|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
6.8.2008 14:21:32   
sunny24
jjasna85, česa te je strah? Mlada sta, študij bosta lih tako končala, če se spravta zraven, vajini starši vama bodo sigurno kaj pomagali pri otroku...Sej meni se tudi sanja ne, kaj bom počela z otrokom, pa če bova zmogla vse,...pa imam 5 let več kot ti. Pač se sproti učiš, če kaj neveš, vprašaš mamo, kogarkoli. A ti povem neki...moja mama je mene imela pri 17ih, pa mi ni nikoli nič manjkalo, vse se pošlihta, če se hoče. user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
6.8.2008 14:21:48   
Pikica5
Zdravo punce,

kako ste kaj? Jaz sem super, saj se  ravno počasi zaključuje moj delovni  dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jupi, potem pa veselo v posteljo.

Še vedno ne vem kaj naj z vnetjem, danes mi ni  uspelo poklicat G user posted image  ju3 pa jo res moram.

Želim vam en lep dan in veliko hladnih užitkov ob sladoledu ali pa hladnem soku.

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
6.8.2008 14:27:58   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

jjasna85, česa te je strah? Mlada sta, študij bosta lih tako končala, če se spravta zraven, vajini starši vama bodo sigurno kaj pomagali pri otroku...Sej meni se tudi sanja ne, kaj bom počela z otrokom, pa če bova zmogla vse,...pa imam 5 let več kot ti. Pač se sproti učiš, če kaj neveš, vprašaš mamo, kogarkoli. A ti povem neki...moja mama je mene imela pri 17ih, pa mi ni nikoli nič manjkalo, vse se pošlihta, če se hoče. user posted image

Pa sej lih to je : da ne vem česa se bojim :) ni me strah finančnega stanja alpa da ne bom mela podpore okoli sebe.. verjetno se bojim sprememb na mojem telesu... pa par let nazaj sm mela tudi ene probleme s psiho tako da mi skozi en mali glasek govori, da naj pazim, ker obstaja možnost, da se bo vse spremenilo...  ne vem res... zadnje dni nisem srečna user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
6.8.2008 14:33:47   
sunny24
Pa ne mi zdej s takimi...

Vsak da, ko vstaneš, se poglej v špegu in si reči, da si lepa, kljub vsem spremembam na telesu, pa da boš kmalu mamica, ki jo oboževal tako otrok, ki je pod tvojim srčkom, kot tvoj dragi, ki te ima že sedaj neizmerno rad!!!!!!!!

Pa SMEJ SE, vedno, ker si zdaj v izredno lepem obdobju v tvojem življenju!!!!!!!!

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
6.8.2008 14:35:00   
diamantina
Dan!

Kako smo? Jaz se učim s polno paro in z glavobolom in nizkim pritiskom. Sem popila kapučin in mi je zdaj slabo za umret, ampak je pa glava bolje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Meni se bušek že kar lepo pozna, pravi mali zaobljenček je. KOMAJ čakam, da začutim še brcike, čeprav bom mogla še kak dober mesec verjetno počakat.

Dobrodošle nove nosečke!!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
6.8.2008 14:37:30   
sunny24
diamantina, ti pa v knjigah. Kaj se pa učiš?

cita, pa nimam sam ene varuške...še prjatlca pa sestra od mojega dragega sta na spisku...Mam že 3! user posted image  To bomo šparali na vrtcu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
6.8.2008 14:50:47   
tanci29
jjasna85-kolk si pa stara če smem prašat, al tale 85 pomeni letnico tvojega rojstva...hej ne skrbi za spremembe na telesu, ko začne rastit trebušček je tako lepo napet, da boš res taka lepa puncauser posted image , potem po porodu je na začetku malo nekaj takega k mal visi apkat itak gre hitro nazaj, če si pa še pridna in malo potelovadiš pa itak ni panike, pa zize boš mela take velke baloneuser posted image user posted image , tko da bo postava popolna....sej ko boš mela svojega dojenčka v naročju ne boš niti pomislila na vse te stvari, ker ne bo niti cajta,sploh pa zdaj uživaj in bodi vesela, mal te hormončki dajejo ampak to bo bolje...tako da dont worry, be happy....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
6.8.2008 14:51:13   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Pa ne mi zdej s takimi...

Vsak da, ko vstaneš, se poglej v špegu in si reči, da si lepa, kljub vsem spremembam na telesu, pa da boš kmalu mamica, ki jo oboževal tako otrok, ki je pod tvojim srčkom, kot tvoj dragi, ki te ima že sedaj neizmerno rad!!!!!!!!

Pa SMEJ SE, vedno, ker si zdaj v izredno lepem obdobju v tvojem življenju!!!!!!!!

hvala sunny24 user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
6.8.2008 14:51:22   
diamantina
Sunny, ja moram žulljit knjige, imam še 5. izpitov in bi se jih do novembra rada znebila. Študiram pa neko teorijo jezika (slovenščino na ff študiram). Kar malo dolčas, ampak bom že user posted image

Jjasna85, to, da se bo nekaj spremenilo, je že res in lahko pričakuješ, da bo tvoje življenje res drugačno. Ne pomeni pa to, da bo drugačno v nekem slabšem smislu, da boš telesno deformirana, brez denarja ipd. Mislim, da nobena prvorodka, pa če je stara 35 ali 22 ne more vedet, kaj jo sploh čaka in kako se na to naj pripravi, zato ima pomisleke, jo je strah. To ne boš vedela nikdar, tudi ko boš prvič stopila čez prag v prvo službo, ali ko bo tvoj otrok šel prvič v šolo, postal najstnik, dobil partnerja in se odselil. Vse življenje se dogajajo spremembe in ljudje smo se navajeni prilagajati in navajati. Ne bo šlo vedno lahko, ampak boš vedno nekako zmogla. Vsega se boš naučila sproti in vse, kar se kje zalomi, se da tudi popravit.
Imeti otroka je nekaj čudovitega in prvi čudež si že doživela - spoj tvoje in parnerjeve krvi iz katere bo nastala popolna oseba in ti boš to lahko poklonila, se zavedaš, kakšno veliko in častno nalogo boš opravila. Pusti kilograme, pa strije, pa raztrganine. To se da vse popravit, če pa kaj ostane, je ostanek materinstva in nečesa čudovitega. Ne vem zakaj bi ženska morala imeti skozi lepo in idealno telo. Tega enaostavno ni in nič hudega ni, če se spreminjamo. Koneckoncev, če bi bile na svetu same idealne ženske, nas verjetno več ne bi bilo.
Verjemi, da boš z rojstvom otroka poklonila svetu veliko več, kot lahko pokloni predsednik npr. ZDA. Novo življenje, naslednika, nov up, nekoga, ki bo nekoč nekomu pomenil vse na svetu, ki ti bo prinašal veselje, ob katerem boš lahko občutila nekaj, kar marsikdo ne more ... To je edino, kar v življenju šteje, vse drugo je minljivo in edino to bo ostalo za teboj, ko te ne bo več, vse ostalo bo pokopano s teboj.
Le pogumno in raje uživaj ob misli na to, da si nosečka, kot pa da se utapljaš v skrbeh o tem, kaj bo. Živi raje za sedanjost.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
6.8.2008 15:00:48   
sunny24
diamantina, pol pa kar v akcijo. Pol pa še diploma in si na konju!!! Jst sem lani diplomirala, pa se mi zdi kot da je blo včeraj. Sej diplomo pa itak lahko pišeš pol, ko boš že mamica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2035
6.8.2008 15:04:41   
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Jjasna85, to, da se bo nekaj spremenilo, je že res in lahko pričakuješ, da bo tvoje življenje res drugačno. Ne pomeni pa to, da bo drugačno v nekem slabšem smislu, da boš telesno deformirana, brez denarja ipd. Mislim, da nobena prvorodka, pa če je stara 35 ali 22 ne more vedet, kaj jo sploh čaka in kako se na to naj pripravi, zato ima pomisleke, jo je strah. To ne boš vedela nikdar, tudi ko boš prvič stopila čez prag v prvo službo, ali ko bo tvoj otrok šel prvič v šolo, postal najstnik, dobil partnerja in se odselil. Vse življenje se dogajajo spremembe in ljudje smo se navajeni prilagajati in navajati. Ne bo šlo vedno lahko, ampak boš vedno nekako zmogla. Vsega se boš naučila sproti in vse, kar se kje zalomi, se da tudi popravit.
Imeti otroka je nekaj čudovitega in prvi čudež si že doživela - spoj tvoje in parnerjeve krvi iz katere bo nastala popolna oseba in ti boš to lahko poklonila, se zavedaš, kakšno veliko in častno nalogo boš opravila. Pusti kilograme, pa strije, pa raztrganine. To se da vse popravit, če pa kaj ostane, je ostanek materinstva in nečesa čudovitega. Ne vem zakaj bi ženska morala imeti skozi lepo in idealno telo. Tega enaostavno ni in nič hudega ni, če se spreminjamo. Koneckoncev, če bi bile na svetu same idealne ženske, nas verjetno več ne bi bilo.
Verjemi, da boš z rojstvom otroka poklonila svetu veliko več, kot lahko pokloni predsednik npr. ZDA. Novo življenje, naslednika, nov up, nekoga, ki bo nekoč nekomu pomenil vse na svetu, ki ti bo prinašal veselje, ob katerem boš lahko občutila nekaj, kar marsikdo ne more ... To je edino, kar v življenju šteje, vse drugo je minljivo in edino to bo ostalo za teboj, ko te ne bo več, vse ostalo bo pokopano s teboj.
Le pogumno in raje uživaj ob misli na to, da si nosečka, kot pa da se utapljaš v skrbeh o tem, kaj bo. Živi raje za sedanjost.

ko sem tole prebrala sem pričela jokat zelo lepo napisano in se lahko pod to le podpišemuser posted image user posted image user posted image ...ko sem tole brala sem se spomnila za deset let nazaj ko sem bila stara 18 let ko sem zanosila hčerko lahko rečem da smo se jo zelo zelo želeli ampak imela sem strah kaj bo z mojim telesom ampak po prvem pregledu ko sem jo videla na ultrazvoku sem pričela jokat in mi je rekla G zakaj pa jočete sej je vse vredu pa sem rekla jočem od sreče nisem imela materine ljubezni kar mi je manjkalo in tako sem vesela da lahko bom sama na svetu najboljša mami in sem danes zelo zelo ponosna mami 9 let stare hčerke ne bom rekla da se mi ni telo spremenilo se mi je redno sem se mazala s kremo proti strijam ampak jih imam ogromno po trebuhu ampak si rečem imam pa nekaj kar mi pomeni največ te strije so pač en dokaz več da sem lahko postala mami in sedaj mi je na sveti najlepše biti mami in tudi sedaj ko pričakujemo drugega člana sem isto ponosna lahko rečem da ssem najsrečnejša da bom lahko prijela sad moje in fantove ljubezni v roke in srečna sem da sem ženska in s tem MAMI

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2036
6.8.2008 15:14:17   
boma2
Pozdravljene!!

No jaz sem imela 1.8.2008 pregled pri ginekologu, kjer sem videla dojenčka ...iiiiiiiiiii kako je to lepo...
Me pa malo skrbi, ker sem morala dati tudi vodo in kri... Zdaj pa so me klicali, da moram dati ponovno vodo... a mislite, da je lahko kaj narobe??

No v glavnem nuhalno imam 20.8.2008, in upam, da bo vse ok..

V glavnem vse, ki ste že dale nuhalno skozi, povejte kakšno mnenje....

No za vse držim pesti, da bi bila to lepih user posted image  in da vas ne bi mučile tegobe user posted image user posted image  in da bi rodile zdravega user posted image ...

Držim pesti ... :))

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
6.8.2008 15:15:15   
Katjusa
diamantinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tale post je superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nej dodam nekaj mi2 z možem sma na prvi bebi delala 2 leti ničesar se nisem bala ko sme zanosla sam ugotovila da nimama kej ponudit niti denarja ni blo da bi kupovala vse te carti zadeve.... no pa sma se znašla kupla sma rabljene stvari, ki so ble cenejše in nič kaj obrabljene zgledalo je veliko stvari kot novih polek tega sma dobila veliko stvari nekaj sma sama nardila in tako je blo vse pripravljeno na tako težko pričakovanega dojenča, ki sma ga z nosečnostjo vred čakala 3 leta.... prišel je tako popoln tako najni in tako nežen.... bilo mi je hudo da mu nisem mogla kupit novih stvari da bo mogel spati v rabljeni postci biti oblečen v rabljena oblačila.... ampak kaj hitro me je minilo in na to nisem več gledala tako z možem sma mu dala vso ljubezen in vso zaščito potrudla sma se po najnih najboljšim močeh in sedaj vem da ni nič pomembno bolj k to da ga imamo radi in da ga vzgajamo v najboljšem duhu....user posted image user posted image user posted image vsak dan molim zanj da bi ostal zdrav in ni ga lepšega občutka ko mi reče da me ima rad in me stisne okoli vratuuser posted image user posted image user posted image user posted image ..... Marsikaj nas je presenetilo ko se je rodil no pa smo prebrodli vse težave in lahko rečem ni je ljubezni večje kot je družinska oče, mati in otroci.... Veliko solz je preteklo in velikos trahov, ki so se mi pojavili po porodu in še zdej mi je hudo ko razmišljam o tistih prvih dneh.... in pr drugem bom vedela kako ravnati in kaj je prav zame in za otroka v prvo pa nisem vedela in moja nevednost me še sedaj boli, kljub temu da sem prebrala ogromno literature, da sem otroka težko pričakovala 3 leta nanj nisme bila pripravljena..... tak da če bi manj vedela bi imela manj razlogov za skrb in bi delala po svojem občutku tako pa nete vplivajo vse prebrane informacije.... mamica se  more vedno ravnat po svojem občutku in tako ni straha da bi blo kej narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2038
6.8.2008 15:17:38   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

jjasna85-kolk si pa stara če smem prašat, al tale 85 pomeni letnico tvojega rojstva...

ja, 85 pomeni letnico mojega rojstva - septembra bom stara 23 let ..

diamantina hvala za tako lepe besede! Kar si mi napisala, je vse res in se zavedam tega..
zato sploh ne razumem, zakaj tako paničarim zadnje 3 dni.. pred vsemi nosim nasmeh na obrazu (predvsem v službi, ker se mi ne da razlagat), v resnici me pa pobira..
čudim se sama sebi, ker sem bila prepričana, da bom noro vesela, ko bom noseča... a je ravno obratno.. bojim se, ker imam tako negativne misli!! nisem si predstavljala, da bom šla kdaj čez to... namesto, da bi mislila na to, koliko bom pomenla temu bitjecu, mi po glavi hodijo samo misli, koliko stvarem se bom mogla odpovedat, predvsem pa če bom sploh zmogla! sploh si ne zaupam oz. ne verjamem vase.. in to se mi je zgodilo prvič v življenju...
mučni so taki dnevi, ko ne veš kaj bi sam s sabo...
res si želim skakat od veselja in božat trebuščka... pa pet tamali pikici... in jočem zato, ker tega nisem sposobna...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
6.8.2008 15:28:38   
diamantina
Jjasna, vidiš, cita in katjuša sta ti lepo napisali svoji izkušnji in jima lahko kar verjameš, ker sta resnični. Pozitivno in z lepimi misli naprej. Raje pobožaj bušek in študiraj, kakšne pesmice mu boš pela, pojdi v knjižnico gledat otroške knjigice in oglej si, katere pravljico si boš sposodila zanj (to delam jaz, stara kobila med malimi otroci na otroškem oddelku user posted image user posted image user posted image ) in je nepopisen občutek, sploh ko vidiš one male, ko si kakšno knjigico tako vestno zbere in jo pogumno izroči knjižničarki, da jo zabeleži. Pomisli, koliko stvari zamujaš, ker imaš neke new age predsodke glede telesa. Boš videla, ko boš klepetala z nami in brala vsak dan o veselju (kljub slabostim, bruhanjem) se boš mogoče počasi zavedla, kaj si in kaj počneš - si lepa in počneš nekaj izjemnega, tako kot vse tukaj in tiste, ki ne znajo najt na forume user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
6.8.2008 15:29:45   
Katjusa
Jjasna sej boš videla tapravi občutek nosečnosti pride ko začutiš prve gibe jst sme bla v prvo  ista in zdej ni nič drugače par dni sme bla vesela ko sem vidla da je bil testuser posted image pol se je pa veselje naenkrat končalo in razmišljaš o tem in onem ni tistega občutka, ki ga vse nosečke opisujejo.... in si razočaran misliš, da je s tabo kej narobe no pol pa pridejo gibi in se taluštno začne se vležeš in čakaš da se trebuh premakne držiš gor roko in čakaš da te poboža nazajuser posted image user posted image user posted image počakaj še nekaj teh dolgih tednov in prav kmalu se ti bo in razpoloženje kot tudi občutek nosečnosti vrnila..... od takrat naprej boš lahko govorila o srečki nosečkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
6.8.2008 19:54:19   

user posted image
user posted image     FEBRUARČKI 2009       user posted image       

PDP    Ime              (št. user posted image ,štuser posted image         Pregledi       NS  Starost    

user posted image
01.2.  Urša08        (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     1.7.
user posted image 02.2.  smokvica72
user posted image 02.2.  TEDIGO       (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     22.8. (3. pr.) 24.7. 30 
user posted image 03.2.  mamutka     (št.user posted image 3 ,št.user posted image 2)     prvi pregled
user posted image 03.2.  bara10        (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     15.7. 
user posted image 03.2.  LaraS          (št.user posted image x, št.user posted image x)     23.6.
user posted image 04.2.  witto           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    
24.6.
user posted image 05.2.  Ajvy            (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.8. (2.pr.)            28
user posted image 05.2.  nina 166     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     30.6. (2. pr.)   
user posted image 05.2.  Nusa30       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.8. (3.pr.)            30
user posted image 06.2.  kk85           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     prvi pregled  
user posted image 06.2.  reckova      (št.user posted image x, št. user posted image x)     22.7. (3.pr.)              

user posted image 07.2.  carmar       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     24.6.
user posted image 07.2.  Petrap        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     XX.XX                      24 
user posted image 08.2.  timy           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     19.8. (2.pr.)     4.8.  28
user posted image 08.2.  Nea            (št.user posted image 4, št.user posted image 2)     17.7.
user posted image 08.2.  diamantina (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     2.9. (3. pr.)      1.8  22  
user posted image 10.2.  cati             (št.user posted image 3, št.user posted image 0)     30.7. (4. pr)     5.8.
user posted image 10.2.  kolumbo     (št.user posted image x, št.user posted image 1)     1.9.                  1.8.          
user posted image 10.2Shuka         (št.user posted image 3, št.user posted image 0)     6.8. (7.pr.)       29.7. 
user posted image 10.2.  Katjuša      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     29.8.                31.7.
user posted image 11.2.  Želva          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     prvi pregled
user posted image 14.2.  tanci29      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     4.8. (2.pr.)  
      5.8. 
user posted image 14.2.  Kranjcanka (št.user posted image ?, št.user posted image ?)     4.7.
user posted image 14.2.  Maša29       (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     29.7. (2. pr.)    5.8.
user posted image 15.2.  micamuca  
(št.user posted image 1, št.user posted image 0)     31.7.                        27

user posted image 16.2.
  birdy           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
14.7.               
5.8.
user posted image 16.2.  kayica24    (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     29.7. (3.pr.)    18.8.  24
user posted image  16.2. vesnozaver(št.user posted image 1, št.user posted image 0)     11.8. (2.pr.)    9.8.  27
user posted image 17.2.  julija 30     (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     28.7. (2.pr.)     
user posted image 19.2. zorica          (št.user posted image x, št.user posted image x)     3.7.                    5.8.   
user posted image 20.2. maja83       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     14.7.               
11.8.   24
user posted image 21.2. naia             (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     10.7.

user posted image 21.2. Cvetka13    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     25.7. (2.pr.) 
user posted image 22.2. Pikica5        (št.user posted image 2, št.user posted image user posted image 0) 11.8. (2.pr.)    13.8.   21 
user posted image 22.2. glen             (št.user posted image 5, št.user posted image 1)     6.8. (2.pr.)         8.8.
user posted image 23.2. brkn83        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     17.7. 
user posted image 24.2. sunny24      (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     19.8. (3.pr.)     14.8.
user posted image 25.2. delfinkica    (št.user posted image x, št.user posted image x)     30.7. (UZ)
user posted image 25.2. boma2         (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                            13.8
user posted image 26.2. sazi              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     4.9.                 14.8.  32
user posted image 26.2. piskot          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     21.8. (3.pr.)     14.8.
user posted image 26.2. Deja            (št.user posted image x, št.user posted image x)     24.7. (2.pr.)                25   

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 44   user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Z nami so pot začele: user posted image    

• kalaxy user posted image
  • nicnic user posted image
  • anonimna user posted image
  • loveforever user posted image
  • fortun user posted image
  • mariana user posted image
  • Rubinuser posted image
  • Fargesiauser posted image
  • Katyy26 user posted image

• Če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI             user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
    user posted image  NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
    user posted image  
    NOSEČNOST                user posted image
      ŠOLA ZA STARŠE
    user posted image  
    NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image  
    VSE O NOSEČNOSTI
    user posted image  
    MAMA.SI                      user posted image  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    LINK            user posted image       VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
    TUKAJ                     TUKAJ 

user posted image

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu Shuka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2042
    6.8.2008 20:05:18   
    Urša08
    Ojla!

Kako ste? Mene trenutno matra glavobol. Drugače sem imela pa dons drugi pregled in je vse bp. Otroček raste, srček bije, jaz pa sem bla  user posted image ko sem spet na ultrazvoku gledala mojga user posted image . Imam pa že tak trebuh kot bi bla že 5 mesecev nosečauser posted image ne vem kakšen bo na konc če je že zdej ogromen.

Diamantina in katjusa čudovito sta to napisali.

jjasna85 kar brez strahu, boš vidla da se bo vse dobro izšlo in ko ti bodo položili otročka v naročju boš videla da ni večje sreče na tem svetu. Ta trenutek ti bo za vedno ostal v spominu im med vama z otročkom se bo spletla čisto posebna nitka.

el lep večer vam želimuser posted image

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 2043
    6.8.2008 20:09:06   
    urša čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
    Neposredna povezava do sporočila: 2044
       [Brisano sporočilo]
    6.8.2008 20:18:20   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
      Neposredna povezava do sporočila: 2045
    6.8.2008 21:05:08   
    glen
    Punce drugi pregled je uspešno za mano naslednjega imam  10. sep.- 3. PREGLED,za seznamček.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
    Neposredna povezava do sporočila: 2046
    6.8.2008 21:11:53   
    Katjusa
    Punce neki vam morem zaupat, še posebno tistim, ki pričakujete prvega otroka... dolgo sme se sramovala tega kar vam bom zaupala pa sem kasneje ugotovila da je ti pogost pojav in da ni nič nenavadnega, da ti občuti veliko mamic, ki to prvič postanejo tud če jih imajo že 30 tak da ni povezano z mladostjo.... kot sem prej napisala otroka sma komaj pričakovala in vsi govorijo ko ti ga položijo na prsi je to največja ljubezen.... jst te ljubezni nisem začutila in sem mislila da je kej narobe z mano.... ne da nebi imela otroka rada, tud hotla sem ga pred vsem zaščitit vendar nisme našla tiste neizmerne ljubezni in sem bila zelo razočarana.... nisem mogla dojet, da sem 3 leta čakala zdej pa ga ne ljubim z vsem srcem polek tega so name vršile velik pritisk sestre v porodnišnici ker nisem dobila mleka in so mi očitale da sem sama za to kriva, posledica vsega tega je bla blažja depresija, ki je trajala tja do 3 meseca.....  in kar precej časa sem rabla da mi je postal prva misel ko sem se zbudla in zadnja k sem šla spat.... Tudi porodne bolečine nisem pozabla takoj k so mi ga dal na prsa niti slučajno.... saj ni bil hud porod pa vendar mi je z vsemi bolečinami in z vasko kapljo švica ostal še kako v spominu.... polek vseh strahov in veh stresnih misli in dogodkov nisem mogla razumeti zakaj in zakaj... o tem nisem nikoli nikjer prebrala in sem misla da nisem primerna za mamo in da me moj otrok sploh ne rabi (ker mu je flaško lahko dal tud mož) vse to je bilo še olje na ogenj in na to da sem težje vzpostavila ta pristni stik.... no po 3 mesecu pa se je začelo mal drugačno obdobje zjutraj sem se vstala ko sme slišla tis nežen glasek iz postlce in ko sem prišla k postejci in dvignila svojega otročička v naročje sme dobila najpelši nasmeh in takrat sem se šele začela zavedat da sem mama in da ga imam neizmerno rada.... Ko vam to pišem imam popolnoma solzne oči pa vendar vas želim pripravit da ni vedno vse tako bleščeče kot se zdi in ko sem ornk prišla k sebi sme o tem spregovorila z kar nekaj mamicami in vse so mi priznale, da so same imele tažave in da se vse preveč govori ko ga dobiš v naročje pozabiš na vse in je to največja ljubezen.... takrat sem šele spoznala da z mano ni nič narobe, da je to normalen občutek (lahko bi ga imenovala zmedenost) ponavadi ta občutek mine že po tednu ali dveh pri nekaterih še prej jaz pa sem se s tem preveč obremenjevala (in še enkrat povdarjam ker nisme dojila) in se je to zavleklo dosti dlje zato vam pravim vse to da vam bo lažje in če boste imele čuden občutek in ne bo vse tako rožnato nej vas ne skrbi niste same v tem skozi to gre veliko mamic in vedite eno otrok vas potrebuje četudi se včasih zdi da ne.....
    Ko me je florjan prvič zavestno objel je bil resnično nepopisen občutek (nekje pr 8-9 mesecih) čeprav kot sem rekla sma to vez nardila nekje pr 3 mesecih.... žal mi je za izgubljen čas in če bi prej koga vprašala kaj je z mano narobe in bi vedela, da je to normalno bi se vse to prej končalo tako sem pa preveč časa in energije porabla za razmišljanje o sebi in mojih občutkih.....
    Ne me obsojat tiste k tega niste doživele in ne razumete napak svojega sina imam najraje in tud ko nisem čutla tako močne ljubezni sem bla nanj ponosna in sem bla srečna da ga imam zdaj pa je on moja največja ljubezen v življenju in imam druge strahove.... tudi drugo otrok je skrbno načrtovan in delali smo ga vse od florjanovega rojsta in za zdej si še ne predstavljam kako bo ko bosta 2 bojim se da bom delala razlike kar vsekakor nebi rada....  smo starši in smo bodoči starši in v sebi nosimo ljubezen, ki se je ne zavedamo in naj vas ne bo strah če ne bo v tistem enem trenutku planla na svetlo prišla bo prej ali kasneje vsekakor pa bo to največja ljubezen....

Hvaležna sem svojemu možu da je tak kot je in da mi je v vseh težkih trenutkih stal ob strani in me tolažil da mi je pomagal in da naju je ljubil in naju še ljubi z vso svojo ljubeznijo in se sedaj neizmerno veseli ponovnega naraščaja, veliko noči je prebedel in vstajal da sem jst lahko spala zjutraj pa je šel v službo, da smo se lahko preživeli pa ni niti enkrat reku da je utrujen al pa da ne more več vse ne delal z vso svojo predanostjo do naju in zato ga ljubim še bolj in ga spoštujem

Upam, da nisem predolga in da se ne smejete, tiste k tega niste doživele vas prosim da se mi ne izsmejavate, ker mi je še zdej hudo in še včasih jokam za te izgubljene trenutke pa vendar na mojo žalost zgodovine ne gre spreminjat

pa še ena današnja slikica mojega sončkahttp://shrani.si/f/i/J1/1rMxCRKB/img3969.jpg

(odgovor članu glen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2047
    6.8.2008 21:17:41   
    Katjusa
    urša in glen čestitam za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2048
    6.8.2008 21:19:17   
    cati
    Katjuša najprej user posted image user posted image user posted image  da si pogumno spregovorila o tem.

Nevem zakaj se bi ti kdo smejal zaradi tega, saj je vsak človek oseba zase in na določene dogodke ki so nam dani v življenju vsak odreagira posamezno.
    In tako tudi pri rojstvu vsaka mamica odreagira drugačein ima drugačne občutke. 

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2049
    6.8.2008 21:42:14   
    glen čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 2050
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.