gbranka -> RE: Toxoplazmoza (4.8.2008 8:42:34)
|
punce, imam mogoče katera kaj viška rovamycina. Je mogoče kateri ostalo kaj teh zdravil. Meni ga namreč zmanjka ta teden, pa so me naročili šele 20.8, ker so prezasedeni, jaz pa 14. ne morem na pregled (takrat je prva možnsot, da pridem do njih) moram pa povedat, da sem se komaj zadržala, da nisem svoje jeze stresla nad gospo, ki naroča na preglede. Klicala sem, vse povedala,... potem pa mi da datum 14. In ji rečem, da sem na dopustu, pa mi je težila, da bom pa ja prišla... Pa sem rekla, da ne morem, ker me ni, ker mam letni dopust. Potem pa je rekla, da bom na lastno odgovornost prišla kasenje... Potem ji rečem še za zdravila in ni bila niti najmanj ustrežljiva. Drugje kot pri njih jih ne morem dobiti. Meni jih bo zmanjkalo. sedaj je s plodom vse ok, ne bi pa rada, da zaradi prekinitve spet do konca živim v strahu. Mogoče poznate kakšno pot do teh zdravil? naj grem kar v ljubljano in zatežim? Če jim je tako težko en recept napisat, pol pa res ne vem kaj naj si mislim o zdravstvu in skrbi za nosečnice in nerojene otroke.
|
|
|
|