|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
9.9.2008 9:51:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: reckova

Hej sonosečke! Kaj meni ta moj user posted image  pripravlja...... no, da strnem zgodbo. V soboto greva na morje  in pol je on imel včeraj neko finto, da mora nekaj na računalnik naredit sam in da jaz ne rabim bit zraven. Pa mi je bilo full sumljivo---ker ponavadi si res vse povema pa ok, sem mislila mu dam mir. In pol pa vidim danes na njegovem računu, da je plačal račun v full visoki vrednosti neki zlatarni. Skoraj me je kap. Saj vem približno kaj me čaka, ko sva se menila, če bi se poročila zdaj ko bomo trije...samo sem vseeno presenečena, ker nisem pričakovala. Zdaj pa se še morem delat kak teden kot da nič ne vem...... sej mi je smešno.....joj ta moj lubi. No, nekomu sem se mogla izpovedat, pa da vidimo kaj bo na morju. Ajde babe...se beremo še kaj do petka. Nadaljevanje zgodbe vam pa valda sporočim. Upam pa da je to zame, ne za katero drugo :)
valda da je zate!!!!!!!!!pusti se presenetit!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
9.9.2008 9:53:27   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: reckova

Hej sonosečke! Kaj meni ta moj user posted image  pripravlja...... no, da strnem zgodbo. V soboto greva na morje  in pol je on imel včeraj neko finto, da mora nekaj na računalnik naredit sam in da jaz ne rabim bit zraven. Pa mi je bilo full sumljivo---ker ponavadi si res vse povema pa ok, sem mislila mu dam mir. In pol pa vidim danes na njegovem računu, da je plačal račun v full visoki vrednosti neki zlatarni. Skoraj me je kap. Saj vem približno kaj me čaka, ko sva se menila, če bi se poročila zdaj ko bomo trije...samo sem vseeno presenečena, ker nisem pričakovala. Zdaj pa se še morem delat kak teden kot da nič ne vem...... sej mi je smešno.....joj ta moj lubi. No, nekomu sem se mogla izpovedat, pa da vidimo kaj bo na morju. Ajde babe...se beremo še kaj do petka. Nadaljevanje zgodbe vam pa valda sporočim. Upam pa da je to zame, ne za katero drugo :)

Čestitke - reckova!!! Se bomo pa še en teden delale kot, da nič ne vemo... user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda je zate.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
9.9.2008 9:56:22   
petrap
Juto oziroma že kar dober dan!

Brcike tud pri meni niso redne, sam se nč ne obremenjujem, trd trebuh tud včasih...mislim, da to ni kaj hudega. Upam.

Glede vozička midva sva ga gledala v Pikapolonici oziroma njihovi spletni trgovini. Sem mojga nahecala, da bi šla jutri po pregledu v lj in šla mal za vozičke pogledat, ko imava ravno oba dopust. Upam, da se bo strinjal. user posted image

Joj, sam še 1x spat pa bomo vidl  našo štručko. Možk pravi, da bova vprašala, sam jaz se pa še nism odločila, bo pa tko kot bom jaz rekla.user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
9.9.2008 10:00:17   
Čebel@
pertap midva na ns nisva uprašala za spol ampak ga je g kr povedala sama od sebeuser posted image !midva bi se drgač pustila presenetit!!

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
9.9.2008 10:04:28   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

pertap midva na ns nisva uprašala za spol ampak ga je g kr povedala sama od sebeuser posted image !midva bi se drgač pustila presenetit!!

To pa ne morem verjet!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image

HALOOOO???? Kako sta pa potem reagirala? A sta ji kaj rekla???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
9.9.2008 10:14:30   
Čebel@
tok sva bla šokerana da sva se sam spogledala(amapk ne zarad spola da ne bo pomote)!jah ko je enkrat zinila itak nimaš kaj!je pa bilo to v 13t tko da lahko še kej zraste oz.odpadeuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
9.9.2008 10:16:13   
Katjusa
reckovauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nč ne vemo:)

si me spolnola kako je mene moj zaročil in presenetu..... v službi so mu rekli da bo šel na nek seminar in on men reče da gre na nek seminar in čez kak teden pride domov pa reče lubi ju3 mamo pa tist seminar in sem se zmenu lahko greš polek mamo ga v laškem.... in z mojim očetom se je zmenu za avto k midva sma mela takrat neko ropotuljo in se mi2 lepo peljema v laško pa reče morem na wc..... je mislu da bom jst rekla jst tud in bom šla on bo pa plačal in jst njemu men pa ni treba te kr tle počakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pol mi je mogu vse priznat je reku veš sej ni seminarja kopel sem nama razerviral in moja reakcija.... ja pa nimama nobene brisačeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in je blo ful fino še slutla nisem da to še ni vse in potem pridema domov in v dnevni sedi moj brat, z ženo, ati mamica, stara mama, botra in njen mož.... mami prnese večerjo na mizo lepo jemo in pol padejo na mizo kelihi in moj potegne iz žepa prstan in me vpričo vseh zaprosi..... kr na jok mi gre ko se spomnimuser posted image user posted image user posted image user posted image blo je pa vse slupaj ravno na dan 1 obletnice kar sma bla skupaj..... poročila sma se pa ko sem zvedela da sem noseča, ker sem bla sicer še študentka in če bi se prej bi mi še štipendijo vzeli....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
9.9.2008 10:17:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jst jo kr pošlem nekam..... kak si dovolijo.....mene je moj G 2x vprašal če hočem vedetuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
9.9.2008 10:20:29   
Ajvy
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii kake lepe zgodbe..kake romantične dečke imaste....pri nas je bilo pa tako...ležala sva v pojstlji, oba na dopustu, lenarla...pa sem vprašala : Kaj pa če bi se midva poročila....pa je rekel :ja...sem rekla, narediva en velik žur...vse po najini volji, brez zadržkov....zabava je bila odlična...super je bilo.....
aja, čez en teden, dan po tem ko sva na magistratu rezervirala datum, sva zvedla ,da sem noseča.....sploh nisem vedla- sem bila še na koncertu od Evanescence na Dunaju- sam ne nobenmu povedat, da mi ne bodo še ene karte zaračunaliuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
9.9.2008 10:20:50   
petrap
Joj same lepe zgodbe o zaročitvi. Midva pa nisva mela kakega posebnega dogodka. Se mi zdi, da sva se kar nekak dogovorila.user posted image No saj prstanček sem vseeno dobila.

Upam, da nama ne bo kar sama povedala, čeprav so me že opozorili na to. Če nočem da pove, morm takoj ko pridem noter povedat, da bo to ostalo presenečenje do konca. No še eno nočko mam, da razmisliva kaj bova.

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
9.9.2008 10:24:11   
Ajvy
Tašče....moja je super, je ne zamenjam..je pa res, da -sicer težko, vendar povem če me kaj moti, kar se tiče vzgoje najine pupe....za primer: jo je htela naučit, kako se tolče po mizi, kolkr kdo je glavni, kolkr za hec, pa nisem dovolila, ker se pri nas ne tolče po mizi...me je čudn gledala...ampak obveljala je moje....pa ne nogic na mizo, pa plezanja...in teh zadev....me sploh ne zanima, kaj si je takrat mislila, kak barbar sem ,ampak velja moja....no, najinauser posted image
MOram jo pa pohvalit , da se je zelo izkazala, zdejle ko je meni tak hudo....neštetokrat nama je prinesla kosilo, peljala Tarjo ven....res, veliko večino dopusta je darovala Tarji in meni....res, super user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
9.9.2008 10:24:26   
Čebel@
katjuša sem se kar naježila!!!!!!tale tvoj pa je romantik!glede ginekologinje:moja sestra je prejšnega februarja rodila,ima isto g kot jaz in ko sem šla z njo na ns sem jaz uprašala za spol pa je pogledala tamalo n rekla če mami hoče vedet....šele pol je povedala!!!!kar je edino prov!!!!!se pa ne sikeram!!ta g se je že tolkrat zmotila da ji skor ne verjamemuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
9.9.2008 10:25:13   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

Joj same lepe zgodbe o zaročitvi. Midva pa nisva mela kakega posebnega dogodka. Se mi zdi, da sva se kar nekak dogovorila.user posted image No saj prstanček sem vseeno dobila.

Upam, da nama ne bo kar sama povedala, čeprav so me že opozorili na to. Če nočem da pove, morm takoj ko pridem noter povedat, da bo to ostalo presenečenje do konca. No še eno nočko mam, da razmisliva kaj bova.

jst čist vsakič, pred vsakim UZ povem--če se bo slučajno vidlo, spola nečva vedet....vsakič...da ji ne bo pomota ušlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
9.9.2008 10:30:20   
Čebel@
no še kako je moj mene zaprosu.....težila sem mu odkar se poznava da se čem poročit on pa je skos govoru da je premlad(29)!ko pa sem obupala in se sprijaznila da bova večno koruznika je pa en večer ko sem bila že v postelji pokleknu in me zaprosu!!!sem pa takoj nasledn dan začela z organizacijo.user posted image se je pa prijel pri zadnjem sexu ko sva bla še koruznika(14dni pred poroko)
petrap res najboljš da takoj ko noter stopiš poveš da nočeš vedeti!imaš pa še pol nosečnosti čas da vprašaš za spol

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
9.9.2008 10:38:36   
Ajvy
ŠE imena pokomentiram, pol grem pa res počivat.....
Imena....hm, kaj me briga kaj si drugi mislijo, meni je samo važno, da ko otroka pokličem ,da mi ime zveni domače- ne vem, če bom to znala razložit....da mi je nam všečno...a se me kej razume...v glavnem, češrav moram velikokrat-beri: skoraj vsakič razlagat, da ni Darja ampak Tarja, se mi zdi ,da sva zbrala popolno ime za najino pupo, in kar mi je najbolj od vsega všeč....obema je zelo zelo všeč..kako pa drugim..pa ne vem....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
9.9.2008 11:28:06   
diamantina
Reckova, čestitke user posted image user posted image user posted image  Midva imava tudi načrte, in sicer za 30. 5. 2009. Zaprosil me je pa davnega leta 2005 na moj rojstni dan, bilo je nepozabno in še zdaj jočem, ko se spomnim na to. Ravno sem dopolnila 20 let, on jih je imel 26, skupja sva bila pa šele 4 mesece. Sedela sva zvečer na plaži, in se čisto slučajno pogovarjala o poroki (še jaz sama sem temo na to napeljala) - kakšno bi jaz rada nekoč imela -, pa sem rekla, da čisto majhno, samo v družinskem krogu, samo civilno, še celo obleko sem mu opisala (in moj okus se ni sprmenil), potem je pa rekel, da bi bil rad v teh sanjah in bi mi jih tudi z veseljem uresničil. Jaz sem v tistem trenutku vejretno bila rdeča kot kuhan rak (še dobro, da je bilo zvečer in je rahlo pihalo, ker je prav vrelo v meni). Potem me je prijel za roko, se obrnil čisto k meni, od ne vem kod vzel prstan in me tako lepo zaprosil - "Enostavno vem, da boš moja za vedno, zato zdaj ne boš rekla drugega, kot da." In jaz valda privolim, čisto sem bila iz sebe, skoraj sem pozabila dihat.
Res da sem bila še mlada in tako malo časa sva bila skupaj, ampak jaz sem od trenutka, ko sem ga že pred 10 leti (ko se je preselil blizu nas) prvič v življenju videla, vedela, da bo moje življenje na nek način prepleteno z njim. Res neverjetno.
Za datum sva rekla, da takrat, ko bom v abs (takrat sem bila začetek 2. letnika), no in letos sva se odločila za datum.
Za poroko zdaj ne ve nihče, razen ve čvekulje tule gor, zato pšššššššt user posted image  user posted image  user posted image . Vsi povabljeni (starši, bratje, stari starši), bodo obveščeni teden dni prej (ker nočeva, da se kdo obremenjuje z darili, oblekami ... želiva si samo to, da bi z nama bili takrat samo tisti, ki jih nadvse ceniva).

Ok, malo sem nakladala, ampak me je reckova tako omehčala, da sem vam jo zaupala. Upam, da niste jezne. user posted image  

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
9.9.2008 11:36:57   
Balonchy
diamantna - kako luštkano si napisala!!! user posted image  Čestitke in vso srečo tudi tebi!!! user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
9.9.2008 11:47:12   
Katjusa
Diamantinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful lepo in ja bomo čisto tiho.... mi2 sam tud mela malo poroko blo nas je 25. starši vsak sma mela eno sestrično ker so nama v otroštvu veliko pomenile in botrce oz. botre mojga brata (ki mi je bil priča) in moj je mel prjatla (ki mu je bil priča) potem je bla pa še stara mama in en stric ker pač živi v isti hiši in to je to blo je luštno mela sma pa crkveno in civilno..... potem pa kosilo in torta nismo žurel celo noč ker si tega nisma želela polek vsega pa nisma vedela če bomo lahko vse speljali ker sem bla noseča in so ble težave..... 18. avgusta sem zvedla da sem noseča nekje septambra sma se odločila za poroko.... ampak najprej se je blo treba z župnikom zmenit k moj ni mel ne krsta nč od zakramentov in tako je decembra opravil vse 3 zakramente..... in 21. januarja sma se poročilauser posted image user posted image user posted image user posted image 24. aprila pa sam dobla darilo, ki sma si ga sama nardila.... torej Florjanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
9.9.2008 11:47:30   
Shuka
Reckova in diamantina - kolk lepe romantične zgodbice, kr topim seuser posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 9.9.2008 11:54:08 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
9.9.2008 11:48:36   
diamantina
Hvala balonchy user posted image .

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
9.9.2008 11:52:38   
diamantina
Katjuša, jaz bi imela podobno kot ti - torej kosilo, tortica (ki je nevesta ne bo jedla, joj, ena sladic, ki je ne morem prebavit zaradi smetane user posted image ) in to je to. Jaz bom najlepše darilo dobila majčkeno prej, februarja, ampak nič za to, bomo pa še enega uštimali user posted image  user posted image  user posted image  (pod pogojem, da preživim nosečnost in porod prvega user posted image  user posted image ).

Shuka, ja romantika je v zraku, čeprav je september. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3646
9.9.2008 11:54:00   
Čebel@
diamantina midva sva še pa poročila 31.5.letos!!!!taktat je blo res lepouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3647
9.9.2008 11:55:05   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Shuka, ja romantika je v zraku, čeprav je september. user posted image  
Ravno september je men tolk romantičen mesec ne samo maj.user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 3648
9.9.2008 11:56:43   
Čebel@
vsak mesec se mi zdi da je lahko romantinčen če si ga tako narediš.......tudi sneg je zelo(samo  malo bolj mrzlo je)user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
9.9.2008 11:58:46   
diamantina
Čestitke za nazaj majchi user posted image  user posted image  Upam, da bo pri naju tudi lepo.

Shuka, imaš čisto prav, veliko porok se ravno sept. odvija. Je res lep mesec - topel in počasi bo v lepih zlatih jesenskih barvah.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.