Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:01:11
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa lahk še jst piskrčk pristavim....za gesla fehtam... če mi pošlješ svojga ti tam mojga dej mi mail na zs, da ti pošljem link od albuma... ker tle nimam nič novega....in ti lahk pošljem od poročnega potovanja link... bubi, dej še men kaj od poroke pošlji, da se slinim dej mi mail napiš...
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:01:45
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa lahk še jst piskrčk pristavim....za gesla fehtam... če mi pošlješ svojga ti tam mojga dej mi mail na zs, da ti pošljem link od albuma... ker tle nimam nič novega....in ti lahk pošljem od poročnega potovanja link... evo mail puncica77@gmail.com moje geslo pa roma k tebi. maš od poročnega potovanja in poroke na mailu.... jst bi tudi slikce če lahko tvojga maila tud nimam...
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:02:05
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ha.....sm vedla da se ne motim o poopsiki Matr babe.....kaj morte vse tko dobr zgledat saj si ti tud cute, tko kot ostale
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:03:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica poopsika, lušnta punca si, sam nekam resno mi zgledaš, no mogoč zato, ker se jst nonstop smejim puncica ne maram se slikat ...no zdej odkar imamo Tjaško se navajam na fotoaparat Ti si pa tako čednaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:03:43
|
|
|
|
Bubamaraa
|
puncica jaz sem pa vedno mela občutek, da si blond... si pa ful fletnaaa
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:04:17
|
|
|
|
Anonimen
|
bubamaraa, sem ti poslala zs
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2008 15:04:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:04:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa puncica jaz sem pa vedno mela občutek, da si blond... si pa ful fletnaaa ja jst tudi pa ne vem zakaj
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:06:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ma ja jst nič več ne folgam šit Karin, točno taka si kot sem si te predstavljala simpatična, tvoji mucki so pa itak lukrecija:huuuuuuuda ampak te ne poznam puncica, cakam tvoje geslo!!!!!!! kva si kjut bejba, ampak tvoj tamalček je pa tok hudo dober... malo kateri otročki so mi všečni, ampak tvoj mi je pa za pojest misliš tamaučko , je punčka hvala sploh, ker si tako pohvalila mojo Tjaško , sem tolk ponosna nanjo
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ma ja jst nič več ne folgam šit Karin, točno taka si kot sem si te predstavljala simpatična, tvoji mucki so pa itak lukrecija:huuuuuuuda ampak te ne poznam puncica, cakam tvoje geslo!!!!!!! kva si kjut bejba, ampak tvoja tamala je pa tok hudo dobra... malo kateri otročki so mi všečni, ampak tvoj mi je pa za pojest si se že popravila ...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:06:55
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa puncica jaz sem pa vedno mela občutek, da si blond... si pa ful fletnaaa ja jst tudi pa ne vem zakaj ja jaz pa vem zakaj verjetno kako čudno ven fliknem kdaj pa kdaj Blont pa nisem bla nikol, zdej sem celo totalno črna, ponavad pa črnordeča. Sicer pa dejte nehat s komplimenti no sej mi bo še v glavo stopil
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:07:38
|
|
|
|
Katey
|
Blue sky, hvala za geslo, mali je pravi cuker in navihanec, mami pa prov fejst .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:08:43
|
|
|
|
Katey
|
Karin kolk ste vi ena lušna družba , sem si te pa bolj strogo predstavljala .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:09:11
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Blue sky, hvala za geslo, mali je pravi cuker in navihanec, mami pa prov fejst . se bom kr pod tole podpisala.....
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:10:50
|
|
|
|
amaya
|
evo...jaz sem pa zdej res kosilo uničla...ampak ne po moji krivdi...moram v avto pa v spar, ker mi moj morski pes daje po amoniaku sem vidla slikce....od ne vem koga vse....in nobene si nisem predstavljala take .....ampak ste še boljše
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:11:34
|
|
|
|
Katey
|
Bi se mogoče še katera pokazala ?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:11:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst bi tudi kako geslo .. od tistih, ki jih se ne poznam
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:15:07
|
|
|
|
puncica
|
mene poznaš
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:15:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Puncica in amaya Same fejst bejbe.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:15:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Karin kolk ste vi ena lušna družba , sem si te pa bolj strogo predstavljala . Pa zakaj
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:16:17
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: Katey Blue sky, hvala za geslo, mali je pravi cuker in navihanec, mami pa prov fejst . se bom kr pod tole podpisala..... Hvala .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:17:56
|
|
|
|
blue sky
|
Meni ste vse ful luštne, čeprav vsaka po svoje .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2008 15:20:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:20:35
|
|
|
|
amaya
|
ne da si nismo niti malo podobne med sabo ?
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 15:21:57
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Katey Karin kolk ste vi ena lušna družba , sem si te pa bolj strogo predstavljala . Pa zakaj Zakaj, zakaj? Zato, ker sikaš po RR- u. lukrecija, kaj pa jaz sem sirova luknjica ? Meni pa nisi poslala gesla.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?