|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
18.6.2008 11:34:01   
witto
Dve stvari, katere sem imela zelo rada, so bili jogurti in sladoled.........sedaj, pa  ne jogurti in še manj sladoled. Se mi kar želodec obrača, gre mi edino paradižnik z mozzarelo in krekerji

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 326
18.6.2008 11:38:21   
cati
Men se je 2dni nazaj ful luštalo sladoleda celi dan sem sanjala o njem.
In kaj se mi zgodi ko ga pojem SLABO še drugdan zjutraj sem  imela okus po njem v ustihuser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 327
18.6.2008 11:39:09   
loveforever
OJ BRKN83. TEL ŠTEVILKA OD STRAHOVE JE 01 724 51 00.   JS UPAM DA BO PR TEBI TAKO PRIJAZNA KOT PRI MENI. PA VEŠ KAJ ŠE ZAKAJ PA ČAKAŠ NA POPOLDAN SEJ SE NE RABIŠ TAKRAT NAROČIT KO DELA PETERNELOVA, KER SE ITAK V DISPANZERJU PRJAVIPŠ NA PREGLED NE PRI TVOJI G.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 328
18.6.2008 11:40:34   
nina166
Pozdravljene februarčice!

Najprej čestitke vsem nosečkam user posted image  user posted image  user posted image . Želim vam čudovito nosečnost in zdravega user posted image .

Jaz pa se bom verjetno preselila k vam, če me boste sprejele. Zadnjo m sem imela 17.4., in po njej bi morala imeti rok 22.1. Vendar se na prvem pregledu ni še nič videlo, čeprav naj bi bila noseča že 7 tednov. G mi je rekla, da sem očitno kasneje zanosila in me naročila čez en mesec. Me je pa pošteno skrbelo, da se pikica sploh ne bo pojavila. V petek pa sem šla zaradi rjavega izcedka spet na pregled in mi je g rekla, da se pikica vidi, ravno tako pa srček...sem bila tako vesela, da vam ne morem povedat. In po novem naj bi imela PDP 5.2.

Toliko zaenkrat. Naslednji pregled imam 30.6., ko mi bo še enkrat povedala moj PDP in bom videla ali sem januarčica ali februarčica user posted image . Upam, da me sprejmete in bomo lahko malo počvekale?

Lep dan vsem!

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 329
18.6.2008 11:43:40   
Katjusa
Witto hvala si me spomnila mam v skrinji sladoled njamiuser posted image si ga grem hitro mal nadevat v šalčkouser posted image user posted image

Drgač pa pravijo da se nosečnici lušta tisto kar potrebuje tak da fino poslušajte svoje telo in kar vam zadiši to pojejte...

Jst pojem ogromno sadja in tud jogurti to je vse vredu... ve kr navaliteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 330
18.6.2008 12:08:04   
Rubin.
Drgač pa pravijo da se nosečnici lušta tisto kar potrebuje tak da fino poslušajte svoje telo in kar vam zadiši to pojejte...

Se strinjam. Samo pri fast food in sladkarijah se je treba malo štopat user posted image .

Ja sej nisem mislila bližnjih, ampak nasplošno da poveš vsem, ki jih srečaš user posted image .
Pri meni vesta moji najboljši prijateljici, ki sta mi tudi zadnjič stali ob strani, drugih pa zaenkrat ne bom obremenjevala user posted image . Se mi zdi tako fajn, da imava z dragim skrivnost user posted image .

No do ponedeljka zgleda še bomo imeli to vlažno vreme potem pa se začne končno poletje.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 331
18.6.2008 12:14:26   
Katjusa
Nina 166user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam in upam, da ostaneš pri nas, vač nas je lepše jeuser posted image user posted image user posted image user posted image drži se in pazi nase in na malo pikico

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 332
18.6.2008 12:32:42   
sunny24
Končno imamo spet sonček!!! user posted image

No, kako smo kaj? Jutri imam prvi pregled, upam, da bo vse v redu. A joški vas kaj bolijo? Mene vsake tolko špikne pri straneh, bradavice me bolijo na dotik, niso pa nič napete...

Glede hrane...jst jem vse normalno, edino banane sem spet začela jest po 7ih letih (mi niso ble všeč), pa zaprlo me je full...Ma, bo že!

Lep dan!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 333
18.6.2008 12:44:38   
cati
sunny24 upam da jutri vidiva user posted image
Držim pesti

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 334
18.6.2008 12:50:25   
sunny24
Ja cati, jst tudi upam, da jutri vidim user posted image  od moje pikice, čeprav mislim, da se ne bo nič videlo, ker mislim, da mam ovulacijo tik pred M-jst je sploh ne čutim oz opazim. Ker po zadnji M bi morala danes bit v 6 al 7 tednu (no, zadnjo M sem mela 5.5., a sem prav zračunala?).

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 335
18.6.2008 13:11:01   
cati
Ja mislim da si prav izračunala. Moja zadnja menstruacija jebila 7.5.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 336
18.6.2008 13:15:44   
brkn83
loveforever - joj imam tak slabe izkušnje z naročanjem, kadar ne dela moja, da sploh nočem več klicati. Ker še prej ko sem jemala tablete, sem kdaj klicala za recept, ali pa ko sem se naročala pri njej za pregled, so bile medicinske sestre ful osorne in nesramne, ker bi morala jst priti ali poklicati v času ko dela moja ginekologinja.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 337
18.6.2008 14:07:35   
loveforever
BRKN83 JA TO JE PA DRUGA PESEM, NO DRŽIM PESTI DA BOŠ IMELA PREGLED PRI SVOJI G. A PRAVTE DA BO SONČEK, NO MENI JE ŽE PRI TEM VREMENU VROČE, KAJ ŠELE KO BO POLETJEuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 338
18.6.2008 16:43:08   
sunny24
No punce, kje ste vse?
Neko zatišje vlada tuki na rr...A ma mogoče polna luna prste vmes?!!?

Neposredna povezava do sporočila: 339
18.6.2008 17:03:37   
loveforever
SUNNY24 TUD MENI SE ZDI DA VSI SPIJO, JIH LUNA MATRA. VSAKE TOLKO ČASA POGLEDAM KAJ SE DOGAJA PA NI NIČ. JAZ PA KOSILO PRIPRAVLJAM

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 340
18.6.2008 17:09:12   
sunny24
Jst bom pa bol pole kaj nardila za papcat. Mal prej sem se nabasala z melono in mi zdej še ne gre za jest.

BTW, sej sem že vprašala ampak...kaj mate full napete joške al ne? Mene to mal skrbi, ko jih nimam nič napetih, sam pr straneh špika.

Neposredna povezava do sporočila: 341
18.6.2008 17:19:12   
loveforever
JAZ MAM FUUL NAPETE, KER MAM DRGAČ MEHKE KO MI JIH JE PRVI OTROK POPAPCAL, ZDJ SO PA PRAV FAJN ČVRSTEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  MALO HECA MALO RESNICE, DRGAĆ ME PA BRADAVICE FUL BOLIJO

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 342
18.6.2008 17:35:27   
sunny24
Ja, upam, da bojo hmali napete tudi moje, ker drugače, me bo full preveč skrbelo...user posted image  

Pa sej kot sem že napisala, mislim, da sem zanosila kasneje, ker je bil test v soboto full švoh, v nedeljo pa že bol močen. Isto je blo pri prejšnji nosečnosti-mi je test pokazal šele 10 dni po izostanku M.

Neposredna povezava do sporočila: 343
18.6.2008 18:24:21   
Katjusa
Moja prsa so čist mehka in tud v prvi nosečnosti nisem imela na prsih nobenih sprememb je pa res da tud mleka kasneje nisem imela ne vem če je to kej s tem povezanouser posted image tak da prsa niso pr men in verjetno še pri kateri noben pokazatelj nosečnosti in noben razlog za skrb.... mene bolj skrbi k nimam nobenih drugih znakov sej tu pa tam me taka čudna slabost obide sam se mi zdi da ni to ravno zaradi nosečnosti.... to je tak čist rahlo in se pojevlja v intervalih torej pride pa mine.....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 344
18.6.2008 18:30:41   
sunny24
Katjusa, si me pa le potolažla. Pa sej jst razen občasnih slabosti, špikanja okoli popka, podiranja kupčkov in pozitivnega testa nimam nobenih znakov. Bomo vidli jutri, kaj pravi G.

Se moram pa prov pohvalit...jst sem drugače kadilka (je šla 1 škatla na dan), od nedelje pa sem skadila samo 5 cigaret...mi včasih še vedno kak čik potegneuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 345
18.6.2008 18:42:15   
Katjusa
Sunny24 držim pesti za ju3 in poročaj kako in kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar se pa kajenja tiče si pa pridna, jst sicer ne kadim in nikoli nisem sam se spomnim k sem brala nekje da nosečnica nes me nikol odrezat s kajenjem, kao zdej sem pa noseča pa ne kadim več..... bojda je to pol prevelik šok da je treba kajenje postopoma zmanjševat.... ti kr pridno tako naprej in počasi zmanjšaj na 0 cigaret na dan.... si predstavljaš dojenje da ti en npr v flašo nalije mleko notri pihne dim od cigarete in to fino premeša in ti to pol piješuser posted image user posted image user posted image user posted image a bi to katera dala svojemu malemu cukrčku za pit.... mislim da ne.
Cati tebi pa tudi čim krajšo noč, da bo čim prej ju3 da boš videla svojo pikico pa ne pozabi poročatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 346
18.6.2008 18:49:48   
sunny24
Ja, sej itak bom počasi zmanjšala na 0 čikov na dan. Je pa res to, da kao ne smeš kar naenkrat prenehat s kajenjem, ker je velik šok za telo. Je tudi G tko rekla. no, na dobri poti sem že, danes sem skadila 1 čik, enga bom pa še pol-če mi bo zapasu! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 347
18.6.2008 18:54:25   
sunny24
Imamo še tri nove februarčice, sam jih je mal sram sem prit na čvek!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 348
18.6.2008 19:20:35   
Rubin.
Loveforever, upam da ne boš jezna, samo bi te opozorila, da če pišeš z velikimi črkami pomeni da kričiš user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 349
18.6.2008 19:21:28   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Imamo še tri nove februarčice, sam jih je mal sram sem prit na čvek!

Jaz tudi še tri poznam, pa čakam da se nam pridružijo user posted image .

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 18.6.2008 19:22:00 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......