|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
15.9.2008 18:03:40   
Anonimen
ja sej moj tud pikice dobi če mu je vroče,opazla sem da je dobil pikice po rokicah od sončka,doma če je prepoten-kar je redko-pa ni nikol dobil pikice...

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
15.9.2008 18:08:10   
RMRM
Naš je pa samo po obrazu pikast. Na začetku sploh nisem vedla da mu je vroče, pol sem pa ratala bolj pozorna in ko sem ga slekla, so tud pikice počasi izginile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
15.9.2008 18:11:30   
RMRM
Midva imava jutri pregled kolkov,pa sploh ne vem kako naj ga oblečem. Če bo tako vreme, bom kar vrečo za lupinico pripravila, al se vam zdi da je vseeno še prezgodaj, user posted image ker pol res tko kot Nya pravi, kaj jim bomo pa oblekle pri -5. 

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
15.9.2008 18:20:17   
Anonimen
hm..kaka vreča za lupinico pa sploh obstaja???..jst mam sposojeno jajčko pa nič nevem o tem...a se to kje kupi? od maxi cosija mam lupinico...user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3604
15.9.2008 18:24:41   
RMRM
taanikaa, jaz imam tud od maxi cosi lupinico in tud vreča je od maxi cosi. V bistvu je podobna kot za na voziček, sam da je mal manjša, pa ni tako debela. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
15.9.2008 18:28:00   
Anonimen
aja?? to se vrjetno tud kupi al ne posebej?...bom mogla it kupi zgleda..kolk kej to stane,kaj veš?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
15.9.2008 18:34:54   
RMRM
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=16949

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
15.9.2008 18:38:52   
RMRM
http://www.nulta.com/cgi-bin/cgi/search.cgi?query=footmuff

upam da bo sedaj šlo

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
15.9.2008 18:42:06   
RMRM
http://www.bolha.com/oglas3617306/lup-maxi-cosi+letna-dezna-prevleka-zimska-vreca

tukaj pa še en rabljeno prodaja

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
15.9.2008 18:47:47   
RMRM
taanika,še eno sem našla, če ti kaj pride pravuser posted image

http://www.bolha.com/oglas3570039/maxi-cosi-zimska-vreca-za-dojencka-v-lupinici

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
15.9.2008 18:51:40   
Anonimen
ful hvala sam lupinico mi že imamo,mi bi rabli sam te prevleke za dež in vrečo...bom mogla mal pošnofat...a veš da se mi sanjalo ni da je to tud zraven...tko je ko kako stvar dobiš pol pa neveš,al sem pa jst res ena taka bučauser posted image user posted image ...sploh nisem vedla...sej tkole ko študiram sej niti ven ne morem na sprehod kr sem se spomnila da nimamo ene kape oz enga traka za glaviko..kaj mi nuca da malega fejst oblečem če nim amo kapice...tkole pol vidiš kaj vse še moreš kupit..zdej morem pa vikend čakat da grem v šoping po kako kapico,kak trakec pa če že imajo kake rokavičke

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3611
15.9.2008 18:54:06   
Anonimen
ta zgornji za 50e prodaja jajčko in vse v kompletu,ta spodaj pa samo zimsko vrečo za 39 euser posted image user posted image user posted image ,hvala ti fulll vseeno.bom mal še povprašala sem si pa shranila oglas.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3612
15.9.2008 18:55:52   
sasa.vracko
No, js tud nisem vedla, da obstaja zimska vreča za lupinice, sem res za lunouser posted image  Za spat pa mamo mi pižamice, take kot pri vas RMRM, pa z lahkim kovtrčkom je pokrit. Za ven sem ga pa danes oblekla ko medveda, termoflis s kapuco in dekco sem mu dala čez nogice, mam pa tud spalno vrečo in mislim, da jo bom kmal lahk uporabla za v voziček. Ja, res ne vem kaj mu bom oblačla, ko bo minus user posted image  Je pa tak hladen veter zunaj, da bi mu najraj rokavičke dala gor. Sva bla v trgovini, pa je že bla na blagajni pametna, da je pa mal premal oblečen, kaj mu naj dam pajaca gor al kaj?user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
15.9.2008 18:56:57   
Kaja08
Žanka user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Kaja08 - pozdravljena nazajuser posted image , smo te pogrešal... Žiga spet carski na slikcah, vidim, da si že stopala prijemlje, piše da to začnejo pri 4 mescih, ti morm povedat, da se zdej Luka tud kotali na bok, že nekaj časa, ko si rekla, da se tvoj že dolgo, hehehe...

O hvala, hvala user posted image  Ja ja, Žiga se prou ornk že vleče za stopala. Zdej, doma, je začel že obe stopali hkrati vlečt. samo še čakamo, kdaj jih bo v usta tlaču user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

A sem jest dons katero od vas srečala v Mullerju mogoče? Vem samo to, da je punčka tolk stara kot naš.

Hi hi, jst tud vedno, ko kakšno mamico vidim v štacuni, študiram, če ni mogoče na RR-ju user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

še eno vprašanje-s čim imate otroke pokrite zvečer za nočno spanje? s dekico ali kovterčkom?'..jst sem ga imela pokritega skoz z dekico,zdaj s dvema dekicama,kjer se mi je zdel kovterček ful debel,no danes pa bo vrjetn kr kovterček padu..

Naš spi v pidžami z dolgimi rokavi in hlačnicami, pokrit je pa z dekco, ki je malo bolj debela.

Žiga je car!

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
15.9.2008 19:28:42   
Anonimen
se tipkamo jutri zjutraj naprej,moj rabi računalnik...mirno nočko vsem pa upam da bodo naši user posted image  danes spali kljub lunci!! nočko

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
15.9.2008 20:57:20   
*Mojca*
Mi smo spali v bombažnem pajacku s stopalkami, pokrit z koutrčkom. Zdaj spi v plišastem pajacku na stopalke. Je pa pred dvema dnevoma ugotovil da je ful fajn če brcaš in se odkriješ. Seveda se potem ne zna nazaj pokrit, zaspi in se zbuja ves premražen. Tako da smo šli po hitrem postopku kupit vrečo. Bomo videli kako bo danes.

Drugače pa kravce že pasemo, obračamo pa se še ne iz hrbta na trebuh. Smo pa na Plivit d3, ki ga prenašamo brez problemov. Je rekla P da naj mu ne dajem multivitaminskih kapljic, ker ne rabi vseh teh umetnih vitaminov user posted image

Tudi sama sem nabavla Vichy šampon proti izpadanju las, pa še ampulce zraven, za vse skupaj sem dala 40eur in res upam da bo pomagalo user posted image

Evo, zdaj pa grem spat ker že komaj gledam. Me je mali s svojimi nočnimi podvigi kr malo zmatral user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
15.9.2008 20:59:52   
*Mojca*
saša v HM imajo take kul vreče, niso debele, tako da pridejo v poštev tudi poleti, cena 16eur, motiv kmetija (alea, mogoče za Izabelo, da bo soba v stilu user posted image user posted image ), ali pa hello kitty

jutri grem še v HM v supernovo po kapco, ker so jih v Cityju razgrabli user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
15.9.2008 21:07:58   
Kaja08
O Mojca, a po Supernovi se boš potikala....greva na kafe??

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
15.9.2008 21:13:58   
*Mojca*
Kaja veš da user posted image Ti sporočim kdaj bom tam, ker moj neki sanja da bi šel zraven, ni pa se še zjasnil user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
15.9.2008 21:15:32   
sasa.vracko
Mojca, saj mam spalno vrečo, jo je dobu za darilo, mam tako rumeno, puhasto, znamke Aljaž. V HM sva pa zadnjič z mojim pižamo Superman kupla, pa kosmateno trenirko s kapuco, pa ful so mi všeč mokasinke, jih je že moj nečak lani nosil, mu jih bom kupila, samo majo v Celju samo ene barve, črno bele, z motivom Snoopy, pa bi rajš kake bolj pisane... A veste kake mokasinke mislim? To so taki copatki, ko jih otročku obuješ kot nogavičke, pa podplatek majo, jaz sem mela, ko sem bla mala take, sam so ble rdeče, niso ble tolk fensi user posted image  
Grem tud počas v horizontalo, ker mi je moj Grdo račko odžrl, ker sem glih vmes Lukija šla uspavat, ko se je najedu.. user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
15.9.2008 21:20:40   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Kaja veš da user posted image Ti sporočim kdaj bom tam, ker moj neki sanja da bi šel zraven, ni pa se še zjasnil user posted image

kul user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
15.9.2008 21:20:57   
*Mojca*
saša tistih rdečih se pa spomnem. Po mojem smo jih imeli vsi user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3622
15.9.2008 21:27:56   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

saša tistih rdečih se pa spomnem. Po mojem smo jih imeli vsi user posted image user posted image

No, potem ti je jasn o čem govorim user posted image , ble so rdeče al pa modre user posted image
Mojca, kako lepo ime imata najina fantka, a?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
15.9.2008 21:29:31   
alea01
hej,hoj

Izabela je do zdaj spala v pajacku in pokrita z odejico. Sedaj spi v plišastem pajacku in pokrita z dvema odejicama. s kovtrčkom jo ne upam pokrit, ker enkrat sem jo najdla pokrito čez glavo in me je skoraj kap..... Nekako ji zleze čez glavo tudi, če jo pokrijem do pasuuser posted image . Itak tudi ona vse zbrca iz sebe, tak da tudi mi bomo kupili spalno vrečo- pa ne kmetijeuser posted image . Revca itak misli, da bo kmetica, ko ima celo sobo v kravicah in zato verjetno tudi noče past kravicuser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 15.9.2008 21:30:43 >

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
15.9.2008 21:29:56   
*Mojca*
Ja ja, pa take pletene so bile navrh user posted image user posted image user posted image

Ime je pa res najlepše na svetu a ne user posted image user posted image

Nič, jaz grem počasi spat. Me je Luki zmatral s svojimi nočnimi podvigi zadnje dni. Nočko vsem!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?