Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:14:02
|
|
|
|
anita goitan
|
PABLO jebeliš ti si pa res blizu cilja, mah če se fajn počuti kot podnajemnik nič zato, vi2 kar lepo uživajta
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:15:27
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan super sayuri za tvoja sončka,jah dns sem tud sama mela ene seanse tko da ne hvali samo Lovra hehe. Hvala za porodno izkušnjo! Bravo, res še 1x!! Zanima me a dojiš in če kašne izkušnje imaš, a jih imaš skoz na joški, in če ne dojiš s katerim mlekom jih hraniš? JA, ju dojim. Sem doma poskusila celo oba naenkrat , pa sem enkrat enga lovila, drugič drugega . PA je bil en priklopljen, drugi se je lih odklopil . TAko da podojim enega na levi, drugega na desni, nato pa dobita še dodatek po flaški. Imam pa mleko za nedonošenčke - Aptamil Prematil. Včasih se zgodi tako, da se oba naenkrat zbudita - potem enega v celoti podojim, drugega mož nahrani po steklenički.... ZAenkrat še kombiniramo vse možne variante. TAko soem tudi v porodnišnici delala. Mleka imam dovolj za enega. Za dva pa žal ne. Tko da moram dodajat.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:19:07
|
|
|
|
naty13
|
Cebrca zdaj gre za res. Drži se. Mi smo s tabo. Zoja Miša hvala, ker nas obveščaš. Dobro da imaš lap topa pri sebi, da nam takoj poročaš. Sayuri super spis si napisala. Čisto po šolsko. Sem pa dobila kar solzice v oči, ko si tako lepo napisala. Res si dobra, da si pri dveh malčkih vzameš toliko časa za nas in da si 5urno Zarino ponočevanje sprejela kot eno običajno stvar. Res si super. Kakšna od nas bi že norela kot , Filip, Zara in Lovro so lahko samo ponosni nate. Pablo tudi jaz nisem pričakovala toliko telegramov v P. Sem jih bila zelo vesela in mi je pri kakšnem lepem materinskem verzu kar solzica pritekla. Sem jih pa dobivala skozi vse tri dni in je bilo prav zabavno odpirat in prebrat iskrene želje sorodnikov in prijateljev. Doma sem pa dobila darilca za Nejca (oblačila, pleničke, kakšno igračko,...), pa tudi v takšnih količinah, da sem tudi kar solzice dobila v oči.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:20:01
|
|
|
|
anita goitan
|
hvala sayuri diobra si, nič te pa nismo vprašale kako si pa ti? Te šivi oz pregib še fejst boli? Pa v duši?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:21:08
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO , koliko ste kaj prejele telegramov v P in kako so vas kaj presenetili? Kakšen sprejem in dobrodošlico so vam domači ali prijatelji pripravili ob prihodu domov? Telegramov in voščil je bilo ogromno. No, jaz priznam, da so mi telegrami všeč . Sem jih po moje stokrat prebrala. Ko smo pa domov prišli, so nas že na vhodu čakali roza in modri baloni. PA po celem stanovanju so bili..... Je moja mami krivec za to. DRugače pa smo bili prvi dan lepo sami. Drugi dan so prišli babice in dedki. Potem pa moji bratje....pa moževa sestra. In konec. Ostali obiski se bojo zvrstili ta teden. VSak dan nekdo. JAz priznam tudi to, da so mi obiski izredno všeč. Se pa ne dam motiti. Če čutim, da moram it počivat, grem. In vsi to razumejo.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:21:35
|
|
|
|
bambi14
|
anita- a ste se malo vstrašle-- hihi Včeraj sem imela gin.,...vse OK, smo težki okoli 2600g, malo se je trbušček spustil in zgleda, da se pripravlja in počasi zapušča brezplačno ponudbo. Je bilo na pregledu zanimivo, ker je ni mogla takoj zmerit, ker se je kobacala sem in tja in delala akrobacije, tako da se je gin. 10 min ukvarjala z lovlenjem po bušijo in jaz sem bila od tistega gela mastna od tamale do jošk- . Dobila sem vso dokumentacijo( napotnico za porod in rešilca,..pa kri sem mogla dat, da preverijo kako je z ....mah sem pozabla) Pregled je čez 10 dni(31.07.)
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:23:15
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan hvala sayuri diobra si, nič te pa nismo vprašale kako si pa ti? Te šivi oz pregib še fejst boli? Pa v duši? JAz sem fajn. Meni se samo smeji . Šivi malce še bolijo - ampak le, če narobe vstanem in obremenim trebušne mišice. Aja, včeraj sem na tehtnico stopila - samo še 5kg viška imam. Na koncu sem imela 18kg plusa, kar je za dvojčka idealno. No, zdaj je pa še nekaj zaloge na trebuhu . Upam, da hitro tud to zgine
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:24:11
|
|
|
|
naty13
|
Bambi res si nas prestrašila. Sem že mislila, da nam boš v P pobegnila. Ti ti ti.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:26:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo, lepa novička in obvestilo Zoje Miše. Pa se zopet nekaj dogaja! Držimo pesti za čebrco , da bi čim prej in s čim manj zapleti cartala svojega !!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:28:11
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan hvala sayuri diobra si, nič te pa nismo vprašale kako si pa ti? Te šivi oz pregib še fejst boli? Pa v duši? JAz sem fajn. Meni se samo smeji . Šivi malce še bolijo - ampak le, če narobe vstanem in obremenim trebušne mišice. Aja, včeraj sem na tehtnico stopila - samo še 5kg viška imam. Na koncu sem imela 18kg plusa, kar je za dvojčka idealno. No, zdaj je pa še nekaj zaloge na trebuhu . Upam, da hitro tud to zgine Sayuri za kilce. Sej bodo še te šle, ker za tremi mulčki tekat, je pa res že fajn fitnes.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:29:10
|
|
|
|
sayuri
|
PA še nekaj sličic - jih ravno urejam
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:30:02
|
|
|
|
anita goitan
|
10 min ukvarjala z lovlenjem po bušijo in jaz sem bila od tistega gela mastna od tamale do jošk- . uf si me nasmejala, za pregled
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:31:31
|
|
|
|
anita goitan
|
sayuri ma kašna angelčka!!! Filip je pa pravi fant že, uf bo to enih punc pr vas
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:34:08
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Sayuri, ti si taka pozitivka in tako lepo pišeš, da te vedno s takim užitkom berem! Res si lepo vse opisala in hvala, ker deliš z nami vse te občutke. Meni so danes dali samo Magnesol, nič več Spasmexa, čeprav sva z princesko zjutraj na ctg-ju en hribček zopet uspeli narisati. Pa roke čutim, prsti mi zatekajo ter mrtvijo bolj, kot so mi prej...pa v bolnici sem in počivam....ja, no, vse to očitno paše skupaj. Le da je z pikico vse o.k.! Naj vam povem še to, ki doma pridno vse dela, pospravlja in pere...je crknil še pralni stroj! Mislim revćek, že tako ima ful dela in laufa okoli in kupuje...pa še to. No, a je sprejel povsem mirno, poklical serviserje, ki pride danes in celo iz službe mora prej zato. Priden!!!! Ja res je fino, da imam rač. Kaj bi brez vas?!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:36:51
|
|
|
|
anita goitan
|
zoja miša za tvoj laptop, pa seveda za
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:39:12
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Sayuri, cukerčka, da sem dobila kar solzne oči! Hvala ti za slikice!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:40:20
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Ja Anita, super je, hvala.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:42:14
|
|
|
|
bambi14
|
no pa komentarji: Ceberca- držim pesti, da bo vse potekalo čim hitreje in čimmanj bolečin . Jaz imam občutek, da ne bom dobila toliko telegramov in vsega,..mah mogoče se pa motim- se bom pustila presenetit. sayuri- vsaka ti čast, da si tako dobre volje in res- čestitke. ,..jaz ne vem kako bom zmogla , kaj šele 3. zoja miša- hvala za poročanje,...jaz tud delam z prenosnikom ampak imam miško zraven(priklopljeno kot USB ključek- super stvar). naty13- za vrata Tudi pri nas je divje glede gradnje: -sedaj nam delajo stopnice, med vikendom pa so nam prišli prijatli pomagat in smo pripravili nosilce za streho(lege in...- zgleda zdaj kot, da nam je odneslo streho in so ostali samo tramovi)- jaz sem seveda kuhala in bla zvečer crkjena in posledično se mi je trebuh spustil- zgleda, da je bilo preveč vsega. miškolinček- še noben ni ostal noter- najbrž je pozabla na te stvari./ malo jo spomni / šoping- moj dragi je tako nezahteven in bi obleko vse kar mu prinesem domov,..ni blema, ampak gre občasno vseeno z mano in ima slabo vest, če njemu kupima več kot meni. Npr. jaz si zdaj res ne kupujem ničesar, ker se mi zdi brezveze za te 4 tedne, koliko pa bom uspela zgubit kg kasneje pa tudi ne vem, zato do nadaljnega nakupi zame odpadejo in si dam duška za nakupe za mojega . Cotik za pa sem ogromno dobila in sem kupila samo kompletek za domov.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:43:00
|
|
|
|
ozziebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi ozziebo, zdaj sem pa res v dvomih, da nista najina kaj vsaj v žlahti..... S kje pa si ti sploh? NM, zadnji dve leti. Moj pa je Prekmurec.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:44:09
|
|
|
|
naty13
|
Sayuri kolk sta angelčka tvoja dva mal cukerčka. Filip pa tudi minutke verjetno ne zamudi. Joooooooojjjjjjjjjj pa tiste žabice jima pašejo. Zoja Miša za , da vse to sprejema potrpežljivo in misli pametno z glavo. mojemu bi se že zrolalo. Aja, če bosta samo po en hribček risale s , bo super. Še malo zdržita. Jaz imam zdej mal miru. Sta šla Nejc in mal ven. Pa danes je Nejc tako priden, se je že od jutra sam lepo igral, mami pa valda kje drugje kot na čveku z vami. No, mal sva šla vmes na kavča se pocrkljat. Matr vedno večji je lump, raje ga crkljam in žgečkam. Erin, danes je že lev a ne Čeprav pri meni na koledarju piše, da se lev začne 23.7.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:47:13
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri PA še nekaj sličic - jih ravno urejam jaaaaaaaaaaaaaoooooooooooo kako ste lepi.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:50:02
|
|
|
|
anita goitan
|
sedaj pa samo še neki, potem grem likat, in cotke za ta malo spravt na kupček-kje je pa ERIN???
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:51:56
|
|
|
|
ozziebo
|
Sayuri, kolk nam ti lušte delaš s tamalimi, sami cukrčki!! Pa te kar občudujem, koliko energije imaš . Cebrca, drži se, saj si res nekaj pisala o akciji včeraj, pa nisem mislila, da misliš iti že rodit , očitno bova medve z Erin med zadnjimi
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:52:13
|
|
|
|
sandra123
|
Ste me kaj pogrešale???? Zjutraj kar nisem mogla do računalnika, ker mi ga je moj čist okupiral Evo mene s pregleda...vse ok, ctg normalen - je pa prav zanimivo loviti moja , ko kar naprej zbrcata elektrode stran s trebuha ...oddala sem urin... Gin.pregleda ni bilo danes, ampak bo v petek, 25.7., ravno tako UZ...zaenkrat kaže, da bosta moja sončka še nekaj časa na varnem pri meni ... Glede magnesola je rekla G, da ga lahko jemljem do 37.tedna, potem pa ne več, ker bo že čas za akcijo ... Sayuri , kako lepe slikce , ja, eden ga pa mora malo sračkati ponoči - bi bil že čudež, če bi bila oba pridna ...pa ravno princeska ti mora nagajat ... Pablo...daleč si prilezla...še malo pa bo finale - mogoče te pa isti dan ujamem Naty za vrata, samo, da se čimprej zmontirajo Držim pesti za Cerbco, pa hvala ZojaMiša za obveščanje - ti se pa lepo nauči dihanja
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 9:56:42
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan sedaj pa samo še neki, potem grem likat, in cotke za ta malo spravt na kupček-kje je pa ERIN??? Erin ponavadi pride kasneje. Verjetno se po postelji še valja. Kar naj si privošči, ko bo štručka, ne bo takega luksuza.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?