Krysia
|
Pozdravljene po dolgem času! Meni se zadnje čase toliko dogaja, da vas komaj uspem prebrati ... ampak se trudim. Skratka, okupirana sem z MŠ pa s šolo (zaključujem ocene in se spravljam izkoristit dopust - komaj čakam) pa kar naprej je še en kup piknikov in srečanj. Upam, da se danes popoldan vidimo (čez cca. 2 uri) cebrca, Zoja Miša, majah in mogoče tudi m@j@, če so bolečine popustile. Pa če lahko, naj se še katera prikaže . Tejkaz, ja kaj pa je tebe napadlo? Upam, da si že čisto ok in da zoprna srbečica ne pride nazaj. Sayuri, uživaj doma še danes, pa upam, da bosta kljub vsemu počakala še kakšen teden! O taščah ne bi preveč razglabljala ... mi je ena čist dovolj, včasih še preveč gajka, čestitke za novo gnezdece sandra123, ti si pa res uboga - ti prav privoščim eno noč s konkretnim dolgim spancem. Pa čimprej! Jaz moram pa mojega možeka kar pohvalit - vse naredi, kar ga prosim, pa zadnje čase tudi sam vedno več stvari opazi, ki so za naredit. No, posode pač ne mara pomivat, pa lika tud ne, vse ostalo mu pa ni problem, tako, da si kar deliva hišna opravila . Anita goitan, ti si pa še kar ful aktivna in polna energije - kar tako naprej, punca. Pingo08, tudi jaz počasi pakiram stvari iz šole, ampak ren ne vem, kdaj mi bo uspelo vse pospravit in odnest. Načeloma sem v šoli do četrtka, ko je konferenca, pa na popravne jih pridem vprašat (1.7. verjetno), pol me pa ne vidijo več ... (vsaj eno leto, za naprej se bomo pa pol pogovarjal) Tatly, uživaj na morju, pa ne hodi na sonce med 11 in 16h! Drugač se pa kar mirno kopaj ... No, to sem se na hitro spomnila pokomentirat, pa tričetrt sem vas spustila, se opravičujem, ampak res imam nosečniško sklerozo (samo ne vem, na kaj se bom zgovarjala po porodu ) Aja, moj dragi je ravno danes naročil babyphone (Angelcare - skupaj s tistimi ploščami za pod jogi, da piska, če neha dihat za 20 s) - za take tehnične stvari je kar on zadolžen, pa zgleda, da nima nič proti Tako, samo da veste, da sem še živa. Pridne bodite, uživajte v sončku pa se kaj tipkamo. Lep dan vsem.
|