|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Naj grema na poroko - kaj vi menite
6.6.2008 12:21:34   
petruska
V tem primeru je najbolše, da pošljeta čestiko in opravičilo, da vaju ne bo. Povsem tem kar si napisala ne razumem tvojega moža, da mu je za enga takšnega kretena sploh kaj mar, da bi ga užalil ali kaj podobnega. Po mojem ta ženin še opazil ne bo, da vaju ni na poroki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.6.2008 12:54:24   
NevenkaP
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

midva pa boma kot ena bebčka tam med vsemi.

Bebček je tvoj, da sploh ima takega 'prijatelja'.

Tako nekako, se strinjam.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.6.2008 14:10:07   
N.SI
Ta je pa dobra! Jaz tudi ne bi šla - in darilo za 100 eur (ali bon, ali denar, ali kaj drugega) je več kot dovolj!!! Sploh pa za takega "..." - na ja, ne vem kako naj ga poimenujem...

Sva pa sicer tudi sama imela pred kratkim poroko in moram povedati, da so nama darila nosili po svojim zmožnostih - tako sva dobila od nekaterih 20,00 EUR v denarju od drugih pač (starši, sestra, brat) 1.000,00 EUR. Večinoma pa so nam dajali po 50,00 ali 100,00 (če je šlo za celo familijo). Pa so vsi v pravem pomeni prijatelji in kolegi... Pa nad nobenim zneskom nisva vihala nos... Bilo je tudi par "praznih" čestitk, ker so nama raje kupili deke po želji, pregrinjala, jedilni pribor... a vse po želji...

Sicer pa bi šla raje za tak znesek (1.000 +) tudi jaz na dopust user posted image

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.6.2008 14:23:06   
Naty*Taja
Ti tvojmu povej, da boš ti poskrbela za darilo - kupi eno kvazi ponarejeno sliko v šparu, ki zgleda kot original. Pa naj mislijo, da je umetnina....user posted image

Ma niti slučajno jaz nebi šla. Sicer pa če si pri meni nekdo zmišljuje, kaj bi za darilo ---mu nalašč kupim drugo!! Boli me. Jaz sem bila na svoji poroki najbolj vesela veselih obrazov in njihove udeležbe. Ne pa daril. Čisto resno, darilo, ki so mi ga dostavili gostje, ki jih na poroko ni bilo, mi je bilo čisto odveč! Sicer je pa tale naša potrošniška družba zame too much!!

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.6.2008 14:30:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina166
Pokliče ga samo kadar ga rabi, ali pa kadar se mora pohvalit, da je "podrl eno pičko"...in potem še doda "tako fajno bejbo sem spoznal, a ti jo zrihtam, da jo podereš...pa ne bodi taka prpa no". Nikoli pa ga ne pokliče, da bi mu voščil za rojstni dan ali kaj podobnega...to pa vedno pozabi.

Niti ne bi pomišljala, da bi šla na poroko takega kretene,ki me ne bi spoštoval,sploh pa da bi prinašala kakšna darila,si ne zasluži bedak. in kaj pravi tvoj na takšnega kolega?

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
6.6.2008 14:50:14   
klarisima
Za ženina kupita paket kondomov, nevesti pa očala z visoooko dioptrijo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.6.2008 14:58:37   
Taula
Ne bi šla.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.6.2008 15:08:56   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: klarisima

Za ženina kupita paket kondomov, nevesti pa očala z visoooko dioptrijo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi recimo šla, če mi ne bi bilo potrebno preveč vložit v poroko. Recimo da bi imela primerno oblačilo že doma. Da pa bi za tako poroko morala poskrbeti še za novo garderobo za oba s partnerjem, pa ziher ne.
Darilo pa bi jaz kupila kaj uporabnega, recimo kristalno vazo in pepelnik...user posted image user posted image user posted image In niti slučajno ne bi dajala denarja. Pa darilo v vrednosti do cca 100 EUR.
To zame ni kolega, zato bi bilo še tistih 100 EUR preveč, ampak ok, naj jima bo...user posted image

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.6.2008 15:48:57   
GB
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Ti tvojmu povej, da boš ti poskrbela za darilo - kupi eno kvazi ponarejeno sliko v šparu, ki zgleda kot original. Pa naj mislijo, da je umetnina....user posted image

Ma niti slučajno jaz nebi šla. Sicer pa če si pri meni nekdo zmišljuje, kaj bi za darilo ---mu nalašč kupim drugo!! Boli me. Jaz sem bila na svoji poroki najbolj vesela veselih obrazov in njihove udeležbe. Ne pa daril. Čisto resno, darilo, ki so mi ga dostavili gostje, ki jih na poroko ni bilo, mi je bilo čisto odveč! Sicer je pa tale naša potrošniška družba zame too much!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sama sem imela podoben primer , samo pri meni je slo za njegovo zlahto. Nesla sem " bogato " darilo za 40 funtov ( nekje 60 evrov ) user posted image user posted image user posted image . Iskoriscali me pa sigurno nebodo  in zajebavali v glavo . Ne hvala

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.6.2008 16:11:44   
Virtualna
Ne bi sla! Nekatere ste mnenja, naj gre in naj se vsaj "nazre zastonj"...mislim hallo user posted image  po moje, da hrana in prenaziranje " na tuj racun " nista tako vredna, kot obcutek, da se cenis in da drziz "do sebe"... , ce dobro ves, da ta kolega ni kolega v pravem pomenu besede, ma kaj za vraga imas hodit na njegovo poroko user posted image  raje sedim sama doma v lakoti, kot pa nekje med "bogatimi" hinavci in dvolicnezi...

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.6.2008 16:31:57   
Muca Copatarica
Ne. Kratko in jedrnato.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 36
6.6.2008 17:34:41   
Anonimen
Sevede pejta! Šopek rož nesi pa zdravo. A misliš, da si bosta v množici daril zapomnila kdo je kaj prinesel? Sploh pa ni tako pomembno.
Na tvojem mestu bi iz vljudnosti šla na cerkveni in civilni del pa seveda čestitati, na ohcet pa v primeru, da bo kdo od poznanih tam.

Kaj se sekiraš - pejta ane - izmuzneta se še vedno lahko user posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 20:31:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
6.6.2008 22:23:58   
massylou
Halo!!! 1000€ za darilo za znanca? Pa še kredit za to (kar pomeni, da si tega dejansko ne moreta privoščit kar tako za vstran vrečt oz. bi vama ta denar še kako prav prišel kje drugje)???!!! In da bi ga še ti vzela zanj? Svašta!!!

Nikakor ne dam toliko. Niti za sestro. Za res ljubo osebo bi še dala kakih 300/400, ampak vse kar je prav. Kar naj si oni sami kupujejo predraga darila, če majo toliko viška.

It tja ti pa ni mus. Je lepa gesta, ampak če je on tako dober frend s tvojim, bo razumel tudi, če te slučajno ne bo in tudi, če dobi darilo za ene 5-10x nižje vrednosti.

Ni se treba neki dokazovat enim. Si kdor si, kar si. Se zrihtaš lepo, neseš darilce, preslišiš kretene, se usmeriš na normalen folk, ki kljub zelo stabilnim financam ni vzvišen in budalast in se maš prou fino fajn. Zakaj bi se bilo treba preseravat.
Saj lahko kupiš kako fajn stvar za manj €. Recimo v LJ v filipovem dvorcu (pri Prešernovem spomeniku) imajo fine stvari, ki so nekoliko dražje. Pa izbereš nekaj, kar tebi cenovno ustreza, imaš žig avtentičnosti gor (da je stvar namenjena finim) in... Ali pa v kaki trgovini od Rogaške vzameš kaj lepega iz kristala. To je lepo, cenovno primerno zahtevnim okusom in vedno primerno darilo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.6.2008 22:30:10   
Blejka26
jaz ne bi šla..pa toliko denarja...hmm..če bi bil res tisti pravi kolega,ki bi se videli vsaj enkrat tedensko ali kako naj se izrazim..potem bi šla,v tem primeru pa ne.Raje denar nakažem svojima otrokoma

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.6.2008 1:12:41   
karmy
če hoče darilo za 1000€ potem naj si sam priskrbi 1000€ in ti ne bo treba jemat kredita. noben bog me ne prepriča da dam za poročno darilo 1000€

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
7.6.2008 1:27:16   
Marogica
Jaz bi na poroko šla....tu ne vidim nekega problema, predvsem, ker imam občutek, da si tega tudi tvoj partner želi. In noben ne mara vseh partnerejvih prijateljev/znancev, pa se je vseeno potrebno kdaj "družiti".  Pa seveda bi se šla nažret in fajn imeti, pa da bi se naplesala.... Vsekakor, saj to vedno rada delam.

Kar pa se darila tiče, jaz dam max.100€, pa naj si mladoporočenci mislijo, kaj hočejo....VEč nimam in več ne dam. KRedita za "darilo" pa ne mislim jemati, saj ga še za morje in novoletne nakupe NE jemljem. Tako, da ni šanse. Če bi imela manj denarja, bi pa dala samo 50€ in to brez slabe vesti. Vsak naj živi svojim razmeram primerno.  Biti 5 min frajer, potem pa nekaj mesecev gagati, ker sem dalala toliko denarja za darilo, ki ga nisem sposobna dati? Ni šanse.

Fajn se imejta na poroki....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 42
7.6.2008 12:54:19   
Anonimen
Jaz ne bi šla. Za 100 EVR bi si pa raje privoščila obema izlet, masažo...Pa kot je ena napisala, poslala bi samo čestitko. Jaz takim ne bi rekla, da so prijatelji.
Mimogrede; ali ima tvoj kakšno slabo vest, da je pripravljen toliko dati za darilo, da ne bi bilo zamere oz. da ne bi izpadel?

< Sporočilo je popravil decembrka -- 7.6.2008 13:00:44 >

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
7.6.2008 13:24:24   
Anonimen
Naj gre sam. Ne vidim nobene ovire, da ne gre.

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
7.6.2008 13:57:26   
rija
Ni šans da grem. Kaj češ se nekaj lepa delat.....če ti ni ti pač ni! BAsta. Pa tvoj mulo bi tudi lahko razumel, ZAKAJ ti ni?

To da si z nekom skupaj še ne pomeni, da moraš pa še njegove prijatelje v paketu dobiti.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
7.6.2008 14:59:40   
Kontrakarambolšrauf
Knjigo o bontonu mu kupi in se ga na poroki nacedi in naredi kakšno sceno. Tako se ga boš vsaj za nekaj časa rešila iz življenjauser posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 46
7.6.2008 15:09:17   
Anonimen
Se opravičujem za smetenje, ampak KONTRAKARAMBOLMATICA, imaš tako dolg nick, da cel seznam tem na forumu malce nategne user posted image user posted image user posted image .

Kar se tiče poroke: ja, pejt, darilo po svojih zmožnostih, če ženin in nevesta svoje goste ocenjujeta po tem, koliko kdo da, samo kažeta na svojo plehkost in se zaradi tega ni trba sekirat. Itak pa je na porokah tako, da je gostov toliko, da več kot 5 minut z vsakim ženin ne bo uhitel govoriti. Se pa lahko vseeno fajn zabavaš.

(odgovor članu Kontrakarambolšrauf)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
7.6.2008 15:19:17   
Kontrakarambolšrauf
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Se opravičujem za smetenje, ampak KONTRAKARAMBOLMATICA, imaš tako dolg nick, da cel seznam tem na forumu malce nategne user posted image user posted image user posted image .

Se me vsaj opaziuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
9.6.2008 13:39:07   
tehnofil
meni pa je že zdaj slabo ko se samo spomnim na to poroko.

Lepo mu povej točno tako kot si nam. Zakaj svojemu to ne poveš?

Na koncu mu reci, da se veseliš da boš končno lahko enkrat tisti povedala kje in kako jo vara njen, ker si tega res že sita.

Pa da vidimo koliko želje bo še imel.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 49
10.6.2008 9:26:51   
tatam
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ja bi šla. Bi se fajn najedla, napila, se smejala zategnjenim finim gostom....
Za darilo bi pa nesla posodo iz dipotauser posted image

Tudi jaz!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......