|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
14.6.2008 19:00:51   
andrejaboris
Hoj!

MIdva z Lanom pa sma prej malo ajčala! JOj je pasalo! Pa sem zdaj ko nova!

Sandra meni pa je za julij lep datum 20.07.2008 recimor. Meni to lepo zgleda!

MOgla bi posodo umit pa se mi ne da! Je danes en taki len dan.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 451
14.6.2008 19:06:52   
sandra123
Se strinjam s teboj Andrejaboris...danes je tak len dan...moje cotke bodo itak počakaleuser posted image user posted image user posted image ...datum pa ni tako slab, mi je kar všečuser posted image
Zdaj pa šibam po mojo Tino na rojstni danuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 452
14.6.2008 19:15:28   
naty13
Sandra meni je lep datum 28.7., jaz kar upam, da bo mal prej in ker je Nejc 28.11. bi mi ustrezal 28.7. Drugače mi je pa všeč še 24.7., 27.7., 4.8., 7.8., 9.8. - RD mojga user posted image , 13.8., 14.8. - moj PDP, ampak upam, da bo prej user posted image  Kar se pa likanja tiče, pa bo počakalo. Ne sekiraj se. Ko boš rabila, boš že zlikala. user posted image

Andrejaboris meni bi tudi pasal popoldanski počitek, žal pa to ni izvedljivo pri takem razbojniku, ki bi se samo jagal. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 453
14.6.2008 19:33:31   
cebrca
Srečanje Ljubljana

15.6 (ned) (Čolnarna Tivoli) cca. ob 16:00

cebrca  bom 100% ob 16h tam, kaj bom oblekla nimam pojma, trebuščka pa ne boste mogle zgrešit!

Zoja Miša - ned
m@j@ -????
majah  -
ned
Krysia - ned

Glede na prijave, srečanje 100% v nedeljo! Točno se zmenimo v soboto.

Upam, da bodo še kakšne prijave padle! Če pa ne pa lahko pridete brez prijave!

Evo tiste, ki ste v dvomih, kje je Čolnarna v Tivoliju! Pa kliknete prikaži na zemljevidu in se potem lahko poigrate s karto. Parkira se po moje lahko v Tivoliju na parkirišču ali pa v Rožni dolini, ker v nedeljo ni toliko študentov v LJ!

http://www.ljubljana.si/si/turizem/ljubljana_az/52007/podrobno.html

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 454
14.6.2008 19:40:05   
cebrca
Za jutri obljubjajo še kar lepo vreme. Dež naj ne bi padal, pa tudi preveč mrzlo naj ne bi bilo!

Res bi bilo zelo lepo, če bi se ša katera potrudila prit, tiste pa ki ne morete, pa upam, da se bomo videle ob kakšni drugi priliki!

m@j@ da se tvoj išias hitro pozdravi, hladni obkladki zelo pomagajo pri bolečini ampak moraš pazit da preveč ne ohladiš! Ti govorim iz lasnih izkušenj!

Popoldne me je vse začelo tako tiščat, pa še pljuča mi je vsa nekako pod vrat stisnilo, da kar težko diham v sedečem položaju, tud s tega stola bom morala hitro pobegnit. Pa še kruh moram spečt, pa še glavo moram umit, da bom dovolj lepa za jutri!user posted image user posted image user posted image

Se vam oglasim še jutri predno odpeketam od doma!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 455
14.6.2008 19:43:39   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sandra meni je lep datum 28.7., jaz kar upam, da bo mal prej in ker je Nejc 28.11. bi mi ustrezal 28.7. Drugače mi je pa všeč še 24.7., 27.7., 4.8., 7.8., 9.8. - RD mojga user posted image , 13.8., 14.8. - moj PDP, ampak upam, da bo prej user posted image

Meni je strašno všeč datum 7.7., 17.7., 27.7., 28.7., 4.8.......je pa res, da smo mi trije (jaz, Tina in user posted image ) vsi rojeni na začetku meseca (3,5 in 6 dan v mesecu)...bi bilo prav zanimivo, če bi se user posted image user posted image rodila na 4 dan v mesecu (4.7. ali 4.8.)

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.6.2008 19:46:16 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 456
14.6.2008 19:55:02   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Glede dojenja je pa mene tudi malo strah user posted image . Si ne znam predstavljat, kako bo to šlo. user posted image  Baje, da rabita dvojčka nekaj časa, da ujameta isti ritem. Jst bi bla na začetku kar zadovoljna, da bi izmenično dojila. Seveda-če bom sploh lahko user posted image  in če bom imela dovolj mleka. Pa vprašanje, kakšen sesalni refleks bosta imelauser posted image , če bosta recimo drug teden rojena user posted image  Joj, ko takole napišem - drug teden, kar ne morem verjet. Močno močno držim pesti sama zase, da bi bilo plodovnice še nekaj časa dovolj, da user posted image user posted image  še na zrelosti malo pridobita user posted image

Sayuri, kolikor je meni znano, naj bi otrok pri 33 tednih že imel prisoten sesalni refleks, tako, da ne skrbi, bosta že znala "papcati" pri prsih, baje se ravno zaradi tega G tako trudijo, da bi bili otročki čimdlje v materniciuser posted image ...Vsekakor pa držim pesti, da bosta user posted image user posted image še malo počakala oz. da bodo dr. še malo počakali s CR user posted image ...mogoče bo pa v ponedeljek čisto druga situacija in še ne bo potrebno izvajati akcije, finalauser posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.6.2008 19:57:15 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 457
14.6.2008 20:06:38   
gajka
Vidim, da je tole vreme čveke kar pred računalnik prikovalo. user posted image

Midva z user posted image  pa sva včeraj prvič spala v najinem novem gnezdecu. user posted image  Moj je tudi blazno navdušen nad novim jogijem, jaz pa sem bolj ali manj celo noč vsa nesrečna prekašljala oz. se davila ob vsem žgečkanju v grlu. user posted image  Pa danes se mi spet ta nadlega ponavlja. Začuda sem najmanj kašljala ravno dopololdan, ko sem se po kolenih valjala po tleh in čistila tla. user posted image  Ampak nekak imam slab občutek, da se mi bo ponovila današnja noč. Najin user posted image  pa se mi že kar smili, ko doživlja take pretrese v mojem bušiju. user posted image

Pa vidim, da ste se vse nekaj na datume vrgle. Jaz pojma nimam, kateri datum mi bi bil všeč, z numerologijo se itakne ubadam. Ko bo user posted image  hotel na svet, bo pač prišel. user posted image

PABLO, sandra in še katerakoli druga - jaz se strinjam s kakšno pijačko ta teden v Celju. Zaenkrat še nimam nobenih planov, tako da kar povejte, za kdaj ste zainteresirane.

Neposredna povezava do sporočila: 458
14.6.2008 22:45:21   
Tamy30
ojla punce,
sem ravno gledala Big brother show, ne vem ce ga je katera spremljala. Jaz sem ga malo za zabavo user posted image in smehuser posted image  pa sem zelo vesela da je zmagovalec Naske. Mu prav privoscim. Sem se tako razveselila njegove zmage, da je se tamali v trebuscku poskociluser posted image

Zelim vam se lep vecer

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 459
14.6.2008 22:47:56   
pingo80
Sm vas tolk dolg brala, ker sem mogla nadoknadit za nazaj. Zdaj pa malo komentarjev za nazaj.

Lana777, cebrca - jaz tud zatekam res močno. Sm že črtala "prepovedano". Neža7 - hvala za nasvet. bom probala, če bo kej pomagal.

tejka - user posted image  za zeleno luč za morje. pa tvoja pikica Eva je res cukrček na tistih slikicah. Upam, da tisto grozno srbenje čim prej mine.

Sandra123 - user posted image  za lepo rast tvojih dveh sončkov.  PA le ubogaj G, da boš lahk čim dlje doma.
Igrače v šolo - ja, tud moji prvčki jih lahk nosijo. ko imajo otroci po malici prosto igranje, se lahk igrajo tud s svojimi igračkami. Res pa je, da morajo med delom igračke spat na blazincah, drugač jih dam pa jaz počivat na svojo mizo. Mam včasih pravo zbirko. Je pa ta teden ena deklica prinesla en meter dolgega plišastega panterja, pa sem ostala brez besed. Nism nič rekla, ko sta prišli z mmo skozi vrata. Kaj vse človek doživi.

Naty13 - user posted image  za tobogan. Nejc prav gotovo uživa. PA še user posted image  za tvojega pomočnika pri likanju.

ANA_P - mi je šlo kar na smeh, ko si opisala, kak se prestavljaš z enga boka na drugega. Men ja namreč dans ravn moj user posted image  rekel, da dvignem trebuh, ko se prekopicnem na drugo stran. PRej se sploh nisem vzela am.

Ozziebo - user posted image user posted image user posted image  za tvojga pobalinčka, da je že cel reden bre pleničk čez dan.

Nell - super za začetek dopusta. Mi je pa tole pokanje v avto čist znano. Jaz si v šoli že 14 dni pospravljam in počasi pokam domov. Pa mam še tolk vsega v šoli. Doma pa kar nalgam in nalagam. Moj se kar križa, ko pride v mojo delovno sobo. Moram že stopat čez stvari, da pridem do računalnika.

Gajka - user posted image  za vajino prvo spanje v novem gnezdecu.
Vsem user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljene preglede. Maja T. sam, da je vse OK s tvojo user posted image .

Zdaj se naj pa sam pohvalim, da mi je danes (po moje prvič v življenju) uspelo spit 3 litre tekočine - brez juh, mleka. Pa še magnesol bom spila pol - še +3 deci. user posted image  zame.

Nočka vsem.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 460
14.6.2008 22:49:35   
pingo80
Tamy30 - je moj gledal, jz sem vas pa brala. Je tud navijal za Naskeja.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 461
15.6.2008 7:45:08   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Postrezite si jo na način, ki vam paše - s smetano, mlekom, grenko, sladko, belo, ledeno, kapučino,.....

Danes se pri nas nekaj sonček kaže. Pa bomo vidli, če bo iz te moke kaj kruha. user posted image

Spali smo, ja. Najprej je Nejc kašljal, ga je po grlu žgečkalo in sem mu dala prospan in je spal brez kašlja naprej. user posted image  Potem je pa še mene zgečkalo in nisem kar lep čas zaspala. user posted image  Mali je kar cel čas lepo po malo, rahlo brcal. Zdej vidim, da je tudi celo noč aktiven naš user posted image .

Gajka user posted image user posted image user posted image user posted image  za novo gnezdece. Na jogi se boš še navadila, sploh pa je zdaj večji problem, ko se še težje obračamo. user posted image  Kašlja ti pa ne zavidam, ker dobro vem kako je, ker imam zadnje dni enake probleme. user posted image

Sandra so nama všeč podobni datumi, ampak jaz sploh pod 20.7. ne razmišljam. Čisto vsi datumi so mi všeč, ki si jih naštela. A pol imajo otročki že od 33t naprej sesalni refleksuser posted image  No, vsaj to. user posted image  Za Sayuri pa tudi jaz upam, da mala dva ostaneta vsaj še malo na toplem. Zdej pa sploh, ko je tako mrzlo.  Sandra, kako se je imela Tina na RDuser posted image

Cebrca in ostale user posted image , ik greste v LJ na srečanje - lepo se načvekajte in preženite dež in mraz user posted image

Nell user posted image user posted image user posted image  za dopust. Boš lahko mal uživala. user posted image

Meni pa danes ni treba kuhat. user posted image  Bo tašča kuhala danes. To se naredi nekajkrat na leto - RD, kakšen praznik,... Pa ne morem rečt NE  zaradi user posted image , ker imam že vedno izgovor, da imam že napol kuhano, ko pa pove sredi dopoldneva, ko je že pol kosila na štedilniku. user posted image  Pa še snaha pride, ki se mi je zamerila zadnjič in pol se mi ne da še z njo ubadat. user posted image  Bi raje sama skuhala. user posted image  Saj upam, da bodo samo na kosilu, da ne bodo cel dopoldne in popoldne tukaj viseli. user posted image  Saj imajo pravico, ker je moja tašča njena mami, ampak je problem, ko se mi gor v svoje stanovanje umaknemo, pa je pol že to narobej. Pač ne razumejo, da tudi mi rabimo mal časa zase, ki ga tudi vsako nedeljo nimamo, kaj šele med tednom. user posted image  Tako, zdej sem se mal zlajala in mi je bolje. user posted image

pa pa

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 462
15.6.2008 8:18:18   
ozziebo
Jutrooo, končno ena nedelja, da smo malo doma, no ja midva s tamalim, ati je v službi. Ste pa pridno klepetale včeraj, ja sej za drugo itak ni bilo!!
Zdaj pa tamalmu zajtrk, potem pa pridejo moji na kosilo, to bova dopoldan kuhalauser posted image !!

Naty, čim bolje preživi druženjeuser posted image
Sayuri, uživaj še zadnji vikend doma, pa lep datum izberite, sicer pa držim pesti, da se porod pomakne bolj v julij!!user posted image
Pa lepo sončno nedeljo vsem user posted image , pri nas je že sonček!!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 463
15.6.2008 8:22:15   
sandra123
 user posted image   Naty, hvala za user posted image user posted image user posted image ....jaz sem pa danes še kar nekako spala, čeprav sem se zbudila, ko je user posted image prišel domov ob 2-eh zjutraj, pa še mala dva v trebuščku sta morala svojega očeta pozdravitiuser posted image user posted image user posted image ...sem potem do 3-eh zjutraj morala čakati, da sta se umirilauser posted image ...
Me je pa skoraj kap zadela, ko mi je dragi rekel, da je ful lačenuser posted image , pa na poroki je bil user posted image ...
Tina se je imela lepo na RD, še jaz sem potem dobila kos torte za domov...in sva jo s Tino skupaj pojedliuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 15.6.2008 8:28:51 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 464
15.6.2008 8:23:16   
naty13
Sayuri vidim te!!!!!!

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 465
15.6.2008 8:29:36   
sandra123
Jaz te tudi vidim, Sayuriuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 466
15.6.2008 8:32:07   
sandra123
Jaz bi tudi malo sončka imelauser posted image , malo ga še k nam na štajersko pošljiteuser posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 467
15.6.2008 8:33:46   
naty13
Sandra  ta je pa dobra. user posted image  pride lačen s poroke. A mu niso nič daliuser posted image  Ko bi mu vidve vsaj user posted image  prihranile. Verjetno jo na poroki ni dobil. user posted image user posted image user posted image

Ozziebo potem se pa potrudita pri kosilu. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 468
15.6.2008 8:35:03   
naty13
Sandra z lahkloto ti pošljem sončka. Pri nas se vse bolj kaže. Oblački so beli, nebo svetlo modro. Samo, koliko je pa mraz, pa ne vem. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 469
15.6.2008 8:35:55   
sandra123
Ja, Naty, meni tudi ni bilo nič jasnouser posted image user posted image user posted image , je rekel, da je samo glavno jed pojedel....in ja, do torte ni prišeluser posted image ...sem mu že hotela ob 2-eh narediti tople sendviče, pa je rekel, da bo že zdržal do jutrauser posted image ...No, bo pa danes imel dobro kosilo in posladek...sem včeraj naredila čokoladno rolado, ki veselo gleda iz hladilnika, pa ribice bomo papcaliuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 15.6.2008 8:37:43 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 470
15.6.2008 8:36:02   
sayuri
Jutro punce user posted image . Sem si prišla kavico iskat. user posted image  Hvala naty, še vedno je tako okusna, kot včasih user posted image . Zunaj se končno riše prekrasen dan. Pri nas je tko lep sonček in ga bom izkoristila za počivanje na terasi. user posted image  

NAty kaj ste Nejcu nabavili tobogan? Enkrat sem prebrala nekaj o tem, pa sem potem čist pozabila. Je navdušen, a ne? Pri nas je tudi takšno navdušenje user posted image .
sandra jaz sem otročkom v 1.r tudi dovolila svoje igrače - ob petkih. user posted image  Glede dojenja sem tudi jaz že prebrala, da pri 33t otročki že zmorejo sesati. Bomo videli, kako bo v resnici. Sem pa vidla pri julijkah slikici dvojčkov, ki sta imela ob rojstvu približno takšno težo, kot moja dva zdaj i tko luštna zgledata user posted image . Sicer mice3na, ampak res luštna. user posted image  Joj, po eni strani pa komaj čakam, da ju stisnem k sebi user posted image
pingo80 kaj ti še vedno delaš? Dobra si. user posted image
ozziebo sem tudi spregledala za tvojega fanta in pleničke. user posted image  Bravo, bravo user posted image
tejkaz kaj je pa tebe to napadlo?
daja27 tole spreminjanje spola vajinega user posted image  pa samo zmede, a ne? Za vsak slučaj res še za pupo ime pripravita user posted image . Sem prebrala, da imaš tudi ti premalo plodovnice. Meni sicer bolj konkretno G ni razlagal o tem, mi je pa rekel, da bova jutri ponovila UZ in da bo treba rodit, če bo plodovnice še manj, kot prejšnji teden. JAz sem ga čukasto gledala user posted image   user posted image user posted image user posted image , ker sem mislila, da mi že kje po malem odteka, jst pa zmešana, kot sem, tega ne opazim user posted image  user posted image user posted image user posted image . Pa je rekel, da se plodovnica ne manjša le z odtekanjem. Vsekakor zdaj vsakič na wcju čekiram spodnje hlače user posted image user posted image user posted image .

Punce, a katera sploh še namerava v Postojni rodit al sem sam jst ta grešnica?

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 471
15.6.2008 8:36:56   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sayuri vidim te!!!!!!

user posted image user posted image user posted image  Predno sem spacala post, je tudi minil čas user posted image user posted image user posted image . Sem se že odvadila hitrega tipkanja. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 472
15.6.2008 8:37:09   
naty13
Sandra to pa je poroka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako mu niso mogli ponuditi kosa torte in kakšno pecivo. user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 473
15.6.2008 8:41:00   
naty13
Sayuri smo nabavili tobogan v ponedeljek. Imamo takega kot si ga ti objavila v enem postu. Je tisti zeleno oranžni plastični, vzela sva največjega - 254cm in Nejc ga tako oblada, da že afnarije počneš. user posted image user posted image user posted image  Pa še nekaj me zanima. Sem te spraševala glede inkubatorja. Koliko tednov mora biti otrok star, da ne rabi inkubatorja. OK, razumem, da je odvisno od posameznika, ampak približno.

Jeeeeeeeeeee še 60 dni do PDP-ja.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 474
15.6.2008 8:41:25   
sandra123
Je rekel dragi, da je šel delat, ne papcatuser posted image user posted image user posted image ...jaz se sigurno ne bi mogla upreti vsem dobrotam, ki jih ponavadi imajo na porokiuser posted image user posted image user posted image ...ne vem, zakaj si ni kar sam kaj postregeluser posted image , pa kot njegov prijatelj naj bi biluser posted image ...jaz vedno poskrbim za dobre prijatelje...drugače pa vsaj zaseuser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?