|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
23.9.2008 21:27:15   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

pikica_30 - naš je težak 6.750 in meri skromnih 62 cm (3.9.), kolk pa tvoj, sej sva na isti dan rodile!!!! 28. maja, js sem ob 13.09, kdaj pa ti???user posted image

jaz tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudiiiiiiiiiiii.... 28.05. 17.40 in 17.45, pa sta imela 03.09. 7.450 g in 7.545 g, pa oba 64 cm... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
23.9.2008 21:27:34   
Anonimen

nya - ti moram povedat, da men tud delaš lušte za bombažka, ko gledam te slikce! Ne me prosim zavajat, da bi spet zapravljala za igračke!!! user posted image

Ups, če so pa res tko lušni

Neposredna povezava do sporočila: 4552
23.9.2008 21:27:53   
sasa.vracko
A ta svetla punčka je tud tvoja?

Neposredna povezava do sporočila: 4553
23.9.2008 21:28:08   
Anonimen
linauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4554
23.9.2008 21:28:21   
l.daisy
že drugič odpiram stran danes... oujeeeeee user posted image user posted image user posted image

kaja, a greva tekmovat user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

Neposredna povezava do sporočila: 4555
23.9.2008 21:29:12   
sasa.vracko
A ta svetla punčka, ko ti pomaga pri kopanju je tud tvoja?user posted image  Luškani obe za pojest!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4556
23.9.2008 21:29:46   
*lina**
obe sta moji

Neposredna povezava do sporočila: 4557
23.9.2008 21:29:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

že drugič odpiram stran danes... oujeeeeee user posted image user posted image user posted image

kaja, a greva tekmovat user posted image user posted image user posted image

a gremo že danes do 2.delauser posted image user posted image user posted image user posted image saj je samo še 17 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4558
23.9.2008 21:30:29   
Anonimen
lina - ful luškanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4559
23.9.2008 21:31:04   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

pikica_30 - naš je težak 6.750 in meri skromnih 62 cm (3.9.), kolk pa tvoj, sej sva na isti dan rodile!!!! 28. maja, js sem ob 13.09, kdaj pa ti???user posted image

jaz tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudiiiiiiiiiiii.... 28.05. 17.40 in 17.45, pa sta imela 03.09. 7.450 g in 7.545 g, pa oba 64 cm... user posted image

Hahahahaha, no vidiš, tvoja sta dva, pa sta večja korenjaka od mojga, ko je samo eden! user posted image  user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
23.9.2008 21:31:34   
anaj22
sem vam pršla zaželet  lahko noč in čim dalši spanec
alea user posted image user posted image user posted image  da danšnjo "noč" tud pojeste 150 pa pol čez dan tud

nočkouser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 4561
23.9.2008 21:31:47   
Anonimen
Se men sam zdi ali smo se res že kr navadile na tole materinstvo, pa so naši sončki tko pridni, da gredo že kmal spat, da mamice lahko čvekajo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4562
23.9.2008 21:31:50   
Kaja08
lina - prav corti je vaša pupa!! So naši fantje končno dobil še kakšno bejbiko za sčekirat user posted image

punce, ki ste imele CR - kako kej vaše brazgotine? Mene moja ful srbi, mažem jo pa z dermatix gelom

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 4563
23.9.2008 21:33:33   
lonapo
user posted image user posted image ojla punce, najprej da vas pohvalim kolk ste luštne, pa otorčki tud fuluser posted image user posted image user posted image

As-vem kako ti je pri srcu, sm imela samo gumi defekt pa je bila cela procedura, kolk bo stroškov še ne vem. Pol k mi je pa od asistence pršu gumo zamenjat, mipa sosed prav: o ti si pa gospa, da ti kar takole gumo menjajo, mislm user posted image user posted image user posted image , ej zakaj pa asistenco plačujem. Pol sm pa tistga ki mi je menjal čist vljudno vprašal če imajo velik dela in mi je model prjavu: ej dela ful,sam nobenga tringelta--sm si mislila-da si ne boš kej naredu.user posted image user posted image .

No otroc so zaspal, čakam dragega da se z drinka primaje domov,ja krajc je nimaš kej.user posted image user posted image .

Men gre tud ful na živce ko vsi pametujejo zaradi dojenja-ej če nimaš mleka ga pač nimaš-ne bo kar4 nastal na čira čara. Dobr da sem uspela svojo familijo umirit glede tega. Danes me je moj oče vprašal: ej, a ti še kej dojiš (pa že en mesec nič več), rečem ne, pa on takoj: uuuu a pol so pa ljubljanske mlekarne šle v stečaj, mislm dej mal se umiri no.user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

Neposredna povezava do sporočila: 4564
23.9.2008 21:33:38   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Se men sam zdi ali smo se res že kr navadile na tole materinstvo, pa so naši sončki tko pridni, da gredo že kmal spat, da mamice lahko čvekajo?

mislim, da smo se navadle na pomanjkanje spanca...jst če kdaj preveč spim (beri: tako kot sem pred nosečnostjo), sem čist mutava, pa čudna user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
23.9.2008 21:34:53   
Kaja08
ja sej sm vedla, da sem neki pozabila komentirat:
AS, user posted image user posted image user posted image user posted image  glavn, da ste vsi celi, čili in zdravi!!

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
23.9.2008 21:35:39   
Anonimen
uuuu a pol so pa ljubljanske mlekarne šle v stečaj

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4567
23.9.2008 21:36:03   
Kaja08
ja nč, zdej pa jst grem - user posted image  že neki tle okol kruza, k bi šel rad na računalnik - nam novo domovanje išče user posted image
lahko noč bejbe, pa čim manj zbujanja

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
23.9.2008 21:36:33   
Anonimen
Jst sm pa pozabla komentirat vaše kofetkanje - lušni ste vsi, mamice kar žarite

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4569
23.9.2008 21:37:25   
Kaja08

Jst sm pa pozabla komentirat vaše kofetkanje - lušni ste vsi, mamice kar žarite

oh dej dej, user posted image  zdej nas pa že vse tolk hvalte, da nam bo še v glavo stopil user posted image

no, zdej pa res grem! Lahko noč!!!

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
23.9.2008 21:37:46   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

mislim, da smo se navadle na pomanjkanje spanca...jst če kdaj preveč spim (beri: tako kot sem pred nosečnostjo), sem čist mutava, pa čudna user posted image

Se strinjam, js sem se tud zdej ful navadla lepo spat, ko Luki spančka od 21h do 5.30, ko bo pa enkrat spal skoz do 7h recimo, pol bo pa sploh ludnica!!! No, pol se bojo pa sigurn zobki začel... user posted image  Ej, a se še katera letos tako zelo veseli božičnih praznikov, kot še nikol??? Al sem to samo jaz??? user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
23.9.2008 21:38:38   
lonapo
aja pa še to--kontracepcijske tablete-jih imam tri pokce doma pa jih kar ne morem začet jest-too much preveč stranskih učinkov-že tko nisem tabletoman,ampak tole pa res ne bi jemala-gremo na umik, upam da ne bomo kaj naredili, če pa bomo bo pa mami še mal domauser posted image user posted image user posted image .sam oči bo počas že živčnga dubu.user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
23.9.2008 21:39:51   
Anonimen

Se strinjam, js sem se tud zdej ful navadla lepo spat, ko Luki spančka od 21h do 5.30, ko bo pa enkrat spal skoz do 7h recimo, pol bo pa sploh ludnica!!! No, pol se bojo pa sigurn zobki začel... user posted image  Ej, a se še katera letos tako zelo veseli božičnih praznikov, kot še nikol??? Al sem to samo jaz??? user posted image

Joj, mi pa spimo po 4 urce, pol pa jemo, pa spet 4 urce. Torej mami spi ta prvo rundo samo ene dve, k dve urci tle na rr visiuser posted image user posted image user posted image

Prazniki - tatarcuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4573
23.9.2008 21:40:22   
sasa.vracko
Ej mamičke, js tud grem počas pod tuš, pol pa user posted image , no, upam še mogoče na kakšno user posted image , že dolgo ni bilo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4574
23.9.2008 21:41:46   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: *lina**

http://lamov.shrani.si/

ene par slikic moje princeske

mi piše da je album prazenuser posted image

men pa potegne............no in končno ena baba za našgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,moj je tud tak mišelinko,no čeprav sedaj malo,manj je,ampak samo malo manj,drugače pa je pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?