|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
21.9.2008 21:14:58   
Anonimen
Ja, otroci si ful zapomnijo. Midva sva se ko je blo vroče dojila tko, da sm ga dala na blazino, da ni bil ves moker, da se ni tiščal ob mene, ki sem bla prepotena. In enkrat sem ga dala na blazino kr tko mal za pocrkljat, pa ko sm ga odložila, je začel ful jokat - je revež mislil, da bo dobil jest, pa ni blo nč od tega. Tko da se strinjam s taanikoo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
21.9.2008 21:19:24   
Kaja08
Dober večer bejbe. Najprej par objemčkov, lupčkov in pikapok zate taanikaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bodi močna, v četrtek pa upam, da se ti na pregledu ne bo preveč kolcalo, ko bomo pa vse junijčice tko močno nate mislile user posted image user posted image user posted image

alea, TI SI CARICA IN NAJBOLJŠA MAMICA ZA SVOJO IZABELO!! PA nič se ne sekiri, da ne dojiš, tisto babnco pa v rit sun. Sm se na začetku tud jst sekirala, ko ni in ni bilo dovolj mleka, ampak jebi ga, tko je. Še dobr, da obstjajo Aptamili in Novalaci!! Res je, da Izabela bolj malo poje, ampak če je bejba vesela, živahna in se reži, si lahko vsaj potolažena, da ji je očitno čist fajn. Moj brat je bil tak suhec, da je zdravnica na pregledu mojo mamo obtožila, da ima dahavca in da ga ne futra user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
21.9.2008 21:22:44   
Anonimen
hvala tudi tebi Kajauser posted image ...sam tolko pazite da me med punkcijo nebo metalo v zrakuser posted image user posted image user posted image
ja alea sej če je punčka živahna in vesela pol ji po moje res ni hudega,vem pa da se ti sekiraš pa oštevaš samo sebe...lubika sej nisi ti kriva

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
21.9.2008 21:23:06   
*Mojca*
hej bejbike!

Kako smo danes?

najprej alea: bejbi ne se sekirat ta take hudobne babe. Ker to je milo rečeno hudobno. Vse tukaj vemo koliko si se trudila in presekirala. Če ne gre pač ne gre. In nimaš kaj. In kot so že druge rekle hvala bogu za AM. Včasih je bilo samo kravje mleko. Izabela je najsrečnejša pupika na svetu da te ima za mamo, ker je noben nikoli ne bo imel tako rad kot ti in noben drugi je ne bo znal potolažit ko ji bo hudo, kupit najlepšega kompletka v Okaidiju user posted image , se trudit s tistimo 20 al 30ml in še bi lahko naštevala. Poglej svojo sončico in ti bo lažje. In naslednjič kot je taanikaa rekla: če boš rabila nasvet boš vorašala, ni treba da ti jih talajo user posted image
Je pa meni tudi ful fajn it na čvek s tabo in upam da se v torek vidimo. Če ne pa drug teden user posted image

taanikaa: najprej user posted image user posted image postavljena si pred hudo preizkušnjo. Jaz vseeno verjamem da bo na koncu vse uredu, ampak situacija v kateri si trenutno, neodločnost je res ubitačna. Kot so punce rekle, bodi močna, ko to je najbolj hudo poglej Žana in ti bo takoj lažje. Če se rabiš zjokat se daj in jokal kolikor časa je treba. Punkcija je zoprna stvar, se pa da potrpet in boš videla da bo tik tak mimo. Mučno bo še čakanje na izvide, potem bomo pa proslavljale dobre novice, boš videla.

Če pa se dobite kje v radiju do ene 50km iz Lj pa prideva tudi midva z Lukcom user posted image

En lep večer še naprej!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
21.9.2008 21:25:02   
*Mojca*
Pa kar se tiče tega da si naši sončki vse zapomnejo...Luka se začne dret ko vidi cevko za čiščenje noska user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
21.9.2008 21:28:21   
Anonimen
mojči zmenjeno...torej se kmalu vidimouser posted image ..ja moj Žan se pa smejat začne ko vidi fiziološko in palčke za uho,ker ga to žgečka menda se tok smejčkauser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4181
21.9.2008 21:29:17   
Tina 28
http://tina28.shrani.si/?krstno kosilo

Ena ta hitra slikca po zaključku našega krstnega kosilauser posted image ...frizura primerna živžavu od 10-ih do 4-ihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
21.9.2008 21:29:42   
Anonimen
Mojca - kaj pa 70 km, k je skoraj skoz avtocesta?

alea - jaz sem bila skoz med najbolj suhimi, tko da je ena soseda poslala anonimno pismo moji familiji, naj mi dajo kaj jesti, ker očitno oni vse pojedo, jaz pa revica nič ne dobimuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4183
21.9.2008 21:30:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Pa kar se tiče tega da si naši sončki vse zapomnejo...Luka se začne dret ko vidi cevko za čiščenje noska user posted image user posted image

Ja, naš tudi - mi mamo modro - upam, da se mu ne bo ta barva zamerilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
21.9.2008 21:31:54   
*Mojca*
ja ja mi tudi, modro in rdeče tisto za v usta. Včasih ga hočem prelisičit z palčkami za ušesa, ampak je tudi to že pogruntal user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
21.9.2008 21:31:58   
Anonimen
tina ful ste luštniuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4186
21.9.2008 21:33:12   
Anonimen
ja in mi precenjujemo naše dojenčke...so bolj brihtni kot si mislimouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4187
21.9.2008 21:34:11   
Tina 28
Te dni sem vas komaj kaj utegnila brat, ko sem pekla...sem pa prebrala o večernem bluesu...hvala Alea...si mi čist nov svet odprla...nam se to na veliko dogaja in z veliko histerije, da še jest ne more. Upam, da mine. Ravno danes je blo spet tko.

Krst je drugače znosno minil, glede na to, da smo meli med mašo. Enkrat vmes sem jo nesla v zakristijo, k ni in ni mogla zaspat, pa je jokat začela. No, mi je kmalu uspelo in stvar je bla rešena.

Dobila je nahrbtnik in verižico in glavni del kosila prespala, pol je pa dve uri mela komedije in je bla vidno sita vsega...in zvečer je blo derenje.

Je pa krst uspel...slike pa še dobite, ker mam na svojem digitalcu celo samo to, ker v vsem pompu in gužvi nisem nič slikala.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
21.9.2008 21:39:24   
Anonimen
mamike se tipkamo jutri zjutraj..upam da ne spet ob petih zjutrajuser posted image user posted image ,počasi se počivat,upam da bo mali dlje spal....želim vam mirno noč in lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4189
21.9.2008 21:43:27   
Anonimen
taanikaa - lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4190
21.9.2008 21:43:59   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

http://tina28.shrani.si/?krstno kosilo

Ena ta hitra slikca po zaključku našega krstnega kosilauser posted image ...frizura primerna živžavu od 10-ih do 4-ihuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cukrasto,čist cukrastouser posted image ......luškani ste,tamala pa cukerček za pojest,no zdej veste zakaj si želim met še pupiko,da ji bom lahko take lepe oblekce gor devala........res luštni ste,kok mi je lepo gledat take fotke,kjer vidiš da so ljudje srečni,pristno srečni,ko izžarevajo tisto pozitivno energijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 21.9.2008 21:52:19 >

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
21.9.2008 21:47:30   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

taanikaa - lahko noč

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa eno bolho več ko snoč,če te pa kaka bolha pič,pa nas junijke pokličuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
21.9.2008 21:48:25   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

taanikaa - lahko noč

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa eno bolho več ko snoč,če te pa kaka bolha pič,pa nas junijke pokličuser posted image

user posted image user posted image user posted image  se podpišem pod to user posted image user posted image user posted image  lahko noč, taanikaa

Žiga je car!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
21.9.2008 21:48:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

taanikaa - lahko noč

pa eno bolhko za pomoč, pa enga krta, ki ti luknjo v sanje zvrta

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
21.9.2008 21:50:59   
lunca14

Mojca - kaj pa 70 km, k je skoraj skoz avtocesta?

alea - jaz sem bila skoz med najbolj suhimi, tko da je ena soseda poslala anonimno pismo moji familiji, naj mi dajo kaj jesti, ker očitno oni vse pojedo, jaz pa revica nič ne dobimuser posted image

Naya....jaz sem bla pa med najbolj ješčimi pri hiš,sem bla kot polna luna,baje so me tud klical tako-luncauser posted image .
No jaz grem tudi počas v mikuže,ampak res spat,ne tista varianta,še posodo pomit,cunje pospravt,pripravt za vrtec..............a,samo prat pa res moram dat,no to je usput,potem pa spatuser posted image ,nočka najboljše mamice naših sončkovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
21.9.2008 21:52:07   
Tina 28
user posted image user posted image user posted image te verze si pa moram zapomnit...do krta mi pa še nismo prišliuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
21.9.2008 21:54:33   
Tina 28
jaz mam pa razsul od včerajšnje in jutranje naglice...pa bom kar jutri...aja, jutri mamo končno pediatra (en teden pred 4.mesecemuser posted image user posted image user posted image user posted image )...pa je Nejc zbolu danes popoldne...tko da upam, da ne bo nalezla in bo končno cepljena...pa še plonk listek vprašanj si moram zapisat, ker tam vse pozabimuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
21.9.2008 21:57:06   
špelin@
Punce, se moram vmešat, ker vidim, da nekatere preživljate težke čase user posted image

taanikaa, tudi jaz stiskam pestke zate user posted image user posted image user posted image  V spodbudo pa ti povem za mojo bivšo sodelavko, ki je tudi imela eno sumljivo bulo in je šla na punkcijo. Na srečo je šlo za nenevarno benigno tvorbo, ki so jo odstranili pod lokalno narkozo user posted image  Zato kar pogumno glavo pokonci, veliko nas je, ki verjamemo, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image  user posted image

alea01, sem prebrala tisto s.r.anje od obiskovalke in bi te samo nekaj vprašala: a je nisi vrgla ven? Meni je ob branju tega, kar ti je rekla, dobesedno zavrelo user posted image  Samo poglej, koliko truda vložiš v to, da bi bilo tvoji princeski lepo. Si mama s vsem srcem in ti nihče nima pravice očitati česarkoli, sploh ne po vsem, kar daješ skozi zaradi njene neješčnosti! Stiskam pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da mala začne spet bolj pridno jesti, ker vem, kako je hudo, če user posted image  noče jesti... user posted image

Toliko od mene na hitro, pozdravček vsem junijkam user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
21.9.2008 22:05:25   
*lina**
še ena nova tuki. Z nyo sva že malo čvekale pr dolenjkah in ugotovile, da sva ble skor cimre, rodila sem namreč 21.6. punčko Alino. Ta starejša pa je stara 3,5 let.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
21.9.2008 22:07:15   
Anonimen
No, pa da te tukaj pozdravim v imenu junijčic 2008. Napiši, koliko je bla princeska velika in težka, pa te bomo dali na seznam - kaja - sej boš, prosimuser posted image

(odgovor članu *lina**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?