naty13
|
Jutro. kuhana. Postrezite si jo na način, ki vam paše - s smetano, mlekom, grenko, sladko, belo, ledeno, kapučino,..... Danes se pri nas nekaj sonček kaže. Pa bomo vidli, če bo iz te moke kaj kruha. Spali smo, ja. Najprej je Nejc kašljal, ga je po grlu žgečkalo in sem mu dala prospan in je spal brez kašlja naprej. Potem je pa še mene zgečkalo in nisem kar lep čas zaspala. Mali je kar cel čas lepo po malo, rahlo brcal. Zdej vidim, da je tudi celo noč aktiven naš . Gajka za novo gnezdece. Na jogi se boš še navadila, sploh pa je zdaj večji problem, ko se še težje obračamo. Kašlja ti pa ne zavidam, ker dobro vem kako je, ker imam zadnje dni enake probleme. Sandra so nama všeč podobni datumi, ampak jaz sploh pod 20.7. ne razmišljam. Čisto vsi datumi so mi všeč, ki si jih naštela. A pol imajo otročki že od 33t naprej sesalni refleks No, vsaj to. Za Sayuri pa tudi jaz upam, da mala dva ostaneta vsaj še malo na toplem. Zdej pa sploh, ko je tako mrzlo. Sandra, kako se je imela Tina na RD Cebrca in ostale , ik greste v LJ na srečanje - lepo se načvekajte in preženite dež in mraz Nell za dopust. Boš lahko mal uživala. Meni pa danes ni treba kuhat. Bo tašča kuhala danes. To se naredi nekajkrat na leto - RD, kakšen praznik,... Pa ne morem rečt NE zaradi , ker imam že vedno izgovor, da imam že napol kuhano, ko pa pove sredi dopoldneva, ko je že pol kosila na štedilniku. Pa še snaha pride, ki se mi je zamerila zadnjič in pol se mi ne da še z njo ubadat. Bi raje sama skuhala. Saj upam, da bodo samo na kosilu, da ne bodo cel dopoldne in popoldne tukaj viseli. Saj imajo pravico, ker je moja tašča njena mami, ampak je problem, ko se mi gor v svoje stanovanje umaknemo, pa je pol že to narobej. Pač ne razumejo, da tudi mi rabimo mal časa zase, ki ga tudi vsako nedeljo nimamo, kaj šele med tednom. Tako, zdej sem se mal zlajala in mi je bolje.