|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
17.6.2008 21:31:33   
LaraS
Pikica5: tud mene dajejo krči, izcedek pa itak (sicer bel, sam vseen nič prijetnega) ... kakorkoli, ostajam mirna, ker zaupam temu, da bo vse ok, ker je vedno vse tako, kot mora bit. Zavrti si malo glasbe, poglej kako komedijo, pozitivne misli brez dvoma pomagajo! Tud jaz ti držim pesti, da bo vse tako, kot si želiš!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 301
17.6.2008 21:33:13   
cati
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

IZVIRNO SPOROČILO: cati

KAJ DA NE DAJO SLIKCE????????!!!!!!!!!!!
Jih zadrgnem vse tamuser posted image
Bom jih lepo prosila pa mogoče bodo dali

Čaki, čaki grem gledat v album, jap jo imam, od male miss user posted image . Je že 3,5 leta od tega pa sem malo pozabla user posted image .

No upam da jo dobimuser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 302
17.6.2008 21:34:16   
cati
Pikica5 grde misli stran. Tudi jaz imam krče pa nonstop me po jajčnikih špika.
Vse bo ok.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 303
17.6.2008 21:36:53   
birdy
hoj, hoj, bejbike.
Jst sem vcer dubla datum za prvi pregled, ki bo 14.7. Pol pa mi bo verjetn dav ze kr datum za NS. Jo on sam dela, ma licenco.
Ne vem ce ste glede materinskih ze ugotovile, pa bom vsen za vsak slucaj napisala. Nekateri ginekologi jo dajo sami, eni pa recejo da jo morte kupt same, vendar pa lahko z racunom zahtevate denar nazaj od Zavoda za zdravstvo. Razen ce ste privat, pol mislim, da ni tko.
Zdej me pa tok lulat tisci da moram it, ja lulanje je moj stranski pojav nosecnostiuser posted image  Pa se spet beremo, upam da kej prej k zdej.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 304
18.6.2008 7:40:27   
brkn83
dobro jutro punce.

Mene pa zanima kam se boste prijavile na nuhalno. Namreč js sem iz celja, in ker je to moja prva nosečnost nimam pojma kako je sploh s tem. Kdaj se sploh moram naročiti- kako sploh poteka pregled.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 305
18.6.2008 8:12:18   
Ajvy
Jutro punce....kako smo kaj.....meni se spi...spi ....spi

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 306
18.6.2008 8:24:17   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

dobro jutro punce.

Mene pa zanima kam se boste prijavile na nuhalno. Namreč js sem iz celja, in ker je to moja prva nosečnost nimam pojma kako je sploh s tem. Kdaj se sploh moram naročiti- kako sploh poteka pregled.

Evo ti link: http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/nuhalna-svetlina.html

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 307
18.6.2008 8:30:06   
brkn83
rubin - hvala ti. Bom malo pogledala link.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 308
18.6.2008 8:34:00   
Fargesia
dobro jutro!!!

kako ste spale? jst kr fajn! mi je blo pa učer zvečer spet slabo...pa mal me je špikalo po jajčnikih...

bridy, ti maš pa na moj RD pregled!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 309
18.6.2008 8:58:29   
ključek
mi je blo pa učer zvečer spet slabo...pa mal me je špikalo po jajčnikih...

tipično nosečniško.................user posted image user posted image user posted image user posted image ................samo želim ti, da ti ne bo preveč slabo..............spomni se mene..............user posted image ................lep pozdravček in upam, da čim prej pride dan, ko boš imela prvi pregled.............user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 310
18.6.2008 8:59:01   
loveforever
DOBRO JUTRO-NO VSAJ ZAM. MOJ TREBUŠČEK JE FUUUUUUUUL NAPET, PREJ SEM IMELA RAVNEGA KOPT STENA TAK DA ČE SI DAM GOR OPRIJETE HLAČE-TRENIRKO SE PRAV LEPO VIDI , DA NEKAJ NI VREDU. PRAVIJO DA SE V DRUGI NOSEČNOSTI PREJ ZAČNE BUŠI VIDET, IM AKATERA IZKUŠNJE S TEM.?

BRKN83 JAZ SEM ZA NUHALNO POKLICALA DOKTOR STRAHOVO PO PRIPOROČILU MOJE G NO IN TUDI TVOJE. MENI JE SAMA NA 1 PREGLEDU REKLA NAJ SE PRI NJEJ NAROČIM KER JO OSEBNO POZNA IN JE ZELO DOBRA GINEOKOLOGINJA IN DOBOR ZNA DELATI S TEM, IN JE BILA RES FFFFFUUUUUUULLL PRIJAZNA KO SMA Z FANTOM ŠLA TJA , VSAKA JI ČAST. DEJANSKO TI PA NIČ TAKEGA NE DELA SAM GEL TI PO BUŠIJU NAMAŽE IN TI GLEDA OTROKECA, MENI JE CELO PRSTEKE ŠTELA NA DOJENČEKU!:)

KDAJ IMAŠ PREGLED?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 311
18.6.2008 9:12:28   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Sunny24 sploh nisi čudna.
Ker če si ti kaj sem potem jaz. Po krvnem testu ker je bil hormon zelolep (po besedah zdravnice) sem počakala par dni in ja delala test. Da sem videla kako zgleda črtica ko imaš res dosti hormonauser posted image user posted image

Se vama tudi jaz pridružujem. Test sem delala 3xuser posted image , da bi videla, kako je črtica vedno debelejšauser posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 312
18.6.2008 9:16:41   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

BRKN83 ja jaz sem iz okolice celja, in že imam enega otrokeca, sedaj pa je na poti drugi. mene pa zanima, če si še lahko zapirate kvabijke, a že mora katera nositi nosečniška oblačila? no hvala bogu je v celju sedaj dosti oblačil za kupti sam ko cene nebi bile tako drage!! brkn83 kdaj pa maš rok in prvi pregled, a maš g v celju?

Tudi meni so hlače že tako tesne, zdaj nosim ene, ki so mi bile v pasu prevelike, trebušček imam tako napet, da me že ljudje sprašujejo, če morda pričakujem.user posted image  Jaz pa še ne bi rada obešala nosečnosti na velik zvon, vsaj do 1. pregleda ne.
Sem pa tudi jaz iz Celja.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 313
18.6.2008 9:24:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

BRKN83 JAZ SEM ZA NUHALNO POKLICALA DOKTOR STRAHOVO PO PRIPOROČILU MOJE G NO IN TUDI TVOJE. MENI JE SAMA NA 1 PREGLEDU REKLA NAJ SE PRI NJEJ NAROČIM KER JO OSEBNO POZNA IN JE ZELO DOBRA GINEOKOLOGINJA IN DOBOR ZNA DELATI S TEM, IN JE BILA RES FFFFFUUUUUUULLL PRIJAZNA KO SMA Z FANTOM ŠLA TJA , VSAKA JI ČAST. DEJANSKO TI PA NIČ TAKEGA NE DELA SAM GEL TI PO BUŠIJU NAMAŽE IN TI GLEDA OTROKECA, MENI JE CELO PRSTEKE ŠTELA NA DOJENČEKU!:)

KDAJ IMAŠ PREGLED?

Mogoče je bla s tabo prijazna veliko nas pa ima slabe izkušnje z njo in njeno grobostjo in nesramnostjo.... Men je tud moj G predlagal strahovo in sem šla tja ker sem bolj močne postave mi je delala UZ vaginalno pa to niti nebi bil problem če mi nebi tako grobo not žokala da sem misla da mi bo vse razmesarla.... resnično me je bolelo še potem 3 dni sem imela tak čuden boleč občutekuser posted image user posted image user posted image par dni za tem sem celo malo zakrvavela in sicer verjetno ne zaradi pregleda ampak po tej krvavitvi sem mogla celo nosečnost strogo počivat in se pazit k sem imela zadevo nisko ležečo...... na srečo s eje dobro končalo.... par tednov za mano je imela moja soseda tud pregled pri strahovi in me je povabla da grem z njo k je njen fant delal v nemčiji in ni mogu it polek..... njej je gledala normalno čez trebuh amapak je bla za vsako njeno vprašanje tak osorna da mi je blo kr slabo polek..... Če bom drugič šla sploh na NS k njej ziher ne....

Sem pa tud iz Celja in še tud razmišljam kam bi šlauser posted image Bojda je v velenju ena vreduuser posted image pa še bliže je....

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 314
18.6.2008 9:31:59   
Rubin.
bridy, ti maš pa na moj RD pregled!

A si ti tudi user posted image . Jaz ima RD v nedeljo user posted image .

A ste že povedale drugim da ste srečke nosečke?

Midva sva prvič bila tiho do 12 tedna, drugič pa sva takoj povedala pa je bil potem ss, pa mi je bilo žal, ker potem pa te vsi sprašujejo pa kličejo kako je, jaz pa v jok. Tako da sva se sedaj odločila, da bo tiho do RD male miss, takrat bo tudi 12 tednov pa bova na RD povedala user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 315
18.6.2008 9:37:31   
Katjusa
Jst sem povedala svojim staršem ker sem test delala ravno na mamicin RD in je bla ful vesela tak al tak si veliko zaupame in je vedela da delamo na bebi v 2 letih s emoreš nekomu zaupat in pa povedala sem svojim najboljšim prijateljicam, ki jim bom če bo kej narobe tak al tak poslala sms, kaj in kako tud po prvem pregledu..... pač to so osebe, ki jih imam rada in so vredne mojega zaupanja in vem da mi stojijo ob strani tudi ko mi je hudouser posted image user posted image user posted image
Drugače pa upamo na najboljše....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 316
18.6.2008 9:56:50   
Fargesia
O, Rubin , še ena rakica!!!

pri nas doma in pri njemu doma vsi vedo...pa še ene par mojih prijateljic. drugače bova pa tud midva počakala na NS da bova povedala...z mojim bova skup praznovala RD (on ma avgusta) in bova takrat povedala...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 317
18.6.2008 9:59:36   
tanci29
pozdravljene souser posted image .....

berem tukaj da ste skoraj vse iz celja al pa okolice...a je tukaj se kaksna ljubljančanka?.....al mogoče samevamuser posted image user posted image ....
midva se nisva povedala, ampak samo zato ker ma moja mamca drug teden roj. dan, pa jim bova takrat povedala, pa seveda se vsem ostalim bližnjim....prvič pa sem povedala takoj...sem bla tok vesela da ni šanse da bi zdržala bit tih...pa sej se je vidl že na daleč da se nekaj dogaja ker sem kar mal nad tlemi hodila se mi zdi...
jaz sem sla prvič na nuhalno k Pušenjaku, tako da najbrž bom zdej tud šla, čeprav je res dober pa je tak bolj hiter saj pri meni je bil...

lep dan...papa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 318
18.6.2008 10:08:21   
Katjusa
Pri nas je bla v prvo fora..... z dragim sma nardila test in je pokazaluser posted image potem pa je moj šel v službo in zunaj sreča mojo mamo pa reče mama danes bo pa lep dan pa moj ja danes je pa ful lep dan in potem jst tak veselo grem dol k mami in ona men Si noseča ne? jst pa sam v jok od veseljauser posted image user posted image user posted image user posted image Brez da bi ji kdo kej omenil je vedela kaj se dogaja.... tud takrat je vedela, da delamo na bebi:) in takrat sem pol kr hitro vsem povedala..... zdej pa upam da bom zdržala vsaj do 1. pregleda..... če pa sem tak vesela da bi kr kričala NOSEČA SEM, NOSEČA SEM, sem dobla faj idejo majco si bom nardila z napisom NOSEČA SEMuser posted image user posted image user posted image Če bi katera mela nej kr pove......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 319
18.6.2008 10:10:36   
brkn83
loveforever - a mi lahko napišeš številko od strahove.

Drugače pa bom danes popoldan dobila datum za pregled - danes dela g popoldan.
ti pa bom javila, ko bom zvedla.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 320
18.6.2008 10:14:04   
witto
Da pokukam še malo k vamuser posted image , kako kaj preživljate te dneve?. Jast prav katastrofa, od sobote naprej so se mi začele jutranje slabosti, ki trajajo cel dan, popldan pa se pridruži še vrtoglavicauser posted image , zvečer ko se primajem iz službe, pa za lahko noč še glavobol. Punce, povejte mi, kako se kaj prehranjujete, ker jast nemorem spravit vase skoraj nič, in mi je zelo hudouser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 321
18.6.2008 10:20:59   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

berem tukaj da ste skoraj vse iz celja al pa okolice...a je tukaj se kaksna ljubljančanka?.....al mogoče samevamuser posted image user posted image ....

Tanci, jst sem iz okolice LJ...15km ven...sem jst tud mislila da sem osamljeno pišče ki luta okol LJ...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 322
18.6.2008 10:27:00   
brkn83
witto - moraš se tolažiti s tem, da bo enkrat boljše.

Drugače pa meni ni nič slabo ali pa, da bi imela kakšne vrtoglavice. Tudi jem normalno tako kot sem prej.
Edino kar je, da me včasih mal špika v spodnjem delu trebuha. To pa je tudi vse.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 323
18.6.2008 10:28:40   
witto
Taka sem bila do prejšnjega petka, od sobote naprej sem pa kot ena user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 324
18.6.2008 11:29:41   
cati
Zdravo
Meni tudi nič ne paše jestuser posted image . Imam občutek sitosti skozi cel dan bres da kaj jem potempa se silim. Nekakonajbolj še mi gre sadje in jogurti

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?