|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
17.6.2008 14:38:01   
brkn83
prvi dan zadnje menstruacije sem imela 16.5. js upam, da ne bom imela benčičeve, ker mi je prav zoprna.
Joj js bi mogla na pregled pridit definitivno pred 19.7, ker takrat že grem na dopust.
Ka prej te pa ni mogla naročiti, oziroma kdaj pa bi naj sploh imela prvi pregled v katerem tednu?
js pa sem prav iz celja.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 276
17.6.2008 14:50:18   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Zdravo

Dobrodošle nove in čestitke za user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Rubin tvoja mala mis gre še 24x spat pa namorje jaz pa še 2x pa na UZ komaj čakam. Pa ta četrtek noče nikakor prit.

Jap še 2x pa boš imela slikico doma, joj kako lepo. Upam, da v bolnici tudi dajejo slikce, čeprav se ne spomnim, da bi user posted image .

A boš šla na nuhalno k Pelkičevi?

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 277
17.6.2008 14:53:27   
loveforever
mislim da boš imela isto smolo kot jaz!!! pregledala te bo 100% benčičeve , ker ssam sam tri dni razlike, in boš po moje v istem tednu na vrsti k jaz, zakaj se pa kr zdle ne naročiš, boš takoj vedla! meni je rekla da je že en tedn prj peternelova na dopustu, prj me ne more dat ker se ne bo dobr vidl, kasnej p tudi ne ker bom prepozna za nuhalno! sporoči mi takoj k zveš

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 278
17.6.2008 14:54:54   
loveforever
pregled naj bi mela v 9 tednu v sedmem pa je še peternelova ampak je tako prezgodaj.

Neposredna povezava do sporočila: 279
17.6.2008 14:55:03   
brkn83
ja pa danes je delala samo do pol treh, pa prej nisem imela časa poklicati, tako da bom poklicala jutri, ker dela popoldan. Ti pa javim, ko zvem.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 280
17.6.2008 14:56:13   
brkn83
ja sam nekatere pa imajo pregled tudi prej. Še tle gor sem zasledila, da so imele pregled okoli 7 tedna.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 281
17.6.2008 14:56:41   
Rubin.
Punce, jst sem ena taka smotka...prej sm še en test nardila, sam zato, da sem se prepričala, da sem res spet in da nekako lažje pridem do četrka.

Sunny24 sploh nisi čudna.
Ker če si ti kaj sem potem jaz. Po krvnem testu ker je bil hormon zelolep (po besedah zdravnice) sem počakala par dni in ja delala test. Da sem videla kako zgleda črtica ko imaš res dosti hormonauser posted image user posted image

Kolk sta sladki user posted image . To samo pove, koliko si otročička želita.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 282
17.6.2008 14:56:59   
Pikica5
Jaz še za prvi pregled ne vem še morem poklicat G, kar bom storila ju3 zjutraj, PDp pa naj bi bil po izračunu RR 22.2.2009 to je moja druga nosečnost pa nobenega otročička še nimamo. Ve že razmišlate kaj za nuhalno, mariborčanke k komu boste šle?

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

Neposredna povezava do sporočila: 283
17.6.2008 15:00:51   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

ja sam nekatere pa imajo pregled tudi prej. Še tle gor sem zasledila, da so imele pregled okoli 7 tedna.

Preglede delajo čisto različno od 7-12 tedna, verjetno je odvisno od g. kako se odloči. Pred 7 ponavadi ne delajo, ker se srček še ne vidi.
Če pa se bojiš za nuhalno, pa se na njo prej naroči. Ali ti jo bo delala ona? Jaz bom tam nekje okoli 7 tedna poklicala Pelkičevo, ona te naroči glede na datum ZM. Grem pa samoplačniško. V kolikor pa je katera stara nad 35 pa ima nuhalno zastonj.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 284
17.6.2008 15:16:00   
cati
KAJ DA NE DAJO SLIKCE????????!!!!!!!!!!!
Jih zadrgnem vse tamuser posted image
Bom jih lepo prosila pa mogoče bodo dali

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 285
17.6.2008 15:22:43   
Pikica5

user posted image

user posted image   FEBRUARČKI 2009  user posted image     

PDP    Ime                 (št.user posted image , št. user posted image )               prvi pregled

01.2.  Ajvy                (št.user posted image 2 , št. user posted image 1)          11.07
01.2.  anonimna        (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           01.07
03.2.  mamutka         (št.user posted image  3 ,št. user posted image 2)          prvi pregled
03.2.  bara10            (št.user posted image 2, št. user posted image 0)           15.07
03.2.   LaraS              (št.user posted image x, št.user posted image x)            23.06
04.2.  witto                (št.user posted image 1, št. user posted image 0)           24.06
05.2.  diamantina      (št.user posted image 1 , št. user posted image 0)          20.06
05.2.  TEDIGO           (št.user posted image 2, št. user posted image 0)           18.06
05.2.  nicnic               (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           prvi pregled
06.2.  timy                 (št.user posted image 1, št. user posted image 0)            24.06
06.2.  kk85                (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            prvi pregled
07.2.  Katjuša            (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            11.07
07.2.  carmar             (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            24.06
09.2.  kalaxy              (št.user posted image , št. user posted image )                23.06
11.2.  cati                   (št.user posted image 3, št. user posted image 0)            19.06 
12.2.  Fargesia            (št.user posted image 1, št. user posted image 0)            08.07
14.2.  tanci29             (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            23.06.
16.2.  birdy                 (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            prvi pregled
17.2. Rubin                
(št. user posted image 3, št. user posted image 1)           
30.06.
20.2. loverforever      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)             17.07.
22.2. Pikica5               (št.user posted image 2, št.user posted image x)              prvi pregled
xx.x. sunny24              (št.user posted image 2, št.user posted image 0)             19.06.
xx.x. brkn83                 (št.user posted image x, št.user posted image .x)             prvi pregled

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 286
17.6.2008 15:23:32   
Pikica5
Sem odkrila februar na disney animacijah pa sem ga dodala, upam,da nise jezne user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 287
17.6.2008 15:56:37   
Katjusa
Jst se tud delala 2 testa, da sem se prepričala če je res nekje v razmaku 5-6 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če pa je tok neverjetno da je res in sreča tako velikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tud v prvi nosečnosti sem delala 2 testa k tud nisem mogla verjet svojim očemuser posted image user posted image razmišljam o 3-jem.... delala sem BCmini k sta 2 not, novega bi mogla pa kupit, verjetno ne bom ker če bi ne bla noseča bi zdej mela ža kako krvavitevuser posted image

Jst sem pa iz Dramelj torej okolica Celja, z oblačili pa nimam težav saj v prvi nosečnosti jih nisem imela sem močnejše postave (velik premočne) in se  mi nosečnost zelo pozno (zadnje mesece) pozna tako da sem nosla skos ista oblačila (kavbojk ne nosim)  doma sem bla večina v trenirki za kam  it sem si pa zašila hlače že pred nosečnostjo po principu hlač za nosečnice tko da sem sam v pasu mal vrvico popustila in je blo:)

V prvi nosečnosti sem imela pregled pri 7t/5d in se je vse super videlo plodek je bil velik 1,5 cm (al pa 1,9 sem pozabla) tiste k imajo preglede prej in se ne vidi bitje srčka so potem po cel teden in več na trnih kaj in kako in mislim da je bolje mal kasneje pa ziher kot pa pol tist strah in nervoza, ki sigurno nimata dobrega vpliva nauser posted image

Pikica5user posted image user posted image user posted image user posted image superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 288
17.6.2008 16:07:01   
Katjusa

Jst tud nisem dobla slikice na 1. pregledu pa tud materinske ne sem imela tako smolo da mu je vsega zmanjkalo in mi ni mogu dat ne enega ne drugegauser posted image user posted image user posted image no pa sem pol na NS dobla 1 lepo (čeprav punce so pisale takrat da so dobile 2 in več slikic) pa potem mi je moj G dal še eno okol 20 tedna tak da sem imela pol vsega skupi 2 slikice, ki jih skrbno čuvam v florjanovem albumu:)

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 289
17.6.2008 16:56:36   
LaraS
Hej nosečke! Suh pozdrav od še ene Celjanke:), ki jo tale dež še bolj leni kot nosečniška utrujenostuser posted image . Danes začuda ne duha ne sluha o slabostih (mogoče zato, ker sem si takoj zjutraj privoščila en fajn Orbit, hehe), sem pa lačna precej. Predvsem se bom očitno morala včlanit v Društvo ljubiteljev praženega krompirja, ker ga sanjam pri belem dnevu ... user posted image user posted image user posted image  Kako že gre tista od Elevatorsov ... živlenje je krompiruser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 290
17.6.2008 17:05:09   
cati
HM jaz pa bi imela slikcouser posted image . Sam če so mi dali slikco 5 dni starih preden sojih vstavili mi jo bodo mogoče sedaj tudiuser posted image

(odgovor članu LaraS)
Neposredna povezava do sporočila: 291
17.6.2008 17:07:33   
cati
Laras jaz sem včeraj celo popoldne  sanjala sladoled in si ga zvečer privoščila 2 kepici ponoči pa tko slabouser posted image  še zjutraj sem se zbudila z okusom po sladoledu v ustih

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 292
17.6.2008 17:28:10   
Rubin.

Čaki, čaki grem gledat v album, jap jo imam, od male miss user posted image . Je že 3,5 leta od tega pa sem malo pozabla user posted image .

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 293
17.6.2008 17:39:32   
Rubin.
V prvi nosečnosti sem imela pregled pri 7t/5d in se je vse super videlo plodek je bil velik 1,5 cm (al pa 1,9 sem pozabla) tiste k imajo preglede prej in se ne vidi bitje srčka so potem po cel teden in več na trnih kaj in kako in mislim da je bolje mal kasneje pa ziher kot pa pol tist strah in nervoza, ki sigurno nimata dobrega vpliva na

Se popolnoma strinjam. Tudi materinsko je dobiti bolje pozneje kot prej. Jaz sem bila lani prav srečna, da mi je ni napisla prej, ker bi mi potem bilo še bolj hudo. Res je, da nihče takrat o tem ne razmišlja, pa še dobro da ginekologi.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 294
17.6.2008 18:36:52   
loveforever
PUNCE NO SEDAJ SEM UGOTOVILA DA BOM NAJBRŽ MORALA NA MORJE BREZ MATERINSKE KNJIŽICE, KA PA ČE SE MI KAJ NAREDI, A NI TO TKO DA JO MORAŠ MET S SABO VEDNO? PA NA NUHLANI BOM BREZ NJE, MISLIMKATASTROFA IN TO SAMO ZARADI TEGA KER JE MOJA G TAKRAT PRI PRVEM PREGLEDU NA DOPUSTU. MAM RES SREČO KO SEM MELA ZADNJI PREGLED, PRED PORODOM JE TUDI ŠLA NA DOPUST:(

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 295
17.6.2008 19:07:52   
Pikica5
Punce jaz sem tako žalostna, že ponoči so medajali neki vročinski vali in vročino sem imela 37, sedaj pa jo imam zopet 37.4 že sedaj kaj bo šele ponoči, malo sem prehlajena sicer, ampak ne vem kaj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  noćem zopet zgubiti svoje pikice, ob 16. so se mi začeli pojavlati rahli krči, tiščanje pa nekako vlažno se počutimuser posted image  Kako se bojimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 296
17.6.2008 20:02:30   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Punce nikar tako razmišljat.....bo kar bo....nič ne moremo narediti glede tega....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej bo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 297
17.6.2008 20:06:37   
Rubin.
Pikica5 zakaj pa tako razmišljaš? Zgleda da te daje prehlad, zaradi tega pa res ne boš izgubila pikice. Zdaj je tako čudno vreme, da smo vsi neki šmrkavi.

Šiccccc šicccc grde misli, mogoče te to vreme spravlja v slabo voljo. Ne sekiraj se v ponedeljek je napovedanih 31 st. in sami sonček.

Vse bo še dobro. Držim pesti, močno, močno.

Pa sedaj ko si med februarčicami, te več ne damo!!!

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 17.6.2008 20:07:18 >

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 298
17.6.2008 20:07:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

PUNCE NO SEDAJ SEM UGOTOVILA DA BOM NAJBRŽ MORALA NA MORJE BREZ MATERINSKE KNJIŽICE, KA PA ČE SE MI KAJ NAREDI, A NI TO TKO DA JO MORAŠ MET S SABO VEDNO? PA NA NUHLANI BOM BREZ NJE, MISLIMKATASTROFA IN TO SAMO ZARADI TEGA KER JE MOJA G TAKRAT PRI PRVEM PREGLEDU NA DOPUSTU. MAM RES SREČO KO SEM MELA ZADNJI PREGLED, PRED PORODOM JE TUDI ŠLA NA DOPUST:(

Ne se toliko sekirat zaradi te matarinske jst je tud nisem dobila pa sem preživela dobila sme jo šele nekje v 14 tednu torej sem bla tud na nuhalni brez.... Saj ti bo dala eno potrdilo da si noseča in boš tist list s sabo nosla še laže je k ga zložiš v denarnico in ne rabiš cele torbe nosit s sabo..... Na nuhalni pa tak ne rabi ona materinske k tja not nič ne piše tam dobiš izvid, ki ga pol G prepiše v materinsko..... uživaj raje nosečnost in bodi bzer skrbi glede materinske....

Pikica 5 občutek vlažnosti je bil pri meni v 1. nosečnosti v prvih tednih zelo prisoten vedno sem šla s strahom na wc, tud zdej se mi ta občutek ponavlja sploh ponoči.... kar se pa tiče krčev so pa tud normalni v nosečnosti, mene sicer zdej ne dajejo so me pa v prvi nosečnosti tak da sem misla da se bo zdej zdej vlilo pa se ni.... razmišljaj pozitivno mi pa mislimo nate in držimo pesti da bo vse vredu in da boš februarja zibalauser posted image user posted image user posted image user posted image drži se in hitro pozdravi to virozo ki se te loteva in misli na pikico in jo spodbujaj v rasti s pozitivnimi misli.... držim pestiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 299
17.6.2008 20:45:46   
Fargesia
ojla!

uf, ste se pa naklepetale danes...vas bom jutri prebrala, k sem ful švoh zdajle...

Lepe sanje vam želim!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?