lunca14
|
No sedaj ,ko ste vse pobegnile se pa javljam.....mi smo meli v nedeljo krst,žurko smo meli dan prej,samo ožji družinski člani,dobili ogromno daril,no otroci,smo zasipani z igračkami,tako,da sem jih pol pospravla,ker jih je preveč.Na krstu je mali najprej na začetku maše jokal,pa sva ša v zakristijo,da se je najedel in je zaspal in spal do konca maše,zbudil se je samo za fotkanje,je prespal krst.Glede oblekce nisem komplicirala,oblekla sem ga v kavbojke,srajčka,rdeče copatke in modro vetrovko in kapica s šiltkom,v glavnem kupila sem stvari take,da jih bo lahko nosil za naprej. Jutri imamo kontrolo in kao cepljenje,a ga ne bom dala cepit,ker smo vsi okrog njega prehlajeni in z bruhalnim virusom.Sama sem k sebi prišla šele po enem tednu,prej pa driskanje,bruhanje ..........mali raste ko konoplja,jedel bi skoz ampak res skoz,je na uro,uro in pol,ponoči je,na tri,dve ure,skoz samo je,pa je.......lasje mi še ne izpadajo,sem bila pri frizerju in se malo ostrigla in pobarvala.....menzusa še nimam,bom počakala,še kak mesec ali dva potem pa grem delat test,če je še ne bo,da se ne pridružim žanki..........jaz bi tud nov vozek,saj mogoče bo,ampak v stilu marele,naya prosim za gesllo,da vidim tvoj vozek.........naš mali se še nekotali,igrače še ne prijema,se jih samo dotika in brca in krili po njih,glavo drži ko šerif pokonci,roko tlači v usta,ko,da ni jedel že en mesec,slini se,ko polžek,ga pa tud nekaj zvija po trebuhu,tako,da nekoliko več joka,pa pogreša sonce,čeprav zebe ga pa ne,spi v pižami brez bodija,samo en rokav,pokrit je z kovtrom,potem pa ga mami stiska pol noči in ima ninico isto kot Jernej-zizo.Lepo spančkajte.