Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Ola mamice ! A ve že tudi dobivate obiske? Mislim, haloooooooooo? Sem komaj teden dni doma, pa mi že lazijo . Pokličejo, povedo, da se oglasijo samo za par minut in da orenk pridejo mal kasneje, ko si spočijem . Kaj pa tistih par minut? Te minute trajajo eno ali dve uri . In to folk, ki ga vidim enkrat na leto ali pa še to ne Oh, ja, ti obiski.... Ko smo prišli iz P, so vsi klicarl in spraševal, kdaj lahko pridejo na obisk. Že telefoni so mi šli na živce, ker nisem imela časa se pogovarjat, kaj šele, da bi sem hodil. Potem so bili pa vsi užaljeni, ko sem jih po telefonu skenslala in rekla, da obiski zaenkrat še niso dovoljeni in zaželjeni In potem, ko pa pridejo, ga hočjo pa vsi mečkat po rokah (kar seveda NE dovolimo), pa potem so užaljeni, ker mali spi (halooooo, kaj pa naj bi otrok pri 3 tednih delal drugega, kot spal )... IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Jaz bom Izabeli zvečer pred spanjem začela dajat novalac nočno formulo. Zdaj me pa zanima, tiste, ki dodajate: katere flaške imate in ali vam pol vaši sončki kljub temu lepo naprej zizajo? Aja, jaz po žlički dajem čaj, ki ga naredim iz janeža, kumine in komarčka. Izabela še ni zaspala na joški, tak da kupček normalno podirava Mi uporabljamo flaško od Aventa - je fina, ker potem lahko samo drug cucelj kupiš, ni treba cele flaške. Pa še imamo eno od Tomee T...(nikol ne vem, kako se reče), samo ni dobra, ker se mu potem skoz riga Jaz pa nič čaja ne dajem....Baje, da ni treba, da dobi dovolj iz mleka... S čim pa brišete rito? Še vedno z vodo ali že uporabljate tiste vlažne robčke??
|