![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 22:38:50
|
|
|
|
ella79
|
jencili sej dopoldan sem mislila aja sej ta teden je sam še jutri in v petek damona je hitr teden naokol nizy a bo v ponedeljek tudi dež pina dej ti povej, k maš veze tam pr vremenarjih
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 22:44:05
|
|
|
|
nizy
|
mah pri nas je nonstop dež
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 22:45:36
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy mah pri nas je nonstop dež sam pa pozimi nimate nikoli megle
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 22:46:06
|
|
|
|
ella79
|
nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 22:47:01
|
|
|
|
nizy
|
ne megle nimamo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 22:50:26
|
|
|
|
jencili
|
no, meni je v končni fazi vseeno. Lahko kadarkoli dopoldan. Ella ti sam povej, kdaj ti najbolj ustreza. Recimo v petek? Nč, zdej grem pa tud jst spat počasi. Moj mi je ravnokar pobegnil, tko da grem kr za njim. Me že drugi dan glava boli k pr' norcih nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 23:01:03
|
|
|
|
Bajsa
|
Ojla punce! Mami vaša Zala je res cort! Naša tud ne zdrži dolgo na igralni blazini, edin v vozu jo lohk prepričam da je mal dalj časa, drugač je treba bit pa skoz neki aktiven. Naši se je tud parkrat uspel mal obrnt, sam bolj iz boka na trebuh, ponoč se pa itak vsako noč obrača na hrbet, kaj čmo. Men je križ mal popustu, bomo vidl kaj bo jutr. Po moje bo še slabš, ker sem dons itak cel dan neki delala, pa siporeks prekladala, pa vrata, pa omare. Jutr pa iz pojstle nam mogla. Ella in jencili jaz bi tud kakšno kavico tkole zutri v qulandiji, če se vam lahko pridruživa? No zdej grem pa počas v mižule, se mal k mojmu stisnt dokler je še zbujen.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.6.2008 23:17:56
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Jaz sem še pokonc sem bila pridna in sem vse zlikala, bo en cajt mir Popoldan smo se šli potepat, tako da smo zamudili večerno kopanje. sem tamalga kar na suho umila, pa sva lepo pojedla in je zaspal pred 1 dobro uro. Bli smo v leclercu, kjer smo kupili prenosno posteljico in jogi so mel lih akcijo, tko da smo od 70€ (posteljica 60 + jogi 10) dobili 23€ nazaj na kartico za naslednji šoping. Pol smo šli pa do moje stare mame, ki je danes praznovala 74. let Naš Janez se še ne obrača sam na trebuh, z vožnjo v vozičku imamo že en čas omenjene probleme , paketa tud jaz še nisem dobila še je ziher že 14 dni odkar so me klicali ... Pina, mi imamo enako zvezdico, pa tamal zmeraj s to uspavanko zaspi Februarčice 2009 so se končno opogumile Zdej grem pa še zobe spucat, pol pa spat Nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 6:35:30
|
|
|
|
Bajsa
|
Prva? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 6:43:41
|
|
|
|
Bajsa
|
No dobro jutro! Jaz sem že pri standardnem zajtrku - čokolino . Me križ še zmeri oz še bolj boli kot včeri. Sej sm dobr vedla kaj bo, pa sm kr tišala nosit, dons pa mam vraga, pa še spet sem cel dan sama. No razen fotr mi pride stene pozidat. Se mi zdi tko fajn ko vem, da dela napredujejo. Včeri smo en dober nakup opravli. Sva kupila notranja vrata s podboji in sicer 4 kom za 450€, k so drugač ene 240€ + podboj 85 €. Tko da mi2. Sicer nama še dvojne manjkajo, ampak baje ni panike jih bova še dobila, pa isto po taki niski ceni. Sej vrata so v bistvu bla sam 24 €, so štoki 85€, opušajo program in pol je tko pocen. Februarka včeri si sprašvala glede čokolinota. Jaz ga mogoče sam na začetku nisem, zdej ga pa zih že ene dva mesca jem, čokolade pa sploh nikol nisem nehala jest, sam mal sem zmanjšala. Jaz že lep cajt jem vse, sem se pa na začetku tud pazla, pa nisem solate, svinjine, pa kšnih takih reči k napenajo. Zdej pa sam to pazim, da ne pojem preveč fižola ( itak mi ni neki ful pri srcu ), zelja se pa še izogibam. Hvala bogu naša Zala vse dobro prenaša. No zdej bom šla pa še eno kitico odžagat k Zali, da ji ne bo dolgčas
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 7:30:53
|
|
|
|
itata
|
jutro, bajsa midve pa standardno tkole zgodi strašiva klele gor naš se je zbudil okol 6h in zdej hara kle okol. pa je že zgledal da bo zaspal pa ni blo nič iz tega. zdej leži v posteljici namest po dolgem, tko počez, da ima glavo čist pri enem koncu, na drugem mu pa nogice itak mal čez gledajo sem mu dala par igrač v posteljico. pa si je ta največjega dinozavra zbral, da ga maltretira. pa še pokakal se je k norc, ker sem vidla, da je mal ven pri stran priteklo - še dobr da je imel rit na eni plenici čist slučajno - mam ene čudne plenice - kao proba, ampak so res zanič očitno danes ponoč se mi je spet ful zbujal, sam sem ga bolj striktno odlagala v posteljico. enkrat sem pa sama kriva, da se mi je zbudil, ker sem zaspala in nisva kupčka podrla in ga je čez 2 ure še zmer matral ta naš je na te kupčke občutljiv k sto matr... bo že. danes imam pa jaz zobarja. pol bomo pa vidl. sem neki za kavo v mestu zmenjena, če bo lepo vreme. če ne moram pa it malemu par body-jev in hlačk kupit, ker je že čist brez... čeprav se je moj neki ponujal, da bo šel v šoping za jakoba na poti iz službe. bom mogoče kar njemu prepustila vseen. bom vidla. sem se pa zmenla, da ma jakob jutri zvečer varstvo in greva lahk midva na koncert - crvena jabuka, križanke moram danes po karte skočit... to bo prvič da bo pri nekom drugem prespal in zaspal brez mene. bomo vidl kako bo šlo. tašča kar obvlada, tko da ne bi smel bit večjih težav.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 7:54:27
|
|
|
|
buči
|
Jutro! Razen vremena vse bp! itata, a mi posodiš malo tvojo taščo? Midva bi šla le na večerjo, pa moja mama ni sposobna imeti oba, tašča pa noče pridet, da ne bo moja mama užaljena (smo namreč v isti hiši). A ti imaš kruhomat? Če ja, potem si sama speci kruh: voda, sol (če lahko), sladkor lahko spustiš, pa daš namesto svežega kvasa kvas v prahu, olje (sigurno eno vrsto lahko - razen bučnega, ker ta ne paše ravno najbolje v kruh) in moko, ki jo lahko (imaš pirino v mercatorju brez lušin, in je kruh potem kot polbel iz trgovine. No, boljši, ker je domač.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 8:25:34
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Mi smo iz posvetovalnice in smo zdravi in sploh in oh super. Pikico smo preživeli, malo pojokcali k ni glih špehca na nogici , ampak ni blo sile. Je pa Larisa po besedah zdravnice ravno na zlati sredini, ker ima 5620g, 60 cm in 40 obseg glavice. Jo je pohvalila, men se je pa skaaaaaaaaaaaaala odvalila od srca. Za pikice je rekla da so od vročine in če zginejo po 1 dnevu, potem to ni alergije. Pol je pa itak zaspančkala z dudo in doma sem jo sam v posteljico dala in spančka naprej. Bogico smo mogl zbudit zjutraj iz najslajšega spanja. Jest grem pa končno na zajtrk k sm lačna k
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 8:35:13
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro...danes smo se ponoč spet dvakrat zbudil za jest..očitno imamo spet preskok v papici, potrebujemo več kot pridelamo ...no saj če potem takoj nazaj zaspi ni panike. v glavnem včeraj zvečer princess zaspi okoli 21h, midva se glih fajn ''pogovarjat'' začneva pa se zčne dret. jaz skočim v luft pa gas gledat kaj je. nič in ona spi naprej. se vrnemo nazaj na ''pogovor'' pa ek mali spet začne dret, greva gledat pa ona to v spanju..potem naju je pa itak minila želja po ''pogovorih''. a vaši tud kaj v spanju kričijo? nam se to zdaj že kak teden dogaja, da tud sred noči nekaj tulit začne, ko pa grem pogledat pa ona spi. kaj jo more dajejo?? IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Sva bili danes s kolegico na vozičkanju..pa je bila naša na koncu tako sitna, sploh ni hotela bit v vozičku..a se je kateri to že kdaj zgodil? in sem jo pol več kot pol ure nosila na rokah, da se ni drla..zraven pa še voziček rinla..sem mislila,da mi bodo roke odpadle.. mlavla jaz imam isti problem zdaj že ene 5 dni. pa ne, da jo nosim pol ure. nesem jo na sprehodu tja in nazaj. mogoče se mal z igračkami zamoti ampak to je tko ene 10 minut pol bi bla pa ona pokonc. pa sem jo za foro v vozičku zdaj en dan dvignila je bil pa mir. mogoče nam sporočajo, da je treba počas dvignit naše malčke, čeprav jaz si skor ne upam še.. sam hudič a je kaj boljše, če pa jo jaz nosim pa zraven še voziček porivam
< Sporočilo je popravil misar -- 12.6.2008 8:37:02 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 8:53:52
|
|
|
|
nuka
|
Jutro! Sem ratala že taprav zombi. Odkar smo mel ceplenje mi nič več ne spi. Spet je začela jest ponoči in potlej smo pokonci od 12.30 - 2.00 potlej zaspi za do 5-ih in spet pokonc. Naslednjo rundo ko zaspi moram pa že tavelko spokat v vrtec. Tako da imam čist premalo spanja. Jaz sem pa tole nošenje rešla tako da sem si kupila sling. Na začetku ga ni marala, sedaj pa prov uživa. Vid na vse strani. Meni pa tudi paše ker lahko marsikaj nardim zraven pa še v dežju lahko vse 3 otroke ven vlečem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 8:59:41
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: kati kati čer, naš maček spi...danes presenetljivo hitro brez problemov...danes je zlo veliko spal...pa še na potep nama je ratal it-kak fajn....ta teden pridno zapravljava evre ... Čudno mi je da nisem dobila nč paket a-glede na to da so me isti dan klicali kot vse vas ...bo že...uglavnem v brežicah pa bodo končno odprli trgovino za otročke ... drgače pa zdejle dežuje pri nas Kati kati, kaj ti si prov iz Brežic? Jst mam v tistih koncih namreč babico in se včasih tudi po tistih koncih potikam A res js sem zelo veliko tam, ker imam oboje stare starše od tam- artiče in dobova...pa še brat ima parcelo tam... iz kje pa si ti? kam greš to v brežice?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 9:12:06
|
|
|
|
Naina
|
Živjo! Jaz vas stalno malce spremljam, saj tudi midva z malim spadava med februarčke. Midva se noro hitro razvijava in rasteva. Naju vsi sprašujejo če je star že 1/2 leta, pa cotkice nosiva tudi 68 in 74. V glavnem, se javljam ker vidim, da se pogovarjate o temi, ki sem jo pred 3 tedni dala skozi. Tudi meni je tulil in tečnaril v vozičku, ko sva bila na sprehodu. Potem sem sicer malce skeptična, na vozek namestila športni del in s tem rešila problem. Sedaj je zopet pravi cuker. Pa igračke sem mu namestila na lok, da se igra, ko mu zabedira. Drugače pa se nosimo tudi v traku, kjer noro uživa: vriska, gruli, pogovarja se.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 9:19:02
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuka Jutro! Sem ratala že taprav zombi. Odkar smo mel ceplenje mi nič več ne spi. Spet je začela jest ponoči in potlej smo pokonci od 12.30 - 2.00 potlej zaspi za do 5-ih in spet pokonc. Naslednjo rundo ko zaspi moram pa že tavelko spokat v vrtec. Tako da imam čist premalo spanja. Jaz sem pa tole nošenje rešla tako da sem si kupila sling. Na začetku ga ni marala, sedaj pa prov uživa. Vid na vse strani. Meni pa tudi paše ker lahko marsikaj nardim zraven pa še v dežju lahko vse 3 otroke ven vlečem. Joj, ne me strašit. Pa ravn zdej, ko naša tako lepo že spi ponoči. Upam, da ne bo pri nas tud tako. Naina, večkrat se javi, da še kaj zvemo o tvojem škratku.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 9:22:59
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Spet super noč spali do 4.00, popapal obe zize in spali do 8.00, brez zbujanja za dudico Jaz perem že en stroj cunj, ati mi je fruštek naštimal, pol grem pa za šporget goveje zrezke tenstat Popoldan moram nazaj do vulkanizerja, ker sem šla 2 dni nazaj gume centrirat, pa zdej volan še bolj trese mater sem jezna, s temi avti je skoz neki narobe se bom začela z biciklom vozit al pa peš hodit, je še najcenej Februarka super za pregled Nuka, upam, da se kmalu naspiš si ne predstavljam imet 3 Misar, tud jaz sem ga dala v športni del, pa je zdej ok čeprav sem imela jaz z njim težave v košari že 2 meseca sem ga dostikrat v rokah domov prinesla, pa voz zraven rinla ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 9:28:23
|
|
|
|
vrtnica76
|
Dan! Dons sem bla pa že pridna!Jeee jaz.Preoblekla posteljnino in generalko naredila-pod postlo se je ful prahu nabralo.Ni nobenga,da bi ga pobrisal .Dokaz,da nobenga pod postlo ne skrivam . Včeraj smo imeli drugo cepljenje in je bil Janez kar bošček popoldan.Težki smo 8300g in veliki 67cm .Drugače je vse OK,edino kožica na lulku mu gre premal gor in mu ful težko čistim.Zdravnica jo je mal bol potegnila in zdej ma revček čist rdeče .Je rekla,da bo zdej lažje čistit.A ima kakšna okrog tega izkušnje?Predvidevam,da ga boli,ker je zjutri,ko sem ga umivala jokal Ali naj kar normalno čistim kljub temu? Zdele pa od 7-ih še pančka,jaz bi pa mogla še peglo na sprehod pelat,ampak se zna zgodit,da se bo mali zbudil .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 9:39:47
|
|
|
|
buči
|
Mi že drugo rundo spimo, Aljaž je šel v šoping, sem kavo v miru spila, zdaj se pa odločam med cunjami in kuhinjo. Prve bi bilo treba zlikat, drugo pa spraznit za beljenje. Moj res nima nobenega obstanka. Kar nekaj je treba ves čas delat. Sem dala Tilnu za probat rižek, pa mu ne gre najbolje, ker ne odpira ust. Sok po steklenički je ok, na žličko pa ne. Bomo najbrž še kakšen teden počakali.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 10:06:04
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: kati kati čer, naš maček spi...danes presenetljivo hitro brez problemov...danes je zlo veliko spal...pa še na potep nama je ratal it-kak fajn....ta teden pridno zapravljava evre ... Čudno mi je da nisem dobila nč paket a-glede na to da so me isti dan klicali kot vse vas ...bo že...uglavnem v brežicah pa bodo končno odprli trgovino za otročke ... drgače pa zdejle dežuje pri nas Kati kati, kaj ti si prov iz Brežic? Jst mam v tistih koncih namreč babico in se včasih tudi po tistih koncih potikam A res js sem zelo veliko tam, ker imam oboje stare starše od tam- artiče in dobova...pa še brat ima parcelo tam... iz kje pa si ti? kam greš to v brežice? o, a se res tud tam okol potikate?? od mojga starši so iz Rigonc, tam pri dobovi, tako da smo tud mi čez vikend kakšen dan doli. katero trgovino in kje bodo pa odprli?? BC itak je v brežicah, a ne? kati, kako se pa pišejo tvoji v dobovi? verjetno se poznajo s starši od mojega...lahko na ZS.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 10:15:04
|
|
|
|
ella79
|
mi spali klasika od mal pred deveto do 8:30 v enem kosu seveda bajsa in jencili lahko se potem jutri zmenmo. A mal čez deset je OK, k jaz nimam prav velik časa, sem pozabila da dobim ob enih obisk. nuka upam da se ti uspe čimprej naspat in odpočit.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 10:17:41
|
|
|
|
mesecnica
|
Suzi - greš kaj na sprehod (tle v naš konc)?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 10:18:38
|
|
|
|
vrtnica76
|
Evo,ratal mi je cunje zlikat,zdej se je pa Janez zbudil in je zelooooo lačen.Grem futrat.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.