|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Naj grema na poroko - kaj vi menite
15.6.2008 16:22:55   
Majuska
Čudno, da je tvoj sploh druži s takim človekom. Po mojem mnenju bi ga težko sploh imenovala prijatelj ... ja, kolega bo kar prava beseda. Po pravici povedano, jaz se take poroke ne bi udeležila - pošlješ čestitko in to je to. 

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 51
16.6.2008 11:15:23   
Pobalami
Nekateri na porokah samo nabirajo goste. Da imajo kao veliko povabljencev. In taka sta tudi ta dva, ki sta te povabila. kakor je videti si za njiju številka. če se ti da pojdi.

Ker pa se ti očitno ne da pa komot ne greš, brez skrbi za zamero. In tvoj gre komot sam.

Sicer so mi čudne tudi poroke, kjer se nabira sorodstvo, ki ga ne vidiš 30 let in si niti ne čestitaš ob rojtvu otroka recimo. Ampak ajd takrat se vsaj vidijo/mo.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 52
18.6.2008 23:15:38   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Na tvojem mestu bi iz vljudnosti šla na cerkveni in civilni del pa seveda čestitati, na ohcet pa v primeru, da bo kdo od poznanih tam.

Se strinjam.
Če bi pa se držala nekih principov, pa težko rečem, če bi šla ali ne. Po moje bolj ne kot ja, ker takih ljudi pač ne maram. Povej ženinu, da hvala za vabilo, da boš z veseljem šla, samo ko bo župnik vprašal, da "če ima kdo kaj proti...." boš pač po svoji vesti mogla rečt kaj imaš proti (ti njegovi skoki čez plot in napeljevanje tvojega v isto početje), pa me zanima, če bo vabilo za poroko še veljalouser posted image .

Ne, šalo na stran. Jaz bi mu kar v fris rekla kaj si o njem mislim in ne bi šla. Tvoj pa naj gre, če mu je toliko do tega in če mu je ta človek res prijatelj (user posted image user posted image user posted image ).

Če pa že misliš it, pa je 100€ več kot dovolj. Nam ni skoraj nihče dal več - le cele družine. Najboljše pa, da mu kupite kako darilo. Npr. dobro in praktično darilo je 2x odeja od Dormea. Je taka, ki se zloži v povšter in je zeloooo super za se z njo pokriti, stane pa 40€. Torej 2x40€ je 80€, pa še šopek in čestitko in to je to. Pravzaprav si tako dobrega darila sploh ne zasluži!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
19.6.2008 13:19:09   
Anonimen
K takemu, ki bi vihal nos nad 100 evri plus da nagovarja tvojega moža naj si nabavi kakšno bejbo plus da nimate nekih stikov plus da ti tip ne odgovarja, nikakor ne bi šla

Res ne vidim smisla, da bi hodila nekam, kjer se ne boš v redu počutila. Mene moj ne bi prepričal v to, je pa res, da tudi nima takih čudnih prijateljev, skratka jaz ziher ne bi šla.

(odgovor članu Zofy)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
19.6.2008 13:44:39   
ronja
Če bi mojemu ljubemu veliko pomenilo, bi šla - zaradi njega. Ampak darilo za 100 E je pa čisto ok! To je četrt moje plače!!! Kredit za darilo, ma ni šans! Še za avto se ne bi zakreditala, kaj šele za darilo! Za darila je po mojem mnenju, da človek da iz srca, kolikor pač zmore in kar mu pač pade na pamet, da bi bilo fino za obdarovanca. Enkrat je to čisto malo, drugič veliko, če je kdo užaljen z malim darilom, pa si velikega itak ne zasluži! Sploh pa naj mu on kupi darilo, saj je on njegov prijatelj!

Obleko bi oblekla staro in k frizerju tudi ne bi šla (ampak to je pri meni itak standard, pa se mladoporočenci niso nikoli pritoževali nad tem). Če so vaju povabili, naj bi bili veseli, da prideta, ne pa da gledajo frizure (ko da ženin in nevesta nimata drugega dela na ta dan...) Kot bebček se pa jaz ne počutim samo zato, ker so drugi lepše napravljeni - mogoče majo dražje obleke, ti maš pa lahko lepšo postavo - misliš, da ne bi menjali? Lepo se ponosno sprehodi v eni stari obleki!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 55
19.6.2008 13:48:12   
nina166
Hvala punce za mnenja.

Situacija je taka, da ne boma šla. Poleg vsega tega sem še jaz na začetku nosečnosti in moram zaradi izcedka čimveč počivati, tako da je tudi to prevagalo, da ne boma šla.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 56
19.6.2008 13:57:09   
NATAŠI
želim ti lepo, mirno in zdravo nosečnost   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 57
24.6.2008 16:27:39   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: nina166
sem še jaz na začetku nosečnosti in moram zaradi izcedka čimveč počivati, tako da je tudi to prevagalo, da ne boma šla.

OK. Ampak problem ostaja.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......