|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
12.7.2008 20:46:53   
larisa
čer user posted image

Dolenjčica a vi ste še doma, sem mislila, da ste že odpeketali user posted image  A pol ma Tara kar 2 zobka??user posted image

Janey, kak cuker je tvoj Jakec. Pa zgleda ful atlet, zelo lepo in visoko kravice pase! user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
12.7.2008 20:57:08   
dolenjka
Čer Larisa user posted image

Mi gremo ju3, tak je bil plan, pa še dobr, ker so bili danes taki zastoji. V vse smeri SLO  user posted image  Vračamo se pa na ponedeljek, da ne bi bla spet kaka gužva user posted image
Joj kok bi bila jaz vesela, če bi vi uletel user posted image  Pa vašga in našga na sprehod pošljeva, da en pir v miru spijeva user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
12.7.2008 20:57:39   
Janey
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

larisa hvala...jih tudi zdaj v postelji, jaz pa živčni zlom doživljam...ko grem iz sobe SPI, ko pridem so druge sobe začne jokat, grem gledat in je na trebuhu...jaz se kar tresem ko ga vidim tam on se pa reži ko me zagleda. sem tak utrujena in vzipljiva že cel dan...preprosto NE MOREM VEČ. moj pa je avno zdaj ko ga najbolj rabim šeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ****

februarka prideš še k meni??user posted image user posted image ti plačam pa še lariso počuvamuser posted image user posted image

če mali dans nebo spal, se kar spakiram na kavč in se zaprem kr sem že za na tableteuser posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
12.7.2008 20:59:51   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

A pol ma Tara kar 2 zobka??user posted image

NIsta še prebila, se ju pa vidi in občuti pri dojenju oz. zaključku dojenja user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
12.7.2008 21:01:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

kr sem že za na tableteuser posted image user posted image

Tale Jakob je pa naravna kontracepcija, a ne? user posted image  Sej bo, boš vidla! Glej mene, sem se že sprijaznila, mogoče bo zdej boljš, drgač grem pa v Savo.......po nove gume user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
12.7.2008 21:05:09   
srečka nosečka
čer, user posted image

mater, odkar naša tako rinta sploh ne zaspi hitro. Najprej na desni bok, nato na levi. Pol na trebuh in začne pizuser posted image , ker nazaj na hrbet še valjda ne zna. Pol si zmakne dudo, spet jok,ker ne vem kam duda paše. Ko še to vse ni dovolj potisne nogice iz postelje in se zagozi. user posted image  Jaz pa sem že ves parket v smeri dnevna soba spalnica znucala. user posted image

HB zdaj spi. Upam, vsaj.

janey- a si vidla tole http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2957200

februarka - meni bi tudi ena takšna pridna, prav prišla

dolenjka - a ti pa danes kar z neumito tukaj strašiš user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
12.7.2008 21:05:24   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

kr sem že za na tableteuser posted image user posted image

Tale Jakob je pa naravna kontracepcija, a ne? user posted image  Sej bo, boš vidla! Glej mene, sem se že sprijaznila, mogoče bo zdej boljš, drgač grem pa v Savo.......po nove gume user posted image

ta moj pikec sta dva, en je ponoči en pa podveni...ko da nista ista oseba...podnevi se reži, je priden, potrpežljiv in zlat ponoči pa...ne vem ga hudič obsede, tisti iz njegove sobe ko strašiuser posted image user posted image

drugače pa bom eno najo še ziher mela, pa če bom mela prej 100 jakecovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
12.7.2008 21:06:19   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

mater, odkar naša tako rinta sploh ne zaspi hitro. Najprej na desni bok, nato na levi. Pol na trebuh in začne pizuser posted image , ker nazaj na hrbet še valjda ne zna. Pol si zmakne dudo, spet jok,ker ne vem kam duda paše. Ko še to vse ni dovolj potisne nogice iz postelje in se zagozi. user posted image  Jaz pa sem že ves parket v smeri dnevna soba spalnica znucala. user posted image

a maš ti našega na obisku?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
12.7.2008 21:07:38   
srečka nosečka

a maš ti našega na obisku?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  mogoče sta si pa v žlahti - no, ali pa si morda kdaj še bosta user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
12.7.2008 21:08:29   
srečka nosečka
dolenjka - pred 200-tko nimaš odpustnice za morje, tako, da odloži peglo user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4760
12.7.2008 21:10:06   
dolenjka

dolenjka - pred 200-tko nimaš odpustnice za morje, tako, da odloži peglo user posted image user posted image user posted image

Sen jo že, ker sem 1 žehto že speglala, tadruga se pa še pere, tko da vam je jasn do kdaj bom peglala user posted image  Takrat bo že Jakec spal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4761
12.7.2008 21:10:30   
Februarka08
Janey, ne vem če bi dons zmogla še kajuser posted image user posted image Študiram da še 1 stroj cun speglam pol pa dol pademuser posted image Larisa je zaspala, moj bo pa tud zdele enkat gor pršu... po tv itak nič pametnega, tako da bo res najbolj da peglo še mal na sprehod peljem, da mam pol mir spet cel teden...
sem se šla prejle stuširat kar s tamalo, je ležala v ležalniku in me tako z zanimanje opazovala, da je blo kejuser posted image pa enga bagerčka smo mel dons pred bajto da je delal in to ni blo bolj zanimivgauser posted image je še na lakoto pozablauser posted image

nič, grem najprej mal trebušnakov narest, pol pa še za peglo prjet... pa lačna sm k nism nč večerjalauser posted image matr, bi celga user posted image pojedla, pa kaj k ne smemuser posted image klinc, pa tele kileuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
12.7.2008 21:11:11   
dolenjka

drugače pa bom eno najo še ziher mela, pa če bom mela prej 100 jakecovuser posted image user posted image user posted image

pogumna punca user posted image  user posted image  user posted image  NO jaz bom šla samo še po carja user posted image

Kdaj pa planiraš Janey, da bosva spet souser posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
12.7.2008 21:12:03   
Janey

janey- a si vidla tole http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2957200

probat ni greh...s kvasom mislimuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4764
12.7.2008 21:13:16   
Janey

Sen jo že, ker sem 1 žehto že speglala, tadruga se pa še pere, tko da vam je jasn do kdaj bom peglala user posted image  Takrat bo že Jakec spal user posted image

misli siuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
12.7.2008 21:15:34   
Janey

pogumna punca user posted image  user posted image  user posted image  NO jaz bom šla samo še po carja user posted image

Kdaj pa planiraš Janey, da bosva spet souser posted image  user posted image

ko bo jaka tam ene 2...mogoče malo prej, da bosza točno 2 leti razlike...če nebo februarka bo pa oktoberkauser posted image user posted image sem rekla da hočem vodnarja in tehnico, evo en je ratal.

srečka mogoče pa enkrat res, ampak če nebomo šli na kavo (tak ko se spravlamo) se nebota poznala

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
12.7.2008 21:18:10   
srečka nosečka

srečka mogoče pa enkrat res, ampak če nebomo šli na kavo (tak ko se spravlamo) se nebota poznala

Ej, saj to je pa res sramota, pa si kar veliko na našem koncu. Daj enkrat pocingljaj pa da se že končno vidimo.  user posted image
Če ne prej pa bom jaz kaj v tvoj konec prišla. A si kaj razmišljala, da bi Jakca peljala na Otok se kopat?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
12.7.2008 21:21:11   
Janey

Ej, saj to je pa res sramota, pa si kar veliko na našem koncu. Daj enkrat pocingljaj pa da se že končno vidimo.  user posted image
Če ne prej pa bom jaz kaj v tvoj konec prišla. A si kaj razmišljala, da bi Jakca peljala na Otok se kopat?

jaz se nebom šla...iz preprostega razloga: moja avtocesta na trebuhu...mi je nerodno in to morem sprejet...dokler nebom, me ne vidijo tam kjer me lahko kdo pozna.
ej mi2 z marusho se skor vsak 2 dan dobima.

kaj .če se zmenimo za torek ob 10 v kaskai??????

Neposredna povezava do sporočila: 4768
12.7.2008 21:21:52   
Janey
kak ste pridne ve ko likate....mi imamo samo KUP, sploh omar nebi rabli in ničuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
12.7.2008 21:24:22   
larisa

Joj kok bi bila jaz vesela, če bi vi uletel user posted image  Pa vašga in našga na sprehod pošljeva, da en pir v miru spijeva user posted image

to mi deli......za to se pa splača mal vročine pregurat user posted image user posted image user posted image

janey kaj pa če jakca mal z kakim povšterčkom založiš, ko ga daš spat, da ne izvaja trebušnih obratov user posted image user posted image ? jaz ga založim z brisačo, pa kar rata, da preprečim nočne akrobacije user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
12.7.2008 21:31:08   
srečka nosečka

kaj .če se zmenimo za torek ob 10 v kaskai??????

deal user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
12.7.2008 21:38:06   
dolenjka
Me zanima katera od nas bo šla ju3 po kvas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4772
12.7.2008 21:39:21   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

to mi deli......za to se pa splača mal vročine pregurat user posted image user posted image user posted image

Ej, sem danes tolk piva v avto že znosila, da bi blo skor nujno da mi ga pomagaš spit user posted image
Spešli za take kot si ti imam belgijsko pšenično pivo. Zadnjih 6 kom user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
12.7.2008 21:39:58   
dolenjka

kak ste pridne ve ko likate....mi imamo samo KUP, sploh omar nebi rabli in ničuser posted image user posted image user posted image

prodejte jih user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
12.7.2008 21:46:17   
Janey

prodejte jih user posted image  user posted image  user posted image

omare misliš?user posted image user posted image user posted image user posted image   so od tašče

srečka dealuser posted image user posted image user posted image user posted image

torej KONČNO srečanje mb:
torek, 15.7.2008 ob 10.00 v Kaskai

larisa sej ga založim za hrbtom z povštrom, pa kaj to pri našem razgrajaču ne pomaga...pomoje če bi bil v kalupu bi ven prišouser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Nakup živil
JAPE

V katerih trgovina največ kupujete?

Spar (36%)

Mercator (20%)

Lidl (12%)

Hofer (18%)

Tuš (9%)

drugo (5%)

Število vseh glasov: 335

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!