babysolza
|
Živjo, vidim, da bomo počasi zalaufale tudi med mamicami, se mi zdi da se te strani vedno hitreje obračajo. Dojenje - moja Sabina je pogruntala nov način - najbolj buden čas je od 10, 11 pa do 13,14. In takrat bi bila ona kar cel čas na dojki. In ker je to čas, v katerem bi mogla pojest dva obroka, sam se dojka seveda ne utegne napolniti, napol spi, napol sitnari. Ko je na dojki, bi spala, ko jo dvignem, pa kot sova in cmerka. In potem seveda popustim in dobi flašo. Ima pa to svoje prednosti - čas pred tem in po tem večinoma prespi. Tudi krči je ne veliko, enih par dni je imela zvečer mal akcije, sem okrivla paradižnik, ga črtala z menija in je res bolje - sam ne vem če od tega, al od tega, ker se bolj dojiva in je posledično bolj zmatrana kot od flaške in rabi več spanja. No ja, bomo še pogruntali tega malga vragca. Včeraj smo šli na prvi izlet - k izviru Močilnika na Vrhniko. Potem pa še na en dolg sprehod, mami in ati sta si pa še kalamare in pirček privoščila. Sabina je bila pridna, večinoma prespala al pa pridno ležala (voziček res obožuje ). Tako da gremo jutri mal pogledat na gasilsko veselico ki bo v Logatcu! Pa še k obem nonam smo namenjeni na obisk, jutri bo pester dan. Ja, kar dobro napredujeva, samo si moram še vseen črpat mleko pa ji ga tako dajat, sploh iz leve mi noče jesti. Mi je pa danes rekla, da lahko počasi povečam dozo, ker je bila še vedno na 90ml za njeno težo pa bi lahko pojedla tam do 120ml. In ji danes res dajem 120ml, poje in potem spi ko top 4 urce, drugače sva pa imeli zadnje dva dni probleme, ker je pojedla in potem še iskala in iskala, pa rokce v usta dajala in posledično mi po hranjenju ni zaspala tud 2,3 urce ninny, pri meni je bilo isto. Mi je pa rekla patronažna, da če ne dodajam AM, da ji lahko dam svojega mleka, kolikor želi, tudi več kot naj bi ji bilo dovolj. Če se pa daje AM, pa 'po pravilih'.