Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:20:11
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: Taula Sem vama poslala gesli. meni ne a mojega si dobila? ja hvala...kok imaš luškanega sinka tam ko spi je
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:20:48
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika blue sky, res si lepotička, pa tvoj sinček je tako luškan katera se oglaša, ti si tudi ena huda bejba, pa tvoja pupika
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:20:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Sem vama poslala gesli. meni tudi ne
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:21:09
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: blue sky IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: Taula Sem vama poslala gesli. meni ne a mojega si dobila? ja hvala...kok imaš luškanega sinka tam ko spi je hvala
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:22:07
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija modro nebo? A lahko še jst? Ampak imam v spominu, da sem te že nekje videla na fotki... sam itak se ne spomnim ne vem, možno, da si me videla pri sosedih
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:22:52
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Taula Sem vama poslala gesli. meni tudi ne saj vidš, da naju mal heca
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:23:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky IZVIRNO SPOROČILO: poopsika blue sky, res si lepotička, pa tvoj sinček je tako luškan katera se oglaša, ti si tudi ena huda bejba, pa tvoja pupika hvala
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:25:46
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Sem vama poslala gesli. kaj pa jaz? plosim...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:27:09
|
|
|
|
zvesta
|
blue sky... a veš, da sme bila presenečena nad izgledom... sem nazadnje pričakovala tak videz... lušna pupa, pa sine tudi...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:28:52
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta blue sky... a veš, da sme bila presenečena nad izgledom... sem nazadnje pričakovala tak videz... lušna pupa, pa sine tudi... hvala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2008 14:30:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:32:56
|
|
|
|
Katey
|
Kaj pa za kakšne novejše uporabnice, se da tud kakšno geslo dobit , da se mal spoznamo, Karin24 Blue sky Poopsika Lukrecija . . . . vas je zanimivo brat, predstave so pa itak lahko da čist zgrešene.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:34:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsika ti si pa res , pa otroček
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:35:49
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Poopsika ti si pa res , pa otroček poopsika, jaz bi te tudi rada videla...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:40:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Poopsika ti si pa res , pa otroček Hvala
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Katey a ti nism že gesla poslala Drgač pa si jst poopsiko k eno manekenko predstavljam. Prou eno tako popolno podobo bejbe mam u glav, k jo berem
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:46:13
|
|
|
|
puncica
|
uh blue sky res dobr zgledaš, no evo še mene poglej, geslo je....
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:46:27
|
|
|
|
zvesta
|
ooo, pupsi... lepotička... zdaj tuhtam, kakšna bi bla z ono frizuro....
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:46:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Katey a ti nism že gesla poslala Drgač pa si jst poopsiko k eno manekenko predstavljam. Prou eno tako popolno podobo bejbe mam u glav, k jo berem sej ne vem al je to dobr al slabo? ampak def. nisem popolna Ti pošljem geslo, da se prepričaš? Ampak samo vprimeru, da jst dobim tvojega
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:47:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ooo, pupsi... lepotička... zdaj tuhtam, kakšna bi bla z ono frizuro.... joj ne o fruzuri ...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:47:58
|
|
|
|
April
|
puncica ti si tud ena taka luštna punca
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:49:51
|
|
|
|
puncica
|
lukrecija, mater si mi znana, no sej ni čudno če si celjanka al bila si al neki. moje geslo maš na ZS
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:50:06
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Katey a ti nism že gesla poslala Ne na ZS-ju nimam nič , dej še enkrat , pa ob prvi priliki ko se najdemo častim .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:50:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Katey a ti nism že gesla poslala Drgač pa si jst poopsiko k eno manekenko predstavljam. Prou eno tako popolno podobo bejbe mam u glav, k jo berem sej ne vem al je to dobr al slabo? ampak def. nisem popolna Ti pošljem geslo, da se prepričaš? Ampak samo vprimeru, da jst dobim tvojega Dobro je to, dobro Dobiš geslo na ZS.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:50:31
|
|
|
|
Bubamaraa
|
lahk še jst piskrčk pristavim....za gesla fehtam...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?