|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
9.9.2008 12:04:21   
Katjusa
Jst tud nisem jedla torte na svoji poroki.... ne maram tort:) zgledala je pa takole
user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
9.9.2008 12:04:56   
sunny24
Dan!

Kako lepo so vas vaši dragi zaprosili...

reckova...itak da je zate! Mi pa nič ne vemo...user posted image

diamantina....tudi za vajino poroko nič ne vemo....user posted image

aja, balonchy...jst bom voziček in vso ostalo ta večjo opremo kupla v ITA, ker je bolj poceni kot pri nas. Bom pa počakala na božične popuste, ko je res veliko akcij (npr lani je sodelavka dala za voziček CAM, postlco in previjalno 700 evrov).

Mater tem komarjem!!!user posted image user posted image user posted image  Spet so me popikali včeraj....Me vse srbi...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
9.9.2008 12:10:13   
Katjusa
zdej grem dat pa Florjana ajat..... se že brani z vsemi štirimiuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej se brani pol bo pa 3-4 ure spal jst res ne razumem tega našega fanta kak si on to predstavljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst pa že tud dremam tle ob računalniku sem tud zaspana..... pa bi mogla it komalnico mal sčistit pa ne vem če jo bom dons.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
9.9.2008 12:11:34   
petrap
sunny24 - tud moja prijateljica je nakupovala tam...a je mogoče kakšna spletna stran, da bi mal pogledala?

Čestitke vsem bodočim nevestam in tistim, ki smo to že bile.  user posted image   Romantika je pa res dobrodošla v vsakem letnem času. Mislim, da bo pri nas za spremembo najbolj romantično februarja.  user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
9.9.2008 12:11:56   
Čebel@
katjuše full lepa torta!midva imava zelo rada torte(poročno sva mela sadno ker je full sočna)pa sva jo pojedla samo vsak pol kosa(prvi kos ki ga razdeliš)in to je bilo to!!!!natakarca nama je pozabila dati torto ko sva se usedla tko da....pa tisti dan itak nisem nevem kaj lahko jedla ker sem bila skos naspiderana pa skos so me kje rabili!!!drugač sva mela pa 40 povabljenih in sva bila ob 4 zjutraj že doma!!naslednji dan pa ob 11 na avion in na poročenga

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
9.9.2008 12:16:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuše full lepa torta!midva imava zelo rada torte(poročno sva mela sadno ker je full sočna)pa sva jo pojedla samo vsak pol kosa(prvi kos ki ga razdeliš)in to je bilo to!!!!natakarca nama je pozabila dati torto ko sva se usedla tko da....pa tisti dan itak nisem nevem kaj lahko jedla ker sem bila skos naspiderana pa skos so me kje rabili!!!drugač sva mela pa 40 povabljenih in sva bila ob 4 zjutraj že doma!!naslednji dan pa ob 11 na avion in na poročenga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi pa še čakamo na poročnega.... verjetno ko bodo otroci dovolj veliki boma kupla še kak motor in se boma peljala po evropiuser posted image user posted image user posted image user posted image takrat sma misla it v terme za kak mesec pa mi je blo odsvetovano iz strani G pol pa tud nisma nikamor šla k je bil dojenček no zdej bo pa že drug.... ma važn da mama zdrave otroke za potovanja bo čas vsaj upam.... bomo šli pa pol slupi z otroci k doma jih nebi mogla pustit vsaj ne do kakega 12 leta...

Torto smo pa pojedli doma ker so nas iz gostilne ven vrgli ampak to je dolga zgodba in nismo bli nč mi krivi pač niso se zorganiziral..... na srečo smo mel doma vsega dovolj in smo po kosilu popakal in smo šli domov....

kam sta pa šla?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
9.9.2008 12:16:52   
sunny24
petrap...čaki, ti prilimam...user posted image

http://www.bimbomarket.it/

http://www.tuttoperilbambino.it/Home%20Page.html

Ta spodna trgovina je v Manfalcone, majo tudi neke akcije. sicer pa je tu blizu tudi ena trgovina k ma full stvari, pa nimam linka.

Mal poglej, k se dosti stvari dobi ceneje kot pri nas, pa če je to 100 evrov je 100 evrov.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
9.9.2008 12:26:12   
Čebel@
uglavnem......šla sva na rodos(grčija) in sva se mela res zakon.bla sva en teden po sva šla pa še za 1 teden na slovensko obalo.25.6. ko je bil prazniksva bla tud glih na obali in takrat sem zvedla da sem user posted image !sva mislila da sva ga iz grčije uvozila pa je blo tko da smo se nevede 3 poročiluser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
9.9.2008 12:27:20   
petrap
Joj sunny24 že na slikci sem zagledala enga tazga, ki bi ga imela. Moram mojga nahecat, da bi šla še tja pogledat, sam kaj ko nismo veliko v tistih koncih. user posted image Bi se po moje kar ene parkrat zgubil. user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
9.9.2008 12:31:54   
reckova
Hej punce!!!! No, zdaj pa mi povejte kak naj se pretvarjam še vsaj kakih 5 dni, da nič ne vem. Bom probala izklopit pa se pustit presenetit. Mislim, da sem ga itak sama vzpodbudila, ker sem mu zadnjič rekla, da nočem vellike poroke. Matični, starši in ožja familija, kosilo, torta in to je to. Fajn so mi velike poroke če sem gostja, ne pa da bi sama imela tako. no, skratka do petka se še kaj beremo. Moja pikica se je tudi vznemirila danes, ko sem se jaz tak da brca kot nora. Pol pa pridemo iz morja pa že pregled in upam, da se bo videl spol.....sem že prav firbčna. Ajde babike....grem nekaj jest. Lp

P.S: Pa še sestri sem danes napisala en komentar na njeno reakcijo, ko sem ji povedala da sem noseča. Me je full rzaočarala, ko je začela nekaj moralizirat. V resnici pa je ljubosumna, da imam super lubija, bajtico, vse pogoje za dojenčka....samo diplome ne. No, tak da sem ji mogla malo napet in sem ji tud napisala da če ne misli spremenit svojega obnašanja je nočem videt, ker se jaz ne bom sekirala in dojenčku povzročala stresa. V redu neŽ??????????????????????????

Lp

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
9.9.2008 12:32:34   
petrap
No da še jaz na hitro povem, kako je blo pri nama. Poročila sva se 07.07.07, dan ko je kar mrgolelo srečno zaljubljenih parov. Bil je res poseben dan. Povabljenih je bilo 85, tako da je bila prava mala veselica. Ma super je bilo. Žal na poročno potovanje nisva uspela it, ker sva v tistem času ravno oba menjala službe in nisva dobila dopusta. Sva si obljubila, da bova šla letos tak čas, pa naju je presenetila najina štručka, tako da sva se odločila, da bova ta denar namenila zanj. Bomo pa kasneje nadoknadili.

Iskreno povedano raje vidim, da imava otročka kot pa da greva kadarkoli na medene tedne.user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
9.9.2008 12:37:10   
sunny24
petrap, kir voziček pa bi mela?

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
9.9.2008 12:37:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

No da še jaz na hitro povem, kako je blo pri nama. Poročila sva se 07.07.07, dan ko je kar mrgolelo srečno zaljubljenih parov. Bil je res poseben dan. Povabljenih je bilo 85, tako da je bila prava mala veselica. Ma super je bilo. Žal na poročno potovanje nisva uspela it, ker sva v tistem času ravno oba menjala službe in nisva dobila dopusta. Sva si obljubila, da bova šla letos tak čas, pa naju je presenetila najina štručka, tako da sva se odločila, da bova ta denar namenila zanj. Bomo pa kasneje nadoknadili.

Iskreno povedano raje vidim, da imava otročka kot pa da greva kadarkoli na medene tedne.user posted image

ja menda je blo tist dan res noro s porokami!!!!!jest pa mislim da če se masta 2 res rada imata lahko vsak dan medene tedne in ne rabiš za to zapravit celega premoženja in it nevem na havaje za en teden!!!!!normalno a najprejuser posted image  potem pa vse drugo

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
9.9.2008 12:42:18   
petrap
no saj majchy, saj sva bla na morju en teden, pa je blo tud fino...majo namreč apartma v Puli...je blo res lepo, tko da se popolnoma strinjam s tabo...ni potrebno ne vem koliko denarja user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
9.9.2008 12:43:19   
Katjusa

se popolnoma strinjam s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reckova ja težko se bo pretvarjat da ne veš ampak nekak boš mogla zdržat ne mu pokvarit veselja potrudi se kolkr se da......

kar se pa sestre tiče ja mam podbonega brata in pa ko sem 1. zanosla mi je prjatlca rekla namesto da bi mi čestitala joj škoda da jst nisem in mi smo se do takrat trudli več k 2 lati za njo je bil pa prvi mesec poskušanjauser posted image user posted image user posted image sem bla zelo razočarana k je vedela kak letamo okol zdravnikov in kak mam skos neke težave pol ti pa tako blekne.....Brat pa v prvo je še nekak sprejel da sem noseča ampak ko sme rodila otroka sploh ni pogledal..... zdej v drugo je pa popolnoma razočaran da sme spet noseča sicer je razlog bolj v tem da si sam zelo želi otrok in da se namesto tega že 2. ločuje ker ta žena noče met otrok..... ampak pustimo to razočarana sem nad tem kakega brata mam sej vem da mu je hudo sam nebi blo treba rečt ja ka že spet..... lahko bi bil tud tiho in sploh mu nisem povedala ampak je ou UZ sliko videl ko je bil pr men v dnevni pa me vpraša kaj pa je to in sem rekla dojenček pa reče kir sem rakla ja ta k je v trebuhi in oj ja ka že spet in se vstane in gre....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
9.9.2008 12:45:22   
Čebel@
reckova....ne sekiraj se zarad sestre(tudi moja je blazno lubusumna) ker to škodi tebe in tvoji pikici!!!!!a šele dones si ji povedala da si user posted image ?dobra si da si tolko časa zdržala!!jest bi povedala vsemu svetu če bi le lahko!ok!gledeuser posted image :opazuj ga ne pa rečt ničesar!!!!se pa definitivno veselim s tabo da te čaka nekaj lepegauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
9.9.2008 12:49:59   
Čebel@
katjuša.........ok tvoj brat pa res čudno reagira!!!!!!saj nisi ne ti ne tvoji otrci krivi da on še nima otrok!!!!lahko bi se enostavno veselil s tabo in da ima nečake(jaz bi mojga 7m starga nečaka kr pojedla)!!!!pa še to!!prijateljica ni prijateljica če ti ne privošči sreče!!2 leti je zeeeeelllloooo dolga doba in bi se lahko zadržala ne pa da take vn meče!!!!joj taki ljudje me res razkurijo!!!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
9.9.2008 12:59:21   
petrap
katjuša tud midva sva poskušala 2 leti....letala sva od Reša do nevemkješevse...pol sem pa jaz menjala ginekologinjo in mi je že psiho popravla, ker je bla tko optimistična...in evo sva zanosila v prvem mesecu po tem, ko sem bila prvič pri njej....res je veliko v psihi, pa še na HSG me je dala, tko da je vse manjše prepreke spucala user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz moram reč, da imam 3 mlajše brate in so vsi zelo zelo veseli in komaj čakajo, da dobijo nečakinjo. user posted image user posted image user posted image Saj ne vemo kaj bo, sam jaz skoz govorim, da bo punčka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
9.9.2008 13:00:39   
Katjusa
ja kaj češ eni so čudni in mislijo sam nase..... ko smo se trudli ene skoraj 2 leti  mogoče kak mesec manj je zanosla ena moja prjatlca pa še to jo je presenetlo..... sem bla zanjo tako vesela da so mi solze sreče tekle po licu in niti pomisla nisem da bi bla jst na njenem mestu...... pač ljudje smo si različni in eni se znamo veselit za druge eni se pa še zase ne znajo....
je bla fora na faksu smo mel izpit iz fizike, ki velja za oh in sploh in smo čakal na rezultate nisem si mogle kej da nebi šla med predavanji gledat na oglasno desko in jst sem pisala 48% kar je blo za 2% premali ena sošolka je pa nardila (pisale sme pa samo mi2) in jst pridem not v predavalnico vsa srečna nasmejana in grem kr njen čestitat..... vsi so misli da sme obe nardileuser posted image user posted image user posted image in me sprašujejo in jst odkimavam pa me med pavzo ena sošolka vpraša kaj si pa ti tak vesela če si pa padla in sem ji rekla ja jst sme vesela za ono k je nardila k to pomeni da se da nardituser posted image user posted image user posted image user posted image na naslednjem roku sem pa jst tud nardila pisni del in seveda potem sledi še zloglasni ustni del in je ta ista sošolka ki je prejšnič nardila in sem se jst veselila zanjo izjavla če nardiš pisnega ni še ničuser posted image user posted image user posted image user posted image (seveda ona je 4x padla na ustnem) jst sem pa na srečo naredla v 1.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
9.9.2008 13:03:59   
Katjusa

katjuša tud midva sva poskušala 2 leti....letala sva od Reša do nevemkješevse...pol sem pa jaz menjala ginekologinjo in mi je že psiho popravla, ker je bla tko optimistična...in evo sva zanosila v prvem mesecu po tem, ko sem bila prvič pri njej....res je veliko v psihi, pa še na HSG me je dala, tko da je vse manjše prepreke spucala user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz moram reč, da imam 3 mlajše brate in so vsi zelo zelo veseli in komaj čakajo, da dobijo nečakinjo. user posted image user posted image user posted image Saj ne vemo kaj bo, sam jaz skoz govorim, da bo punčka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem tud bla na HSG pa spermiogram in je blo vse vredu v 1. sem zanosla s prvo dozo klomifena v drugo pa tud klomifen najprej ni pomagal (jemala 4 cikluse) pol sem pa sama naredla pavzo in ko sem po 2 mesecih spet jemala sem zanosla.... torej obakrat s klomifenom.... drugega smo začel delat takoj po porodu torej 4 tedne po porodu smo že na polnouser posted image user posted image user posted image user posted image aprila je bil star 2 leti mi smo pa sredi maja zanosliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
9.9.2008 13:10:25   
petrap
no nama pa tud klimofen ni pomagou....in mi je ginekolog reku, da bom težko zanosila naravno...me je itak čist dol vrglo...spermiogram je bil super, po HSGju sem bla pa tud jaz nared...no še vedno mislm, da je blo ključno to,da sem menjala gin....

tud moje prijateljice so vmes zanosile, midva pa ne...pa sem bla jaz prav tako vesela za njih, klub temu da nama ni uspelo...res smo si različni...kaj čmo...u glavnem da smo me fajn user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
9.9.2008 13:17:05   
sunny24
Ej, sam eni ljudje so res čudni, ko tako reagirajo, a ne? Sej tudi meni je blo hudo, ko sem zgubila pikico v februarju, pa je blo takrat enih par prjatlc nosečih, pa sem bla vesela za njih. Pa tudi takrat smo se z mojim dragim odločla, da gremo takoj nazaj v akcijo ko bo mogoče. In evo, maja sem zanosila, vsi so bli full veseli, pol pa en sodelavc reče mojemu da smo neumna, ker sva tako hitro spet nardila user posted image , ker bi mogla kao čakat najmanj pol leta, pa da itak bo spet vse narobe...user posted image  Mislim, nevem no, a zdej je pa kar vsak lahko ginekolog po novem al kako???

Je pa res da ostaneš mal šokiran, če na nosečnost tako reagirajo tvoji bližnji al pa prjatli...

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
9.9.2008 13:30:04   
tanci29
halo...
da se malo javim..včeraj sem imela tako leteči dan da nisem uspela nič pokomentirat...je moj mali škratek dobil avto sedež nov...smo ga kar učeri zamenjali in se že veselo vozi...no danes sva imela pediatra kjer so ga natehtali 8,200guser posted image ..sem misnla da je že mal več, sedež je od 9kg..sam zdej pa ne bom šla še enkrat menjat, tko da bo kar tukaj ostal...čene bomo čakal ne vem do kdaj da tale naš pobc dobi tistih 9kg..gre izredno počasi teli g...

oj zaroke in poroke..superca..je zelo lepo brat tle zgodbice...midva sva se poročila 7.10.2006 na blejskem gradu..sem imela tolk dela z njegovimi papirji da sem skor obupapla..prvo sva se misnla poročit v bistri, ker sem jaz blizu doma, pa je ta baba na UE tako zakomplicirala, da sem po ene 2 mescih klicala na bled in sva skor use po telefonu zrihtale, pač smo se morali malo dalj peljat, ampak sem bila na koncu presrečna da je ta tolk komplicirala, ker so nama naredili tako lep obred na bledu...potem smo pa šli še na večerjo, žur, bilo je okoli 100 ljudi..ampak smo tudi končali že okoli 3-4h zjutaj...dan je bil čudovit sončen...poroka pa je imela ene par pomankljivosti, s strani tistih ki so naju gostiliuser posted image ..sem še dones jezna na njih, ampak nimaš kaj...to se zgodi samo enkrat v življenju...ne moreš potem popravljat...no spomini so ostali pa lepi...
zaročila sva se pa doma zjutraj ob ene 4h..prejšni dan sva prišla iz avstralije, kjer sva bila pri njemu doma...potem sva se ga napila z šampanjcem in šla vsa skurjena v službo...no mal obratni vrstni red sem napisala...pa na medene sva tudi šla novembra za 2 tedna...no midva sva si jih privoščila in sva se imela lepo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
9.9.2008 13:30:57   
petrap
Sunny24, jaz imam toliko staro prijateljico iz Vipave...ima zdaj otročka starga nekaj mesecev...mogoče se še poznate...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
9.9.2008 13:31:32   
*Nelly*
Hojla!

Evo, da se še jaz pofočkam tule pri vas. Sem nosečka, za seboj imam že 17. tednov. Kaj pričakujemo želim, da ostane skrivnost (vsaj zaenkrat še).

Nisem vas uspela prebrati od začetka, ker ste prave klepetulje, ampak zdaj vam bom pa sledila user posted image .

Vidim, da se pogovarjate o poroki. No midva sva se tudi letos v maju poročila in takoj nama je uspelo narediti user posted image

Lp

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.