|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
15.6.2008 8:43:44   
naty13
Sayuri jaz bom rodila v KR, ker ga imam pred nosom - 10-15min vožnje. Postojna se mi je pa obrnila, ker so se take stvari dogajale kot so smrt porodnic. user posted image user posted image user posted image  So v KR strokovnjaki G, ko se zaplete, res znajo rešiti. Že od nekdaj kR slovi po tem.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 476
15.6.2008 8:45:14   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Je rekel dragi, da je šel delat, ne papcatuser posted image user posted image user posted image ...jaz se sigurno ne bi mogla upreti vsem dobrotam, ki jih ponavadi imajo na porokiuser posted image user posted image user posted image ...ne vem, zakaj si ni kar sam kaj postregeluser posted image , pa kot njegov prijatelj naj bi biluser posted image ...jaz vedno poskrbim za dobre prijatelje...drugače pa vsaj zaseuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  vsaj zase je treba poskrbet, saj je to ena osnovna stvar - hrana, ki ne moreš kar brez nje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 477
15.6.2008 9:00:28   
sayuri
naty glede inkubatorja se strinjam, da je odvisno od posameznika. Mi je rekel G, da ga verjetno moja dva ne bosta potrebovala, ampak nikoli se ne ve.
KAr se pa tiče smrti porodnic v porodnišnicah - povsod se to dogaja - žal. Le ven ne pride vedno. Postojna je že nekaj časa na očeh vseh in vse novice pridejo hitro ven. Vendar jim jaz še kako zelo zaupam. Meni veliko pomeni njihova zavzetost in da tam nisem številka. Sicer pa ima o tem res vsaka lahko svoje mnenje in svoje prepričanje. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 478
15.6.2008 9:29:53   
naty13
Sayuri jaz glede Postojne ne morem nič rečt, ker G niti ne poznam. Me je pa kar stisnilo, kar se je dogajalo. Ne bom rekla, da je v Postojni slabo in ne dobro, ker nimam izkušenj od tam. A si Filipa tudi v Postojni rodilauser posted image  Torej naj user posted image  ne bi rabil inkubatorja od 33t,34t dalje. Če ima verjetno tudi normalno težo tam nekje okrog 2200g. Samo so pa res to drobižki. Nejc je imel 3050g, pa mi je bil tak drobižek, kaj šele tisti, ki imajo  toliko manj. Koliko časa so pa potem user posted image  v P, če se rodijo pri 33t,34tuser posted image  Matr sem  firbčna, ampak me zanima. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 479
15.6.2008 9:38:44   
sayuri
naty glede bivanja v P je vse odvisno od veliko dejavnikov. Glede na to, da bo CR, je bivanje od 8-10 dni. Potem pa še - kako je z otrokoma, kakšno težo imata, kako pridobivata na teži, če se zlatenica pojavi.... Kolikor vem, v LJ nedonošenčke spuščajo domov, ko dosežejo 2kg (če dobro pridobivajo na teži).

JAz sem pa zdajle ful jezna. Tko, da kar piham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi je svakinja skoz obljubljala lupinico na posojo, zato se s tem nisem obremenjevala. Zdajle pa izvem, da mi je ne more dat-da jo še uporabljajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  MAter, sem jezna. In užaljena user posted image user posted image user posted image . A katera kaj ve - so kje lupinice v akciji. Eno imamo Maxi cosijevo - pa bi tud ta drugo pol takšno vzela......

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 480
15.6.2008 10:28:21   
Tamy30
dan dan punce,
pa mamo koncno soncekuser posted image

Sem po dolgem casu sama spala, moj je na sluzbenem potovanju. Sew danes prespim sama, pol pa se za teden dni selim k starsem. Pa me bojo spet razvajaliuser posted image

Ze celo dopoldne pospravljam zadnje stvari iz stanovanja, jutri koncno pridejo delavci, in bojo v enem tednu baje vse porihtaliuser posted image drzmo pestiuser posted image

Sem prejle poslusala na tv Slo1 "Ciciban poje in plese". Je prav prijetno poslusat po dolgem casu otroske pesmice. Kak so lustkani otroci, pa svaka cast vzgojiteljicam da jih ucijo in imajo voljouser posted image  Se mojo mentorco sem vidlauser posted image

Uzivajte to lepo nedeljo

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 481
15.6.2008 10:38:27   
anita goitan
jutro punce,
sonček je, uf sme bla pridna sem ravno od nedeljske mašeuser posted image sedaj pa mojgauser posted image mal fehtam da kam greva. Mogoče v Lj -je danes maraton Franija (kolesarski).
Tako kot naty bom tud jaz rodila v KR, men je drugače vseeno kje rodim, če bova slučajno pr mami na vipavskem lahko tud v Šempetru pri NG, če bom kje po LJ tavala in me tam prime lahko tud v prestolnici, sme čisto neobremenjena s tem.
Želim vam krasno nedeljo, Sayuri pazi nase in srečno ta tedenuser posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 482
15.6.2008 11:29:03   
tatly
sayuri za lupinico je v mb nad obijem ena trgovina kjer majo otroske stvari pol ceneje!jaz sem tam kupla lupinico ki je v redni ceni bla 160e jaz pa sem dala 60e!pojdi pogledat pa bos vidla

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 483
15.6.2008 11:33:02   
tatly
aja nekaj sem se pozabla vprasat!drug teden grem na morje ali se sploh lahko soncim?in katero kremo naj uporabljam za busija?in ali je sploh zdravo da se v soleni vodi kopam?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 484
15.6.2008 11:55:53   
cebrca
Ste se pa res zagnale v datume. Z numerologijo se nisem nikoli ukvarjala, ampak Erin si me kar malo odvrnila od datuma 8.8.08 pa se mi je prej zdel tako simpatičen. Sicer si bo pa najin user posted image sam izbral kateri datum mu/ji bo najbolj všeč!

gajkauser posted image user posted image user posted image za novo gnezdece! Pa boga si zaradi kašlja. Poznam to, pri nas ko se mrva zmetava je ogromno prahu, potem pa se dva dni zvečer in ponoči davim in kašljam da ves tisti prah spravim iz pljuč! Ko se boš losala prahu, bo tuda kašelj zginil!user posted image user posted image

naty da boste čimbolj uspešno preživeli kosilo! Snaha pa vam nima kaj zamerit, če hočete imet nekaj časa zase kot družina, sploh zdaj ko so take službe, ko med tednom ni nobenega časa!

sandra s poroke lačenuser posted image , so pa slabo poskrbeli zanj! Na najini poroki ni bil nihče lačen, smo še za muzikante in fotografa skrbeli, da jim ni kaj manjkalo! No sta pa vsaj s Tino uspešno preživeli dan. Ti pa lahko tudi jaz sonček pošljem (ga imamo že od jutra), da boste imeli še lepše kosilo!

tatly kopaš se po moje lahko če nimaš kakšnega vnetja ali drugih problemov. Za sončenje pa mislim, da ga nosečnicam ne priporočajo ravno. Po moje moraš merkat, da ti ne bo preveč vroče! Za kreme za sončenje pa pojdi v lekarno vprašat, da nimajo preveč umetnih dodatkov! Pa uživaj na morju!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 485
15.6.2008 12:15:38   
anita goitan
tatly seveda se lahko nastavljaš sonču, samo saj veš ne od 11ih do 16ih, super krema je Ilrido http://www.lekarnar.com/Ilrido-F25-gel/ kupijšjo v lekarnah, zelo pohavljena, gel je super, ni masten, nima vonja,...
Uživaj na morju max!user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 486
15.6.2008 12:21:25   
Tamy30
tatly v morju se lahko mirne volje kopas. Za soncenje: idi se pozanimat v lekarno katera krema je ok, najboljse so z visokimi faktorji, ampak svetujem, ti da se med 12.  in 16. uro izogibas nastavljanju soncnih zarkov, saj so takrat najbolj nevarni.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 487
15.6.2008 13:43:43   
pingo80
Juhuhu, pri nas pa tud sonček sije. Je prec lepši dan.
Zdajle še pridno kuham, ker moram delavcem na parcelo nest kaj za popapcat, da mi bojo lahko do konca pozidal otroške sobe - so že v mansardi. Pol bom šla pa mal z mojo princesko uživat na sonečk k mami.

Sayuri - ja, ja še delam. 24. bom spustila iz rok moje prvčke, pol delam še en teden, da uredim vso papirologijo in 2. 7. grem na dopust. Mam rok čist konc avgusta, tak da morm mal dlje delat kot ostale.

Naty13 - user posted image  za okroglih 60 do konca.

Tamy30 - držim pesti, da bodo delavci res v enem tednu vse porihtali.

Tatly - kopanje v morju je priporočljivo. Men je moja G že marca rekla, da se grem lahk kopat na morje, v toplice pa raj ne. Sem jo maldebelo gledala, pa je dopolnila, da me lahk dragi pelje nekam v tople kraje.

Sem pršla zdajle nazaj domov - delavcem sem nesla jest - pa sem vidla, da prej sploh nism poslala kar sm napisala. Teta skleroza.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 488
15.6.2008 14:06:40   
Krysia
Pozdravljene po dolgem času!

Meni se zadnje čase toliko dogaja, da vas komaj uspem prebrati ... ampak se trudim. user posted image
Skratka, okupirana sem z MŠ pa s šolo (zaključujem ocene in se spravljam izkoristit dopust user posted image - komaj čakam) pa kar naprej je še en kup piknikov in srečanj. Upam, da se danes popoldan vidimo (čez cca. 2 uri) cebrca, Zoja Miša, majah in mogoče tudi m@j@, če so bolečine popustile. Pa če lahko, naj se še katera prikaže user posted image .

Tejkaz, ja kaj pa je tebe napadlo? Upam, da si že čisto ok in da zoprna srbečica ne pride nazaj.

Sayuri, uživaj doma še danes, pa upam, da bosta user posted image user posted image kljub vsemu počakala še kakšen teden!

O taščah ne bi preveč razglabljala ... mi je ena čist dovolj, včasih še preveč user posted image

gajka, čestitke za novo gnezdece user posted image user posted image

sandra123, ti si pa res uboga - ti prav privoščim eno noč s konkretnim dolgim spancem. Pa čimprej!

Jaz moram pa mojega možeka kar pohvalit - vse naredi, kar ga prosim, pa zadnje čase tudi sam vedno več stvari opazi, ki so za naredit. No, posode pač ne mara pomivat, pa lika tud ne, vse ostalo mu pa ni problem, tako, da si kar deliva hišna opravila user posted image user posted image .

Anita goitan, ti si pa še kar ful aktivna in  polna energije - kar tako naprej, punca.

Pingo08, tudi jaz počasi pakiram stvari iz šole, ampak ren ne vem, kdaj mi bo uspelo vse pospravit in odnest. Načeloma sem v šoli do četrtka, ko je konferenca, pa na popravne jih pridem vprašat (1.7. verjetno), pol me pa ne vidijo več ... (vsaj eno leto, za naprej se bomo pa pol pogovarjal)

Tatly, uživaj na morju, pa ne hodi na sonce med 11 in 16h! Drugač se pa kar mirno kopaj ...

No, to sem se na hitro spomnila pokomentirat, pa tričetrt sem vas spustila, se opravičujem, ampak res imam nosečniško sklerozo (samo ne vem, na kaj se bom zgovarjala po porodu user posted image )

Aja, moj dragi je ravno danes naročil babyphone (Angelcare - skupaj s tistimi ploščami za pod jogi, da piska, če user posted image neha dihat za 20 s) - za take tehnične stvari je kar on zadolžen, pa zgleda, da nima nič proti user posted image

Tako, samo da veste, da sem še živa. Pridne bodite, uživajte v sončku pa se kaj tipkamo. Lep dan vsem.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 489
15.6.2008 14:22:36   
Zoja Miša

Čvekice!
Med vikendom nikoli nisem tako pridna, da bi si zapisovala kaj je katera rekla, tako da bom komentirala samo tisto, kar sem si zapomnila. Brez zamere prosim!

Erin, sem se nasmejala tvoji zgodbici. Prav predstavljala sem si kako bi bilo, če bi ga zalila z vodo! user posted image

Sayuri, glede na datum se strinjam z Erin, 25.6. je lep datum! Če bi le lahko zdržala čim dlje tvoja dva pikca. Bom mislila nate ta teden.user posted image

Gajka super za vajino gnezdece!

Vilika, lep ime za user posted image .

Tatly kopanje ni nevarno, če je s tebov vse o.k. Sonca pa se pazi.

Naty, ti se kar razjezi in povej kaj ti leži na duši, potem ti bo lažje.user posted image

Jaz grem tudi v soboto na morje, za 14 dni! Mi bo kar hudo, ko ne bom z vami na vezi! Sem se tako navezala na vas, da bo kar malo hecno. Mislim, pa da neta ne bom našla kje tam sredi Lošinja. No, v kolikor bom, vas bom pozdravila kdaj vem.user posted image  
Tejkaz tebe pa bom prosila, da boš tisti teden, ko boš še doma, me obveščala o novostihuser posted image .
No, tukaj pa še moje nove kopalke http://shrani.si/f/1t/13r/1H6Vi9Kc/dsc02402.jpg (ja, stare so mi premajhne, pa še tangice ki sem jih nosila, no, sedaj jih ne morem nositiuser posted image . Predstavljajte si nosečnico v tangicah brez modercauser posted image ).
V Beti sem jih kupila, pa še 20% popusta sem dobila. Pa ene mi je user posted image  kupil user posted image )
Ati mi je rekel, da so velike.user posted image

A ja, jaz grem na srečanje! user posted image  Malo bom zamudila, ker dobiva še en obisk! Brez zamere!
No, do jutri pa-pa.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 490
15.6.2008 19:00:27   
Maja T.
Hi!

Končno sonček in da je letalski miting v MB uspel user posted image .

Anaya
glede CSD ni nič težkega. Greš tja, ti da dva lista (ali si jih sprintaš iz interneta) - so zelo prijazni.
Enega izpolniš sama-osebne podatke, napišeš kateri paket hočeš, če boš vzela denar napišeš tvoj TRR in na drugi strani izpolniš z x, če boš ti v celoti koristila porodniško.
Drugi list ti izpolnijo v celoti v službi, vpiše se ti tvoj OD, za službo priložiš rumeni list, ki si ga dobila od G.

Oba ta lista neseš na CSD in priložiš beli list, ki ti ga je dal G. To je to.

Aja dvigneš še potem obrazce za partnerja, da bo lahko koristil teh 15 dni očetovskega dopusta - vse ti tam lepo razloži, kaj je treba v njegovi službi izpolnit, kaj pa morata sama.
Če nista poročena, lahko še pred rojstvom uredita priznanje očetovstva na občini, ti bo vse tam razložila, kam moraš iti...

Vika lepo ime Vana Pia user posted image

Gajka user posted image user posted image user posted image za prvo noč v novem gnezdecu. A to te v grlu žgečka, ko te je že takrat na user posted image .

Babike nisem kaj dosti komentirala, ste toliko načvekale user posted image , pa med sabo ste si že tako odgovorile.

Lepo se imejte še naprej user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 491
15.6.2008 19:22:27   
Maja T.
Erin prosim mi lahko poveš, zakaj je datum 08.08.2008 slab datum. Sem malo sam gledala, samo nič konkretno nisem našla, da bi pisalo o tem datumu razen, če je mišljeno, da je seštevek tega datuma št. 8 in piše, da so ti ljudje materijalisti.

Hvala v naprej za odgovor user posted image  

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 492
15.6.2008 19:30:06   
anita goitan
zoja miša opa dobre kopalke, užvaj na Lošinju!user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 493
15.6.2008 19:38:09   
sandra123

cebrca
Zoja Miša - ned
majah - ned
Krysia - ned

No punce, kako ste se imele na srečanju???

Pa hvala, ker ste nam poslale sonček na štajerskouser posted image , smo prijetno izkoristili današnji dan - možek je skuhal kosilo, šli smo na dolg sprehod, privoščili smo si sladoled, nabirali smo češnje, z mojim user posted image sva malo slikala žuželke in se stiskala na sprehodu, Tina je kolesarila, malo uživala na igralihuser posted image ...skratka bil je res prelep družinski danuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 494
15.6.2008 19:41:45   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

sandra s poroke lačenuser posted image , so pa slabo poskrbeli zanj! Na najini poroki ni bil nihče lačen, smo še za muzikante in fotografa skrbeli, da jim ni kaj manjkalo!

Ja, Cebrca...nekateri pač pozabijo na fotografeuser posted image ...vsaj glavno jed je dobiluser posted image ...se mi je pa revež kar zasmilil ob 2-eh zjutraj, ko mi je rekel, da ni bilo časa za hranouser posted image ...je pa danes bolj konkretno jedeluser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 495
15.6.2008 19:45:15   
andrejaboris
Hoj babike!

Zaj sma bla z Lanom na dolgem sprehodu da sem ga proti koncu mogla nest na hrbtu, ker je reko da ne more več!user posted image user posted image

MajaT. kak lahko urediš očetovstvo? KO sem Lana rodila sma mogla it po rojstvu tja in povedat ime datum rojstva otroka... Tega ne moreš prej al je zaj kaj drugače?Pa še to: ti si imela pregled za zastoj rasti v UKC mb v porodnišnici?

Bambi mi pa se srečamo kaj?! Če bi se zmenli se ne bi tak našli!user posted image user posted image No midva sma že sama pa ti? Verjetno se še cartata z user posted image , če še te ni na RR! MI smo pol šli še na gromozanski sladoled( Lana pa je prej zmanjkalo) , pol pa od kod kile?!user posted image user posted image

Vilika men je tut lepo ime!!! Midva pa še zdaj nimama izbranega imena za našega user posted image ! Saj še je čas - upam!!

Tatly uživaj na morju še za nas, ki ne gremo! MOj si bo vzel dopust konec avgusta takrat ko imam rok, 2x v sezoni pa si ne more! Tak da bo mogoče pado samo kaki vikend na morju! Pa meni je v 1. nosečnosti reko G. da sem lahko pol ure na dan v morju!

Tamy30 ti se kar pusti razvajat svoji mami! BI men tut pasalo tako enotedensko razvajanje! NO saj me razvajata moj sinek in user posted image !

ERin včeraj sem brala 1. del avgustovk 2008, ko si ti vse skupaj začela! Pa si napisala ,čez 8 mesecev bomo pa user posted image imeli! Kak je hitro minil čas ne, pa še dober mesec in pol do roka poroda! No pri meni alo več! SE pa mi zdi da se mi bo vleklo! BOmo vidli! Samo da bo vse OK!!!

SE še pol kaj oglasim!ppappap

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 496
15.6.2008 19:47:29   
andrejaboris
Zoja MIša ti tut uživaj!!!

Sandra mi smo tut meli čudovit družinski dan dokler niso mojga poklicali da mora na šiht!user posted image user posted image Kaj čemo! Kak je fajn ko je sonček!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 497
15.6.2008 20:08:15   
bambi14
Pozdravljene user posted image ,
vikend je za nami, malo sva šla z user posted image gledat letalski miting. va pa parkirala kr nekaj vstran in potem pešačila in sem ugotovila, da imam manj energije kot pred rastjo bušija- hehe. In potem sva bla sestradana in grema na kosilo in koga vidim: družinico ANDREJABORIS, pa sma se kujp prištulila,.....fajn, da smo se vidli.
No sem jaz tud user posted image , ker je moj dragi že odpeketal v toplice za 14 dni( na rehabilitacijo kolena) in sem čisto zgubljena sama v stanovanju,...mah saj bo hitro minilo, ker imam ta teden ogromno za delat, pa cotike za oprat,pa zadnji izpit me čaka....no pa za vas bom imela nekaj časa.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 498
15.6.2008 20:10:00   
Maja T.
Zoja Miška user posted image user posted image user posted image za super kopalke in za morje in vse ostale, ki greste na dopust, UŽIVAJTE user posted image .

Sandra super  za lepo preživeto nedeljo.

Andrejaboris, ja imela sem UZ-ocena rasti plodu v UKC in sem čakala kot burek v čakalnici user posted image . UZ mi je delal dr. Mujazinović in se je zelo posvetil, sem pa že pisala o tem, da je prišlo pri meni do napake in me je kar pošteno prestrašil, da je našo dete premalo in se je na koncu izkazalo, da je vse ok user posted image user posted image user posted image . V računalniku namreč niso popravili PDP na novega, ki so mi ga naknadno določili in zaradi tega mere niso štimale. No zdaj je vse lepo in prav user posted image .

Jaz sem sicer poročena, tako da moj ne rabi uveljavljati očetovstva je pa ravno zraven mene druga user posted image urejevala papirje in  sem slišala, ko ji je referentka govorila, da se lahko in je tudi priporočljivo, da se očetovstvo uredi pred rojstvom (nimaš po rojstvu skrbi še s tem). Gre se na Občino in se odda formular.
Ti pa na CSD vse lepo razložijo.

ZARA - 08.07.2008

Neposredna povezava do sporočila: 499
15.6.2008 20:10:58   
andrejaboris
Pa še ena slikca: Naš Lan je češnje!user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?