|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
11.7.2008 22:36:05   
Anonimen
A veš da mi ni nič rekla, samo vprašala me je h kateri hodiva s ta malo pa sem ji rekla, da k Šolarjevi tako, da verjetno bova tudi z Emo hodile k njej, Sem pa gledala po netu razpored pa ima tskrat Šolarjeva dopust tako, da bom naletela na Pogačnikovo- mi ni kaj preveč všeč, ker sem jo še jaz imela pa nisem bila preveč zadovoljna z njo.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
11.7.2008 22:37:20   
Anonimen
RMRM samo tista je bila pa res dobra, da sva si samo postelje zamenjaleuser posted image pa še isto cimro sva imeliuser posted image user posted image Najbolj zanimivo mi je bilo, ko mi ona pravi, da je eno imela v sobi, ki je imela fantka Lukasa in sem takoj vedela, da si to ti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
11.7.2008 22:41:14   
RMRM
Ja, samo mal sva v dnevih falile, drugač si pa kar dobro napovedala, da bova skupaj v sobiuser posted image .

Mi imamo tud Šolarjevo, pa mi je patronažna tud rekla, da so dopusti, tako da nimam pojma h komu bova šla prvič. Sedaj samo še na datum počakam, upam da P. Sonja ni pozabila na naju, je rekla, da me pokliče in sporoči datum. Ampak to je blo že v torek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 628
11.7.2008 22:42:20   
Anonimen
pa še isto patronažno imavauser posted image verjetno se ti bo kaj oglasila, ker pri meni je bila danes 3jič, jo skopala in dala datum ter en listek, katerega prineseš izpolnjenega na posvetovalnico.

< Sporočilo je popravil ninny -- 11.7.2008 22:43:19 >

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
11.7.2008 22:48:16   
RMRM
Ja, listek je nama tud že dala v torek, samo takrat baje ni imela zvezka s seboj. No, saj ni panike, drugač mi bodo pa v dispanzerju povedale, kdaj imava posvetovalnico.

Pozabla sem vama user posted image user posted image user posted image , ko z Emo tako lepo napredujeta. Nama je patronažna rekla, da sva se zredila čisto po standardih, ki so navedeni v knjigah user posted image in sicer da sva 10. dan prišla na porodno težo. Se pa Lukasu tud že vidi, da se je kar lepo poredil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 630
11.7.2008 22:51:27   
Anonimen
Ja, kar dobro napredujeva, samo si moram še vseen črpat mleko pa ji ga tako dajat, sploh iz leve mi noče jesti. Mi je pa danes rekla, da lahko počasi povečam dozo, ker je bila še vedno na 90ml za njeno težo pa bi lahko pojedla tam do 120ml. In ji danes res dajem 120ml, poje in potem spi ko top 4 urce, drugače sva pa imeli zadnje dva dni probleme, ker je pojedla in potem še iskala in iskala, pa rokce v usta dajala in posledično mi po hranjenju ni zaspala tud 2,3 urceuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 631
11.7.2008 22:51:58   
Anonimen
Aja, jaz imam od nje telefonsko številko, če jo rabišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
11.7.2008 23:02:24   
RMRM
Ja, se vid da je bila tvoja Ema res konkretna punca.user posted image user posted image user posted image  Jaz sem nekajkrat  Lukasu dala dodatek aptamila in sicer 60 ml, pa še to je pojedel s presledkom. Res pa je, da nimam pojma kolk poje ko se dojiva. Dojiva se pa kar na 2 uri, razen ponoč je pa ful priden, pa spi tud po štiri, pet uruser posted image user posted image . Aja, pa kadar zaspi na najini postelji tud ful dolgo spiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 633
11.7.2008 23:03:44   
RMRM
Zaenkrat hvala, ji ne bom težila, če bom pa res nujno potrebovala, te bom pa pol prosila.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 634
11.7.2008 23:05:21   
Anonimen
Aja, pa kadar zaspi na najini postelji tud ful dolgo spi .

to mi je poznanouser posted image danes ponoči sva ob dojenju obe zaspali za dve urci, je spala res ko top, se zbudim jo dam v posteljico, čisto počasi, samo da jo odložim in ona že gleda s ta velikimi očmi, kot da ne bi minuto prej še spala

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
11.7.2008 23:05:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Zaenkrat hvala, ji ne bom težila, če bom pa res nujno potrebovala, te bom pa pol prosila.

ok

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
11.7.2008 23:10:30   
RMRM
Nič, grem še mal v vodoraven položaj pred TV pol pa spat.

Lep večer še naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 637
12.7.2008 1:01:11   
Tina 28
Jaz sem se pa zatopila v knjigo in mi je ura ušla (njami mami je naslov) in ko sem opazla kolk je ura, sem se zgrozila, da bo mala lačna kakšno urco potem ko bom zaspala. in jo jaz lepo dvignem spečo, dam ja prsi in ona se naje ne da bo dprla oči...bomo vidli do kdaj bo zdržalauser posted image .

Aja, ugotovila sem, da moram še računalnik ugasnit, pa so me zasrbeli prsti....Mirno noč!!!user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 638
12.7.2008 10:41:19   
beyba
sam na hitro v album sem dala 6 slikic svoje princeske če katero zanima...zadnje dneve manj spimo, več jokamo pa se ogromno prenosimo tko da se beremo ko se stanje umiri, al pa se navadimo tega tempauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 639
12.7.2008 11:17:57   
*Mojca*
Jutro oz. dan!

Na hitro eno vprašanje, dokler naš piki spi. Podiranje kupčka. A to izvajate med dojenjem ali samo po? Ker meni kr bruhne če podirava vmes, pol mi pa zaspi in mi ga je škoda budit. Torej, kaj priporočate?

Aja še odgovor Kaji glede pranja. Jaz perem vse skupaj, z mehčalcem, nič ne likam, za enkrat je vse kul.

Evo, sirena že tuli user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 640
12.7.2008 11:21:19   
l.daisy
hejj,
sem samo na hitro tukaj, čakam en mail, pa sem preletela debato...
samo za bombažke se spomnim... ja, v pikapolonici jih imajo...
Kaja, ninika je pa za spat ja... ko sem kupila prvega, sta oba zaspala brez, potem pa sem sredi noči videla, kako se Ažbe stiska k njemu:)
naslednji dan je bila pa frka, Ažbe mu je cuzal tisti rožiček, Anžej ga je vlekel za rep, oba sta spuščala bojne glasove, pa sem šla še po enegauser posted image

šibam... ati bo zgubil živce... KAO... a ni čudno, mi jih pa ne smemo zgubit... user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 641
12.7.2008 13:08:30   
Anonimen
Bombažke sem vidla danes tud v Tušu - če katero zanima, sam se nisem mogla odločit, katerega naj vzamem, al tistega ta velikega, al tamalega z dekico.
I.daisy- tvoja dva mata ta velike? Ker ne vem, če mu ne bo prevelik.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 642
12.7.2008 13:59:14   
Tina 28
Naši Anji je pa danes začel gnojni izcedek teči iz enega očka. Rdeče nima nič, se ji pa zlepi. In tud sitna je zlo. A je to vnetje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 643
12.7.2008 14:06:42   
Anonimen
Tina čisto možno da je vnetje- poskusi kakšno kapljico tvojega mleka kapniti noter.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 644
12.7.2008 14:13:21   
alea01
hej, hoj!

Tina28- daj ji nekaj kapljic svojega mlekca v oči- nam je pomagalo

Kaja08- jaz nič ne likam, perem vse skupaj in uporabljam dreft oz. kar je doma

sasa.vracko- user posted image user posted image  valda da se te spomnimo in kar večkrat pridi naokoli. Luštkan Lukauser posted image user posted image

*Mojca*- Luka je pa čista mamicauser posted image . Od strani je pa podoben Izabeliuser posted image user posted image . Mi kupček podiramo tudi vmes, ker ji večkrat zaleti. Tudi če zaspi ji podrem kupčka ,ker takoj zaspi nazaj. Sicer pa če ne podiramo redno jo pa pol še uro ali pa dve matra.

Patronažna je pri nas bila 5x - se je kar dolgo zadržala. Imam njen mobi in če me bo karkoli zanimalo jo lahko pokličem

No, mi smo včeraj imeli krče ves popoldan. Je mož letel v lekarno in nič pametnega ni dobil. Tak, da sem kar čaj iz kumine, janeža in kamilic ji dala in danes je kul- zaenkrat.

No, čez dan mi jemo bistveno manj kot na dve uri. To bo posledica, da jaz nimam mlekca. Ampak nekak nam ratuje čez dan brez dodatka. Zvečer pa ne gre.

Se tipkamo kasneje. Čao, čao

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 645
12.7.2008 15:44:15   
tul
Tina - učko umij z sterilno fiziološko raztopino potem pa kani vanj nekaj svojega mleka. če boš videla da ne pomaga ga 2x na dan namaži z bivacyn mazilom. Po 2-3 dneh bo dobro. Naš Ožbej je imel tudi vnetje in to tako da je mel tud povštrček gnojn tko mu je teklo ven pa je bil z Bivacynom po 2 dneh dobr.
Pa še naši podatki za evidenco: posvetovalnico smo mel 27.6. teža 4300g dolžina 54 cm OG 36cm.

lp

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 646
12.7.2008 15:54:26   
*Mojca*
alea01: mogoče sta od istega poštarja user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tul)
Neposredna povezava do sporočila: 647
12.7.2008 15:58:05   
babysolza
Živjo,

vidim, da bomo počasi zalaufale tudi med mamicami, se mi zdi da se te strani vedno hitreje obračajo. user posted image  user posted image

Dojenje - moja Sabina je pogruntala nov način - najbolj buden čas je od 10, 11 pa do 13,14. In takrat bi bila ona kar cel čas na dojki. In ker je to čas, v katerem bi mogla pojest dva obroka, sam se dojka seveda ne utegne napolniti, napol spi, napol sitnari. Ko je na dojki, bi spala, ko jo dvignem, pa kot sova in cmerka. In potem seveda popustim in dobi flašo.
Ima pa to svoje prednosti - čas pred tem in po tem večinoma prespi. user posted image  user posted image  Tudi krči je ne veliko, enih par dni je imela zvečer mal akcije, sem okrivla paradižnik, ga črtala z menija in je res bolje - sam ne vem če od tega, al od tega, ker se bolj dojiva in je posledično bolj zmatrana kot od flaške in rabi več spanja. No ja, bomo še pogruntali tega malga vragca. user posted image

Včeraj smo šli na prvi izlet - k izviru Močilnika na Vrhniko. Potem pa še na en dolg sprehod, mami in ati sta si pa še kalamare in pirček privoščila. Sabina je bila pridna, večinoma prespala al pa pridno ležala (voziček res obožujeuser posted image ). Tako da gremo jutri mal pogledat na gasilsko veselico ki bo v Logatcu! Pa še k obem nonam smo namenjeni na obisk, jutri bo pester dan.

Ja, kar dobro napredujeva, samo si moram še vseen črpat mleko pa ji ga tako dajat, sploh iz leve mi noče jesti. Mi je pa danes rekla, da lahko počasi povečam dozo, ker je bila še vedno na 90ml za njeno težo pa bi lahko pojedla tam do 120ml. In ji danes res dajem 120ml, poje in potem spi ko top 4 urce, drugače sva pa imeli zadnje dva dni probleme, ker je pojedla in potem še iskala in iskala, pa rokce v usta dajala in posledično mi po hranjenju ni zaspala tud 2,3 urce

ninny, pri meni je bilo isto. Mi je pa rekla patronažna, da če ne dodajam AM, da ji lahko dam svojega mleka, kolikor želi, tudi več kot naj bi ji bilo dovolj. Če se pa daje AM, pa 'po pravilih'.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu tul)
Neposredna povezava do sporočila: 648
12.7.2008 19:39:23   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

ninny, pri meni je bilo isto. Mi je pa rekla patronažna, da če ne dodajam AM, da ji lahko dam svojega mleka, kolikor želi, tudi več kot naj bi ji bilo dovolj. Če se pa daje AM, pa 'po pravilih'.

kaj pa pomeni to "po pravilih"? Meni je patronažna težila, da je pri AM treba paziti, da se otrok ne prenažira in da je treba paziti, koliko poje user posted image  Ko pa sem to omenila pediatrinji, je samo zavila z očmi in rekla, da če je otrok lačen, se mu da hrano in naj poje, kolikor mu paše - kar je meni tudi bolj logično. Valda mu ne boš odtegoval hrane, če je še lačen user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 649
12.7.2008 19:40:05   
Kaja08
aja, pa da vas malo spomnim - ste že šle v DM po zastonj paket plenic?? izpolnite prijavnico za babybonus in boste dobile bon za plenice. Zakaj pa ne, če so đabe, ne!!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?