Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:57:17
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Sem ti poslala zs, jaz bi tudi tebe videla, pa še kakšno slikco od tvoje žabi .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:58:13
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Jaz sem jo videla.Prava lepotička.Res KL, pretiravat pa tudi ni treba .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:58:44
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Jaz sem jo videla.Prava lepotička.Res Ja, pa res. Take frajle bi morali prepovedati z zakonom. Še dobro, da ni doma kje v moji bližini. Bi se bala za mojega moža.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:58:58
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Jaz tudi. jaz ga pa vsak dan gledam . a imam dobro guzo, kaj ? odvisno s katerimi očmi gledaš
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:59:06
|
|
|
|
Taula
|
Mater si čedna Postavo imaš pa tako kot da ne bi nikoli rodila Dobiš geslo, samo sliko od mene naložim še zraven. Pa ne se ustrašiti
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:59:44
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Mater si čedna Postavo imaš pa tako kot da ne bi nikoli rodila Dobiš geslo, samo sliko od mene naložim še zraven. Pa ne se ustrašiti Kaj pa tanika bananika? A ona bo tudi dobila geslo?
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:00:26
|
|
|
|
zvesta
|
Kdo tala gesla? Jaz tudi, jaz tudi...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:00:33
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Jaz sem jo videla.Prava lepotička.Res Ja, pa res. Take frajle bi morali prepovedati z zakonom. Še dobro, da ni doma kje v moji bližini. Bi se bala za mojega moža. Ni se treba bat .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:01:31
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Jaz sem jo videla.Prava lepotička.Res Ja, pa res. Take frajle bi morali prepovedati z zakonom. Še dobro, da ni doma kje v moji bližini. Bi se bala za mojega moža. Ni se treba bat . Glej da se Prekmurja izogibaš. Drugače te bom
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:02:09
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Taula Mater si čedna Postavo imaš pa tako kot da ne bi nikoli rodila Dobiš geslo, samo sliko od mene naložim še zraven. Pa ne se ustrašiti Kaj pa tanika bananika? A ona bo tudi dobila geslo? Jaz bi tudi imela tvoje geslo .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:02:13
|
|
|
|
amaya
|
....jaz tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:02:14
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Kdo tala gesla? Jaz tudi, jaz tudi... No, potem mi pa daj geslo.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:02:47
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Taula Mater si čedna Postavo imaš pa tako kot da ne bi nikoli rodila Dobiš geslo, samo sliko od mene naložim še zraven. Pa ne se ustrašiti Kaj pa tanika bananika? A ona bo tudi dobila geslo? Jaz bi tudi imela tvoje geslo . Ni potrebe. Ene par strani nazaj je slika javna.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:02:59
|
|
|
|
amaya
|
ma si bom še eno lepšo slikco naložila samo za vas....da ne bom gljiv v porodni
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:03:02
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa No, potem mi pa daj geslo. Pusti mi na ZS mejl...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:03:09
|
|
|
|
April
|
zdaj sem pa še jaz firbčna
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:03:57
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: blue sky IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Jaz sem jo videla.Prava lepotička.Res Ja, pa res. Take frajle bi morali prepovedati z zakonom. Še dobro, da ni doma kje v moji bližini. Bi se bala za mojega moža. Ni se treba bat . Glej da se Prekmurja izogibaš. Drugače te bom Ne zahajamo v vaše konce ravno pogosto, edino nekje jeseni pridemo v Lendavo za kak dan k enemu znancu .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:07:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April zdaj sem pa še jaz firbčna jaz tudi jst bi kr vse rada videla
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:10:06
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April zdaj sem pa še jaz firbčna jaz tudi jst bi kr vse rada videla a smo firbčne
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:11:09
|
|
|
|
amaya
|
neeeeeeeeeee...kje pa.......smo ženske
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:11:56
|
|
|
|
Taula
|
Sem vama poslala gesli.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:13:41
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Sem vama poslala gesli. meni ne
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:14:32
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: Taula Sem vama poslala gesli. meni ne a mojega si dobila?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2008 14:16:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:17:51
|
|
|
|
Anonimen
|
blue sky, res si lepotička, pa tvoj sinček je tako luškan
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?