|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
1.9.2008 10:54:05   
Tina 28
Alea...jaz sem se za krst šla menit v en penzion kle bliz in nisem nobenga spraševala al se strinja al ne...plačam jaz in vabim jaz, zato ne vem zakaj bi se mame mogle vmešavat....je pa res, da je men všeč in če bo kdo stokal mam argumente.

Odloči se sama in jim povej zakaj tako! (no vidva z atijem)

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
1.9.2008 10:54:17   
sasa.vracko
alea 01 - js se na tvojem mestu ne bi tolk obremenjevala s taščinimi komentarji, ker itak majo zmeraj neke pripombe, če je vama všeč, mejte tam... Francelj je pa nekje v Zagradu, tud js ne vem točno, ker še nisem bla tam, sam slišala sem od marsikoga... user posted image   Ko si rekla, da vas bo ful velik, zato sem ti predlagala ta hotel, ker imajo veliko prostora. Bom pa še mal kolegico iz Celja povprašala, ker se z njenim bolj po restavracijah prehranjujeta, kje je tud fajn in ti sporočim čimprej, velja?!

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
1.9.2008 10:57:50   
sasa.vracko
No, vidiš, se strinjam s Tino28! Ej, Tina, verjamem, da bo kar težka tole vsak dan dvakrat v vrtec s tamalo vred... user posted image  Js tud ne vem, a moram že letos oddat vlogo za sprejem 1.5. 2009??? Bom vprašala, ja pravjo edin, da mam pol prednost, če bi bila gužva, ker sem prej oddala....

Neposredna povezava do sporočila: 2853
1.9.2008 11:17:52   
alea01

hvala za geslo, sam js nisem čist sigurna kera je tvoja pupika? Sorry! Sta pa obe luškani...

tista ta lepšauser posted image user posted image user posted image . Zezam se. Izabela je v oblekici in na desni

Neposredna povezava do sporočila: 2854
1.9.2008 11:19:08   
alea01
Kje je pa Zagrad? Se vidi da sem priseljena in nimam pojmauser posted image . Verjetno bomo šli kar v hotel Štorman.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
1.9.2008 12:41:06   
lonapo
no mi smo z morja-bilo je super
danes je šel Nejc prvič v vrtec in se je takoj zaigral, tko da po eni uri in pol ni hotel domov-smo šli pa vsi tja-mami oči in žiga.
Tina jest bom tud vsak dan z obema hodila v vrtec-ni druge-sej se navadiš da znaš vse sam narest-mi gremo že skupaj po nabavi-Žiga v nakupovalni voziček z lupinco, nejc zraven in akcija- potem pa ene pet tavelkih vreč v avto znosit+plato soka+plenice pa domov pa spet vse ven.Ja tko to pr nas zgleda.

jest ga poskušam vedno pestvat v položaju lupince, samo včasih se ful krega.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
1.9.2008 12:46:34   
cv3rklic4
Hej, mamice - končno se tudi jaz malo javim. Nekaj časa nazaj sem vas že začela prebirat, pa kar nisem utegnila nič napisat, komentirat. vidim pa da ste vse ful pridne, sploh tiste ste carice, ki uspete poleg dveh ali več otrok še na net in na RR user posted image
Zaenkrat lep pozdravček, pa upam, da mi še kaj uspe napisat.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
1.9.2008 12:51:21   
D.anna 76
Hoj,

Mi smo iz morja, kjer sem bila z malim od konca julija. Bilo je super, prvih 14 dni je bil z nama očka, potem je prišla moja kolegica z 4 mesečno hčerko, potem mami zadnjih 14 dni. Skratka skos je bila polna hiša in vedno kdo pri roki, da pogleda malega ko sem jaz rabila ohladitev v morju.
Mali se je res izkazal kot neverjetno priden otrok tako da mi že odkar smo prišli na morje spi celo noč cca 7 do 9 ur v kosu, brez dojenja, previjanja ..... tako da moram reči da mi počitka ne primankuje. Upam da bo tako tudi v LJ.

Sedaj grem pa malce posortirat cunje za malega; dolgih rokavov skoraj nimam več takoh ki bi mu bili prav tako da bo treba najverjetneje že kar jutri v nabavo drugače to ne bo šlo al pa hitro nazaj na morje.......

Se še kaj javim. pa seveda pozdrav vsem skupaj.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
1.9.2008 14:13:28   
lunca14
user posted image user posted image pa smo preživel prvi dan vrtca,se je kar vklopil naš Enejček,le to ne dovoli,da mu kdo spuli igračo iz rok,potem pa je celuser posted image .Sem bla z njim do kosila potem pa domov,jutri bom pa kako uro z njim pa sama domov,sta se pa na ogrišču srečala z Majem,in ga je skoz čuval in gledal kaj dela,in če mu je hotel kdo vzeti igračo,mu Maj tega ni dovolil,se je iskazal kot veliki brat,sedaj vidim,da ne bo Enej tepen od večjih,ker ma čuvarjauser posted image .Jutri pa je nov dan,upam,da se bo kmalu uvedel in da mu bo lepo.
Naš paček pa smi,sam.brez mene s svojim bratcem na veliki postelji.Grem pospravit dokler imam zeleno luč,aja pa danes se gredo otroci polepšat-frizer,to bo spet Enej vpil ko jesharuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
1.9.2008 15:45:33   
RMRM
Lunca, user posted image user posted image user posted image  za uspešen prvi dan.

Ninny, kako je šlo pa vama z Mašo?

Krst - jaz se niti približno ne oziram na to, ali je povabljencem všeč gostilna ali ne, važno da je nama in da je hrana dobra, ko bo pa kdo kaj zraven dal, pol pa lahko komentirauser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
1.9.2008 15:58:32   
Anonimen
alea imaš zs

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2861
1.9.2008 15:58:52   
Anonimen
Ninny, kako je šlo pa vama z Mašo?

kar v redu, sem jo pustila 1,5 urce tam in ko sem jo prišla iskat so ravno jabolka jedli. Je rekla, da ni nič jokala edino mal na strani se je držala. Jutri bomo poskusili, da bo celo dopoldne tam in jo pridem iskat šele po kosilu. Mi bo kar prav prišlo, če bo šlo, ker imam v sredo G, pa pregled za vrtec imava šele takrat in bova imeli en kup letanja. Še dobro, da imam mami doma, da mi bo ta čas pazila Emo.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
1.9.2008 16:00:02   
lunca14
RMRM....nisem še pokomentirala tvoje slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim,da to pove vse......luštni......
Alea...prosim za geslo,da vidim,kako raste naša nevesticauser posted image
Aleksandra....dobro došla nazaj,se kaj vidimo v kratkemuser posted image
Dana.....tud teb lepo da ste užival in seveda dobrodošla nazaj

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
1.9.2008 16:58:23   
RMRM
Ninny tud vama user posted image user posted image user posted image  pa dobro opravi v sredo.

Hvala za komplimenteuser posted image

AleksandraSilvija - obljuba dela dolg. Slikca v albumu.

Punce, ali ve pripravite stekleničko v primeru da vam kdo pomerka user posted image . Si namreč sploh ne predstavljam kako naj naredim, ker naš user posted image  začne tulit ko jesihar samo da pete pokažem, pa čeprav je prej trdno spaluser posted image , je pa sedaj na začetku šol. leta ful enih sestankov, pa svet šole, pa svet staršev...zdej pa ne vem, a naj ga kar v trak dam pa da gre z mano, sam pomoje me bodo ful čudno gledali, ali pa neuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
1.9.2008 16:59:42   
RMRM
aja, pa vse odsotne, dobrodošle nazaj. Se vidi da je začetek šole, vrtca...user posted image , se je tud tukaj začelo dogajatuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
1.9.2008 17:24:03   
aleksandra silvija

O, super!

Pa kakšen fantuser posted image .

Mi imamo od punčke tako dolgo satenasto oblekco, ampak so gor čipke-hmmm, to pa najbrž ni za fante,....

Našega malega nosim kar s sabo. V traku ali pa v košari. Čudni pogledi--drugi bojo lažje preživeli in z manj slabih občutkov kot jokajoči dojenček.
Zudi prva dva sem vedno nosila s sabo. Včasih še v službo na sestanke, pa celo na faks na predavanja,...

Lunca, Ninny in vse za prve vrtčevske dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naslednjega septembra bomo pa me jokale, ko bodo naši pribnci in princeske vstopali v vrtce( ali že prej)user posted image .

Naši 7-letnici se pa maje 1. zobek--in jaz sem ob novici pomislila: No, naslednja stvar je pa prva menstruacija,..user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
1.9.2008 17:33:23   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

O, super!

Pa kakšen fantuser posted image .

Mi imamo od punčke tako dolgo satenasto oblekco, ampak so gor čipke-hmmm, to pa najbrž ni za fante,....

Saj na naši oblekci so tud rožce, sam men se je zdela tko za punčke kot za fantke. Mi je pa tud moja sestra ki bo botrca rekla, da je oblekica čist za punčkeuser posted image . Ampak men je še vedno ful cortkana. Drugač je pa naš Mark tud imel tak svilen kompletek, samo sem namerno hotela,da ima Lukas svojo krstno oblekco, da imajo vsi trije potem to za spomin oz. za uporabo čez **** let. Men je to tako fino če gre iz roda v rod.
Bom pa dala na spodnji rob vezti ime in datum krsta, da res ne bodo mislili da imamo punčkouser posted image

Našega malega nosim kar s sabo. V traku ali pa v košari. Čudni pogledi--drugi bojo lažje preživeli in z manj slabih občutkov kot jokajoči dojenček.
Zudi prva dva sem vedno nosila s sabo. Včasih še v službo na sestanke, pa celo na faks na predavanja,...

hvala,si me prepričala.Bo šel kar z menoj.
Lunca, Ninny in vse za prve vrtčevske dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naslednjega septembra bomo pa me jokale, ko bodo naši pribnci in princeske vstopali v vrtce( ali že prej)user posted image .

Naši 7-letnici se pa maje 1. zobek--in jaz sem ob novici pomislila: No, naslednja stvar je pa prva menstruacija,..user posted image

Boš videla kako bo to hitro,prehitrouser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
1.9.2008 17:41:43   
aleksandra silvija

Naši 7-letnici se pa maje 1. zobek--in jaz sem ob novici pomislila: No, naslednja stvar je pa prva menstruacija,..

Boš videla kako bo to hitro,prehitro

ja, se mi zdi da resuser posted image

Oblekca pa.....veš, sedaj mi je pa škoda, ker nismo tudi Jerneja krstili v oblekci od sestrice, potem bi lahko sedaj še Lovra.
Imam oblekco spravljeno na obešalniku v omari in povrhu folija-pa sem jo sedaj šla pogledat, pa naenkrat gor rumen madež-spomladi ga še ni bilouser posted image

Uuuuu, v našem ZD je bil pa danes požaruser posted image , pa šele sedaj sem izvedela, pa 3 km stran,...
18.8. ni bilo nič od tehtanja-so obnavljali prostore naše pediatrinje,..9.9. pa,...hm, bomo še videli.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
1.9.2008 17:46:02   
Anonimen
Punce, ali ve pripravite stekleničko v primeru da vam kdo pomerka . Si namreč sploh ne predstavljam kako naj naredim, ker naš začne tulit ko jesihar samo da pete pokažem, pa čeprav je prej trdno spal , je pa sedaj na začetku šol. leta ful enih sestankov, pa svet šole, pa svet staršev...zdej pa ne vem, a naj ga kar v trak dam pa da gre z mano, sam pomoje me bodo ful čudno gledali, ali pa ne

jaz si ponavadi spumpam oz. imam aptamil doma, ker ga moram tako in tako dodajat, ker ni dovolj mleka in ponavadi pazi Emo moja mami in ali samo pogreje moje mleko ali pa naredi aptamil.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2869
1.9.2008 17:46:14   
Anonimen
Ninny tud vama pa dobro opravi v sredo.

hvalauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2870
1.9.2008 18:23:12   
slovenka
punce zdravo,

danes zjutraj sem dobila mastitis, so me zize ful ful bolele, potem ko je sel dragi v službo, pa me je začelo zelo mrazit, sem se oblekla kot sredi zime, treslo me je za znoret,pa sama s punčko... ko sem se oblekla pa naval vročine,pa čist brez moči sem bila in sem se ful bala, kdaj se bo mala prebudila in hotla na sprehod... začuda se je prebujala samo, da se je najedla, kot da bi čutila, da je mamica bolna... in je spala do enih, ko je prišel dragi domov. In meni se je takrat začuda stanje izboljšalo, po enen lekadolu in ful dojenja. Sva zadnje dni nekaj dodajala AM, ker se mi je zdelo, da nimam dovolj mleka, sploh ko mala ves dan ni hotla spati, ampak izgleda da ni tako. Tako da odslej se samo še dojimo.

Glede krsta sva pa midva mislila združit otvoritev hiše in krst,ker sva se selila maja, sedaj pa karodlašava z obojim, ker bi za otvoritev rada še ful stvari poštimala. Tako da sedaj mislim, da bo najboljše narediti tako, kot Alea in še nekatere - da nič ne delamo krsta doma, ampak gremo nekam jest, otvoritev pa naj bo potem spomladi z enim piknikom. Kaj pravite?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
1.9.2008 18:39:02   
alea01
hej, hoj mamičkeuser posted image

Najprej dobrodošle potepanke domovuser posted image . Smo končno dobili igralni center iz Bušija. Ful je nor in meeeeeehak. Sta mamica in oči več gor koker hčerkauser posted image user posted image .

Mi bomo imeli toliko ljudi na krstu, ker bomo združili tudi praznovanje moževega doktorata in ker se malo premalo vidimo,.....

slovenka- ti se pa le malo pohvali z doktoratomuser posted image user posted image user posted image . Iz česa ga pa imaš?

Hvala taanikaa in sasa.vracko za nasvete o gostilnahuser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
1.9.2008 18:40:52   
alea01
lunca, ne vem če bo glih Izabela primerna za Luna, ker on je pravi dedc ona pa bolj škratekuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
1.9.2008 18:42:53   
alea01
slovenka- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mastitis, da bo čimprej mimo. In tako naredi, najprej krst, pol pa piknik- no, jaz bi tak, če bi čas dovoljeval. Pri nam smo bolj zaposleni in nam ni šlo skoz, zato bomo kar združili

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
1.9.2008 18:43:59   
alea01
in seveda za vse pogumne škratke, ki so danes šli v šolo in vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?