nina166
|
Z mojim sva povabljena na poroko na katero bi moj šel, meni pa je kar slabo ko se spomnim, da bi mogla it. Poročil se bo kolega od mojega. Moj pravi, da bi mogla it, ker je njegov kolega, ker se poznata že 20 let, skupaj sta hodila v fitnes itd. Odkar sva midva skupaj (8let) smo šli skupaj z njima samo enih parkrat na pijačo to pa je tudi vse. Ko sva se preselila v novo stanovanje ni bilo nobenga blizu, ravno tako ko se je rodil najin sin, ga nista prišla niti pogledat (saj ne mislim, da sta pa zdaj to dolžna, ampak vsi drugi ki so res kolegi, so ga prišli pogledat). Tudi po mojem mnenju nekdo ki bi ti naj bil najboljši kolega 20 let pride pogledat dojenčka...moje mnenje. naslednja stvar zaradi katere me ne vleče na poroko je ta, da mi gre ženini blazno na živce. To pa zato, ker kot po tekočem traku vara svojo bodočo ženo in takih tipov jaz ne prebavljam. Sicer je res to njun problem in če ona to tolerira, ji že paše. Me pa moti, ker v to nagovarja mojega. Pokliče ga samo kadar ga rabi, ali pa kadar se mora pohvalit, da je "podrl eno pičko"...in potem še doda "tako fajno bejbo sem spoznal, a ti jo zrihtam, da jo podereš...pa ne bodi taka prpa no". Nikoli pa ga ne pokliče, da bi mu voščil za rojstni dan ali kaj podobnega...to pa vedno pozabi. Potem se zatakne pri darilu. Jaz sem rekla, da bi mu dala vrednostni bon v vrednosti 100€, moj pa pravi, da je to premalo, da bo ženin vihal nos. In zato, ker so pri njemu doma blazno bogati in bo dobil sama oh in sploh darila, naj jaz vzamem kredit in mu dam 1000€ za darilo, ker on toliko pričakuje. Če prištejem še obleko ki bi si jo jaz mogla kupit, frizerja imamo en fajn dopust za ta denar. Ko pa sta ona dva prišla prvič k nam (ko je bil sin star skoraj 2 leti prej ga še nista vidla) sta mu prinesla en avto za 5€ in še popolnoma neprimerno njegovi starosti. V glavnem, moj bi rad šel, ker je to pač njegov dober kolega (če mene vprašaš to sploh ni kolega, ker te pokliče samo ko te rabi), meni pa je že zdaj slabo ko se samo spomnim na to poroko. Poleg vsega tega bodo tam še same finese, poroka bo oh in sploh na zelo visokem nivoju, midva pa boma kot ena bebčka tam med vsemi. Kaj pa vi mislite? Bi šli na poroko ali ne?
|