Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 7:10:06
|
|
|
|
aradej
|
za lažje prebujanje, dodatki po želji. Glede srbečih prsi oz. bradavic mazala sem se z bepantenom za suho kožo( roza napis) vsak večer po tuširanju pa še včasih zjutraj pa je sedaj dobro.Imela sem pač suho in razdraženo kožo. Posteljica iz interspara pa je že doma na podstrešju čaka na prihod . Glede tašč je pa tako sama živim z taščo v istem gospodinjstvu,pa še razlika v letih je ogromna,če jo pustim pri miru je dobro.Če pa se ona začne utikat v moje delo zna bit včasih . en čas še prenašam ko pa imam dost ji tut povem direkt. Komaj čakam da se preselimo (še tri leta). Mož bo upam pri porodu pri Diani je bil pa še mojo večerjo je dobil. Sedaj pa še ne ve.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 7:10:43
|
|
|
|
aradej
|
Sandra dobro jutro.Je bila kaj boljša noč?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 7:12:18
|
|
|
|
aradej
|
Vidim da si me prehitela Sandra. Hvala za tvojo . Je bila že tudi boljša noč.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 7:42:41
|
|
|
|
sandra123
|
No, saj današnja noč niti ni bila tako slaba...sem sicer imela žurko do pol 1-ih, pa enkrat sem morala na wc - ob 3.40...no potem sem še kar nekako spala do 7-ih
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 7:43:43
|
|
|
|
naty13
|
Aradej in Sandra hvala za . Mi smo spali super. Jaz kot ubita, da sem kar v spanju ob polnoči izklopila budilko, potem sem se pa mal pred eno zbudila in iskala telefon, da pogledam na uro. Je bil pa v postelji. Meni pa nič jasno. Morava dajat še vpihe Nejcu. Kaj imate namen danes početi Danes je petek 13.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 7:46:23
|
|
|
|
Neža7
|
Dobro jutro punce Jaz ne vem kaj se danes dogaja Danes smo 13. junij na gmail sem imela 13 novih spročil in tukaj na forum smo na 13. strani JOJ! mogoče je bolje, da danes kar lepo doma ostalnem Par si bom dala pa bo Ta vreme mene res ubiva v torek po UZ mi je prišlo slabo v Citycenter v Celju. Včeraj tudi v MŠ in danes ima spet lahko glavo. JOJ! kje je sonček in toplota Čez 3 teden gremo na morje in upam, da bo takrat boljšo vreme. Drugač moji hormoni bodo Včeraj sem se morala malo razjezit, ker sem morala svoje hlače na vsaki stran notri dat, ker si ne grem nove hlače kupit za nosečnice Danes ima še ta drug par. Hvala bogu, da malo obvladam pri šivalnem stroju Danes mi ni treba kuhat možek gre na pico mmmmmm kako se mi jo lušta čeprav bi raje domov prišel, ampak gre za rojstni dan, da ne mora reči ne. No, jaz se bom morala malo urejat sedaj, ker mora mami najditi nekaj lepega za rojstni dan in do sedaj nimam pojma kaj bom Lep dan vsem želim in pazite nase in veliko se Neža7
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 7:46:29
|
|
|
|
sandra123
|
Naty...mene čaka še kar nekaj perila za zlikat, ker včeraj nisem uspela vsega zlikat...v bistvu komaj čakam, da bom na "čistem" z našimi oblačili, da začnem potem intenzivno prati oblačila za moja ...komaj čakam
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 8:23:27
|
|
|
|
sandra123
|
Neža, tvoja kilaža je pa res dobra ...no, jaz sem šla 8kg gor, pa imam tudi dieto, samo je pa res, da bi verjetno bila na istem kot ti, če se nebi tolikokrat pregrešila ...no, ampak kljub temu, meni ne bi bilo treba hlač notri vzeti, ker imam pač večji trebuh zaradi ... Me je pa moja Tina tako razjezila že zjutraj ...pa saj ne morem verjeti, da jim pustijo igrače nosit v šolo ...pa je pol urce nabirala skupaj, kaj bo odnesla s seboj, na koncu je pa še svojo rožico nesla pokazat (ji jo je tašča kupila, ko je bila pri njej čez vikend)...se mi je kar iz ušes kadilo od jeze , pa še malo je zaradi tega zamudila v šolo Jupiiiiiiiiiii, sem ravno videla, da sem danes napolnila 30.teden
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 13.6.2008 8:33:17 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 8:29:33
|
|
|
|
astrea
|
Dobro juto in hvala za kavico Mi smo dobro spali, razen z vmesnim postankom na WC-ju, ali dvema - se ne spomnim prav dobro ja ta petek 13, pa 13 stran (si me kar malo šokirala s tem podatkom, Neža) drugače grem pa zdaj na sprehod, potem bom likala in oprala kaj za naše dete
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 9:06:31
|
|
|
|
tatly
|
dobro jutro punce!jaz sem pa tak slabe volje ker moja pupika nic noce brcat
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 9:07:26
|
|
|
|
bambi14
|
Jutro, jaz še kr zeham in se mi spi ampak brca in spanje postane samo želja,.... Včeraj sem imela gin.: stanje- + 10 kg, veliki smo po tabelah, tehtamo cca. 1480g in gin. pravi, da je to tipično 3 kg dete. Sem tako vesela, da je vse ok in že komaj čakam avgust. V bistvu so mi ti meseci tako zleteli....a vam tud....sem se začela z vami ogovarjat pred 7 meseci- ma nič mi ni jasno to glede časa. Včeraj se nisem imela energije oglasit, ker sem bla crrrrrkkkk....moški so imeli moški večer( ga imajo vsak četrtek- grejo igrat biljard), me babike( vse noseče in z trebuščki okoli6-7 meseca) pa na tortico in gledat cote za bebe. Mah je blo fino .
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 9:09:35
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly dobro jutro punce!jaz sem pa tak slabe volje ker moja pupika nic noce brcat ..mogoče pa samo še spi,.....drugače pa se idi pokazat in boš potem bolj pomirjena, verjamem, da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 9:10:47
|
|
|
|
bambi14
|
Jaz ne vem kaj se danes dogaja Danes smo 13. junij na gmail sem imela 13 novih spročil in tukaj na forum smo na 13. strani JOJ! mogoče je bolje, da danes kar lepo doma ostalnem Par si bom dala pa bo Neža-
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 9:12:58
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T. Matejka evo slikice, nekako tako to zgleda, na to še pride Pemprs, jih še nimam. Bambi ti si bila tudi na previjanju, nekaj mi pri tetra plenicah, zloženih na zmaja ne štima??? Kaj je bilo to tak zloženo ...ma nekaj takega je blo ja. Zložla bom že nekak, ampak se bojim, da ko jo bom dvignila bo samo pamperska ostala gor ostalo pa bo padlo dol... Bo praksa pokazala......
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 9:18:08
|
|
|
|
tatly
|
nevem ker je ponavadi vjutro full brcala danes pa nic!pa sem jo poslusala z angel sound pa srcek lepo bije samo vse je mirno! upam da res samo spi
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 9:27:05
|
|
|
|
ANA_P
|
dobro jutro še od mene. jaz pa kar dobro spim, razen tega, da se za vsaki obrat iz desnega na levi bok zbudim, primem trebuh, dam pojšter med noge in dalje spim. tatly, pri meni je tudi bil en čas zjutraj ful aktiven potem pa je naenkrat menjal ritem. Malo ga probaj zbuditi, to sem tudi jaz delala , da se je malo premaknil. Sem pa vprašala G., pa je rekel, da je to normalno, da je to človek kot mi, en dan je poln energije en dan pa bi samo spal. Tak da ti priporočam, da ga probaš malo prebuditi.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 9:29:39
|
|
|
|
Ryssa
|
Dobro jutro! Jaz vedno kar vredu spim, če odštejem, da grem ne vem kolikokrat v spanju na wc in se nonstop premetavam iz enega boka na drugega Jutri pa v Avstrijo tamy sem ti odgovorila na zs. tatly če bo predolgo na miru, se pojdi pokazat G. Sicer je pa moj tudi včasih bolj miren, pa me že hoče skrbet, potem mi jih pa nadeva v rebra pa je ok Se mi zdi da so zdaj čisto nekam drugačni gibi, ne brca ves čas ampak ko brcne pa fajn brcne Drugače pa bi tudi sladko moralo pomagat, mal čokolade pojej pa se bo ziher zbudila.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 9:30:34
|
|
|
|
ANA_P
|
aja, pa še pozdravi naši puncam v bolnice: sayuri, lepe pozdrave ti pošiljam. Drži se nam punca! mishel in Katja, vama prav tako enako!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 9:39:29
|
|
|
|
MATEJKA_
|
Maja T - najlepša hvala za zelo nazorno pojasnilo kak se previja. in hvala za slikice . zdaj pa mi je že malo bolj jasno vse skupaj. no, kak se tetra plenica zloži, pa nam bodo že v MŠ pokazali - zadnje vaje imamo praktične - nega in previjanje dojenčka... še enkrat hvala . zdaj si csaj lahko malo bolj predstavljam kak to gre . tak je to z nami novinkami . pri drugem bomo še profiji . midva pa greva jutri v avstrijo - bom neke cotike nakupla, pa še brisačke in flis odejice imam v toysu nagledane ... to noč sem pa ful slabo spala - sem sredi noči spet morala na wc, pol pa nisem mogla nazaj zaspat . se tolažim - še slaba 2 tedna, pa grem z mojim za 4 dni na morje - še za nekaj časa zadnji dopust v dvoje.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 9:49:00
|
|
|
|
ANA_P
|
še tašče, jaz imam mojo tak rada ali ona mene, saj ne vem kak je , da manj jo vidim, še rajši jo imam. Sva končale že pred leti, ko mi je rekla pri mojih rosnih 21ih, naj raje študij pustim, kaj mi bo šola, in se redno zaposlim . Aja pa še ta je bila dobra, to pa je bilo lani, zakaj moreva it vsako leto na morje, naj raje prideva v času dopusta delat v gorico . Prvo sem mislila, da se heca , potem pa sem videla, da je ženska smrtno resna . Sem ji kar rekla, da tega pa ne bo doživela dokler sem jaz njena snaha, raje vsekam gorico ven . HB, da ne živimo skupaj in nikoli nismo in nikoli ne bomo! Tak pač je, imava pač čisto drugačno razmišljanje in poglede na svet! HB da imam super starše, ker moji so pa res skulirani. Moj se z njimi razume bolje kot s svojimi tako da že to svoje pove. Zdaj sem prav jezna ratala zraven, ko sem to pisala. Dovolj je. čao
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 9:53:47
|
|
|
|
ozziebo
|
Tatly, a že kaj brca??? Moj se vedno premakne, če pojem kaj sladkega, sploh pa na čokolado , očitno bo tak čokoholik kot vsi ostali doma Neža, jaz sploh nisem pomislila na petek 13. za vse nas. Kar pa se tiče vremena, pa mene že tale dva dni tut vse dol tišči, bi bila najraje cel dan vodoravno!! Sandra, a še v šolo lahko nosijo igrače??? Sem mislila, da to lahko samo v vrtec. Saj naš mišon je tudi celo jutro zbiral, kaj bo vzel sabo. Smo pa že cel teden brez plenice podnevi , bravo pikec!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 9:56:30
|
|
|
|
ozziebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P še tašče, jaz imam mojo tak rada ali ona mene, saj ne vem kak je , da manj jo vidim, še rajši jo imam. Sva že dve. HB da smo čisto na drugem koncu Slovenije.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 9:58:23
|
|
|
|
ozziebo
|
Matejka pa Ryssa, dobro nakupujte!!! Sayuri, Katja, Michel pozdravčke vsem!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 10:00:16
|
|
|
|
tatly
|
neki premik sem cutila(vsaj malo)mislite da je lahko od tega ker sem vceraj na vrtu travo pipala in sem bila dolgo sklonjena? vseeno hvala vsem za skrb
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.6.2008 10:11:36
|
|
|
|
ozziebo
|
Pa še malo heca (ali pa resnice) Believe it or not. Woman has Man in it; Mrs. has Mr. in it; Female has Male in it; She has He in it; Madam has Adam in it; No wonder men always want to be inside women! Men were born between the legs of a woman, yet men spend all their life and time trying to go back between the legs of a woman.... Why? BECAUSE THERE IS NO PLACE LIKE HOME Okay, Okay, it all makes sense now... I never looked at it this way before: Ever notice how all of women's problems start with MEN? MENtal illness MENstrual cramps MENtal breakdown MENopause GUYnecologist AND .. When we have REAL trouble, it's a HISterectomy. Send this to all the women you know to brighten their day. Send this to all the men just to annoy them ....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?