|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
20.9.2008 22:03:55   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

e nekaj.
Danes se je moj user posted image  pogovarjal z neko žensko, staro okoli 50 in s 4-imi odraslimi otroki.

Mu je rekla, da ko so bili otroci majhni, je hotela biti popolna mama-otroci poštimani, hiša pospravljena, služba, vse tako kot naj bi bilo.

Pa pravi, da jo je to pahnilo v hudo depresijo. Ker pravzaprav nikoli ni moglo biti zares pospravljeno, ker četudi je zlikala vse perilo, jo je pričakala naslednji dan nov kup, ker čeprav se je zelo trudila za otroke, ti pač znajo kakšno ušpičiti in ne živeti po željah staršev(pa  s tem ni nič narobe),...

V glavnem. Moj dragi se je zamislil, je danes celo popoldne pospravljal in ko sem bila zunaj z otroki me je "nadrl" kaj pometam listje-naj se raje igram z otroki. Pa jaz--da je ful listja in vse nastlano--pa on, da bo listja jutri tudi, otroci pa starejšiuser posted image user posted image

to je pa res lepo da se je tkole zamislu...user posted image user posted image user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
20.9.2008 22:23:08   
Anonimen
samo da vam še lahko nočko zaželim in miren sen.user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4127
21.9.2008 5:04:46   
Anonimen
jutro..evo in toliko o spanju danes,zapal smo ob pol osmih zvečer,prvo hranjenje ob nekja pred eo od treh zjutraj pa ne spimo večuser posted image ...odločila sem se da mali nebo hodil več tko zgodaj spat,bom probala kasneje ga devat....in zdaj smo budni,ne kaže znakov da je zaspan...še en dan ko bom hodila kot zombi okol...počasi mi že kronično primanjkuje spanjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4128
21.9.2008 10:16:15   
Kaja08
Dobro jutro! Ah, tisto včerajšnje spanje do 4 je bilo zgolj izjema - je dons Žiga prvič jamral okol enih, pa sva se kar neumna naredila user posted image  in je zaspal nazaj, drugič se je pa zbudil ob 2, sva pa že mogla vstat in mu naredit flaško. No, sej pol pa standard - na tri ure. Mu poskušava povečat dozo, da bo mogoče manjkrat jedel in po več, ampak zaenkrat še ni uspeha. Edino zvečer več poje.

sasa.vracko (v bodoče po domače in krajše SV, če ne zameriš user posted image ) nič se ne obremenjuj s slovnico. Jst tle na RR tako po ljubljansk tolčem, da me je včasih kar že malce sram....ampak res samo malce in hit mine user posted image

AS, je pa tvoj možek resno vzel pripoved tiste gospe...SUPER!! Sicer je pa to čist res - prah bo ostal tud še jutr, malčki bojo pa jutr že čist drugačni in je treba vskrat vsako njihovo spremembo...jst prou uživam, ko Žiga vsak dan kej pogrunta user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
21.9.2008 10:17:30   
Kaja08
Aja, pa še to - dons gre pa mami kofetkat s prijatelji in to brez sinkota user posted image user posted image  Bo oči pazu Žigata, jst se bom pa šla mal načvekat s prijatelji, s katerimi smo v študentskih časih skupaj delali v Cankarju!! Jeeej, coffee here I come! user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
21.9.2008 10:23:24   
lonapo
Živjo,

naš je včeraj zaspal ob 17:30, spal do devetih-jedel,spal do treh-jedel, spal do šestih-jedel, spal do osmih user posted image . Kar neki.

Fino je da daste otročke same spat v sobo, se vam bo obrestovalo kasneje. MI smo Nejca skoz po rokah nosil,in ga v spanju dajal v posteljo,še zdaj imamo probleme s spanjem. Ni šans da bi šel sam spat v sobo, hoče da kdo leži pri njem,pa to traja tudi eno uro.user posted image . Zdej sva ga vsaj tolk navadla,da zaspi pred tv-jem in ga potem neseva v njegovo sobo, v kateri spi celo tri teden-prej je skoz pr nama spal.
Žiga se mora pa tud mal poujčkat da zaspi, sem ga parkrat dala v posteljco pa se je drl ko zmešan.
Bom še enkrat poskusla ga dat direkt v posteljco.user posted image

No jest bom počasi začela dajat mal korenčkovga sokca, pa mal jabolčka,ampak res počasi,en teden ena žlička.

No jaz tudi samevam, user posted image  je šel prikolico podret, naslednji vikend sem tud sama-gre v Milano-službeno, ja res je prazno če ga ni.
Glede pospravljanja-ponavadi jaz vse pospravim,edino če ga res piči,da vidi kje kakšno pajčevino,vzame sesalec v roke zraven pa itak ful komentira, kako slabo mamo pospravljeno.user posted image .

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
21.9.2008 10:43:10   
*Mojca*
Jutro!

Mi smo imeli spet pestro noč. Najprej se je zbudil ob 23.30, potem ob 1h (sem mu samo dudo dala v usta), potem spet ob 2.30 pa ob 4h. Res ne vem zakaj je to dobro user posted image Pa mislim da bi jedel, dvakrat povleče in zaspi. Če mu dam dudo pa protestira user posted image

Včeraj sem kupila sobni termometer in ti hudiča, imeli smo 21 stopinj, danes zjutraj pa 19 user posted image Ni čudno da je reveža zeblo, zdaj imam klimo na 30 stopinj in smo še na 22. Upam, da bojo čimprej začeli kurit.

as: ful lepa zgodbica user posted image Jaz tudi obsedeno pospravljam, pa bom počasi nehala. Saj lahko počaka...

Gosta hrana: jaz mu do 6.meseca ne bom dala nič, ampak res nič. Dokler imam mleko se mi zdi nesmisleno.

Greste kaj volit? Jaz sploh ne vem koga bi...mi je bolj kot ne vseeno. Bom pa nekoga iz trojčka...a kršim volilni molk? user posted image user posted image user posted image

Lep dan, Kaja uživaj na kavi user posted image Kak je pol plan za torek? 11h Supernova? anaj, alea?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
21.9.2008 10:44:44   
*Mojca*
aja, spanje. Jaz ga dam na najino posteljo, na jošku na pol zaspi, potem mu dam dudo in grem ven. Včasih je treba it nazaj popravit dudo, drugače zaspi sam. Čez kake pol urce ga prestavim v posteljo. Včasih ga pa dam v posteljico že takoj ko mu dam dudo. Upam, da kasneje ne bo problemov...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
21.9.2008 12:07:12   
sasa.vracko
Lep pozdrav mamice!
Ponoči sem ful slabo spala, nahod me je ubijal, sinusi, pa še ušesa me bolijo user posted image , moj Luki je pa zaspal sinoči ob 21h in potegnil do 5.20, se napapal in potegnil do 8.30 in jaz seveda z njim. Zdajle pa gode v igralnem centru in krega igračke, ker mu ne odgovarjajo user posted image .. Tak srček je, pa ful se mi smili, ker se bo še sigurno od mene nazaj nalezel prehlada, revček! Moj me je klicu iz Nemčije in povedu, da pridejo verjetno šele pozno zvečer, ker so še na sejmu user posted image  Men bo zmešal, res!!! Po kosilu grem s taščo na sprehod do volitev in nazaj, pa Lukija bom opremla s kapico in vsem potrebnim, ker morava malo ven za pol urice, ker bom drugač res znorela.user posted image

Še Krvavi sladkor nisem mogla sinoč gledat, ker mi je blo ful dolgčas... user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
21.9.2008 12:09:42   
sasa.vracko
Kaja 08- jasno, da mi lahk pišeš okrajšave SV user posted image
Mojca - sočustvujem s tabo glede tašče, jaz mam z mojo kar srečo, je uredu, razen včasih mal preveč brihtnar zarad tamalga, ponavad je premal al pa preveč oblečen, sam se kar gluho naredim, ker se mi zdi brez veze, se lahk pol vsak dan kregamo...

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
21.9.2008 12:37:29   
sasa.vracko
Sem opazila slike iz srečanja julijk, ej punce, mi bi tud lahko kakšno srečanje kdaj organizirale, kaj mislite???? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4136
21.9.2008 12:46:08   
Kaja08
SV, iz k je pa si (sej verjetn si že povedala, sam moj spomin je user posted image )? V torek ob 11 je srečanje v Supernovi, tko da če si iz LJ, vljudno vabljena user posted image

Aja, no, še ena zadeva, povezana s staranjem - SPOMIN...ma k ementaler je, vse sproti pozabljam... Verjetn bi si mogla kar zapisvat za vsako od vas iz kje je, kaj kej dogaja, kolk je otrok v hiš... Oh joj, jst grem kr nazaj med dvajsetintoliko-letnice...

Spanje - včasih sem ga po rokah nosila in mu pela uspavanko, dokler ni zaspal. Pol sem pa ugotovila, da zaspi tudi, če ga položim v posteljico in ga mal čoham po glavi in pojem, pol grem pa ven....Ponavadi hitro zaspi, včasih se pa začne pritoževati, pa grem nazaj v sobo, ga še malo počoham in zaspi.

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 4137
21.9.2008 13:38:17   
alea01
ola mamičkeuser posted image

taanikaa- jaz imam CD od Romane Kranjčan in je kul, ker ji tudi pojem lahko zraven

srečanje- sporočim v ponedeljek, da se še orenk doma zmenimo- naprimer kam s taščouser posted image

Tko, zdaj bom pa jaz mal pojamralauser posted image . Izabela spet noče jest. Kaj user posted image  je temu otroku? Že tri dni je po 30,40mL na obrok. Maksimalno poje 60mL naenkrat. Kadar vidi flašo pa v jok oz. v histerično dretjeuser posted image user posted image . jo komaj umirim in pol le poje tistih 30 ali 40mL. Navajena je da je na tri ure čez dan in ji nikakor ne morem vsilit dodaten obrokuser posted image . Sprobala vse živo, energiej več nimam in sem na robu živčnega zloma. to, da ti otrok ne je oz. da ga moraš silit je katastrofa. Sem pomislila, da je krivo da je silim in sem s tem nehala.... rezultat isti. Že tako obupna sem začela sladkat mleko- ni sprememb. vem, da včasi otrok manj poje in kakšen obrok spusti, ampak da čez dan vsega skupaj poje 450mL, ko bi zdaj mogla že 900ml pa se mi ne zdi normalno. 900ml še blizu nikoli nismo bili.
mi je pa včeraj ena gospa, ki je bila na obisku rekla ful mi nekaj vspodbudnega in sicer, da otrok ne je zato, ker se meni ne ljubi dojit in ker sem bolj komot, zdaj otrok trpi in da je tako pravuser posted image  in da AM mleko je itak brez okusa in otrok že ve,da mamica ne dela pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Halooooooooooo? Jaz sem se komaj sprijaznila s tem, da ne dojim in itak vsakemu težim zaradi tega in razlagam zakaj ne dojim, ker se počutim manjvredno in slabo mamico. ko se pa sprijaznim s tem, pa tole....... Glih kar bom eksplodirala od vsega tega stresa

< Sporočilo je popravil alea01 -- 21.9.2008 13:40:48 >

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
21.9.2008 14:25:31   
Anonimen
Aleauser posted image user posted image to pa že ne more biti razlog, da ti ne je ker je ne dojiš. Si se trudila in pač ni šlo  in zaradi tega nisi slaba mamica.  Kaj pa če ji kdo drug da flašo, a kaj več poje če ji tvoj da?

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4139
21.9.2008 18:02:12   
lunca14
alea....eni pa majo jajca,jaz tega ne bi mogla nobeni mamici izrečt,bi se raje 3x v jezik ugriznila,pa tud mislim ne tako...........halo,le kje je pobrala tako trditev,če dojenje ne steče pač ne gre,hvala bogu,za nadomestek mleka.Ti pa sama veš koliko si se trudla ,da bi mala jeda pri tebi,taako,da samo ven si tej iz glave,da si naredila kaj narobe,ali da tamala ne je zaradi tebe.Oh te babe......včasih si res kaka zasluži naziv kurja baba,ne morem rečt drugače.Ti si supeeeeeeeeeer mami,in najboljša,kar jih je lahko izabela izbrala,nartabula,od nartabulihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
21.9.2008 18:08:21   
lunca14
tannikaa...........kako si kaj,en velikuser posted image
naya....kako,kaj tvoja rama,upam,da si kaj bolje,tud tebi enuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
21.9.2008 18:54:17   
Anonimen
ojla...joj alea tolk mam slabo vest sploh nevem kaj bi ti svetovala glede Izabele kaj nardit da bi punčka jedla...vrjamem da ti je hudo in da si obupana...ko bi ti le lahko svetovala...lahk ti pa rečem sam to,da se resnično ne oziraj na te babe,ko so vse polne nekih asvetov in pametovanj...sama veš kolk si pretrpela in se presekirala kr nisi imela mleka pa kolk se zdej sekiraš ko ti mala ne je...isto si meni rekla ne se sekirat,ker to mala čuti in vpliva to tudi na njo..itak pa tko kot je že lunica napisala si najboljša mamica za tvojo punčko,pa v to nikakor ne smeš dvomit!!!..se trudiš.skrbiš lepo za njo,ne pustit tem babam da ti pokvarjo dan,ti jim samo reč če boš hotla njihov nasvet in mnenje boš prosila zanj,drgač so lahko pa tiho...ja res hvala bogu da obstaja AM Izabela ni nič prikrajšana,prav tako bo rasla in se razvijala..ne skrbi...držim pesti da bo začela jesti...do takrat pa tisočuser posted image inuser posted image za vaju!!!

lunica hvala za vprašanje,sem bolj tko-tko..nisem zbrana karkoli dela,slabo spim,ne jem...depresivna...poskušam bit nasmejana zaradi Žana in močna,sam na trenutke se zlomim in jokak,jokam,jokam...boli me tolk da bi kričala..pa ful me je strah četrtka ko bo punkcija,k nevem kak postopek je pa kolk boli,pa izvidov me je strah...bojim se najhujšega...poskušam mislit pozitivno ampak kot že rečeno,so trenutki ko se zlomim...

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4142
21.9.2008 18:57:11   
Anonimen
aja pa saša ti pošiljam user posted image ker vem kolk je hudo če si sama s malim par dni,pa še bolna si povrhu...kmalu ozdravi,ko pa jst pridem na zeleno vejo pa grema na kavico,celje je blizu...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4143
21.9.2008 20:00:39   
lunca14
lunica hvala za vprašanje,sem bolj tko-tko..nisem zbrana karkoli dela,slabo spim,ne jem...depresivna...poskušam bit nasmejana zaradi Žana in močna,sam na trenutke se zlomim in jokak,jokam,jokam...boli me tolk da bi kričala..pa ful me je strah četrtka ko bo punkcija,k nevem kak postopek je pa kolk boli,pa izvidov me je strah...bojim se najhujšega...poskušam mislit pozitivno ampak kot že rečeno,so trenutki ko se zlomim...

........sej bo,boš vidla,vse bo v redu,preveč si lepa mamica,z prekrasnim otročkom,da bi se ti kaj resnega storilo,ne sme te bit strah,saj veš,psiha dela svoje in večinoma bolezni je psihosomatskih,tako,da ne smeš dopustit,da te to zlomi,to te mora ojačat.........jutri grem k svoji bioenergetičarki,okoli pol četrte,bom mislila tud nate,tako,da če se spomniš tisti čas okoli četrte,zapri malo okice in misli na nekaj lepega,jaz bom pomislila nate in ti bomo poslali eno lepo energijo,da te napolni,da boš spet pravi sonček,tko,kot moraš bit in siuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
21.9.2008 20:17:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
naya....kako,kaj tvoja rama,upam,da si kaj bolje,tud tebi enuser posted image

Bolje, pa spet slabše - kaj pa vem, upam, da se bo uredilo. Danes sem vsaj lahko sončka crkljala.user posted image

Vsem želim lep večer

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4145
21.9.2008 20:20:18   
Anonimen
hvala ti lunica...zelo si prijazna...vsak žarek upanja in vsaka spodbuda mi pride prav...ker sem res čist na tleh,čist utrujena,non stop me glava boli,ker se preveč obremenjujem...upat morem,vem...saj vem da ima strah velike oči ampak tole me je zadelo kot strela iz jasnega...se bom spomnilanate ob pol štirih...ful si zlatauser posted image
pol pa ko bo tole za mano,te pa morem osebno spoznat...seveda če boš za...ker zame si ena velika lučka...

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4146
21.9.2008 20:25:40   
Anonimen
taanikaa - ko bo vse skupaj mimo in ko se ti bo skala odvalila od srca, in ko boš prišla na dolenjsko spoznat lunco - bi midva z Lukcem tudi rada spoznala tebe in tvojega sončkauser posted image  - si za? Pa po moje bi tudi mtinca in aleksandra bili veseli kakšnega srečanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4147
21.9.2008 20:29:57   
Anonimen
ja itak sem zauser posted image user posted image ..bom imela moja oba sončka zraven,ker moj je doma iz bizeljskega,pa ko bomo šli mimo se z veseljem ustavimo..pa tud če ne gremo mimo se bomo pa nalašč peljali v vašo smer...itak vas bom vesela vi vsi ste moji sončki...ste res kot moje nejboljše frendice,mi ful stojite ob strani in res mi napolnite baterije,vlivate pogum...vglavnem ful ste fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 21.9.2008 20:30:45 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4148
21.9.2008 20:33:30   
Anonimen
Zato smo tu, da si pomagamo. In sama dobro vem, kako je, ko nimaš več prijateljic, s katerimi bi se lahko pogovoril, ker pač nimajo otrok, pa ne razumejo tega, kar preživljamo. Vse bo ok, samo pozitivno moraš razmišljat, ker sonček nanese še več sončka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4149
21.9.2008 20:37:13   
alea01
taanikaa, lunca, ninny- user posted image user posted image user posted image  . Mal ste me pomirile.

Danes je pojedla le 350mL. Kadar ji dam za jest zagrabi ful flaško, poje 50mL, z rokami začne odrivat in smo spet tam kot na začetku. Nato se začne na ves glas režat in danes cel dan govori atiuser posted image . Kaj narest? Ne vem.
Žal mi je da zadnjič ko je bil bioenergerik pri nas ni nič izabele videl in sem ga že poklicala in se bo proti koncu tedna oglasil. Upam, da ji bo pomagalo
Moji živci? Katastrofa.
taanika povsem te zastopim in vem kaj ti dela v glavi, ker sama zdaj to prestajam. Sama znam toliko nasvetov delit, da bi pa sama jih upoštevala... to pa neuser posted image
Punce vesele bodite, da vam škorci jejo in tudi če se ponoči zaradi tega zbujate. Moja Izabela spi 8,5 ur v kosu in šele potem je. Sem jo probala tudi zbujat, pa ni šans. Usta tišči skupaj, če jo pa dolgo časa premetavam se pa začne jokat. Joj, sem grozna mamiuser posted image . Tak, da bomm pustila kot je in upala na najboljšeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?