|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
23.6.2008 14:13:46   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Ola mamiceuser posted image !

A ve že tudi dobivate obiske? Mislim, haloooooooooo? Sem komaj teden dni doma, pa mi že lazijouser posted image . Pokličejo, povedo, da se oglasijo samo za par minut in da orenk pridejo mal kasneje, ko si spočijemuser posted image . Kaj pa tistih par minut? Te minute trajajo eno ali dve uriuser posted image . In to folk, ki ga vidim enkrat na leto ali pa še to neuser posted image

ja to mi je pa tok znanouser posted image ,je blo pr nas isto sam da jih je moj dragi še sam spodbujal da so pol še bl hodil k je bil in je še itak čist ponosn na svojo malo kopijo,tko da ni kej dost pomagala niti moj glas protiuser posted image user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 226
23.6.2008 14:14:46   
anaj22
ojla mamice

Da se spet mal oglasim. Jaka se je dons prvič kopal in je ful užival, bomo vidl kako bo ko ga bosta prvič kopala oči pa mami.
Rito mi brišemo malo mešano enkrat z vodo drugič z ropčki, pa ni nobenih izpuščajev.
Jaka ne zna po flaši pit se mu je dons ful kovcal pa sem mu dal mal vode, pa sploh ni vedu kako naj potegne ko pa je končno pogruntov kako to gre je pa ugotovu da mu voda ni všeč.
Obiski imel smo jih do sedaj kar nekaj, sam se ne obremenjujem z njimi, če komu kej ne paše lahko gre. Midva mava svoj ritem in ga ne mislm spreminjat za rad obiskov. Midva se lepo podojiva, previjeva, še enkrat podojiva, podreva kupčka, malo pocrklava in nazaj v pojstlo. Je Jaka tko naj bolj zadovoljen, se ne mara po rokah nosit.
Sprehodi, mi gremo 2x na dan dopoldne do 11h in zvečer okol 19h.
Lepo se cartite

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 227
23.6.2008 14:15:22   
alea01
Super, jaz imam tudi od aventa flaško. Jaz ji bom dala samo zvečer dodatek. Izabela se hoče ponoči na vsako uro dojit, jaz pa nimam mleka. Kako vem? Poskušam iztisnit in ne gre- ga več ni.

Mi še nismo bili na sprehodu. Stari smo 11dni in jaz bi ful šla, pa kot ve pravite, tudi pri meni je veliko pametnih glavc, ki veliko vedouser posted image . Tak, da edino jo okoli bajte nesem in to je to. Pa voziček bi rada sprobalauser posted image

Rito brišemo samo z vodo.

< Sporočilo je popravil alea01 -- 23.6.2008 14:16:45 >

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 228
23.6.2008 14:15:58   
polly80
polly lahko da sii bla pa mejčkn živčna-to otrok tut začuti...al je bla pa res sam lačna,pomoje ni panike da bi se zdej bala vode...lp

hvala nina..ja,sem bila res malo živčna..me je razuser posted image ,ker je tašča prišla svoj nos sem vtikvat,ko sem hotela,da jo sama skopama..saj ni nič rekla,pa drugače je ful vredu,samo me je razjezilo,da mora zjale past zraven,potem se je pa še jokala pužika in sem bila še bolj znervirana..pa mojmu nočem kaj rečt..malo je bila pa lačna ja..upam,da se res ne bo bala vode zdaj zarad tega..

nina,kako sta vidve s tejo?

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 229
23.6.2008 14:19:28   
polly80
Super, jaz imam tudi od aventa flaško. Jaz ji bom dala samo zvečer dodatek. Izabela se hoče ponoči na vsako uro dojit, jaz pa nimam mleka. Kako vem? Poskušam iztisnit in ne gre- ga več ni.

moaj pa ponoči res fajn spi,se le enkrat zbudi..če ne bi imela dosti mleka,bi verjetno bolj jokala,kajne?
drugače bom pač poskusila z dodatki..

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 230
23.6.2008 14:20:32   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Ola mamiceuser posted image !

A ve že tudi dobivate obiske? Mislim, haloooooooooo? Sem komaj teden dni doma, pa mi že lazijouser posted image . Pokličejo, povedo, da se oglasijo samo za par minut in da orenk pridejo mal kasneje, ko si spočijemuser posted image . Kaj pa tistih par minut? Te minute trajajo eno ali dve uriuser posted image . In to folk, ki ga vidim enkrat na leto ali pa še to neuser posted image

Oh, ja, ti obiski.... Ko smo prišli iz P, so vsi klicarl in spraševal, kdaj lahko pridejo na obisk. Že telefoni so mi šli na živce, ker nisem imela časa se pogovarjat, kaj šele, da bi sem hodil. Potem so bili pa vsi užaljeni, ko sem jih po telefonu skenslala in rekla, da obiski zaenkrat še niso dovoljeni in zaželjeni user posted image   In potem, ko pa pridejo, ga hočjo pa vsi mečkat po rokah (kar seveda NE dovolimo), pa potem so užaljeni, ker mali spi (halooooo, kaj pa naj bi otrok pri 3 tednih delal drugega, kot spal user posted image )...

Jaz bom Izabeli zvečer pred spanjem začela dajat novalac nočno formulo. Zdaj me pa zanima, tiste, ki dodajate: katere flaške imate in ali  vam pol vaši sončki kljub temu lepo naprej zizajo?

Aja, jaz po žlički dajem čaj, ki ga naredim iz janeža, kumine in komarčka. Izabela še ni zaspala na joški, tak da kupček normalno podirava

Mi uporabljamo flaško od Aventa - je fina, ker potem lahko samo drug cucelj kupiš, ni treba cele flaške. Pa še imamo eno od Tomee T...(nikol ne vem, kako se reče), samo ni dobra, ker se mu potem skoz riga user posted image
Jaz pa nič čaja ne dajem....Baje, da ni treba, da dobi dovolj iz mleka...

S čim pa brišete rito? Še vedno z vodo ali že uporabljate tiste vlažne robčke??

jst še vedno z vodo ker sm jo zadnjič ponoči-k se je tok pokakala da sm jo mogla preoblečt kr s temi pam robčki pa je dubla pikice po ritki tko da se bom kr vode držala še neki časa,kr tko saj ni nč narobe pa še velik cenej je...

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 231
23.6.2008 14:20:44   
alea01
polly, točno tako. Vita poje čez dan dovolj, zato ponoči ne rabi. Izabela pa je prosto po prešernu. Vsak dan drgač. Upam, da bomo kdaj ujeli kak ritemuser posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 232
23.6.2008 14:34:45   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

polly lahko da sii bla pa mejčkn živčna-to otrok tut začuti...al je bla pa res sam lačna,pomoje ni panike da bi se zdej bala vode...lp

hvala nina..ja,sem bila res malo živčna..me je razuser posted image ,ker je tašča prišla svoj nos sem vtikvat,ko sem hotela,da jo sama skopama..saj ni nič rekla,pa drugače je ful vredu,samo me je razjezilo,da mora zjale past zraven,potem se je pa še jokala pužika in sem bila še bolj znervirana..pa mojmu nočem kaj rečt..malo je bila pa lačna ja..upam,da se res ne bo bala vode zdaj zarad tega..

nina,kako sta vidve s tejo?

midve sva dokaj ok,nam sam krčki grenijo dneve in tut kakšno noč,ampak sej bo minilo pa bo... ja živčke pa kr na pašo ni dobr tut za mleko,jst sm se do zdej enkrat ornk razuser posted image  in sem jo skor drago plačala k je mlek kr presahnu zvečer,tko da se zdej kr merkam! pa za razne modre nasvete sm gluha ker se mi zdi da je bolš če sebe poslušam,sej navsezadnje nam je tut mati narava neki dala...
tamalka ma že čez 4 kilce,pa na pregled sva naročeni 1.7 user posted image ,hodva na sprehode in maksimalno uživava skupaj kadar so pa krčki se pa mal crtlamo pa masiramo,pa je mal bolš...
kok je dans vroče švicam ko kojn da o teji sploh ne govorim, revca

*najin sonček Teja*

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 233
23.6.2008 15:45:26   
Anonimen
ojla punce...pardon mamikeuser posted image ...anaj sej sem jst vedla da me boš prehitelauser posted image ...sej prav...sam da smo se rešli...ja moj Žan je pa danes star teden dni,pa je vsak dan bolj jokav...tko da že več nevem kaj mu je...patronažno še čakamo,upam da pride jutri...smo postali malo bolj pridni za dojenje,sam ko nevem koliko ima dovoljuser posted image ..pa se tko dojima pol ure na eni zizi,pol pa itak tečen postane pa gremo na dodatek tko da si morem pol še črpat drugo...sem bila pa danes pri zdravniku in so mi odstranili šive po cr...evo spet joka pa je previt,nahranjen,jst že več nevem kaj naj...pa še dudo ima in jo ven mečeuser posted image user posted image user posted image ...krči morda???

Neposredna povezava do sporočila: 234
23.6.2008 16:39:27   
Tina 28
polli 80  jaz ne bi nič dodajala, saj po tvojem opisu sodeč mali ni lačen, če spi tolk ur skupi ponoč. Moraš vedet, da je malim tud vroče, pa ne morejo spit kozarca vode....odžejajo se na joški.

Drgač pa vsem mamicam...otroci jokajo, ne moreš nič....si pa s tem razvijajo pljuča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 235
23.6.2008 17:26:59   
Tina 28
Oj sem ala v album slikce mojih dveh korenjakov....reklama za beneton skoraj (aja....na sliki je Nejc glih od frizerja, pa je bil tolk navdušen nad frizurco, da smo ga mogli slikat.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 236
23.6.2008 18:09:34   
Anonimen
Pozdravljene.Uf kaka vročina je zunaj,za znoret.Moja pa  Neža brezkrbno dremucka v ležalniku.Danes ponoči je pridno spala,zbudila se je samo 1 kratuser posted image user posted image .Sem pa ugotovila,da ji zelo paše spat na hrbtu.Takoj,ko je podrla kupčka,sem jo dala na hrbet in je že spala.Nato pa glavco tak itak na stran obrne.Sem vprašala patronažno,če je to vredu,da spi na hrbtu pa mi je rekla,da če lažje zvečer in ponoči tako zaspi,jo naj pustim nekaj časa nato pa jo naj obrnem na stran.Ker ko sem jo ponoči devala na stran spat potem ko je pozizala ni hotla zaspat.No bomo vidl,kako bo danes.Kako pa vaši spijo?Včasih me je ful strah,da delam kaj narobe.Kaj pa ležalniki oziroma počivalniki?Jih kaj uporabljate?Moja čez dan rada v njem zaspi.No,zdej pa že morem it,ker me tamala očitno že pogreša.Se je že zbudila.Baj.

Neposredna povezava do sporočila: 237
23.6.2008 18:55:45   
Kaja08
Dan. Kako je vroče - za znort...čakam, da se malo umiri tale vročina, da bomo šli na sprehod. Ne mormo bit cel dan v stanovanje zaprti...pa itak imamo že v stanovanju 25 stopinj!!
A vaš user posted image  takoj zaspi, ko ga/jo nahranite?? Naš se je neki razvadu in sploh noče zaspat po hranjenju (no ja, razen ponoči, hvala bogu!!). Potem ga je treba pa nosit in ujčkat, ker v zibki noče bit. Ležalnik imamo pa tako beden, da mali skor dol zdrsne in ga ne moremo uporabljati....sem ful žalostna glede tega, ker ne vem, kam naj Žigata drugače dam, da ne bo v zibki...

IZVIRNO SPOROČILO: polly80

ve,ki dodajate-zakaj dodajate,a se vam zdi,da nimate dovolj mleka ali zaradi tega,da dobi pač še kak dodatek?ker jaz pojma nimam,a imam dovolj mleka al ne..ponoči,ko 5 ur spi,se mi zize že napolnijo,ker komaj čakam,da se zbudi,podnevi se mi pa ne tako,dojima se na 2-3 ure,samo jo jezačelo tako zvijat na zizi,pa ne vem,a je to od krčov,al pa nimam več vredu mleka..ampak joka pa ne pretirano,pa tudi spi kar dosti..
kak nasvet,naj poskusim dodajati,če ja,kdaj in kaj???????hvala

mi  v sg tudi moramo povijati široko do 3.meseca..pa jaz bom,da si ne bom kdaj kaj očitala..kolke ima pa tudi 1a.jo pa pustim malo nagico,ko se sprevijama in tako uživa..

to še,a katero špika v joških?mene na trenutke tako špikne-in sicer takrat,ko ne je-in je prav tečen občutek..user posted image upam,da ni kaj narobe..me je strah tega mastitisa..

Jaz ne bi dodajala, ker ima očitno mala dovolj...ko jaz Žigata podojim, se še kar dere in išče zizo (ki pa je žal prazna in ni več mleka), zato mu dodajamo AM. Glede na to, da pa tvoja lepo spi, dobi digurno dovolj mleka že pri tebi.

Naš ima tudi 1a kolke, pa niso nič rekli, da moram na široko povijati. Mogoče bo v posvetovalnici potem kaj rekla...

Tudi mene špika v joških, ko mali spi oz. se ne doji - očitno se mleko nabira (no ja, tistih par kapljic, ki jih premorem user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Oj sem ala v album slikce mojih dveh korenjakov....reklama za beneton skoraj (aja....na sliki je Nejc glih od frizerja, pa je bil tolk navdušen nad frizurco, da smo ga mogli slikat.user posted image

iiiiii, sta luštna!!

< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 23.6.2008 18:57:05 >

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 238
23.6.2008 20:08:39   
anaj22
Tina 28 ful sta luštna tvoja dva sončka
taanikaa men se je tud skoz zdel da vaju bova midva prehitela
Midva sva bla prejle na sprehodu pa sva se na vsakih 100m vstavlala da so ga lohk sosedje občudovaliuser posted image
Jutri ga bova prvič pustila za dobro urco babici v varstvo da bova šla v šoping, bomo vidl kako bom zdržala pa kokrat bom mami klicala če je vse ok.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 239
23.6.2008 22:33:54   
annnna
moj mali pa že celi dan spi ko top, ponavadi ni tako in me kr malo skrbi kaj bo pa ponoči delal... mi je kr malo dolgčas že user posted image

me pa zanima če kaj oziroma če že kaj uporabčljate te trakove slinge in pouche?
moj princ se ful rad nosi (ponavadi ko ne spiuser posted image ) in me ful hrbet boli. imam trak doma si ga kr ne upam vezat... sem probvala in je ful tega traka in vse štrli in mi nekak ne uspeva... se bo treba natrenirat...

lahko noč upam da bomo mi tudi kaj spali...user posted image

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 240
24.6.2008 10:05:15   
aleksandra silvija
Ojla!
OBISKI: zaenkrat še ni nekega navala. Razen 2. dan, ko sva prišla iz P-so se nekako ravno zvečer nagrmadili, pa smo  preživeli. Komajuser posted image .

SLINGI; TRAKOVI; Malemu sem kupila kengerujček, v katerem leži, ampak se mi ne zdi tako zelo praktičen--rabim nekaj, da ga bom prenašala po hiši, medtem ko bom kaj delala. Tako razmišljam o pestunji. Razni slingi in ostali trakovi se mi zdijo čisto preveč komplicirani za vezat.
Kaj menite o pestunjah?

SPANJE-Zaenkrat še kar veliko spi. Ponoči se zbuja na 2-3, včasih 4 ure, je in načeloma zaspi nazaj. Včasih ima pa tudi ponoči 1 rundo budnega stanja-kake 2, tudi 3 urce,..

DOJENJE--Mastitis v zatonu. Trenutno brez vročibe, ampak boli pa še ko,....
Mali pa vseeno lepo je,polni pleničke, spi, zato me ne skrbi glede teže in podobnega.
Dodajam ničesar, niti vode, ne čaja.
Tudi dude nima, ker njegovi obroki ne trajajo prav dolgo in ni jokav-zaenkrat ni potrebe.

SPREHODI- Včeraj smo bili vsi na pikniku, oz. zaključku šole, ki ga je imela hči. Malega sem spečega preoblekla v posteljici, spal je naprej v avtu, skoraj 3 ure na pikniku in prireditvi v vozičku,....potem pa sem ga nahranila in smo šli domov.
S sabo sem vlekla polno brezvezne navlake-za oblečt, pa to in ono-rabili pa razen vozička, tetra pleničke in na koncu zize nismo ničuser posted image .

Pa tudi nihče ni rinil v anj. Samo pogledali so v voziček, malega pa ni nihče prijemal. Ne odrasli, ne otroci-sem bila zelo + presenečena!

Sploh pa je to precej majhna šola. Enih 40, 45 otrokuser posted image .

O, se mali zbuja.

se tipkamo.

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 241
24.6.2008 10:34:56   
alea01
helo mamiceuser posted image !

Kako vam je ratalo ritem ujet? Izabela je vsak dan drgač. Cel dan prespi, s tem da jo moram zbujat, da je in da jo previjem. Ob 8 uri zvečer pa gleda kot sokol in to do polnoči.... No, pol pa se zbudi okoli dveh, štirih,..... včasih samo enkrat, drugič prespi.....
Včeraj sem ji poskušala dodat novalac in ta mali vragec ni hotel vlečtuser posted image . Tko, da smo pristali na zizi, ki pa se sprazni in pol ni mlekca.
Imam občutek, da je zelo malo. Sicer so pa pleničke kar pokakane. Torej menda nekaj že pojeuser posted image

Jaz imam Izabelo čez dan v posteljici, s tem da posteljico pripeljem v dnevni prostor. Tudi ko je budna je v posteljici in se sama s sabo zadovoljuje.

Koliko časa so vas boleli šivi? Jaz sem najhujše bolečine dobila 10 dan in me zdej bolijo kotuser posted image

aleksandra silvija- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mastitis in user posted image user posted image da se stanje izboljšuje in čimmanj bolečin

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 242
24.6.2008 11:28:22   
Anonimen
Helo mamice. Se priključujem čveku.user posted image Počasi, pa bomo vse tukaj gor. Zaenkrat je bolj malo za RR, pa še selimo se in je kaos tu, tam...

Torej, naša Sara je rojena 13-petek user posted image  ob 14:41. Težka 3180 g , velika 50 cm.
Popek ji je odpadel že v porodnišnici, odpustna teža je bila 3100 g.V 6 dneh je doma pridobila že pol kile.user posted image
Ni čudno, če skozi samo je in spi. Danes ponoči mi je prvič prespala v kosu 5 ur in pol, se zbudila, malo pojedla in zaspala za 3 ure, nato še malo pojedla in še ena kitica za 2 uri.user posted image user posted image user posted image

Ekola, tolko zaenkrat..aja šivi zunanji so meni odpadli že v porodnišnici, notranje še imam, vendar ne bolijo, srbijo za znoret, tak da sem slabo spala danes ponoči.user posted image user posted image user posted image
Sem se pa umivala večkrat na dan samo z vodo, pred spanjem pa sem se kar s  fiziološko namazala in je ful pomagalo. Čišče je pa samo še za flekanje in tolk, da moram imet vložke nonstop, hvala bogu samo dnevne.

Lepo se imejte na ta lep vroč dan. user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
24.6.2008 11:34:45   
Anonimen
Ko ste omenjale obiske: jaz sem jih žal dobila že 2 dan in takoj vsak dan. Žlahta živi na kupu.user posted image
Ko je bila tamala stara 6 dni, pa mi je umrl stari oče in so me vsi hodili tolažit, tak da so se moje besede obrnile, ko sem rekla, da nočem obiskov vsaj 1 mesec. Zarečenega kruha se največ poje.user posted image

Sem pa edino zadovoljna, da je ata prišel tamalo pogledat 1 dan pred smrtjo...kot bi se poslavljal.user posted image  Sara je njegova druga pravnukinja, življenje mu je polepšala z rojstvom, kar je bilo vidno na njegovem obrazu.
Tako pač je življenje..eden gre, da pusti prostor drugemu. Žalostno , ampak resnično.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
24.6.2008 12:34:39   
aleksandra silvija
Kako vam je ratalo ritem ujet?

Še ni ritma-ga niti še ne lovimo.
Lovro spi skupaj nekje 2-3 ure-včasih celo 4 ali le 1.
Potem ga previjem, se naje, običajno spet previjem.
Včasih je iz 1 zize, včasih iz obeh,...

Buden je recimo 2-3-krat v 24-ih urah urco, 2 ali tudi 3.
Ta budnost je včasih zvečer, pozno zvečer, tudi recimo od 2-5ih zjutraj, čisto različno,....

Ga pa umijem in preoblečem vsako jutro( enkrat potem, ko gresta otroka v šolo in vrtec in se mali 1. zbudi) ter zvečer--od danes naprej se bo ob večerih tudi kopal-danes ga je patronažna 1. skopala.
To je vsa rutinauser posted image .

Pa zakaj otročka budiš?
Nič hudega če malce dlje spi-očitno ni lačna-dojenčki to občutijo kot bolečino in se zagotovo zbudijo-sploh ko so enkrat nad 3 kg!
Tako, da si lahko brez skrbi.

Didlinaa--sožalje. Ampak to slovo,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
24.6.2008 13:42:16   
Kaja08
Živijo! Najprej Didlinaa, moje sožalje za dedka user posted image user posted image user posted image  Pri nas bo v četrtek eno leto, odkar je umrl dedek in mi je fuuul žal, da ni dočakal, da bi videl še Žigata oziroma, da bi vsaj izvedel, da sem noseča. Tako si je želel, da bi imela otroka in me je skoz spraševal, kdaj bo....ah ja, kaj čmo...

Danes je bil pa Žiga prvič skopan user posted image user posted image  Ga je patronažna zjutraj upedenala. Pa temenca imamo na čelu - že par dni ima neki rumenega, suhega in nisem vedla, kaj je. Pa je patronažka zdej povedala, da so to temenca...ok....

Mi tudi nimamo še nobenega pametnega ritma... Včasih vsakič, ko poje, zaspi, včasih noče in noče - recimo včeri je od 10 do 12.30 gledal ko čuk in neki tečnaril, pa potem še popoldne ene dve uri... No, vsaj ponoči spi, ko se naje - zbujamo se pa še vedno, na žalost še ne prespi noči...

V čem ga imate čez dan? Jaz imam občutek, da noče biti več v zibki. Ker v naročju zaspi, potem ga pa dam v zibko in se začne takoj jokat. Gugalnik / ležalnik sicer imamo, ampak je zanič, ker se ne spusti dovolj in potem mali tko čudn leži/sedi, da mu ne sede in se dere. Tko da ga včasih dajeva kar v lupinco - avto sedež in je vsaj neki časa miren 

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 246
24.6.2008 13:53:02   
Kaja08
user posted image

1. Eva2008 (Tia, Hana, 29.4.2008)
- rojstvo Tia: 2100g, 45cm
- rojstvo Hana: 2000g, 44cm

2. kodrana (Tara, 13.5.2008)
- rojstvo: 3120 g, 52 cm

3. cofijana (Jan, 16.5.2008) 
- rojstvo: 3250g, 52cm

4. tancho (Malakai, 18.5.2008)
- rojstvo: 3570g, 53cm

5. Rosali (Liam, 18.5.2008)
- rojstvo: 3055g, 50cm

6. katja_k (Matija, 19.5.2008)
- rojstvo: 2940g, 51 cm

7. Špelin@ (Gregor, 19.5.2008)
- rojstvo: 3870 g, 54 cm, OG: 37 cm

8. Kleopatra28 (Marisa, 21.5.2008)
- rojstvo: 3580g, 50cm

9. nInAzWeRiNa (Teja, 24.5.2008)
- rojstvo:
3330g, 51cm

10. tweetek  (Janez, 24.5.2008) 
- rojstvo: 3275g, 51 cm

11. uvuv  (Miha, 25.5.2008)
- rojstvo: 2530g, 48cm

12. tul  (Ožbej, 26.5.2008)
- rojstvo: 3000g, 50cm

13. polony  (Lara Ana, 27.5.2008)
- rojstvo: 2900g, 49cm

14. sasa.vracko  (Luka, 28.5.2008)
- rojstvo: 3500g, 50cm

15. l.daisy  (Anžej, Ažbe, 28.5.2008)
- rojstvo Anžej: 3270g, 50cm
- rojstvo Ažbe: 3260g, 51cm
- posvetovalnica: 7.7.

16. Tina 28  (Anja, 29.5.2008)
- rojstvo: 3550g, 53cm, OG: 35,5 cm

17. Kaja08  (Žiga, 29.5.2008)
- rojstvo: 3600g, 51cm, OG: 36,5cm
- posvetovalnica: 2.7.2008

18. j6  (Aljaž, 30.5.2008)
- rojstvo: 2970g, 50cm, OG: 34cm

19. annnna  (Mai, 30.5.2008)
- rojstvo: 3260g, 49cm

20. marty5  (Matija, 30.5.2008)
- rojstvo: 4130g, 56 cm

21. bassa  (Vita, 30.5.2008)
- rojstvo: 3040g, 51cm

22. maychi17 (Lina, 30.5.2008)
- rojstvo: Lina, 2810g, 48cm

23. she29 (Maja, 1.6.2008)
- rojstvo: Maja, 3630g, 52cm

24. HEI
(Mark, 2.6.2008)
- rojstvo: 3640g,  54 cm

25. polma (Tine, 3.6.2008)
- rojstvo: 3939g, 54cm, OG: 38cm

26. lidijajenko (Tamara, 6.6.2008)
- rojstvo: 3130g, 49cm

27. fiesta (Job, 6.6.2008)
- rojstvo: 3620g, 52cm

28. simdar (Lina Zoja, 6.6.2008)
- rojstvo: 3440 g, 52 cm 

29. Polly80 (Vita, 7.6.2008)
- rojstvo: 3300g, 50cm, OG: 32,5 cm

30. cv3rklic4 (Primož, 7.6.2008)
- rojstvo: 3780g, 53cm, OG: 37cm

31.anaj 22
(Jaka, 8.6.2008)
- rojstvo: 3800g, 55cm

32. lunca14 (Lun, 8.6.2008)
- rojstvo: 3500g, 52cm

33. aleksandra silvija (Lovro, 9.6.2008)
- rojstvo: 3200g, 52cm, OG: 35cm

34. žanka (Neža, 9.6.2008)
- rojstvo: 3170g, 51cm

35. inetbike (Ema, 9.6.2008)
- rojstvo: 3645g, 50cm

36. D.anna76 (Maks, 10.6.2008)
- rojstvo: 3170g, 52 cm

37. tteeaa (Lana, 10.6.2008)
- rojstvo: 2600g, 49cm

38. lonapo (Žiga, 11.6.2008)
- rojstvo: 3600g, 54cm

39. busybee882006 (Katjuša, 12.6.2008)
- rojstvo: 3530g, 51cm

40. alea01 (Izabela, 12.6.2008)
- rojstvo: 3780g, 51cm, OG: 37cm

41. Didlinaa (Sara, 13.6.2008)
- rojstvo: 3180g, 50cm

42. AnjaPH (Maksimilijan, 14.6.2008)
- rojstvo: 2820g, 51cm

43. taanikaa (Žan, 17.6.2008)
- rojstvo: 3130g, 52cm

44.mtinca (Lana, 17.6.2008)
- rojstvo: 3940g,  53 cm

45. babysolza (Sabina, 19.6.2008)
- rojstvo: 2790g, 48cm

46. nataška82 (Jakob, 21.6.2008)  
- rojstvo: 3740g, 50cm 

47. nya (Luka Patrik, 22.6.2008)  
- rojstvo: 3610g, 51cm

48. wilma (Lilia, 22.6.2008)  
- rojstvo: 4000g, 51cm

49. beyba (Ela, 23.6.2008)   
- rojstvo: 3780g, 53 cm

50. Mojca (Luka, 24.6.2008)   
- rojstvo: 3160g, 51 cm

29 user posted image : 23 user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 247
24.6.2008 13:56:04   
Anonimen
Naša je čez dan v naročju enega,drugega...so vsi čist prkurjeni na tamalo user posted image ...v gugalniku noče bit, ko je pa v postelji, se pa malo za zamoti, več kot 10 minut pa ne, je kmalu jok.

Naš ritem "upam", da se bo zdaj normaliziral,da bo prespala še kakšno urico več .user posted image  

Mene pa zanima, če dajete vašim user posted image  čajčka??? Mleka imam za izvoz, pa ne vem, če bi ji dala tudi kaj čaja čez dan.user posted image  Eni pravjo, da bi bilo fajn dat.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
24.6.2008 14:01:45   
lunca14
Aleksandra....jaz sem včeraj dobila trak za nosit bebiya,od škratka-sleepy wrap,spoloh ni komplicirano zavezovanje niti dajanje otroka not,sva se včeraj nossila skor dve ure,poll mi je pa ratalo prevroče,imam doma od štorklje culo,pa mi ni všeč.Lahko pa ta trak uporabljaš do 16 kg.
Tudi midva se samo dojiva,čeprav pravega navala mleka še ni,ker ne poje naenkrat veliko,ampak je velikokrat po malem.Tako,da me malo daje to,sem zaradi tega fuuuuul zmatrana,ker nimam enega pametnega ritma,in samo skačem sem in tja,pa tud ponoč še ni uje ritma,je na dve uri,pa še spi pri meni,ker posteljice noče videt.Se tolažim,da bo bolje-enkrat.Edino kar me pa res daje je pa ta vročina,nikoli se nisem potila,sedaj vse teče od mene in smrdim ko kaka stara mama,ne pomaga noben deodorant.Hormoni,me dajejo po dolgem in počes.Čao moram it.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 249
24.6.2008 14:09:43   
Anonimen
Uf, hormoni user posted image kaj je že to? Jaz sem se nahitro spremenila po porodu. Pravi moj, da sem kot ena hudobna ženicauser posted image  kajne bom,če imamo vse na kupu. Preden sem rodila, se nisem za nič sekirala ZAVESTNO. Zdaj me pa vse moti.user posted image user posted image

Švicampa tud jestfull.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?