|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 11:07:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *Nelly*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4201
   RE: februarčice 2009
18.9.2008 11:16:42   
Čebel@
jutro punce!
jest sem glihkar zlezla iz postelje in bi še spala če nebi pes tok lajovuser posted image  
zdele preke jutru me je u desno  nogo tok krč zagrabu da je nisem mogla premikat,zdej me pa samo še mal kolk boliuser posted image
danes imam v planu frizerja ker sem res kot bog pomagejuser posted image  midva mava samo zibko mojo drugo mana je dala pa od mojga sestra tko da moram kupiti samo še previjalno in kakšno cotkico in imamo vseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Nelly*)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
18.9.2008 11:17:48   
Čebel@
kolumbo dober klic ti želim

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
18.9.2008 11:20:17   
petrap
ja katjusa saj vem...ne saj bom tud jaz počasi začela z nakupi sam da vidim kaj bom sploh dobila od drugih...bova pa zdaj najprej sobico zrihtala...pa bo...pol decembra bomo pa začel še kake oblekice dokupili, no kak bodi bom najbrž že prej kupila...

kolumbo uspešen klic v službo...nič ni treba imet slabe vesti...jaz sem skoz v službi, pa mam kar mal slabe vesti do otročka, ker bi lahko mal več počivala...sam hvala bogu ni tko kritičnega...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
18.9.2008 11:28:42   
Čebel@
aja sem prej pozala napisat-že kakšen teden ne čutimuser posted image  me kr mal skbiuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
18.9.2008 11:52:29   
Katjusa
majchy kr brez skrbi mislim da se borejo gibi pojavit do 22 al 24 tedna sem pozabla k me je v 1. nosečnosti skrbelo pa sem G vprašala in mi je takrat reku da od takrat naprej pa morejo bit redne sam res se ne spomnim če od 22 al od 24user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo jst sem košaro od vozička sčistla in zdej mi je mami razložla da so nam to dal eni sosedi (k majo tle vikend) oba sta že pokojna.... jst sem pa stara 27 let torej more bit zadeva kr precej stara glede na to da so ini to uporabljal za svoje otroke in največje čudo je da je to še popolnoma celo....user posted image user posted image user posted image user posted image nisem še slikala sej bom do februarja ziher da vam pokažemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
18.9.2008 11:59:05   
Čebel@
čist podpiram to da nekatere stare svari še niso za v kanto............moja mami je tok čuvala mojo zibko da je ko nova.morem samo jogi še kupit v BC!!
ti katjuša a tebe nič ne zebe ko greš ven(se mi zdi da sem prej to prebrala)user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
18.9.2008 12:35:36   
Katjusa
ne mene redko zebe..... no pa še to če me me zvečer po tuširaju tak k me na zadniča da sem si šla ob pol 2 zjutraj nardit kopel.... zgleda da sem bolj vroča..... moj se vedno za ven ful obleče jst pa ponavad strašim s kratkimi rokavi.... pozimi mam ponavadi oblečeno kratko majico in termoflis..... zaradi boljšega izgleda pa dam včasih namesto termoflisa bundo gor..... je pa problem kako oblečt otroka po atu al po mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image ene imajo težavo da jih vedno zebe in otroke preveč oblačijo no jst mam pa ravno nasprotni težavo..... pa sej me pol babi opozori da smo premalo oblekli florjanauser posted image user posted image user posted image

ja ful je fino da so včasih vs epršparali zdej se pa vse proda ko se ne rebi in kaj bodo meli naši vnuki vse novouser posted image user posted image nič od svojih staršev.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 12:47:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4209
18.9.2008 12:51:32   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Dobro jutro punce!

Mi smo prišli nazaj iz tople Grčije v mrzlo Slovenijo. Kako ste? Vas še nisem uspela prebrat. Sem pa vidla okusne rogljičke, u kake lušte so mi nardil, kar sline se mi cedijo.user posted image

dobrodošla nazaj.... :)

ja tukaj je zelo hladno.... tko da nas kr pošteno zebe... :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
18.9.2008 12:56:22   
Katjusa
kolumbo jst tud mojga sprašujem kaj bomo pozimi oblekli včeraj mu je za spat dal še zoknčke goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem zekla kaj bo mel pa pozimi... pa je reku ka bo še bolj mrzlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sevede sem jst dala zoknčke doluser posted image user posted image user posted image

evo obljubljene slikice
to je ta košara, ki ji grem zdle šivat preobleko sicer to bo sam za probo k moj bi rad kupu nek drug material.... jst pa komaj čakam da vidim kak bom to zašila da bo čim lepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
to je pa nekaj mojih oblekc in so za svojo starost res lepe in jih bom z veseljem oblekla svojemu sončku.... žal mi je edino da jih nisem že florjanu....
user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
18.9.2008 12:56:58   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: cita

punce evo mene na hitro nisem doma in se tud ne bom kmal ampak samo da vam sporočim da je moja G za odstreluser posted image user posted image user posted image  nč novega nisem slišala ne srčka ni bilo niti UZ nč od nč vodo bo šele pregledevala od 18t naprej ne vem vse je čudno ko rodim se takoj prestavim res...sem kr razočaranauser posted image user posted image ...nč dala je še za podaljšanje bolniške in bomo videli kako bo naslednji pregled oz.morfologijo imam pa šele 22.10 joj kk dolg ne bm nč vedela kaj se dogaja z našo pikico...sem tko žalostna res bi kr user posted image user posted image user posted image user posted image ...

ja nč se še kaj javim hvala za pestke in uživajte

ne bit žalostna....

moj pregled v 16 tednu tudi nibil nevem kaj, brez uz, brez kontrole vode.... samo srček sem slišala z eno od aparatur....

hotela sem ti pa reči, da 22.10 boš pa že vidla in slišala svojga srčka... :)

sej bo hitr mimo....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
18.9.2008 12:58:22   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Evo mene od dohtarce...še 10 dni bolniškeuser posted image , v službi se jim bo snel, mam zdele govorne vaje predn pokličm...moje stanje sicer reš še bl bolano, tko da je čist ok, da bom doma, kr neki mam slabo vest, ZAKAJ ŽE??? Nos mam še kr zabit, kašljm k en star dec, tko da čist upravičeno počivanje....

Zdele sm na brzino skočila še v eno štacno z nosečniškimi cotami, pa nič od nič za mene...zgornji deli sam naki una kitajska smrdljiva roba puloverjev, hlač itak ne dobim, k mam tko čudn ploščato rit da k se prpognem mi vse dol pade in če hlače nimajo pasu, pol ni nič....morm nujno čez ene 14 dni v Celovec....

Nč grem zdej u službo klicat.....

dobr opravi, klic v službo... pa pol poročaj... kako in kaj?

:) držim pesti da bo ok... :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
18.9.2008 13:01:22   
Čebel@
katjuša full luškana košara in cotkane cunjice!!boš vidla kok bo dober videt user posted image  v tvojih cunjicah!!pa tvoja mami bo ziher za 2cm zraslauser posted image  se kr veselim s tabo ko tako prištamuješ stvari za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
18.9.2008 13:05:42   
kayica24
hey punce!
Sem obljubila,da se javim,ko bodo izpiti mimo...Saj so mimo že kak teden,ampak sem malo zdaj počivalauser posted image
Naj povem da sem vse super zrihtala,z 10-kami in se naslednji teden vpišem v zadnji 4.letnik in diplomauser posted image user posted image user posted image

Vidim,da ste vse že full pridne,rihtate za naše bebike...
Jaz pa čakam na tiste prave brcike..Zdaj sem v 19.tednu..Včasih se mi zdi,da čutim nežno premikanje,ampak kaj ko tega ne čutim zmeraj,pa sploh nevem če je to to...

Jutri imam pregled ob 8.zjutraj in vam moram priznat,da me je kar malo strah..
Zakaj?

Ker imam že od ponedeljka naprej bolečine v spodnjem delu trebuha....Sicer niso nevzdržne, so pa skoraj stalno prisotne...Ko se premikam največ,al pa ko se obračam v postli,v glavnem,....user posted image user posted image user posted image

Ni mi vseeno,ker nevem kaj je..Al se maternica fejst razteza ali kaj...Nič pa ne zasledim da bi katera od vas imela takšne težave,zato me je še bolj strah....

No,pa bomo jutri vidli,kaj bo rekel ginekolog...

Kaj pa ve pravite na to?kaka podobna izkušnja?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
18.9.2008 13:10:43   
petrap
katjusa res kot novo...superuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma morm še jaz mojga nahecat danes, da bova kaj naredila za otročka. žal oba prideva tako pozno domou, da potem sam še skupaj pojeva, pa greva mal vn, pa je ura 8 zvečer, pol se pa še mal pred tv stisneva pa greva spat...user posted image za vikende je pa vedno kaj...najbrž če bi bla jaz doma, bi tud že kaj kupila..ma enkrat do decembra bo menda kaj...user posted image , da nas ne bo pol januarja slučajno kaj lovilo...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
18.9.2008 13:11:04   
Urša08
Ojla!

Katjusa super si tale vozek zrihtalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem šla pa včeraj po par malenkosti za Nejca in se nisem mogla upreti enmu kompletku za user posted image . Saj večino stvari itak že mam od Nejca , tako da bom dokupla par cunc zarad lušta.

No v Grčiji je blo res fino. Nejc je užival na mivki. Šli smo na dva izleta in povsod je bil Nejc priden, nobenih problemov. Seveda je bil zadovoljen, ko je mel pa mamico in očija ves čas ob seb.user posted image

S temi rogljički ste me pa tako zdražle, da grem jutri takoj po morfologiji na eno kavico in rogljiček.

si grem enga kapučinčka narest. Pride kera?

papauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
18.9.2008 13:13:38   
petrap
kayica mene tud že 2 dni boli v spodnjem delu...najbrž je vsega po malo pri meni...mal se maternica razteza, mal mi prebava nagaja, pa še mal več bi lahko počivala....tko da optimizem...nč ni narobe...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
18.9.2008 13:27:33   
Čebel@
kayica tko kot pravi petrap-optimistično!!!!!drugač pa čestitam za 10-keuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ni kej punca-razturašuser posted image
katjuša kako te ne zebe?jaz sem šla samo za minuto ven pa sem skorej zmrznila(je pa res da mene večino časa zebe)!!no sam da se ne prehladiš ali pa kako angino ne fašeš pa je ok!!
zdej moram pa v trgovino ker čez 1 uro pridejo delavci in jim moram prištimati malicouser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
18.9.2008 13:28:04   
brkn83
čao punce.

Da se vam še jaz malo javim, ker sem bila nekaj časa odsotna - predvsem zaradi tega, ker doma nismo imeli računalnika in interneta - je strela vse nesla.
Sedaj pa počasi stvari spravljamo nazaj v red, tako da računalnik in internet sta že ostalo pa še bo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
18.9.2008 14:43:32   
mausilein
zdravo, punce.
vidim, da ste kar pridne z nabavo stvari za user posted image  .

pravkar sem brala, da se nam obeta pandemija virusne gripe. Priporočajo ceplenje za otroke do 24.mesecev in user posted image  . Se bo katera od vas cepila? Ali je to kaj škodljivo za user posted image  ? Jaz se še nikoli nisem cepila proti gripi. Moram vprašati gin.v sredo ko imamo morfologijo.

Včeraj se mi je na veliko sanjalo, da je na morfologiji povedala, da bomo imeli fantka. Kitajski koledar pa mi pokazal, da bi morala biti user posted imageuser posted image   Komaj čakam sredo, da vidimo po dolgem času spet našo user posted image  in da slišimo kaj bomo imeli. Važno je pa itak samo to, da bo zdravo. user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
18.9.2008 14:44:13   
Balonchy
Dan...

Kako kaj čveke?
Kaj kuhate (ste skuhale) za kosilo???

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
18.9.2008 14:56:54   
Čebel@
balonchy jest sem dones bol gnila in sem v mercatorju uzela že spečen mesni sir ki ga moj full obožuje!!
sem prištimala malico za naše pridne delavce in sedaj letim k frizerju pa na hitro naše domov pozdravit potem se pa spet javim(čist prenovljenauser posted image ) pridno čvekejte da bom mela kej za brat
pa pa

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
18.9.2008 15:01:44   
Balonchy

FEBRUARČKI 2009

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.

user posted image   1.2. Balonchy (27)       (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   23.9.   PO
user posted image    1.2. Urša08 (28)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)  user posted image    19.9.   KR 
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image  19.9. LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image     19.9.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image       ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image      ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image    26.9.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image       ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image        ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image     13.10.  PO
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image      ?
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   24.9.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)     user posted image      ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image   1, št.user posted image   0)    user posted image    24.9.  MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     23.9.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image      ?
user posted image   8.2. diamantina (23)   (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     2.10.  MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image     23.9. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)     user posted image     1.10.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image     ?
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   29.9   CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    ?  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image  3, št.user posted image  1)     user posted image    24.9.  LJ
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     6.10.  LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image  x, št.user posted image  x)    user posted image     ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.9.   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image      2.10.
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image       18.9.
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image   0)   user posted image      19.9.  CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      16.10.
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      19.9.  PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       10.10. MB
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    29.9.  PT
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image        ?  LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     26.9.
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image   1, št.user posted image   0)     user posted image    8.10.  MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      ?  SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)            (št.user posted image  2, štuser posted image  0)    user posted image user posted image    ?   MB
user posted image  22.2. glen (28)                (št.user posted image  5, št.user posted image  1)     user posted image      8.10.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image   4, št.user posted image   1)     user posted image     2.10.
user posted image  22.2. Deja (25)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image  22.9./9.10.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image   1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (21)            (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image      ?
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image      30.9.   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image   14.10  LJ
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)   user posted image     13.10. PO
user posted image  24.2. Anonimen (29)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      19.9.  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  25.2. boma2 (31)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     14.10.
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image     9.10.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    25.9.  KR
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image       ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 56   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 4
user posted image  = 5
user posted image  = 48

user posted image  

user posted image user posted image user posted image    Z nami so pot začele:   user posted image user posted image user posted image

user posted image  kalaxy
user posted image  nicnic
user posted image  anonimna
user posted image  loveforever
user posted image  fortun
user posted image  mariana
user posted image  Rubin
user posted image  Fargesia
user posted image  Katyy26

micamuca - kako je bilo na pregledu???

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
18.9.2008 15:49:14   
tanci29
ČAO..

jest bom pa zdele začela kuhat, zelenjavno mineštrco z piščančkom...mal juhice bo pasalo v teh mrzlih dneh, da se mal pogrejemo..erik je pa zdej najdu en piškot z čokolado nat in je čist svinjski pa zraven še vse okol njega(pohištvo, tla...)...ne vem kje ga je zvohu, baraba mala...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.