|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
22.7.2008 9:14:02   
anita goitan
PABLO jebeliš ti si pa res blizu cilja, mah če se user posted image fajn počuti kot podnajemnik nič zato, vi2 kar lepo uživajta

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
22.7.2008 9:15:27   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image user posted image user posted image super sayuri za tvoja sončka,jah dns sem tud sama mela ene seanseuser posted image tko da ne hvali samo Lovra hehe.

Hvala za porodno izkušnjo! Bravo, res še 1x!! Zanima me a dojiš in če kašne izkušnje imaš, a jih imaš skoz na joški, in če ne dojiš s katerim mlekom jih hraniš?

JA, ju dojim. Sem doma poskusila celo oba naenkratuser posted image , pa sem enkrat enga lovila, drugič drugega user posted image . PA je bil en priklopljen, drugi se je lih odklopil user posted image user posted image user posted image . TAko da podojim enega na levi, drugega na desni, nato pa dobita še dodatek po flaški. Imam pa mleko za nedonošenčke - Aptamil Prematil. Včasih se zgodi tako, da se oba naenkrat zbudita - potem enega v celoti podojim, drugega mož nahrani po steklenički....  ZAenkrat še kombiniramo vse možne variante. TAko soem tudi v porodnišnici delala. Mleka imam dovolj za enega. Za dva pa žal ne. Tko da moram dodajat.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3327
22.7.2008 9:19:07   
naty13
Cebrca zdaj gre za res. Drži se. Mi smo s tabo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša hvala, ker nas obveščaš. Dobro da imaš lap topa pri sebi, da nam takoj poročaš. user posted image

Sayuri super spis si napisala. user posted image user posted image user posted image  Čisto po šolsko. Sem pa dobila kar solzice v oči, ko si tako lepo napisala. Res si dobra, da si pri dveh malčkih vzameš toliko časa za nas in da si 5urno Zarino ponočevanje sprejela kot eno običajno stvar. Res si super.user posted image Kakšna od nas bi že norela kotuser posted image  user posted image , Filip, Zara in Lovro so lahko samo ponosni nate. user posted image user posted image user posted image

Pablo tudi jaz nisem pričakovala toliko telegramov v P. Sem jih bila zelo vesela in mi je pri kakšnem lepem materinskem verzu kar solzica pritekla. user posted image  Sem jih pa dobivala skozi vse tri dni in je bilo prav zabavno odpirat in prebrat iskrene želje sorodnikov in prijateljev. Doma sem pa dobila  darilca za Nejca (oblačila, pleničke, kakšno igračko,...), pa tudi v takšnih količinah, da sem tudi kar solzice dobila v oči. user posted image

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
22.7.2008 9:20:01   
anita goitan
hvala sayuri diobra si, nič te pa nismo vprašale kako si pa ti? Te šivi oz pregib še fejst boli? Pa v duši?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
22.7.2008 9:21:08   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

, koliko ste kaj prejele telegramov v P in kako so vas kaj presenetili? Kakšen sprejem in dobrodošlico so vam domači ali prijatelji pripravili ob prihodu domov?

Telegramov in voščil je bilo ogromno. No, jaz priznam, da so mi telegrami všeč user posted image . Sem jih po moje stokrat prebrala.

Ko smo pa domov prišli, so nas že na vhodu čakali roza in modri baloni. PA po celem stanovanju so bili.....user posted image  Je moja mami krivec za to. user posted image  

DRugače pa smo bili prvi dan lepo sami. Drugi dan so prišli babice in dedki. Potem pa moji bratje....pa moževa sestra. In konec. Ostali obiski se bojo zvrstili ta teden. VSak dan nekdo. JAz priznam tudi to, da so mi obiski izredno všeč. user posted image  Se pa ne dam motiti. Če čutim, da moram it počivat, grem. In vsi to razumejo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
22.7.2008 9:21:35   
bambi14
anita- a ste se malo vstrašle-- hihi

Včeraj sem imela gin.,...vse OK, smo težki okoli 2600g, malo se je trbušček spustil in zgleda, da se pripravlja in počasi zapušča brezplačno ponudbo. Je bilo na pregledu zanimivo, ker je ni mogla takoj zmerit, ker se je kobacala sem in tja in delala akrobacije, tako da se je gin. 10 min ukvarjala z lovlenjem po bušijo in jaz sem bila od tistega gela mastna od tamale do jošk-user posted image user posted image user posted image . Dobila sem vso dokumentacijo( napotnico za porod in rešilca,..pa kri sem mogla dat, da preverijo kako je z ....mah sem pozabla) Pregled je čez 10 dni(31.07.)

Neposredna povezava do sporočila: 3331
22.7.2008 9:23:15   
sayuri

hvala sayuri diobra si, nič te pa nismo vprašale kako si pa ti? Te šivi oz pregib še fejst boli? Pa v duši?

JAz sem fajn. user posted image  Meni se samo smeji user posted image . Šivi malce še bolijo - ampak le, če narobe vstanem in obremenim trebušne mišice.

Aja, včeraj sem na tehtnico stopila - samo še 5kg viška imam. Na koncu sem imela 18kg plusa, kar je za dvojčka idealno. No, zdaj je pa še nekaj zaloge na trebuhu user posted image . Upam, da hitro tud to zgine user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3332
22.7.2008 9:24:11   
naty13
Bambi res si nas prestrašila. Sem že mislila, da nam boš v P pobegnila. Ti ti ti. user posted image

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
22.7.2008 9:26:06   
Anonimen
Oooo, lepa novička in obvestilo Zoje Miše. Pa se zopet nekaj dogaja! Držimo pesti za čebrco user posted image , da bi čim prej in s čim manj zapleti cartala svojega user posted image !!! 

(odgovor članu Zoja Miša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3334
22.7.2008 9:28:11   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

JAz sem fajn. user posted image  Meni se samo smeji user posted image . Šivi malce še bolijo - ampak le, če narobe vstanem in obremenim trebušne mišice.

Aja, včeraj sem na tehtnico stopila - samo še 5kg viška imam. Na koncu sem imela 18kg plusa, kar je za dvojčka idealno. No, zdaj je pa še nekaj zaloge na trebuhu user posted image . Upam, da hitro tud to zgine user posted image user posted image user posted image

Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za kilce. Sej bodo še te šle, ker za tremi mulčki tekat, je pa res že fajn fitnes. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
22.7.2008 9:29:10   
sayuri
PA še nekaj sličic - jih ravno urejam user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
22.7.2008 9:30:02   
anita goitan
10 min ukvarjala z lovlenjem po bušijo in jaz sem bila od tistega gela mastna od tamale do jošk-user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image uf si me nasmejala, user posted image za pregled

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
22.7.2008 9:31:31   
anita goitan
sayuri user posted image ma kašna angelčka!!! Filip je pa pravi fant že, uf bo to enih punc pr vasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3338
22.7.2008 9:34:08   
Zoja Miša
Sayuri, ti si taka pozitivka in tako lepo pišeš, da te vedno s takim užitkom berem! Res si lepo vse opisala in hvala, ker deliš z nami vse te občutke. user posted image user posted image user posted image

Meni so danes dali samo Magnesol, nič več Spasmexa, čeprav sva z princesko zjutraj na ctg-ju en hribček zopet uspeli narisati.
Pa roke čutim, prsti mi zatekajo ter mrtvijo bolj, kot so mi prej...pa v bolnici sem in počivam....ja, no, vse to očitno paše skupaj. Le da je z pikico vse o.k.!

Naj vam povem še to, user posted image  ki doma pridno vse dela, pospravlja in pere...je crknil še pralni stroj!user posted image  Mislim revćek, že tako ima ful dela in laufa okoli in kupuje...pa še to. No, a je sprejel povsem mirno, poklical serviserje, ki pride danes in celo iz službe mora prej zato. Priden!!!!

Ja res je fino, da imam rač. Kaj bi brez vas?! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
22.7.2008 9:36:51   
anita goitan
user posted image zoja miša za tvoj laptop, pa seveda za user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3340
22.7.2008 9:39:12   
Zoja Miša
Sayuri, cukerčka, da sem dobila kar solzne oči!
Hvala ti za slikice!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3341
22.7.2008 9:40:20   
Zoja Miša
Ja Anita, super je, hvala.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3342
22.7.2008 9:42:14   
bambi14
no pa komentarji:
Ceberca- držim pesti, da bo vse potekalo čim hitreje in čimmanj bolečinuser posted image .

Jaz imam občutek, da ne bom dobila toliko telegramov in vsega,..mah mogoče se pa motim- se bom pustila presenetit.
sayuri- vsaka ti čast, da si tako dobre volje in res- čestitke.user posted image user posted image user posted image ,..jaz ne vem kako bom zmogla user posted image , kaj šele 3.
zoja miša- hvala za poročanje,...jaz tud delam z prenosnikom ampak imam miško zraven(priklopljeno kot USB ključek- super stvar).
naty13- za vrata user posted image user posted image user posted image
Tudi pri nas je divje glede gradnje:
-sedaj nam delajo stopnice, med vikendom pa so nam prišli prijatli pomagat in smo pripravili nosilce za streho(lege in...- zgleda zdaj kot, da nam je odneslo streho in so ostali samo tramovi)- jaz sem seveda kuhala in bla zvečer crkjenauser posted image in posledično se mi je trebuh spustil- zgleda, da je bilo preveč vsega.user posted image
miškolinček- še noben ni ostal noter-user posted image najbrž je pozabla na te stvari./ malo jo spomni /
šoping- moj dragi je tako nezahteven in bi obleko vse kar mu prinesem domov,..ni blema, ampak gre občasno vseeno z mano in ima slabo vest, če njemu kupima več kot meni. Npr. jaz si zdaj res ne kupujem ničesar, ker se mi zdi brezveze za te 4 tedne, koliko pa bom uspela zgubit kg  kasneje pa tudi ne vem, zato do nadaljnega nakupi zame odpadejo in si dam duška za nakupe za mojega user posted image . Cotik za user posted image pa sem ogromno dobila in sem kupila samo kompletek za domov.user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
22.7.2008 9:43:00   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

ozziebo, zdaj sem pa res v dvomih, da nista najina kaj vsaj v žlahti.....
S kje pa si ti sploh?

NM, zadnji dve leti. Moj pa je Prekmurec.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
22.7.2008 9:44:09   
naty13
Sayuri kolk sta angelčka tvoja dva mal cukerčka. Filip pa tudi minutke verjetno ne zamudi. user posted image user posted image user posted image  Joooooooojjjjjjjjjj pa tiste žabice jima pašejo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image , da vse to sprejema potrpežljivo in misli pametno z glavo.user posted image mojemu bi se že zrolalo.  Aja, če bosta samo po en hribček risale s user posted image , bo super. user posted image  Še malo zdržita. user posted image user posted image user posted image

Jaz imam zdej mal miru. Sta šla Nejc in user posted image  mal ven. Pa danes je Nejc tako priden, se je že od jutra sam lepo igral, mami pa valda kje drugje kot na čveku z vami. No, mal sva šla vmes na kavča se pocrkljat. user posted image  Matr vedno večji je lump, raje ga crkljam in žgečkam. user posted image

Erin, danes je že lev a neuser posted image  Čeprav pri meni na koledarju piše, da se lev začne 23.7.user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3345
22.7.2008 9:47:13   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

PA še nekaj sličic - jih ravno urejam user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

jaaaaaaaaaaaaaoooooooooooo kako ste lepi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
22.7.2008 9:50:02   
anita goitan
sedaj pa samo še neki, potem grem likat, in cotke za ta malo spravt na kupček-kje je pa ERIN???user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
22.7.2008 9:51:56   
ozziebo
Sayuri, kolk nam ti lušte delaš s tamalimi, sami  cukrčki!! Pa te kar občudujem, koliko energije imaš user posted image .

Cebrca, drži se, saj si res nekaj pisala o akciji včeraj, pa nisem mislila, da misliš iti že rodit user posted image , očitno bova medve z Erin med zadnjimi user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
22.7.2008 9:52:13   
sandra123
Ste me kaj pogrešale???? Zjutraj kar nisem mogla do računalnika, ker mi ga je moj user posted image čist okupiraluser posted image
Evo mene s pregleda...vse ok, ctg normalen - je pa prav zanimivo loviti moja user posted image user posted image , ko kar naprej zbrcata elektrode stran s trebuha user posted image user posted image user posted image ...oddala sem urin...
Gin.pregleda ni bilo danes, ampak bo v petek, 25.7., ravno tako UZ...zaenkrat kaže, da bosta moja sončka še nekaj časa na varnem pri meni user posted image ...
Glede magnesola je rekla G, da ga lahko jemljem do 37.tedna, potem pa ne več, ker bo že čas za akcijouser posted image ...

Sayuri , kako lepe slikce user posted image , ja, eden ga pa mora malo sračkati ponoči - bi bil že čudež, če bi bila oba pridna user posted image ...pa ravno princeska ti mora nagajatuser posted image ...
Pablo...daleč si prilezla...še malo pa bo finale - mogoče te pa isti dan ujamemuser posted image
Naty user posted image user posted image user posted image za vrata, samo, da se čimprej zmontirajouser posted image
Držim pesti za Cerbco, pa hvala ZojaMiša za obveščanje - ti se pa lepo nauči dihanjauser posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 3349
22.7.2008 9:56:42   
naty13

sedaj pa samo še neki, potem grem likat, in cotke za ta malo spravt na kupček-kje je pa ERIN???user posted image user posted image

Erin ponavadi pride kasneje. user posted image  Verjetno se po postelji še valja. user posted image  Kar naj si privošči, ko bo štručka, ne bo takega luksuza. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?