|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
26.6.2008 22:06:58   
pina-1
meti, ko boš v sv. antonu pa povej. Se lahko zenimo za kako kavo oz. skupno kopanje v morju.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
26.6.2008 22:08:06   
Janey
čer
mlavla kaj maš pa jutri? držim pesti

no jaz sem naredla 2 od 3. statistike nisem kot sem rekla. jo mam septembra.

mamo obisk gledamo fuzbal. lep večer vam želim

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
26.6.2008 22:09:57   
Februarka08
Čer še iz moje strani.
Samo na hitro vas pozdravim, da grem spat da mal nadoknadim današnjo nočuser posted image , mala spi že 1 uro, upam da kej bolj kot to noč... Sem ji dala prejle probat Aptimel 2, čeprav nam manjkajo še 3-je dnevi do 4. mesecauser posted image , toliko da sem videla da pije, čeprav je danes takooooooooooooo mal pojedla, da sploh ne morm verjet. Al pa so mlekarne kaj več proizvajale, sej ne vemuser posted image ni hotla jest...user posted image mah, zgleda je vročina kriva.
Meti user posted image za dan na morju... verjamem, da je bilo super.user posted image

Lepo nočko vsem, upam da se bo ponoči kaj shladilouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
26.6.2008 22:16:47   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

bamby - koliko časa si porabila za izdelavo npr. angelčka?

Ta, ki je na sliki ga je klekljala tašča Timu za krast, jaz sem ga pa nečakinji, ko sva ji bila midva botra. Sem ga klekljala 3-4 tedne po 3-4 urce na dan.

mlavla, si imela pa danes res smolo user posted image . Naj ti vsaj jutri gre dobro! Pa super za tole gospo, ki je tako radodarna. Še vedno so dobri ljudje na svetu!

pina, uživajte jutri! Naše stanovanje je tudi čisto v razsulu, ampak meni se ne  da pedenat, ker je tako vroče. Ko pa pridemo zvečer domov,  je pa treba oba nafotrat , okopat, spravit spat, pa sebe stuširat, pa flaške oprat in kako posodo pospravit in je ura 10, ko pridem še na RR malo pogledat. Prej sem še cunje iz balkona pospravljala, ne vem pa, kdaj jih bom speglala user posted image .

meti, superca za preživeli dan na morju in da boste šli na Makarsko user posted image . Meni je bilo lani ful všeč, le gužva na plaži je velika. Smo bili pa v Baški Vodi.

Naša je pa danes tudi bolj malo spala do 16h, pol jo je pa utrgalo in si je privoščila kar 3 urce spanja. Po moje ji tudi malo vročina nagaja, pa še cepljena je bila danes. Je pa vseeno zvečer še kar hitro zaspala. Je vsa razodeta, ker je tako vroče.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
26.6.2008 22:18:44   
bamby
Zdaj je pa možek prišel, zato vas bom kar zapustila user posted image .

nočko

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
26.6.2008 22:20:08   
dolenjka
Čer user posted image

Vidim da bolj švoh čvekljate brez mene user posted image  user posted image  user posted image

No, mi smo prišli v ponedeljek z morčita, takoj leteli v hrib  na pivo, pol sem pa dol padla. V torek smo jo pa kar v Novigrad v Istri pičili, ker je sestra dol, da smo na 4 oči preverili kak je apartma, ki smo ga najeli za to poletje in sem navdušena user posted image  Atrij je ful velik, tko da bo tamala lahko v bazenu, midva pa vsak na svojem ležalniku, pa še bo placa user posted image   user posted image  user posted image  Nazaj grede smo pa mal falil in v Predlok k naši Pinči zavili, ker je carica vztrajala, da hoče Ano videti user posted image   user posted image  user posted image  Sej ste vidle kako sta z ANo skupaj TV gledali, ura je bila pa že 9 zvečer user posted image  No, potem smo se pa ob 10h spokali, da nas ne bi socialna najurila in prišli domov ob 23h user posted image  Tamala sploh ni trznila, samo iz lupine sem jo v posteljo dala in je žagala dalje user posted image  Ta dan he imela tudi 4 mni rd in je dobila hruškov sok za pit, BP, v sredo je pa jabolčnega s hruško pila, tudi BP, tako da smo danes kar nadaljevali. Seveda ji ga vmešam v vodo user posted image  No, ampak hrane ji pa ne bom dala nič, ne pred koncem avgusta, ko zaključimo operacije dopustovanja (mogoče bomo šli še septembra na Pag user posted image  user posted image  user posted image ).

Včeraj smo dan preživeli na hribu (smo šli 2x gor user posted image  ), tudi jedli smo gor v senčki in pod drevesi - je oči kuhal user posted image  user posted image  user posted image

Danes smo pa otvorili športni del, v Müllerju izropali Pamperske, ker so v akciji in sem jih za cel mesec in pol nabavila (smo na 4 prešaltal user posted image  ).

Tako, zdaj vse veste user posted image

A bo drug teden kaka kavica padla user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
26.6.2008 22:35:10   
jencili
čer,

dons bom pa tud jst kmalu dol padla, se mi zdi. Taj je bil čez dan ful priden, zvečer mi ga je začel pa neki srat - samo jok na jok. Ne vem kaj ga matra. Glede na to, da not nimamo ful vroče ne vem čist kaj je blo. Uzun je blo pa mal bolš, tko da sva kr pred bajto sedelauser posted image .
Tud zaspal mi je šele zdej z mojo pomočjouser posted image

Ne vem Ella - mogoče ga je pa Zoja dons čist zmešalauser posted image
Aja BTW, hvala za kavico - še jo boš lahko nardilauser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
26.6.2008 22:53:15   
ella79
čer user posted image

bamby in suzi kakšne mojstrovine to delata user posted image user posted image user posted image men se zdi to cela znanost user posted image jaz tudi rada ustvarjam, samo za kej takega zagotovo nimam potrpljenja user posted image

mlavla držim pesti in upam, da bo služba user posted image mnogo boljša od prejšnje. Kok lepo, k vam gospa pošlje stvari, pomoje se tudi ona sama zelo dobro počuti user posted image

meti user posted image user posted image user posted image za super dan na morju in za rezervacijo v Makarski. Plaža je lepa, sam gužva pa tudi temu primerna user posted image

jencili naša je čist ok user posted image je takoj k sta šla zaspala, pa potem še 1x doma, pa še v vozičku na večernem sprehodu user posted image tudi zvečer za zaspat ni bil problem. Lahko da ga je mal zmešala, sej veš kako lepo ga je gledala in božala user posted image user posted image za naslednjič veš kaj te pri meni čaka user posted image user posted image user posted image se že hladi user posted image user posted image

sej ne vem kaj naj še napišem user posted image user posted image user posted image user posted image jutri morm pripravt za morje, pa se mi sploh ne da user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
26.6.2008 23:09:43   
jencili
Ella, vem kaj me čaka, vemuser posted image .
Sicer sta pa zdej vidva na vrsti, da prideta v naše konce. Pa mamo tud pr nas kej mrzuga, vešuser posted image . Smo vedno v polni pripravljenostiuser posted image
Sm pa glih prej user posted image  razlagala, kakšna faca je bla Zoja. Res ga je tko lepo božala in gledala. Sva se še midve čist raznežile a ne?user posted image

Sm pa dons sicer dobila paket od Varne prihodnosti. No, samo listek me je čakal v kaslcu, bom šla jutri dvignit na pošto. Mam pa poštnine 3,72€. No, tko piše. Jutri vam pa še sporočim, kaj je blo notriuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
26.6.2008 23:10:59   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Ella, vem kaj me čaka, vemuser posted image .
Sicer sta pa zdej vidva na vrsti, da prideta v naše konce. Pa mamo tud pr nas kej mrzuga, vešuser posted image . Smo vedno v polni pripravljenostiuser posted image
Sm pa glih prej user posted image  razlagala, kakšna faca je bla Zoja. Res ga je tko lepo božala in gledala. Sva se še midve čist raznežile a ne?user posted image

Sm pa dons sicer dobila paket od Varne prihodnosti. No, samo listek me je čakal v kaslcu, bom šla jutri dvignit na pošto. Mam pa poštnine 3,72€. No, tko piše. Jutri vam pa še sporočim, kaj je blo notriuser posted image

vidve, se opravičujemuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
26.6.2008 23:14:10   
Bajsa
Čeeeeer!

Jah kaj čmo kavica je bla dons res mal brzinska, ampak nč za to je blo glih tk fajn user posted image
Itata a veš k sm sabo eno vrečko prnesla, no notr sm mela hrano za Tilna (pa je Buči prej šla user posted image ), pa album od Zale, k sm ga za pol rabla k sva šle k babci, in sem jaz koza to pustila tm na klopci, dobr da sem pogruntala preden sem se odpelala, če ne bi bla brez Zalinih slikic user posted image . Res sem zgublena ko kura, spomina mam pa 3 sekunde, kt zlata ribica user posted image .
No v glavnem mi2 sva ble pr babci, se je čist stopila k je Zalo vidla. Sm res grozna, jo je vidl zdej prvič od poroda. Tale naša babca Ančka je drugač tko fajna ženska, taka prjazna in topla. Z njo je bil porod pol lažji.
Mi smo se pa dons popoldan kopal v bazenčku za hišo. Je madam uživala ko nora, pol je pa začel mal pihat, se je pa tko drla kt bi jo iz kože dajal,ko sem jo vn vzela.
Španci so zmagal user posted image user posted image user posted image user posted image
Mlavla držim že zdej pesti za ju3, škoda za dons in super fajn da obstajajo taki dobri ljudje kot je ta gospauser posted image
Bamby pa ti si carica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ella in Jencili a vi2 sta pa kr tkole kavico pile in se sladkale brez mene in februarke in Nuke user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image
No grem pod tuš, pridem še F5 stisnt, če bo kej, če nau nč pa spat, sej ne morm verjet, to bo še dons user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
26.6.2008 23:18:16   
Suzi*
elma, tukaj lahko naročiš klekljane čipke...
http://www.umetnostna-obrt.com/klekljana-cipka-c-395.php

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
26.6.2008 23:31:22   
jencili
vidm, da se nč ne dogaja, tko da grem jst počasi kr lepo v krpe.

Fajn spite,

nočkouser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
26.6.2008 23:33:20   
Bajsa
Evo mene back. Sm se ufrišala, sam ne vem če nam šla še enkrat user posted image
Pr nas je tko soparn, da je za pop....
Morem zdej še slikice gor dat, pa naročit jih morm.
Sladke sanje

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
26.6.2008 23:46:54   
ella79
bajsa zdej mam pa slabo vest user posted image
kam daš slikce razvit?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
26.6.2008 23:54:22   
Bajsa
Ella sej prav da jo maš, ne ne sej se hecam user posted image user posted image user posted image
Slikice dam razvit kr v dm, pošljem prek neta, pa jih mam v treh dneh, grem iskat v poslovalnico dm.
Dodala sem slikce: piška miška 3 - miška

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
27.6.2008 0:00:43   
ella79
bajsa škoda k nimam fantka, bi se midve mal bolj družle, k tvoja Zala je res tok fletkana user posted image to pa uživala v bazenčku, še jaz bi se drla user posted image user posted image pa vidim, da ima tudi ninico za spat user posted image pri nas je to obvezna oprema user posted image user posted image
jaz sem tudi dve slikce pripopala user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
27.6.2008 0:03:03   
ella79
če ste vse pobegnile spat, grem pa še jaz user posted image
nočko

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
27.6.2008 0:49:50   
nuka
No lahko noč vsem. Pri nas je tako pestro da sploh nimam časa prej na rr priti. V sredo smo si naredili morje kar doma. Smo mal večji bazen postavl pa ležalke v senco. Moj je zapeku in smo prov užival.

Sej na tazadni kavi sem bla mal bol brzinska. Sem mela nečaka sabo k sploh nima potrplenja čakat. Sam mormo mal bolj nanga pazit zaradi bolezni. Od ponedeljka naprej imam pa vse 3 otroke doma in bom lahko tud jaz malo dalj časa uživala na kavici.

Bajsa zdele grem še tvoje slikce pogledat.
Jencili in Ella lepo se mejta na morju.
Februarka vidim da je Larisa ugotovila da se je fino zgovarjat ponoč user posted image
Janey ne obupej. Sem nardila statistiko šele v četrto. Zmer sem 2 dela odpisala za 8 ali 9, pri enem delu mi je pa zmeraj zmankala kakšna pika za 6. No je bla pa v četrto zato dobra ocena. Sam živcov mi je šlo pa veliko.
Mlavla ti bo šlo pa septembra tolk bolš.
Bamby in Suzi tele kleklane stvari so res lepe. Sem si želela da bi se načula, pa nisem nikoli prišla do tja. Obvladam pa vezenje - predvsem križčke.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
27.6.2008 7:13:51   
buči
Jutro, mi smo auf že od 6ih, ker je tako vroče. Me kar malo skrbi, ker ima tilen sicer ful polno plenico zjuzttraj, zdaj pa najbrž vse pošvica. Ampak normalno je in pioje še zraven. Moj je deloholik. Namestio, da bi nas peljal na hladno, drgne kuhinjo in beli, jaz pa popizdevam, ker se nima kam dat ...

Bamby, kapo dol! Kako lepe stvari delaš!

No, takole pa zgledajo obrati na vse zgodaj.

user posted image

user posted image

user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
27.6.2008 7:18:05   
itata
jutro,
bajsa: matr sej mene tud tkole kdaj spomin izda pa kej zašuštram... sam da sem jaz zadnjič pozabila pri baki štedilnik prižgan - kao sem dala vodo gret za čaj in sem pozabla pa sva šle vmes z mamo ven na sprehod. čez eno uro nazaj. še dobr da ima neko varovalo (keramična plošča) k se je ugasnil vmes na srečouser posted image  pridna da si šla pogledat babco...

sem ugotovila, da mali bolš spi na morju. res mu morski zrak bolš dene... jo bom itak kmal popihala nazaj. pa bom ostala 2 tedna, pol pa avgusta še 2 - sam bomo pa mal okol lutal k bo moj tud frej... skratka doma se mi zbuja za jest ob okol 1h, okol 3h in okol 6h. na morju mu pa celo uspe prva dva združit! danes začuda še mal drnjoha... pa še smešno pozo ma - kao nezavesten položaj tko na bokcuuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
27.6.2008 7:37:54   
itata
retorično vprašanje: kadar malemu plenica "spusti"... zakaj se to VEDNO zgodi v moji postelji, ki nima prevleke za lulanje in NIKOL v njegovi ki jo ima??? user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
27.6.2008 7:45:40   
itata
aja pa še to sem pozabla povedat kere nasvete dobre dobivam! kao k se mali še tolkrat ponoč doji. sej mu jaz tud probam najprej dudo uturit sam kaj nej če včasih pomaga za ene pol urce, zadnjič se mi je pa clo tko razjezil zarad tega, da se mi je čist zbudu! sem rabla pol eno uro, da sem ga nazaj spravla. skratka moja teta je rekla, da ona mu že ne bi dala za jest, naj mu dam kar čaj in nazaj spat - ja k verjetno ne bo opazu, da ni joškauser posted image  še bolš je bla pa ena od mame kolegica k je rekla, da ona bi ga pa kar jokat pustila, da sej bi že dojel da ne bo za jest in bi zaspal nazaj - in to ženska ki je pol na sprehodu hotla nest kužka nazaj grede, da se ne bo preveč zmatraluser posted image  sem obema rekla, da jima ga lepo posodim malega za par dni pa naj ga "u red spravita"... sej verjamem, da je mogoče kaka takale stara metoda boljša kot moja, ki pač čakam, da ga bo minil... sam kdo ga bo pa poslušal ponoč k se bo on eno uro drl al pa dve al pa tri preden bi šel nazaj spat? z dudo pa vedno probam, s čajem pa občasno pa pač ne gre....

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
27.6.2008 7:57:27   
itata
sej vem, da čvekam sama s sabo, sam mam glih cajtuser posted image kar se mojega ogromnega fantka tiče... ki ga je REEEEES težko nosit k bi on ful firbcal okol rad... čakam bratranca, da najde kenguruja, da mi ga posodi... nekam ga je založil frajer. itak sem pa bila vmes že obveščena, da kenguru velja sam do 9 ali 10 kg. to bo pa pri nas vsak cajtuser posted image  tko da kupoval ga zihr ne bom.
vmes sem pa sebi še sling naročila in ga plačala po predračunu in mi je gospa javila, da ga dobim že danes ali jutri!! komi čakam. če ne bom mela roke do tal prisežem! vam javim kako kaj to zgleda. velja pa do 16 kg - to bo pa še mal trjaluser posted image
pa kruh sem spekla. ponoč, tko da je bil še topel, ko sem vstala. je kar dobr ratal za prvič pa še prec sem se lotla ga iz pirine in koruzne moke delat.
buči: sem delala po receptu k je v knjigici pa je razmerje voda moka: 450 g moke in 270 ml vode.... pa je mal trda skorja, kruh je pa kompakten, ampak noter čist ok mehek. a misliš, da moram dat mal več vode al je to tud zato k sem dala suh kvas? praviš, da je s svežim bolš? pa še kvas sem v vodo stresla pa sem dala na zakasnitev začetka, pa piše v knjigici, da moraš dat kvas na vrh. tud to je blo verjetno mal narobe. probam jutr še enkratuser posted image  za pojest pa je. okus čist dober, sa skorja pa estetika ga še mal hecatauser posted image
pa da ne omenjam finančnega stanja. sem se skeširala ta mesec tolk, da še dobr, da sem imela mal "zaloge", sam kosila družinska (2 kosili no) so me stal 300 eur, pa da ne omenjam drugega obroka klime... vse na kupu... še dobr, da je nasl mesec regres pa še od delnic dobimo dividende (okol 150 eur, ampak neki je), tko da bom iz tega ogabnega minusa zlezla...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
27.6.2008 8:15:05   
Janey
Jutro
itata se ti pridružim da neboš sama
za prvi kruhek...moj je bil prvi trd ko kamen(nimam kruhomata, v pčici) sem ga lahko sam stran zabrisala
jaz mam chiccotovega kenguruja in je do 13 kg.
joo jaz sem tut ta mesec tak zapravlala, sem šla zadnjič stanje pogledat me je skor kap, pa sploh ne vem kjenisem skor nič v trgovini, pa še tavečji nakup je moj plačal. mah...tele dinarčki kar frčijo.Maš 20 eur, to je 5 jurijev...za to sem jaz prej 2 tdna jedla malco pila kavo in kadila vsak dan!!danes...jih mam, se obrnem, pa jih več nimam...2 dni jih nimam, kaj šele 2 tedna. groza!!da ne govorim o tem kaj si vse za jurja v trgovini dobu...sem vedno mela kaj v vrećčki, zdaj že čigumi skor 5 eur stanejo

naš smehec je mel spet burno noč...se že sprašujem, če so res zobki. al pač ma finte...ma ne vem

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

PRIJATELJSTVO MED MAMICAMI
MAMICA TREH

POZDRAVLJENE MAMICE,MOJ INTERES JE PRIJATELJEVANJE MED VAMI IN SI IZMENJAVATI MNENJA IN NASVETE

(87%)

(13%)

Število vseh glasov: 101

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!