Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:39:28
|
|
|
|
Anonimen
|
hm..prijateljice...jaz jih imam pa jim nisem povedala o mojem stanju...tko kot si rekla,kot prvo,nimajo otrok,kot drugo pa še imajo svoje ljubezenske probleme al kakršnekoli pač,pa jim res ne morem prisluhniti v tem trenutku...po eni strani nočem nekega usmiljenja od njih,po drugi strani bi potrebovala tolažbo...je pa problem ta,da imava z Žanom nek ustaljen tempo,nek ritem doma (po vsakem obroku sledi spanje in takrat lahko jaz kaj jem v miru,kaj skuham,ali se enostavno tud jst zraven uležem) in moje frendice so nekak navajene tudi po več ur (ja tudi do 7 ali 8 ) biti pri meni,pol me pa to še nekak bolj utrudi kot pa sam otrok..pa se iskreno jim tud mal izogibam...nevem jst nikol nisem imela te navade biti pri nekom ful velik ur na obisku,njim pa pač ni nerodno,men je pa nerodno rečt...pol sem pa raje sama pa grem na sprehod z Žanom,pa se mi dan zapolne...pa raje prosti čas na rr preživim...joj sem zakomplicirala-se oproščam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:42:55
|
|
|
|
alea01
|
ninny- tudi če ji mož da flaško je isto oz. še manj poje. Malce bolj reagira na flaško, če ji pojem Čebelica Maja in valda ona takoj zraven čeblja in tudi mal povleče. Pa med hranjenjem sem jo začela nosit in guncat in tako še kakšnih 20mL spet pojemo. mi se borimo za popitih 20mL in se jih veselimo, vaši otročički pa 140 ali pa še več v enem obroku
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:45:17
|
|
|
|
Anonimen
|
joj alea vrjamem da ti more bit ful težko...imaš prav,lahko sem vesela da moj Žan pridno papa in se redi pa tud če se zbuja ob enih...sploh nevem kaj v tvojem primeru naredit ...a misliš da boš kr s 4 meseci šla na GH?..da bi bla to rešitev?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:46:58
|
|
|
|
alea01
|
taanikaa- jaz tu na celjskem nimam nobene frendice, niti znanke s katero bi se kaj pogovarjale in ker sama rada čvekam mi je zdaj tako grozno ko ne hodim v službo, da joj. Moje frendice so v Prekmurju in pa v Ljubljani, pa še na dolenjskem in se vidimo zelo redko in zeloooooooo pogrešam družbo. Zato pa sem tolikokrat v Lj, da potem *Mojci* mal potežim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:48:20
|
|
|
|
Anonimen
|
alea - sem hotla že prej komentirat, pa sm morala iti sončku popravit dudo. Nimam besed za take ljudi- naziv za take je QQŠ. Drgač pa je Mojca zadnjič rekla, da je vsaka svojemu otroku najboljša mama. Torej ti si Izabeli najboljša mama. Drugače pa, tole kar ti doživljaš, je baje kr dost pogost pojav - štrajkanje hranjenja, ki mine.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:48:22
|
|
|
|
alea01
|
taanikaa- pediatrinja mi je rekla, da naj pri 4 mesecih začnem uvajat GH pri 5 pa en obrok zamenjam z GH. Jaz bi še počakala, ampak če bo pa takrat jedla bomo pa jedli GH. Poskusit ni greh
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:49:51
|
|
|
|
Anonimen
|
imaš mene tudi tu na celjskem pa sašo vračko tudi a ne saša??...kamot se lahko kdaj tudi kmeni oglasiš,te bom vesela...bom vesela novega obraza..itak se mi zdi da te že celo večnost poznam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:50:02
|
|
|
|
alea01
|
saj zadnjič je pa pojedla 130mL na obrok. To je trajalo 2 dni in sem bila že tako vesela. Evo, zdaj pa to
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:50:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Alea zgleda da res že sedaj skrbi za linijo in se noče preveč najest. Pri nas včasih tud poje samo pol flaše pa počakam in ji dam čez kakšne pol ure pa spet je. Prejle mi je jokala pol ure skupaj, ji naredim flašo dam k ustom jok, sem jo nosila da je nehala jokat, ko ji spet dam flašo spet jok, jo potolažim, grem previt, se mi smeje, samo flaše al pa dude nisem smela dat k ustom, potem pa je res začela fejst jokat, ji dam flašo mi pa skoraj celo poje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:50:53
|
|
|
|
alea01
|
taanikaa, tega bi bila pa ful vesela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pikola bo treba pa GH probat,jst upam da ji bo šlo...a čajeka ji tudi kaj daješ?...pa kolko časa pred obrokom če ji ga daješ,da je ne čaj prej zasiti a? joj kaj nardit...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:53:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 taanikaa, tega bi bila pa ful vesela ti kr pridi,tudi midva te bova vesela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:53:53
|
|
|
|
alea01
|
ninny, sem tudi tako probala in je isti šmorn. Samo smeji se in čeblja. Sam dokler se smeji in je dobre volje ji verjetno ni nič hudega. Ma, je to ko daješ po flaši. Točno veš koliko poje in pol nabiraš tiste mililitre. ko pa dojiš, pa itak ne veš koliko poje. Dojenje je zakon
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:55:16
|
|
|
|
alea01
|
dajala sem ji čajek zdaj pa nič več, ker tako upam, da bo več pojedla. Pa ni učinka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:56:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya alea - sem hotla že prej komentirat, pa sm morala iti sončku popravit dudo. Nimam besed za take ljudi- naziv za take je QQŠ. Drgač pa je Mojca zadnjič rekla, da je vsaka svojemu otroku najboljša mama. Torej ti si Izabeli najboljša mama. Drugače pa, tole kar ti doživljaš, je baje kr dost pogost pojav - štrajkanje hranjenja, ki mine. Še enkrat, k ne vem, če si vidla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny, sem tudi tako probala in je isti šmorn. Samo smeji se in čeblja. Sam dokler se smeji in je dobre volje ji verjetno ni nič hudega. točno tako
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:57:33
|
|
|
|
alea01
|
in vsakič ko zajokca že letim pripravit 30mL zato da bo jedla. Včasih zapali, včasih pa ne. ko bi vedele koliko mlekca stran vržem. Groza. In Novalac stane 10eur in to 450mL. Koliko kaj stane aptamil?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:59:01
|
|
|
|
Anonimen
|
sem se spomnila,da midva z Žanom kadar sva imela dooolge sprehode je pol bi zmeraj tkooo zelooo lačen,takrat ni mogel dočakati treh ur sma se mogla prej hranit,pa zdej ko je tkole frišn luft,bi po moje blo še večji učinek...da je malo namatraš...pa boš vidla....sam lahko pa da bo pol samo spat hotela kr bo preutrujena a ne?!..o nevem,moj Žan tud če je preutrujen še vedno nekak spi pa je.....hm...vrjetn si itak vse živo probala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 20:59:07
|
|
|
|
alea01
|
ja,ja vem da sem Izabeli najboljša mami , ampak jaz sem taka smotka, da se kar naprej neki oštevam- sama sebe .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:00:12
|
|
|
|
Anonimen
|
AM stane nekaj čez 14E...kaj pa če AM probaš?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:02:11
|
|
|
|
alea01
|
glavo mi bo razneslo. Tako sem utrujena- psihično da grem kar počivat.. aja, pa ko sem končno najdla krstno oblekico, sem pa jo hotela polikat- na minimumu kar se tiče vročine in sem lepo na rokavčku zažgala - sicer se ne vidi zašgano ampak strgano. Zdaj pa ne vem kaj naj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:04:31
|
|
|
|
alea01
|
a to 450ml ali 900ml stane 14eur? Danes sem ji sladkala mleko- vem groza, ampak ko si obupan, si obupan in ni nič zaleglo. Se je pač odločila, da bo imela post. Sem razmišljala, da bi zamenjala mleko. Kaj pa vem. Zadnjič sem itak vsa mleka sprobavala in je bil vse en drek
< Sporočilo je popravil alea01 -- 21.9.2008 21:05:09 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:07:08
|
|
|
|
Anonimen
|
AM stane 900g 14e,no nekaj čez...sem vidla prej ja da si ji sladkala mleko da si napisala,sej jst bi vrjetn tud to probala...edino da še poskusiš mleko zamenjat,k je možno da ji nekaj ne paše na novalacu...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:09:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 in vsakič ko zajokca že letim pripravit 30mL zato da bo jedla. Včasih zapali, včasih pa ne. ko bi vedele koliko mlekca stran vržem. Groza. In Novalac stane 10eur in to 450mL. Koliko kaj stane aptamil? jaz kupujem Aptamil v Mullerju pa pride 800g 11.49 €
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.9.2008 21:11:55
|
|
|
|
Anonimen
|
a misliš da je možno..ker Iza ne poje veliko pa je men to čisto normalno da ji pol nevem vsake pol ure,oro ponudiš flaško in si je to zapomnila?..sem se spomnila na Žana,ko vidi žličko ko mu zjutraj po žlički zmešam mleko in kapljico D3 pa se tolk kremžit začne...prav zapomnil si je da pa to ni dobro že samo ko žličko vidi je joj...pa pljune ven pa cele kolobocije mamo pol...svetujem ti ko bo enkrat pojedla spet 120ml (jst vem in vrjamem da bo kmalu),jo tri ure najmanj ne devaj jest,al pa 4 ure,medtem bo prebavila pa boš vidla pol...hm...sam vrjetno si to tud že poskusila..
< Sporočilo je popravil taanikaa -- 21.9.2008 21:13:08 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?