|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
28.8.2008 12:33:48   
Šaki
itak!user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
28.8.2008 12:48:37   
glen
Danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
28.8.2008 12:53:01   
Katjusa
Glen dan al dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst si grem pa zdle jabolčno čežano naredit se mi je je tak zluštalo..... pol bom pa še en domač kiflček z orehovim nadevom pojedla polek mmmm to bo dobro bi katera?

teraso sme pospravla popoldne boma pa namizni tenis igrala z možekom komi čakam da ga namažem.... upam da mi bo šlouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
28.8.2008 12:54:36   
sunny24
Hello!
Kako smo?

Pr nas nič pametega ne dogaja...TV je postal moj najboljši prjatu...vem že ves program na pamet! user posted image

bad girl...lep pregled ti želim!

Zdej grem pa kak film pogledat...se jih je nabral cel kup na računalniku...user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
28.8.2008 13:13:06   
glen
Katjusa skoraj da maš pravuser posted image user posted image user posted image !
lin je dobila antib. oz. nek sirup,sem pa bla prov malo jezna ker jo zdravnica(naša je na dopustu)ni nič pregledala in ji niti vode ni vzela,glede na to da ima vnetje,komaj čakam da pride naša v pon.user posted image

Sunny dobro jutrouser posted image ,sej moj naj prijatelj poleg moje Lin ki non stop neki čeblja, je tudi tv samo mene če jo ful gledam pol glava boliuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
28.8.2008 13:25:41   
Katjusa
to pa res čudno da je ni dala v labaratorij..... joj so malomarni naši zdravniki še za otroke se ne zavzamejo kot bi se mogli.....user posted image user posted image user posted image

jst sem si pa kr kompot iz jabolk in domačih breskev naradla sam zdej je pa še vroč morem pa počakat.... pa tak fino diši da komi čakam da se ga lotim....

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
28.8.2008 14:06:12   
Čebel@
čaw user posted image !že kar neki časa vas berem in mi je končno ratal se registrerat(sem anti talent za računalnikuser posted image )uglavnem...........na začetku mi je dala pdp za valentinovo sedaj pa ga mam 23.2.!tko d me prosim dajte na seznamček!!!!!user posted image me pa neki zanima.......nuhalno sem mela pr 13t sedaj pa do 13.10.nimam nobenga pregleda.a je to normalno?2 mesca ne bom vedla kako je z mojmu sončkom!!!!lep pozdrav

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
28.8.2008 14:21:40   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Heeeej...

Evo, nisem mogla zdržat. Vedno berem in vas spremljam... zdej bi tud jaz malo sodelovala.

Noseča prvič, PDP 24.02.2009. 14 teden teče. Počutim se več kot odlično. Nič slabosti. Presrečna. user posted image

Ste vi kaj hujšale v teh mesecih. Men je šla zdej v 14 dneh kar kila dol, hlač pa zapret ne morem. user posted image

Če je katera iz okolice Domžal (al Kamnika, sej je skor zravn) - kje je kakšna vadba za nosečnice'

Moram rečt, da se vse po vrsti face in luštne. Upam, da me sprejmete medse.

Lep dan.

Hoj, jst sem iz Domžal, aja, zdej sem iz Smlednika. Telovadbo za nosečnice maš enkrat na teden v ZD Domžale, zastonj, sam ne vem kere dneve. Vsaj eno leto nazaj je blo tko. Pol maš pa še v Otellu, tam je pa dvakrat na teden, pa seveda za plačat. Pa kat napiši Otello na najdi al pa google, kar pač uporabljaš pa boš na njihovi strani vse najdla.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
28.8.2008 14:23:01   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

čaw user posted image !že kar neki časa vas berem in mi je končno ratal se registrerat(sem anti talent za računalnikuser posted image )uglavnem...........na začetku mi je dala pdp za valentinovo sedaj pa ga mam 23.2.!tko d me prosim dajte na seznamček!!!!!user posted image me pa neki zanima.......nuhalno sem mela pr 13t sedaj pa do 13.10.nimam nobenga pregleda.a je to normalno?2 mesca ne bom vedla kako je z mojmu sončkom!!!!lep pozdrav

Kr čudn tole, nosečnice naj bi mele vsak mesec pregled. Sicer ti vmes med NS in morfologijo sam vodo pogledajo, pa kri, pa srčka posluša, sam vsen pregled pa maš.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
28.8.2008 14:25:08   
birdy
Šola za starše... Ma, men ni ne vem kaj pomagal, sam občutek bit tam med samimi nosečnicami, tak občutek pripadnosti mi je bil pa krasen. Res pol delaš po občutku, ampak pol vsaj mejčken rečeš, a, to je pa tist k smo se v materinski učil, se ti zdi da vsaj mal veš kaj delašuser posted image  Čeprov dostkrat ne veš, ampak delaš na blef!!user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
28.8.2008 14:25:35   
antonia
Živjo, punce!

Balonchy, ti pa si prava detektivka. V enem dnevu si nas izsledila vse, ki smo se šlepale poleg in nas spravila na seznamček. Super!

Sunny, upam, da bova res cimri, ker to pomeni, da bova obe zdržali do konca. Sicer pa trudi jaz zaradi bolniške obvladam TV programe in spletne strani.user posted image .

Lp in lep dan vsem

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
28.8.2008 14:29:00   
Katjusa
majchy verjetno boš mela 13.10 monografijo ki se jo dela tam nekje med 20-24 tednom..... po NS bi po pravem mogu bit drugi pregled pri osebnem G tak ima večina jst sem imela 1. pregled v 11 tednu 2. imam jutri in sem v 17. tednu potem 3. pa imam v 23. tednu vmes sem šla pa še na NS v 13. tednu.... A si mela NS pri svojem zdravniku?
Verjetno ima tvoj G drugačen način naročanja... če se dobro počutiš in če so izvidi vode in krvi vredu potem tak ni nič posebnega na 2. pregledu ponavadi G pogleda izvide in se še kej pogovorita men se zdi da mi je v 1 nosečnosti tud srčka poslušal ostalo pa nič..... ti ju3 javim kaj in kako bo na 2. pregledu lahko pa punce povejo k so ga že mele....

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 28.8.2008 14:30:28 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
28.8.2008 14:32:02   
Čebel@
jest sem iz domžal!drgač ma pa ottelo vadbe za nosečnice(mislim da je 60e za 12 obiskov prvi je pa zastonj)men je tud čudn d tok cajta nimam pregledauser posted image na ns je rekla da je vse ok in da ne rabim prej!sam mene pa skrbi pa zanima kako je zuser posted image

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
28.8.2008 14:34:10   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

majchy verjetno boš mela 13.10 monografijo ki se jo dela tam nekje med 20-24 tednom..... po NS bi po pravem mogu bit drugi pregled pri osebnem G tak ima večina jst sem imela 1. pregled v 11 tednu 2. imam jutri in sem v 17. tednu potem 3. pa imam v 23. tednu vmes sem šla pa še na NS v 13. tednu.... A si mela NS pri svojem zdravniku?
Verjetno ima tvoj G drugačen način naročanja... če se dobro počutiš in če so izvidi vode in krvi vredu potem tak ni nič posebnega na 2. pregledu ponavadi G pogleda izvide in se še kej pogovorita men se zdi da mi je v 1 nosečnosti tud srčka poslušal ostalo pa nič..... ti ju3 javim kaj in kako bo na 2. pregledu lahko pa punce povejo k so ga že mele....
Kaj pa naj bi bila to monografija, ali si mislila na morfologijo ploda?user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
28.8.2008 14:36:58   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Kaj pa naj bi bila to monografija, ali si mislila na morfologijo ploda?user posted image user posted image

Shuka - Katjusa je je verjetno zmotila... mislila je seveda morfologijo!!! user posted image
Kajne Katjusa??? user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
28.8.2008 14:39:08   
Balonchy
majchy23 - tut meni je mal čudno to, da boš do 3.10. brez pregleda... user posted image

Dej nam napiši še kak podatek o sebi (starost, koliko nosečnosti, koliko tamaučkou, že veš katerega spola bo bebica, kje imaš namen roditi)...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
28.8.2008 14:39:21   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy
Shuka - Katjusa je je verjetno zmotila... mislila je seveda morfologijo!!! user posted image
Sem že mislila, da je še kak pregled za katerega ne vem user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
28.8.2008 14:48:04   
Čebel@
ne vem če sem se zatipkala....13.10.mam pregled.stara sem pa 23 in je to 1user posted image .sm pa drgač pr dr.strahovi u domžalah(oni mi je tud ns nardila)ja rekla je da nej bi bla punčka(tud jest mam tak filing)sam ne mislim nič roza kupovat dokler ne prijoka na svet.bom pa oktobra spet uprašala za spol!mi je pa itak čist useen kaj bo oz.je!!!!sam je ful fora k mož nagovarje trebuh na punčko in jo kliče po imenu in mu sploh ne morem dopovedati da je lohkuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
28.8.2008 14:50:53   
petrap
Jaz sem na drugem pregledu sam izvid od nuhalne tja nesla, pa na hitro me je mal z ultrazvokom pogledala. Nič nismo poslušali srčka, tko da sem bla kar mal razočarana. Ampak bomo pa zdaj najbrž, ko bo malo bolj natančen pregled.

Drugače pa ne smemo panike zganjat, naši sončki zagotovo lepo rastejo. user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
28.8.2008 15:17:45   
tanci29
hej punce,
nisem vas zdele uspela prebrat kaj ste vse danes napisale tko da ne bom kej komentirala...sem zdele prlaufala dam, sem skor živce zgubila. od 10h zjutrej že letam za mlekom po celi lublani, ker moj tamal zdej pije sam en mlek in tega prodajajo sam u mulerju, tam pa itak nikol nč nimajo,jest ne vem al sam po 6 kom naročajo da takoj gre...sej drgač kr gre zdej pa rabm zaloge za cel teden ker gremo na morje in sem čisti pouser posted image ditis dobila....
sem umes šla še pogledat u H&M v supernovi na rudniku zate SUNNY...za kavbojke imajo kar lepo izbiro ampak nisem našla nobene številke S, vse je od M naprej..stanejo pa 40eur..no odvisnop od modela kakšne so mal dražje 50eur...
pol sem se spet komej gor u ta naš blok spravla z vsemi temi vrečami, pa 6 vrat do mojga stanvanja pa vsaka druga zaklenena..spet popuser posted image ...tko da se morm zdele mal spucat...

hej no uživajte pa pol mal preberem pa mogoče še kaj pokomentiram...lp

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
28.8.2008 15:57:22   
sunny24
U, Tanci29, HVALA! user posted image  Bom mogla it res kaj tja počekirat!

Majchy, dobrodošla. Sam pa res te je nekam pozno spet naročila na pregled? user posted image   Mene naroča na 4 tedne, pa mam 15.9. že ta tretji pregled - ta uradni, ker drugače sem bla pa tam že...sploh nevem več kolkokrat! V materinski mam pa zapisane 3 preglede, 1 UZ in pa seveda NS.

piskot, jst pisnega izvida nisem še dobila, ampak so me sam oni poklicali in mi povedali rezultat. Je rekla, da dobim v par dnevih izvid domov.

šola za starše...ma jst bom to šla enkrat decembra al pa januarja, k bom koristla dopust pred bolniško..morem pokoristit še 33 dni...Sam upam, da bojo kake pametne ure za it tja, da bo moj lahko šel zraven.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
28.8.2008 16:01:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy
Sem že mislila, da je še kak pregled za katerega ne vem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej joj mi je smešno zdej k sem se naspalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ja sam mal sem narobe napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zdej mi je pa nerodnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ne se hecam ja nenaspana in utrujena pa sem misla da pišem pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal se mi je zdej čudn ampak sem pol razmišljala in s enisem nobenga drugega izraza spomnla in sem bla prepričana da je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala k ste me popravle se mam sej čemu smejatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
28.8.2008 16:08:13   
zorica

Ojla punce se lep čas nisem oglasila ( dopusti pa to,...)Mam eno vpašanje.

Mene je danes ful začel boleti desni jajčnik oz. le takrat če zakašlam ali vstanem.Spodaj me vse nekaj boli, pa ne vem ali me tišči na veliko potrebo ali kaj,...Ful težko se zravnam.To se mi je pojavilo pred kakšnima dvema urama.

Ima katera podobno izkušnjo ?Jutri začnem s 15tednom, srček veselo bije.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
28.8.2008 16:28:01   
tanci29
hej,
vidim da že o šoli za starše razmišljate....jaz tudi ne bom šla..sem v prvo šla sep. rodila okt....v ljubljani so kar pogosto tako da sem šla takrat ko sem bila že doma...je pa res da ni nč pametnega ampak prvič je treba it ja...drugače pa tiste ki boste šle v ljubljano priporočam dekompresijki stol..lahko greš po 32. tednu in imaš 10x zastonj..ko se prijaviš v to šolo dobiš ene nalepke in s tem lahko koristiš...sej u bistvu je brez veze tam sediš pol ure v eni vreči sam pravjo da je ful udobno za dojenčka in da se ti kasneje hitreje mehča maternični vrat pri porodu oz. pred porodom...pa pravijo da so te otroci bolj pametniuser posted image ...ne vem če je vse to res, ampak jaz sem se res hitro odpirala pa Erik se mi tudi zdi zelo pametenuser posted image user posted image ...no čist tko za info

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
28.8.2008 17:12:43   
Šaki
ojla sem od pregleda.zaenkrat vse ok.sm prašala za spol pa je reku da še ne vidi.tko da,,,,,drugič
naslednji pregled čez 5 tednov... 2.10.

< Sporočilo je popravil bad girl -- 28.8.2008 17:13:48 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.