|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še ena o kruhomatu
5.6.2008 13:16:51   
monika30
Vse tiste, ki imate več izkušenj s peko kruha v kruhomatu, mi prosim pomagajte.

Ker sem začetnica na kruhomatu, sem kupila že pripravljeno zmes v Lidlu in so mi kruhki zelo lepo ratali.
Sedaj pa sem parkrat poskusila s svojimi sestavinamo, ampak
je skorja vedno zelo trda. Česa bi morala več dodati, oziroma manj, da bi se skorjica zmehčala?

Hvala za nasvete.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še ena o kruhomatu
5.6.2008 14:14:39   
AKP
Probaj ga, ko bo pečen zavit v mokro kuhinjsko krpo in ga pusti, da se ohladi. Meni je to vedno pomagalo.

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: še ena o kruhomatu
5.6.2008 14:23:56   
Jančika_
Jaz ga sicer pečem "peš"; ko ga vzamem iz pečice (pustim ga še v modelu), ga malce poškropim z vodo in pokrijem z bombažno krpo, pa je skorjica ravno pravšnja.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: še ena o kruhomatu
5.6.2008 14:29:02   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: monika30

Česa bi morala več dodati, oziroma manj, da bi se skorjica zmehčala?



Skrajšaj čas peke user posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: še ena o kruhomatu
5.6.2008 14:47:29   
Sonnja
no js nimma dobrega nasveta js sm ga dobla in parkrat probala pa je kruh bil debel en 4 cm ni narastel in sem obupala tak da je v škatli pospravljenuser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: še ena o kruhomatu
5.6.2008 15:15:27   
lex
Pusti kruh ene 10 - 20 minut v avtomatu po pečenju in se skorja lepo zmehča. OJOJ jaz ga morem vzet še ven - letim

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: še ena o kruhomatu
5.6.2008 16:25:14   
knedli
Uporabljaj svež kvas (je boljši kot suh), pa dodaj navaden jogurt med sestavine.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.