kajsica
|
Mič, vsaka ti čast, da si sposobna otroka sama vzgajati!!! Res!!! Komu otroka vzet? Ja je kriza to, je pša tudi res, da obstaja veliko hetero staršev, ki bi vzeli otoka, ne samo homo. Pač kar sem prej napisala je moje razmišljanje. Raje bi otroka dala v hetero družino kot pa v homo!!! Samo me pa samo majhna stvar moti v tvojem postu IZVIRNO SPOROČILO: Mič II In ce predpostavljam, da hcerko vzgajam sama, da sem zagrizena mati samohranilka, ker je to, da so vsi dedci itak dedci in je bolje, da ga nimam, dedca otroka, namrec, in da hcerko vzgajama sama, itak "druzbeno korektno obnasanje" ki nikogar ne moti. In recimo,da poskrbim, da ima stike tudi z moskimi, za ravnotezje v vzgoji in razvoju....in potem........se nekega dne pojavi v mojem zivljenju zenska. Kaj to spremeni? Kaksno druzbeno zlo bo nastalo? Hvala za odgovor. pa kaj misliš, da ta tvoja nestrpnost do moških in ne bo prišla nekako do tvoje hčerke in bo ona imela enak odnos do nasprotnega spola? Samo sprašujem!!! Ker otroci so ponavadi odraz staršev!!! Ena izmed mojih kolegic je samohranilka in uspešna ženska, samo na vsake kvatre pa se mi zaupa, da ji manjka nekaj, da bi se lahko zvečer z nekom vsedla in pogovorila, ali šla v pogreto posteljo, kakšen nežen objem, ki ni od sina.....ne pa da je vedno sama. Saj pravi da jo sin izpopolnjuje, samo manjka pa ji tista pikica na i. Lej tudi jaz če bi mela hčerko in bi mi domov pripeljala žensko, kaj naj bi rekla, še vedno bi bila moj otrok!!! Ne bo nastalo nobeno družbeno zlo! In če bo imela otroka, naj ga ima po naravni poti, čeprav meni to ne bi bilo všeč. Ne bi mi pa bilo prav, da ga lahko posvoji! Ali pa da bi imela prednost pri oploditvi ker ima pač homo nagnjenja.
|