|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
6.8.2008 21:44:54   
Katjusa
punce bomo kak čvek udarle al gremo ajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
6.8.2008 21:53:31   
Katjusa kar si napisala te lahko rečem razumem imela sem podobno izkušnjo po porodu no če povem da ko sem rodila so mi mojo Lauro pokazal pa prijela sem jo res samo za minutko sej ne vem če je bila minutka ker je bila nedonošena in je mora v toplo posteljco po vsem tem sem imela komplikacije po porodu in sem hvaležna nočni medicinski sestri ki me je prišla pogledat ponoči ker če nje ne bi bilo tudi mene ne bi bilo lahko bi umrla hudo je bilo zelo panika na višku ni bilo to dovolj moja Laura hudo res hudo zlatenico smo bili na meji menjave krvi v bolnici preživela kar dolgo in ker sem bila res mlada mami 18,5 ko sem rodila sem bila v bolnici obravnavana kot otrok dojila bi rada pa nisem mogla ker moja Laura ni mogla sesat zaradi zlatenice in so me sestre prav ozmerjale jokala sem noč za nočjo in si rekla zakaj se mora to men dogajat zakaj in tudi dolgo dolgo je trajala da sem si rekla da sem srečna mami pr svojem otroku še huje mi je pa bilo ker nisem imela nikogar za oporo partnerja sem imela ampak žal ni bil v pravem pomenu partner tako da sem preživela več dni v joku kot pa da bi se smejala sreči ob rojstvu otroka.Pa je bila laura načrtno spočeta odgovor zakaj tko hitro želja po otroku tišči nekje drugje ki ga sedaj točno vem zakaj...No to sem rekla moja izkušnja je podobna in po drugi strani drugačna...upam da niste hude da sem se mal razpisala..

Sedaj pričakujemo drugega člana seveda imam drugega partnerja ki lahko rečem da je partner sprejel je mojo Lauro prav tako kot da je njegova nor je nanjo tudi jaz imam tisoč strahov kako bo ko se bo rodil otrok prav njegove krvi upam in res upam da bo ostalo tako on mi zatrjuje da kar bo dobil eden dobi drug in da ne bo razlike en dan nazaj sem mu omenila ta strah pa sem jokala zraven pa je rekel lubica moja ne jokaj vedi da te ljubim iz srca in tudi tvojo Lauro imam zelo zelo rad sej tudi moja Laura je nora nanj no sedaj pa res dovolj ker mi že user posted image user posted image tečejo...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
6.8.2008 21:54:14   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce bomo kak čvek udarle al gremo ajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

seveda bomo poklepetale malouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
6.8.2008 21:54:19   
sunny24
hello. Sem lih mal prej domov pršla, ssme se šla mal luftat.

Katjusa, full si lepo napisala! user posted image user posted image user posted image

No, kaj bi čvekala?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
6.8.2008 22:00:26   

user posted image
user posted image     FEBRUARČKI 2009       user posted image       

PDP    Ime              (št. user posted image ,štuser posted image         Pregledi       NS  Starost    

user posted image
01.2.  Urša08        (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     1.7.
user posted image 02.2.  smokvica72
user posted image 02.2.  TEDIGO       (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     22.8. (3. pr.) 24.7. 30 
user posted image 03.2.  mamutka     (št.user posted image 3 ,št.user posted image 2)     prvi pregled
user posted image 03.2.  bara10        (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     15.7. 
user posted image 03.2.  LaraS          (št.user posted image x, št.user posted image x)     23.6.
user posted image 04.2.  witto           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    
24.6.
user posted image 05.2.  Ajvy            (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.8. (2.pr.)            28
user posted image 05.2.  nina 166     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     30.6. (2. pr.)   
user posted image 05.2.  Nusa30       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.8. (3.pr.)            30
user posted image 06.2.  kk85           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     prvi pregled  
user posted image 06.2.  reckova      (št.user posted image x, št. user posted image x)     22.7. (3.pr.)              

user posted image 07.2.  carmar       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     24.6.
user posted image 07.2.  Petrap        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     XX.XX                      24 
user posted image 08.2.  timy           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     19.8. (2.pr.)     4.8.  28
user posted image 08.2.  Nea            (št.user posted image 4, št.user posted image 2)     17.7.
user posted image 08.2.  diamantina (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     2.9. (3. pr.)      1.8  22  
user posted image 10.2.  cati             (št.user posted image 3, št.user posted image 0)     30.7. (4. pr)     5.8.
user posted image 10.2.  kolumbo     (št.user posted image x, št.user posted image 1)     1.9.                  1.8.          
user posted image 10.2Shuka         (št.user posted image 3, št.user posted image 0)     6.8. (7.pr.)       29.7. 
user posted image 10.2.  Katjuša      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     29.8.                31.7.
user posted image 11.2.  Želva          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     prvi pregled
user posted image 14.2.  tanci29      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     4.8. (2.pr.)  
      5.8. 
user posted image 14.2.  Kranjcanka (št.user posted image ?, št.user posted image ?)     4.7.
user posted image 14.2.  Maša29       (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     29.7. (2. pr.)    5.8.
user posted image 15.2.  micamuca  
(št.user posted image 1, št.user posted image 0)     31.7.                        27

user posted image 16.2.
  birdy           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
14.7.               
5.8.
user posted image 16.2.  kayica24    (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     29.7. (3.pr.)    18.8.  24
user posted image  16.2. vesnozaver(št.user posted image 1, št.user posted image 0)     11.8. (2.pr.)    9.8.  27
user posted image 17.2.  julija 30     (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     28.7. (2.pr.)     
user posted image 19.2. zorica          (št.user posted image x, št.user posted image x)     3.7.                    5.8.   
user posted image 20.2. maja83       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     14.7.               
11.8.   24
user posted image 21.2. naia             (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     10.7.

user posted image 21.2. Cvetka13    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     25.7. (2.pr.) 
user posted image 22.2. Pikica5        (št.user posted image 2, št.user posted image user posted image 0) 11.8. (2.pr.)    13.8.   21 
user posted image 22.2. glen             (št.user posted image 5, št.user posted image 1)     10.09. (3.pr.)         8.8.
user posted image 23.2. brkn83        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     17.7. 
user posted image 24.2. sunny24      (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     19.8. (3.pr.)     14.8.
user posted image 25.2. delfinkica    (št.user posted image x, št.user posted image x)     30.7. (UZ)
user posted image 25.2. boma2         (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                            20.8
user posted image 26.2. sazi              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     4.9.                 14.8.  32
user posted image 26.2. piskot          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     21.8. (3.pr.)     14.8.
user posted image 26.2. Deja            (št.user posted image x, št.user posted image x)     24.7. (2.pr.)                25   

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 44   user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Z nami so pot začele: user posted image    

• kalaxy user posted image
  • nicnic user posted image
  • anonimna user posted image
  • loveforever user posted image
  • fortun user posted image
  • mariana user posted image
  • Rubinuser posted image
  • Fargesiauser posted image
  • Katyy26 user posted image

• Če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI             user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
    user posted image  NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
    user posted image  
    NOSEČNOST                user posted image
      ŠOLA ZA STARŠE
    user posted image  
    NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image  
    VSE O NOSEČNOSTI
    user posted image  
    MAMA.SI                      user posted image  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    LINK            user posted image       VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
    TUKAJ                     TUKAJ 

user posted image

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2055
    6.8.2008 22:00:51   
    Katjusa
    cita ja res so zgodbe podobne čeprav tako različne in pomembno je da je to za nama in sta najna sončka resnično sončka v pravem pomenu besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej sem vesela da sem spregovorila pa ne zato da me veseli da je to še kdo drug doživel pač pa zato, ker upam da bomo komu pomagale ko bo tole bral.... ja in sestre so res kriza ker se tiče dojenja celo življenje sanjaš da boš mamica in da boš dojila in potem iz takih ali drugačnih razlogov ne moreš in si ne vem zadnja smet v kleti porodnišnice.....

cita sem vesela, da imaš takaga partnerja in verjemi mu oba otroka bo imel enako rad poznam tak primer in se super ujemajo in klapajo in oče je pravi oče za oba otroka ne glede na kriuser posted image user posted image user posted image user posted image   zelo pomembno je za mamico, da če  ima partnerja da se lahko nasloni nanjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 2056
    6.8.2008 22:01:26   
    sunny24
    cita, sam da je zdaj vse v redu in da imata ob sebi človeka, ki vaju ima resnično rad! Bravo za take partnerje!user posted image user posted image user posted image  Tebi pa en velik user posted image .

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2057
    6.8.2008 22:03:51   
    Katjusa
    cita vidim da si prevzela vajeti v svoje roke kar se tiče seznamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo treba it na sladoled:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2058
    6.8.2008 22:06:23   
    cita se nekaj naučilauser posted image user posted image user posted image njamiiii sladoleduser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2059
    6.8.2008 22:07:28   
    sunny24
    Kaj kej počnete, punce? Moj še danes dela, pol pa je 5 dni fraj. Jst pa dajem cote prat, k se je nabralo kar nekaj žeht, sušit jih bo dal pa moj dragi, dane bom košare nosila na balkon...

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2060
    6.8.2008 22:07:36   
    IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

cita, sam da je zdaj vse v redu in da imata ob sebi človeka, ki vaju ima resnično rad! Bravo za take partnerje!user posted image user posted image user posted image  Tebi pa en velik user posted image .

HVALAAA nin res sem srečna da ga imamuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2061
    6.8.2008 22:07:38   
    Katjusa
    zdej sme pa sama sebi lušte naredla za nekaj kar sploh nimam domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 2062
    6.8.2008 22:08:38   
    IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

zdej sme pa sama sebi lušte naredla za nekaj kar sploh nimam domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mam jz te povabim jaz na sladoledauser posted image user posted image user posted image pa še sunny lahko prideuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2063
    6.8.2008 22:09:19   
    Katjusa
    pazi kaj govoriš veš da nimam dalečuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 2064
    6.8.2008 22:10:03   
    Katjusa
    ka si kej moj misli v sosednji sobi k se jst vseke tolk časa tle naglas zasmejemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2065
    6.8.2008 22:10:51   
    sunny24
    katjusa, a nimaš sladoleda? A ti nardim še jst mal lušte...mam čokoladnega,lešnik,vanilija, stračatela... Katerega bi? user posted image

Veš kaj bi lahko...palačinke s sladoledom. Že od zadnjič mi grejo tiste palačinke po glavi, pa se jih še kar nisem spravla delat, ker je pretoplo....

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2066
    6.8.2008 22:11:12   
    joj dobro da si me spomnala da dam prat perilo pa ga tudi pol ko pride moj obesi ki je še v službi potem je pa dva dni fraj in ne pet kot tvoj sunnyuser posted image ampak sej bomo pa v teh dveh nadoknadli za še tri dni naprejuser posted image user posted image user posted image zdele grem pa po nektarino da jo popapcam...

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 2067
    6.8.2008 22:11:54   
    sunny24
    A pridete kar k meni, sem kot ena mini sladoledarna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2068
    6.8.2008 22:13:10   
    Katjusa
    sunny vse te okuse mam rada ka se morem odločit? al lahko vsakega mal (beri veliko)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2069
    6.8.2008 22:14:17   
    Katjusa
    jst tud vsak dan skor perem kak stroj ne vem kak to da tolk zamažemouser posted image res je da tamalega navajamo brez kahlice in da je veliko nesrečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam vseeno perem kot da mam celo vojsko ne pa 2user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2070
    6.8.2008 22:18:30   
    sunny24
    katjusa, lahko vsakega veliko, po želji!

Sam madona ej, te cote se mi zdi, da se kar nabirajo, pa pojma nimam od kje. Mogoče mi jih pa Dedek mraz nosi ponoči, ker se mu je pokvaril pralni stroj, ker ni uporabljal Calgona, pa jih ne more oprat???? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2071
    6.8.2008 22:20:44   
    Katjusa
    ja sam res možnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa pazi kaj če ti kdaj kako darilo not skride da ga ne boš zraven opralauser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2072
    6.8.2008 22:22:55   
    sunny24
    Že iz navade zmiri pregledam vse žepe, da ni kej not. Včasih se najde kak skrit denarček, pa kaka škatla čikov... Naj kar skrije kaj med cote, bom tudi na roke vse oprala, če bo lepo darilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2073
    6.8.2008 22:26:59   
    Katjusa
    punce moje drage vas zapuščam zeham tle in se že mal bojim da si računalnik pojem.... morem še pod tuš pa moj bo hotu še mal tv gledat pol pa ajat
    lepo se mejte lep večer in upam da se kmal dobimo na kakem sladoledu:)user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2074
    6.8.2008 22:30:13   
    katjusa računalnika pa še ne popapcat kako boš pa pol z nami klepetalauser posted image user posted image user posted image

lepo panči in seveda prijeten sanje...

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2075
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.