Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:57:17
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Sem ti poslala zs, jaz bi tudi tebe videla, pa še kakšno slikco od tvoje žabi .
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:58:13
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Jaz sem jo videla.Prava lepotička.Res KL, pretiravat pa tudi ni treba .
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:58:44
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Jaz sem jo videla.Prava lepotička.Res Ja, pa res. Take frajle bi morali prepovedati z zakonom. Še dobro, da ni doma kje v moji bližini. Bi se bala za mojega moža.
_____________________________ Je** se mi za vse in vsakogar. _____________________________
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:58:58
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Jaz tudi. jaz ga pa vsak dan gledam . a imam dobro guzo, kaj ? odvisno s katerimi očmi gledaš
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:59:06
Taula
Mater si čedna Postavo imaš pa tako kot da ne bi nikoli rodila Dobiš geslo, samo sliko od mene naložim še zraven. Pa ne se ustrašiti
_____________________________ NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:59:44
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Mater si čedna Postavo imaš pa tako kot da ne bi nikoli rodila Dobiš geslo, samo sliko od mene naložim še zraven. Pa ne se ustrašiti Kaj pa tanika bananika? A ona bo tudi dobila geslo?
_____________________________ Je** se mi za vse in vsakogar. _____________________________
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:00:26
zvesta
Kdo tala gesla? Jaz tudi, jaz tudi...
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:00:33
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Jaz sem jo videla.Prava lepotička.Res Ja, pa res. Take frajle bi morali prepovedati z zakonom. Še dobro, da ni doma kje v moji bližini. Bi se bala za mojega moža. Ni se treba bat .
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:01:31
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Jaz sem jo videla.Prava lepotička.Res Ja, pa res. Take frajle bi morali prepovedati z zakonom. Še dobro, da ni doma kje v moji bližini. Bi se bala za mojega moža. Ni se treba bat . Glej da se Prekmurja izogibaš. Drugače te bom
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:02:09
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Taula Mater si čedna Postavo imaš pa tako kot da ne bi nikoli rodila Dobiš geslo, samo sliko od mene naložim še zraven. Pa ne se ustrašiti Kaj pa tanika bananika? A ona bo tudi dobila geslo? Jaz bi tudi imela tvoje geslo .
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:02:13
amaya
....jaz tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
_____________________________ Zaljubljena sem v tri fante...
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:02:14
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Kdo tala gesla? Jaz tudi, jaz tudi... No, potem mi pa daj geslo.
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:02:47
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Taula Mater si čedna Postavo imaš pa tako kot da ne bi nikoli rodila Dobiš geslo, samo sliko od mene naložim še zraven. Pa ne se ustrašiti Kaj pa tanika bananika? A ona bo tudi dobila geslo? Jaz bi tudi imela tvoje geslo . Ni potrebe. Ene par strani nazaj je slika javna.
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:02:59
amaya
ma si bom še eno lepšo slikco naložila samo za vas....da ne bom gljiv v porodni
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:03:02
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa No, potem mi pa daj geslo. Pusti mi na ZS mejl...
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:03:09
April
zdaj sem pa še jaz firbčna
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:03:57
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: blue sky IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Jaz sem jo videla.Prava lepotička.Res Ja, pa res. Take frajle bi morali prepovedati z zakonom. Še dobro, da ni doma kje v moji bližini. Bi se bala za mojega moža. Ni se treba bat . Glej da se Prekmurja izogibaš. Drugače te bom Ne zahajamo v vaše konce ravno pogosto, edino nekje jeseni pridemo v Lendavo za kak dan k enemu znancu .
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:07:31
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April zdaj sem pa še jaz firbčna jaz tudi jst bi kr vse rada videla
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:10:06
April
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April zdaj sem pa še jaz firbčna jaz tudi jst bi kr vse rada videla a smo firbčne
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:11:09
amaya
neeeeeeeeeee...kje pa.......smo ženske
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:11:56
Taula
Sem vama poslala gesli.
_____________________________ NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:13:41
April
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Sem vama poslala gesli. meni ne
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:14:32
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: Taula Sem vama poslala gesli. meni ne a mojega si dobila?
[Brisano sporočilo] 9.6.2008 14:16:18
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 14:17:51
Anonimen
blue sky, res si lepotička , pa tvoj sinček je tako luškan
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brano v zadnjem mesecu Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših... Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj... Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imena Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamo Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izleti V članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Gospodinjska opravila.пеперутка16 Katera gospodinjska opravila večinoma opravlja vaš mož?