen pregled. In super za dobro kri. Mishel samo, da si bolje in se je stanje umirilo. IN lepo, da tako pridobiva na teži. Sigurno sem kaj pozabila komentirat, ker sem mela tri strani za prebrat, pa še mudi se mi na solatko, ki jo je naredil. Ja, prav ste prebrale. To je čudež. Jutri imam GP. Tako, da če ne bom jutranje kuhale, bveste, da me je čas mal zabasal, ker imam takoj zjutraj. Aja, pa parketar je vlago estriha prišel merit. BO drug teden še enkrat in mislim, da bo čez 14 dni parket že stal na svojem mestu. Še mal sončka nam manjka in mal manj vlage. Zdej pa vam zaželim lahko noč in se beremo jutri.