sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30 Kaja, kolk je že vaš težak, ker mislim, da sva približno hkrati rodile in naš je velik 67 cm, težak pa 6550 g. S to težo so tudi mene obremenjevali od rojstva naprej: ker v P ni hotel vlečt, smo že od vsega začetka na joški in flaški. In najprej se je premalo zredil in P mi pošlje patronažno domov za merit težo, potem se je preveč zrtedil, no nazadnjem obisku posvetovalnice končno ni bilo kometarjev glede teže! Da ne govorim, da smo vmes poslušali od ožje familije pa do frendov, najprej kolk je suh in ali mu dajemo dost za jest (sem skor ), potem pa , da že ima prav fejst lička in stegenčka itd. Res za popi...! Evo, pri nas je blo isto! Že v bolnici se ni hotel dojit, pa sva se pol še cel mesec matrala in so mi na odpustnico napisal, stroga kontrola telesne teže, ker je shujšal... pol je revež začel jest Aptamil in nas je na drugi posvetovalnici skor kap in še mal čudn je sestra gledala, da zdej se je pa kar preveč poredil, me zanima kaj bo pa zdej, ko mava 9.10.... Čeprav se mi zdi, da zdej noče več tolk velik jest, naredim mu 150ml pa velikrat pusti po 20-30 ml. Tako, da mislim, da do 180 ml ne vem, če bova sploh prišla, sploh, ker bova lahko kmalu (mislim začet čez kak mesec) začela dodajat gosto hrano. Kolegica, ki ima 2 mesca starejšga fantka je rekla, da ko mu opoldan da kašico, ga za 5 ur nasiti in ne je več na 3 ure, pa še mleko precej zavrača...
|