Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Ampak ali ima otrok istospolnih staršev te možnosti, lahko ima ljubezen, in vse ostalo, samo nekaj pa manjka???? Ali ne? Ne vem no, ampak mislim, da mora otrok spoznati tako žensko kot moško stran življenja. Res je samo moje mišljenje to in vas prosim, da se ne obešate na te besede, ampak ali ni možno da otrok kljub temu da je hetero, postane v družini homo tudi sam homo???? Ker mu ni podana tudi druga možnost? No, evo, zdaj si pa podala en fajn argument, ki tudi drži . In se strinjam. Samo.. (saj si vedela, a ne, da bom kaj dodala ), to isto velja tudi za vse ostale oblike družin. Se strinjam, otrok mora v svojem življenju spoznati in doživeti stik z drugimi ljudmi, se mi pa ne zdi nujno, da ima ta jing-jang vpliv neprestano prisoten. Itak smo ljudje že sami po sebi narejeni, da je eden bolj moški (pa ni nujno moškega spola), eni pa ženski (pa ni nujno, da je ženskega spola). Ampak starši, ki vedo, kaj hočejo svojemu otorku v življenju nuditi, da bo odrasel v samostojno, smaozavestno odraslo osebo, ti starši bodo tudi vedeli, da otrok v svojem življenju rabi raznorazne interakcije z drugimi ljudmi. In mu bodo to tudi omogočili, torej turi dva očka bosta sinu ali hčerki omogočila stik z ženskami, punčkami, babicami,... Po moje ni za otroka čisto nič škodljivo, kakšne usmeritve so starši, je pa lahko zelo škodljivo, če starši (kaknikoli že) svojega otroka in njegove vzgoje ne jemljejo kot poslanstvo, če jim otrok služi za poligon za sproščanje svojih frustracij. Saj npr. kaj pa se nauči hčerka o moških, če ji njena mama cel dan pravi, kakšen prasec je njen oče, ipd. Ne trdim, da bi pa sedaj v homoseksualni družini bilo vse lepo in prav, ampak pač tako, kot pri klasični družini. Pri enih fajn, pri drugih pa nažalost ne. Kar se tiče tega, kakšno spolno usmeritev bo nekdo imel, pa bi tvoje vprašanje obrnila: otrok odrašča v eni povprečni družini, ata, mama in on. Pa s eimajo čisto fajn. In vseeno v sebi začuti homoseksualna nagnjenja. zakaj, če je imel vse otroštvo pred sabo heteroseksualen odnos med svojima staršema? Ne vem, kaj povzorči, da ima nekdo hetero/homoseksualno usmeritev. Ampak tako pač je, kolikor so znanstveniki do sedaj ugotovili, ima nekja veze z razvojem enih delov možganov, ne vem točno, kaj že. Če bi se sedaj v tej temi vračali nazaj k naravi, potem s elahko tudi pri drugih stvareh.
|