Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 21:10:30
|
|
|
|
bamby
|
februarka, so to tiste kašice, po katerih si spraševala? mala pikica, a ni 300g nekam malo . Sicer skupna teža je čist OK, v enem mesecu za 300g ..... Vidim, da ti ne bo dolgčas, ker boš imela še eno otroško družbo . Vidim,da se boste jutri spet fajn imele . Pri nas je pa še vedno slika brez tona . Se sploh ne ove, da bi se bilo treba opravičit . od deca!!! Ko je prišel iz šihta je pozdravil, jaz ga še pogledala nisem. Sem postregla s kosilom (sem ga vseeno skuhala ), poje, se uleže na kavč in zaspi. Sem skuhala kofe, ga spijem, njegov je ostal pa na mizi in pol sem se zrihtala in šla iz bajte po opravkih, mularijo sem pa njemu doma pustila. Ko sem prišla nazaj, je že Anajo po žlički fotral, kofe je očitno spil, ali pa zlil (mi je vseeno) in potem sem se samo preoblekla, bila kako uro doma in sem brez besede šla spet iz bajte na sestanek. Pol sem samo še Anajo okopala, nafotrala in spravla spat, sebe stuširala in zdaj sem tukaj. Tim pa še kar nekaj kuha . Nekaj je padla vročina, pa jo je nazaj dobil. Moram zdaj spet pregledat kako je z njim. Že spi nepreoblečen . Po mojem ima spet vročino in je kar omagal, medtem ko jaz na RR visim .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 21:12:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jutri ne pridem prej kot po 9 uri, ker bom Aljaža peljala k tastu, da vsaj v miru spijem kavo z vami, brez da bi spet norela za njim. Ampak bom pa morala nekje najkasneje ob 11.30 / 12.00 it po njega, da mu potem kosilo naredil. tudi to je nekaj No, moj je šel mal stran od računalnika in sem izkoristila gužvo Carica že aja, jaz si grem pa lase samo za vas umit, pa še slivico, če bomo kej debatiral z našim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 21:25:31
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Samo preverjam, če za jutri še velja midva imava sicer pežojčka malo v okvari, tko da se zna zgodit, da prideva s tadrugim avtom, če ga bo možek dal... Zdej grem pa neki jest, sem lačna... Dolenjči, jaz žal nimam od Lilči številke, pa je ne morem obvestit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 21:30:54
|
|
|
|
mlavla
|
čer... neža pančka..jst pa mojga čakam,da pride iz službe.. drugač sem pa čist utrujena..mam s tamalo čez dan cel cirkus..ker punči skor nič ne spi..Zanima me kako vaši zaspijo čez dan? Jih vozičkate, nosite na rokah, dojite???kaj počnete..ker naša je tako sitna(joka, menca učke..zeha..)..po rokah je pa nočem nosit..dones mi je preden je zaspala (ob 13h) spila celo flaško čaja, popapcala levanko..pa še mal čaja pol jo je pa zmanjkal za 2 urci.(to uspavanje pa je trajalo od 10h..do 13h).in to je bilo vso spanje čez dan ..vstali smo pa mal pred sedmo zjutraj??a je to normalno..men se zdi,da bi pri zdejšnji starosti mogla še mal več pančkat? drugače pa ko spremljam velikost in težo vaših ..opažam, da je naša prav ogromna pred vašimi..pa je skoraj najmlajša..točne mere bomo pa zvedli v ponedeljek ko dobimo drugo pikico.. drugače pa so bili danes znani rezultati izpita, ki sem ga šla pisat v petek..a kot sem že omenila sem imela smolo..ker sem se prijavila na napačen datum..namsto 27.6. sem se prijavila na 27.8...mah sem površna.. zdele sem pisala mail prfoksu..da vidim, če sem sploh naredila pol bomo pa naprej reševali..oh ta faks.. Janey... fajn da se ti razvija imunost na taščo.. a za statistiko si že zvedela? Bamby..upam,da se bo kmalu vklopil zvok??JE pa trmast tale tvoj... Pa da se TIm čimprej pozdravi!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 21:39:31
|
|
|
|
mlavla
|
kje pa ste vse?? Ko se pa jst prikažem..pa vse zginete.. a mogoče strašim???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 21:42:07
|
|
|
|
dolenjka
|
Meti, sem mislila da jo imaš, ne vem zakaj Saj sem ji jaz že popoldan poslala ZS samo verjetno ne bo videla Tako, stuširana sem, lasje oprani, samo še posušiti si jih moram Ju3 moramo biti pridne, da bo v petek kaj dežja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 21:54:29
|
|
|
|
Februarka08
|
Jest grem tud ravno pod tuš, mala spi, dec je pa pred tv. Bamby, hvala so to tiste kašice ipd... Upam da se zvok čimprej vrne v vašo bajto in bo vse po starem in seveda da se Tim čimprej pozdravi. Ne vem a si morm še lase za vas umit bom vidla če se mi bo dalo... pa hit morm ustat zjutri, da si sploh lahko zajtrk nardim... če ne še mleka nam mogla pogret in vodo za tamalo skuhat Danes sem ji probala dat pretlačen kuhan korenček, pa mi je vse ven zmetala zgleda še ni to zanjo... prav, jo ne bom nič silila... ji bom nardila samo sokec iz korenčka - tega je ful rada srkala, ostalo jo pa še ne bom silila, ali ji bom pa probala še kakšno jabolko skuhat Lepo nočko, se vidimo jutri
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 22:41:48
|
|
|
|
pina-1
|
čer. pri nas je en večer od k . Mi je Ana padla s pralega stroja. NE e vprašat kako se mi je to lahko zgodilo, ker še sama ne vem. Obrnila sem se le za sekundo da sem zmočila tisto prekleto krpico, da jo umijem. Ko sem se obrnila je bla že na tleh. Niti ne vem ali se jo ujela v zraku ali ne. vem le da zaropotalo ni. Ona je pa začela takoj jokat, ampak to ni bil jok zaradi udarca apak bolj od straha. Sem jo za silo potolažla in jo takoj dala na joško, kjer mi je zaspala. Ko sem ji joško vzela z ust in ji dala dudo je začela jokat. Komaj jo dobro dvignem in ona bruha tako da je blo vse pobruhano, kavč, jaz ona.... MEne pa panika za umret. Sem klicala v zdravstveni do, kjer so mi rekli, da jo moramo opazovat. Jaz sem jo celo prešlatala in pregledala in nia nikjer nič rdečega, nič natečenega,... z nogicami in rokicai lepo iga. JE bla pa full prestrašena in edini položaj, ki ji je ustrezal je bil pri meni trebušček na trebušček. Sedaj spi in rokice ma dvignjene v zrak. Hvala bogu za AC. Vsaj malo bolj irno bom preživela noč, čeprav ne ve kolko bo spala Ko bi vi vedle kako mi je hudo in kako me peče vest, ker se je to zgodilo . Mater, a mi je blo treba tisti frdamani robček močit Tako da mene jutri ne bo. Si ne upam, z njo jutri na sončka. ME je vse preveč strah, čeprav sem globoko v sebi prepričana, da ni niič in da je ana v redu. Jutri se bova celi dan crkljali. Punce oje, ne puščajte svojih zakladkov nikjer saih. ŠEle ko se ti kaj takega zgodi, se zaveš koliko ti ta mala bitjeca pomenijo. Jaz se še sedaj vsa tresem. IN ja sem šla skadit en cigaret. Sedaj pa še pivo pijem MEjte se lepo jutri in mislite kaj na naju z Ano. Midve bova na vas mislili fulll.. Dolenjči tisti dve zadevci pa pridemo iskat v novigrad. OK?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 22:41:50
|
|
|
|
dolenjka
|
Vidim, da je danes tudi pri nas samo slika No, bomo pa ju3 toliko bolj zgovorne Sej res Bamby, zakaj se pa ti ne priklatiš v LJ
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 22:44:02
|
|
|
|
dolenjka
|
Pinči ni panike, sva s Stopetom do zdaj mislila na vas Smo na vezo, kajne? Suzika, da ne boš zdaj zahinavla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 22:48:28
|
|
|
|
pina-1
|
ufff, dolenjči hvala za misli. Sva z Pinotom še oba pokonci, pa sploh nimava volje za it spat . ME je tako strah za ojo alo pikico.... Jutri pa ti se kaj javim, kako smo preživeli noč. sedaj se grem pa uit, pa stražit poleg posteljce. se vam oglasim jutri. nočka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 23:18:43
|
|
|
|
nizy
|
pina -ornk opazuj Ano čez noč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 23:40:18
|
|
|
|
Suzi*
|
mi smo že fajno joto skuhal.... pina, vse je ok, boš vidla!! dolenjči, hja, bi znala tud jaz ne prit jutri. že tako sem zarad vročine oklevala, zdaj je pa še pinči dodala piko na i. sej se kmal dobimo pri tebi al pa pri meni. bom pa ful mislila na vas. lepo čvekajte. zdej grem pa čokolino do konca pojest in še mal k možeku. NOČKO!
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 2.7.2008 23:42:22 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 0:09:19
|
|
|
|
Bajsa
|
Čer! Mi mamo pa nov avto ! meti žal se nam ni izšlo, da bi vašga kupil , sam sem vseen vesela, smo kupil letnik 04, model 05 za dober dober dnar Bravo mi! Dolenjka, ti k si tvojga kupla v tujini, a misleš da se lahko z nemškimi preizkušnami vozim dokler kle vsega ne zrihtamo? Pina Mirno nočko! Upam, da bo z malo Ano vse v redu! Jaz sem pa še ful frajerka in Zalo še kr puščam samo, tud na previjalni, ( jo mam sam tko dilo na pojstlci), ker grem kao sam 2 koraka stran do omare kej iskat. Sm se zdej odločila da ne bom več. Da se še nam kej tazga ne naredi. Mater to je res hitr, sam sekunda je dost, ne rabš bit nč stran al pa kej...Jooooj sploh nočem o tem razmišljat! Mi2 ju3 prideva, sam ne morem rečt točen kdaj, upam, da kmal , da naute vse že prej pobegnile preden mi2 prideva Zdej grem pa spat! Sladke sanje in mirno noč!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 6:09:51
|
|
|
|
itata
|
jutro, spet prva mah tole spanje ne gre pa ne gre. spat šel ob 20:30 in lepo spal do polnoči - to je blo pa to od lepo... pol pa dojenje ob polnoči, 1:20 (???? - ni se hotu z dudo da me ubiješ, spet sva mojga zbudila in ni mogu spat revež do 4h), pa še ob 4h.... beda
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 6:51:03
|
|
|
|
itata
|
to pa najbolj sovražim k je zaspan k , ampak noče zaspat, ampak sam teži. pa že 15 min mi je visel na joški, pestvat se pa tud ni dobr. sem ga dala mal v postlo svojo, da "razmisli" kaj hoče. jaz pridem k pridem. če bo kej sreče, bom še kej spala zdej. matr mali. čez okn bi ga lahk vrgla zdejle tolk sem že fertik... pa kr neki se pritoževat skoz. to je za se fentat res. mogoče me pa sploh ne bo k sem tolk zoprna.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 7:40:02
|
|
|
|
dolenjka
|
Buči, a ti vidiš izdajalke? Na koncu bova pa še sami Aja, pa dobro jutro
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 7:45:03
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Itata, pridi na čvek. Boš videla, boš takoj boljše volje... Pina upam, da bo z Ano vse ok. Madoniš, res jih ni več za puščat nikjer. Jest vas sam še na hit pozdravim, potem pa izklopim računalnik. Upam da nas bo nekaj na srečanju, da ne bo mrtvilo dajte, dajte, da mal počvekamo Od Vrtnice že dolgo ni blo nič slišati, kajne Škoda k nimam tel., da bi ji vsaj sms poslala...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 7:45:42
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Buči, a ti vidiš izdajalke? Na koncu bova pa še sami Aja, pa dobro jutro Kaj sem pa jest
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 7:47:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Buči, a ti vidiš izdajalke? Na koncu bova pa še sami Aja, pa dobro jutro Kaj sem pa jest Ti nisi izdajalka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 7:47:50
|
|
|
|
buči
|
Jutro, dolenjči, bom rezervirala najbolj senčno klopco, če pridem kaj prej. Ampak ne morem pred 9, ker tasta še ne bo doma. Res moram dat aljaža malo v varstvo. pinči:
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 7:49:00
|
|
|
|
dolenjka
|
Važi Bučkica Miška, vidim te Reci da prideš v LJ?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 7:52:03
|
|
|
|
buči
|
dolenjka, kdaj prideš? Februarka? Da vidim, če imma čas še v trgovino skočit?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 7:54:59
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata jutro, spet prva mah tole spanje ne gre pa ne gre. spat šel ob 20:30 in lepo spal do polnoči - to je blo pa to od lepo... pol pa dojenje ob polnoči, 1:20 (???? - ni se hotu z dudo da me ubiješ, spet sva mojga zbudila in ni mogu spat revež do 4h), pa še ob 4h.... beda dobro jutro ..tud pr nas noč da take pa še ne je tamla spala od 20h do 23:30, pomalcala pol pa akcija na pol urce do pol treh ko se jaz razkurim. svojemu rečem ti marš v dnevno pa tamalo sem prines, ker se mi ne lub vstajat vsake 10min. res tko naredimo in smo od pol treh do pol sedmih spal v enem kosu , celo jedla je nazadnje ob pol dvanajstih in potem šele ob pol sedmih , ja spanc je boljš ko žganc. jaz mislim, da jo jebe vročina, ker pr nama je kar za par stopinj hladneje..po moje ji bom okno fejst an stežaj odprla pa un vetrc ji bom umaknila pa naj ji luft mal ventilira okol glave čist je atova on tud ne more spat ob vročini. nič grem jaz svojo kavico spit, če mi bo princess dovolila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 7:55:17
|
|
|
|
buči
|
No, grem pospravit, pa pripravit material za sabo. Pa pa , se vidmo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.