|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
30.8.2008 22:44:07   
Anonimen
RMRM luštni so vsi trijeuser posted image user posted image čisto po mamiciuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
30.8.2008 22:44:33   
Anonimen
o, pa še novo stran sem po dolgem času odprla

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2827
31.8.2008 11:00:37   
Anonimen
Končno sem uspela natipkat, pa me je vrglo ven-user posted image

RMRM - smo v Nerezinah na Malem Lošinju, v hišici s polnim penzionom - mama hotel. SMo z našimi, pa lahko ugibate, kdo je 1. v vrsti - proritetuser posted image user posted image user posted image

lunca - ne se sekirat, vse bo ok

didlinaa - user posted image user posted image user posted image  za pogum, jaz si ne predstavljam met zdej še enega user posted image

Šibam zdej, pridm kej jutri, k dans neki ne dela net.

Papa - uživejte

alea - geslo prosim

Aja, jst mam še zmer 5+, pa po morju bom tud še mela al pa še kej večuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2828
31.8.2008 12:07:46   
tweetek
joooj, punce jaz vam ne sledim sploh... Pa kje dobite cajt in energijo?

Tanikaaa - glede handlinga - sori nisem vidla posta, je pa un filmček kar v redu, samo se mi zdi da se ta druga roka ne vidi dobro.... Jaz mu z njo podprem glavico in ramena, ampak mogoče kaj narobe delam ker mi je čuden občutek.... Bom vprašala v torek ko mamo spet NFT... Glede previjanja - jaz tud dvignem nogice, sicer ne za gležnje, ampak tega previjanja in preoblačenja na boku pa ne obvladam pa konc. Je res da si ne vzamejo časa in ti ne pokažejo ali pa vsaj ne dost nazorno.

Za vrtec smo pa mi tud oddali ampak dvomim da bomo dobili... Ker nisva oba zaposlena. Plačali drgač po moje ne bi prav veliko, ampak pr nas je tolk otrok da itak manjka prostora. o jej, moram it.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
31.8.2008 12:30:56   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Mi pa vrtca nismo dobili.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsi po spisku smo zavrnjeni že za drugo leto vnaprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Otrok pa v naši občini malo morje, da ne govorim kolk mladih družin bo prišlo živet v naš konc, ker gradijo kar nekaj blokov.

In to naj bo pomoč mladim družinamuser posted image  Sej niso resni, al plačuješ kot nor, al pa prostora ne dobišuser posted image .

Pri nas zaenkrat otrok še niso zavračali, ne vem pa kako bo naslednje leto. Upam pa, da vsaj tri leta še ne bomo potrebovali vrtca, ker mesečni prispevek je grozlijivuser posted image

Midva sva tudi oddala prijavnico v vrtec, vendar še nisva dobila odgovora. Pričakujeva, da bova plačevala vsaj 300 eur. Če pa ne bi dobila vrtca, bova tožila občino, ker je po zakonu o vrtcih dolžna zagotavljati predšolsko varstvo. Iztožen denar pa bova potem imela za varuške. Saj se ne morejo tega iti, midva sva oba zaposlena in z zaposlenimi starimi starši. Kaj naj potem pustim službo ali kaj? Nisem doktorata za to delala, da bom 6 let doma.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
31.8.2008 13:14:15   
Anonimen
dan...punce kolk dolg ste imele prvo menzo po porodu????jst ma že 6 dni pa je še vedno ful močna....se mi zdi da sploh nisem nehala krvavet od poroda,najprej čišča ki je trajala 6 tednov,malo pauze zdej pa spet menza....joj kak zoprno...mi smo bili pa včeraj tečni,tud slabo smo spali,smo se zbudili ob dveh pa ob petih pa smo vstali ob pol sedmih zjutraj...in seveda mali je že na sprehodu zunaj zapančal pa po jedi prej jst pa taka kot zombi...mislim da bom šla spat malo...če mi bo ratalo,ker vsak dan po novem spijem en vrč kave da mam mal energije,pa zdej sem jo spila pa nisem nič zaspana več,sam utrujena...punce bravo tiste ki že planirate junij 2009,mi bomo kr pr enem ostali...se mi zdi da sem čist zdelana,si ne morem presdtavljati še enga otročička...zaenkrat ne...

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2831
31.8.2008 16:26:06   
Kaja08
Dan bejbe! Jah, mi smo spet važni user posted image  Se Žiga že prou  veselo kotali na trebuhuser posted image user posted image  Sam pol ga pa včasih roka sheca, k je ne more izpod sebe potegntuser posted image  Pa športni voziček sem sestavila. Zdej pa čakam moja dva fanta, da se zbudita in da ga sprobamo, kako se obnese user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

po moje naši načini niso narobe.
nam so v šoli za starše rekli naj dvigamo takole. z eno roko pod tilnik malo privzdignemo, potem pa gremo spodaj z drugo roko tako da glavico naslonimo v komolčni pregib. z drugo roko pa pod rit in križ.

Jap, tudi nam so tako rekl. Porodnišnice pa sploh ne bom komentirala, ker tam user posted image  prekladajo ko vreče krompirja, pa boh ne dej, da bi kakšna sestra si vzela minutko časa in ti bolj počasi pokazala, kako se dela z otrokom user posted image

< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 31.8.2008 16:30:59 >

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
31.8.2008 17:05:51   
Anonimen
moja bebica se pa še nič ne prekotaliuser posted image ...samo kravice veselo pasemo...

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2833
31.8.2008 17:30:37   
Anonimen
danes je pa tako zatišje tle gor...se pozna da je nedelja hehe...al ste na obiskih pri babicam in dedkih al so babice in dedki pri vas...al pa se cartate...hehe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
31.8.2008 20:02:30   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

moja bebica se pa še nič ne prekotaliuser posted image ...samo kravice veselo pasemo...

Ja sej sem lih prejle govorila s teto, ki je pediatrinja, in je rekla, da se v Sloveniji v povprečju fantki  začnejo kotalit na trebuh pri 11 mesecih, punčke pa pri 6. Tko da sem zdej pa sploh važna user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
31.8.2008 20:35:08   
Anonimen
Mi že spimo danes.user posted image user posted image user posted image Pa danes je imela mala maratonske obroke in spanje.user posted image

Eno vpr: če otrok hje in je in je. Na koncu podre kupčka. Kaj pa hrana ki gre ven pri kupčku? je to odveč iz njegovega želodčka? user posted image Ker naša je tole danes kar ene parkrat nardila. Sem jo pa ful kar silila jest.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2836
31.8.2008 22:14:19   
Tina 28
Didlina...jaz mam podobna vprašanja že dolgo časa, saj naša tud poliva (včasih malo, včasih več, je pa res, da se je večinoma uneslo). Pride pa kak dan, ko ves čas poliva. Kakoš 14 dni je mela tak dan in je bla pol par dni kar hripava in boga.

Jaz mislim, da če sam mal pride nazaj ni to nobene panike. Problem bi bil, če bi te zalila in če ne bi pridobivala na teži!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
31.8.2008 22:18:32   
Tina 28
Naša anja je bla na morju stara 3 mesece in se je prvič obrnila s trebuha na hrbet zdaj pa spet nič (verjetno je bila mehka postelja razlog).

Ful berem, da se vam otročki glasno smejijo...jaz pa še kar čakam....mislim tisti pravi mali krohotek ne le oglašanje zraven. A mal zamujava al kaj....res se ne spomnim, kolk je bil Nejc točno star, sam vem pa kje sem stala, kaj sva počela in da je bilo okrog poldneva sončnega dneuser posted image user posted image ...in da so mi solze stopile v oči (pa da sem mela po tem tednu čist razlolčene roke, ker se je smejal med dviganjem  pol sem pa to počela ko nora.user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
31.8.2008 22:59:29   
mtinca1
mislim tisti pravi mali krohotek ne le oglašanje zraven.

mi še tud čakamo na to! komaj čakam...

danes sem izpolnila vlogo za v vrtec; za 1.5.09. jutri jo oddam. se mi zdi ful prehitro, ampak je verjetno tud vrtcem fajn, da lahko planirajo. so pa ti meseci maj, junij,... mal problematični za vpis.

RMRM - fuuul luškani so ti tvoji trije cukrčki!!

Alea - jaz bi tud geslo na ZS.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
31.8.2008 23:03:57   
mtinca1
kaja
Jah, mi smo spet važni Se Žiga že prou veselo kotali na trebuh

user posted image user posted image user posted image -bravo Žiga. pa na eni slikci sem vidla, da sam drži flaško v roki. a je to slučajno, al že tud to obvlada? butasto vprašanje, ampak mi se samo dojimo, pa ne vem.
taanikaa, mi se tud še nič ne kotalimo - niti na bok.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
1.9.2008 7:37:27   
babysolza
Dobro jutro!

Vidim, da ste bile kar v čvekalni formi te dni. Mi smo bili čisto okupirani s piknikom, ki sva ga organizirala za Sabino. Imela sva kar veliko ljudi - mal žlahte pa mal frendov, pa je šla cifra čez 60. user posted image  Včeraj sva bila oba čist uničena, ker sva še pospravljala kočo pa potem še doma, kar je ostalo. Zdejle sva pa sklenila, da bova na piknike sam še hodila, nič več jih organizirala. user posted image  user posted image

Sam imeli smo se pa ful fajn, pa še vreme nam je šlo na roko! user posted image  user posted image

Danes bi pa moja mala sam jedla - smo že trikrat jedle, zdajle končno mal spi. Šibam kej pojest in še mal pospravituser posted image user posted image , potli pa ven na sončka.

Se tipkamo!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
1.9.2008 9:22:02   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

kaja
Jah, mi smo spet važni Se Žiga že prou veselo kotali na trebuh

user posted image user posted image user posted image -bravo Žiga. pa na eni slikci sem vidla, da sam drži flaško v roki. a je to slučajno, al že tud to obvlada? butasto vprašanje, ampak mi se samo dojimo, pa ne vem.
taanikaa, mi se tud še nič ne kotalimo - niti na bok.

Ah, to je bilo samo poziranje za fotko user posted image  Sekundo za tem je že padla po tleh, ker je nisem držala user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
1.9.2008 9:27:46   
alea01
ola mamičkeuser posted image

Izabela se je obračala iz boka na bok že pri enem mesecu. Danes se je prvič obrnila na trebuh, nazaj pa ni in ni šlo in je samo jamrala in se jezilauser posted image . Kravce ne pasemo, ker nočeuser posted image user posted image . tudi če je dam na trebuh, glavco nič ne dviga. Če je pa v ležalniku se pa kar fajn dviga.
Smejala se je tudi že na glas, zdaj pa nič večuser posted image . Očitno ni nič smešnegauser posted image user posted image

Jezna sem kot stouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . 28.09 bomo imeli krst in bo okoli 70 ljudi. Najti gostilno za pogostitev je pa celi vraguser posted image user posted image user posted image . tu na Celjskem pa ful komplicirajo. Ob nedeljah gostilne sploh ne jemljejo toliko ljudi. Pol prostora ni in...... V prekmurju ni noben problem. Vabila bi morala počasi odposlat a gostilne pa še nimamo. Kam daleč se itak ne moremo vozit, ker pol ljudi pride iz Prekmurja in že od tam je dve uri vožnje.
Mi je žal, da ni krst v Prekmurju. Joj, sem jeznauser posted image user posted image user posted image . In potem še sama moram iskat gostilne, ki itak nimam pojma, kje so kaj te vasi okoli, ker mož tudi nič ne ve, ker nič ne hodi po gostilnah, tašča še manj in sam gode, da ambient je pa ful pomemben. En kur..user posted image  je pomemben. Kaj pa hrana? Naj bo pa zanič, ali kaj? Sploh ne vem kaj naj naredim. Vabila imam na pol narejena, odposlat jih pa ne morem.....

Evo, pa sem dala iz sebeuser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 1.9.2008 9:29:07 >

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
1.9.2008 9:47:19   
aleksandra silvija
Ojla!

Vsega za nazaj nisem prebrala, kar nekaj pauser posted image .

Ste se včeraj zaklepetaleuser posted image user posted image user posted image .

Slikce  sem si pa ogledalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo z morja, punca je ponovno v šoli, fantek v vrtcu (zamenjal skupino), naš user posted image  pa je že 2 noči prespal noč(od 21.30 do 6-ih oz. 6.30).
No, to se mi zdi čisto nemogoče, ker starejša 2 sta bila non stop budna in v solzah, midva z možem pa kot mesečarja.

No, poleg tega hoče Lovro sam zaspati. Če ga pestujemo godrnja, potem joka, dokler ga ne odložimo v posteljico. Nato poišče palček, sesa kot nor in zaspančka.

Ja, to s palcem je sploh nekaj. Kar sesa in sesa. Palček namreč. Prsi pa--pošteno pije 5, v skrajni sili slabih 10 min in nato konec. Saj ne morem verjet(glede na izkušnje starejših dveh, ki sta bila skozi priklopljena).

In glede na to, da je mali tako netežaven in ljubitelj reda, me je že močno zaskrbelo, da ni kaj narobe z njim.user posted image user posted image user posted image  Če je kaj bolan ali z možgani,...user posted image
No, k sreči ima vsaj user posted image  malo več zdrave pametiuser posted image  in ob mojih skrbeh samo zavija z očmi,...user posted image user posted image user posted image

Dolenjke, se dobimo? September je tu!

KOTALJENJE_ Še ne. Obrne se iz boka na hrbet, pa odriva se po podlagi-da ga v posteljici ne najdeš tam, kjer ga odložiš ali na igralni blazini(to menda bolj zaradi zvijanja)user posted image

GOSTA HRANA_ Čakamo na šesti mesec. Morda kak grižljajček 5,5 mesecev-bomo videli, kako bo takrat.

KRST_Še nismo nič pripravili. Bomo imeli pa čisto družinsko kosilo. Še vabil  ne bomo dali delat.

Baj

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
1.9.2008 10:24:20   
alea01
sem se spomnila....

sasa.vracko, taanikaa- imata kak predlog kje pogostitev?user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
1.9.2008 10:30:21   
sasa.vracko
user posted image user posted image Čaw mamice

Alea01 - ponižno prosim za geslo!user posted image   Če si iz Celja, naredte kosilo v Hotelu Štorman, js sem že bla tam na enih parih feštah, je bla hrana in vse fajn, al pa eno domačo gostilno Pri Franceljnu ful hvalijo... No, sej veš, da ma pač vsak svoj okus, samo predlagam...

RMRM - imaš ful sladke otročičke res!

Ninny - Ko, si rekla, da ti tud gledaš Krvavi sladkor, a je teb Alex tud tolk sexi, al je sam men? user posted image  

Drugače pa nič novega, aja, posteljico še moram poslikat, sem obljubila... Pa ko sem sinoč, napol v temi mu medvedke zaštartala (vrtiljak) je pa moj Luka tolk začel nabirat, da sem ga mogla takoj pocartat, se je verjetn ustrašu, ker je mel prej montirane nad previjalnim pultom in je bil dan, takrat ko sva jih gledala, v temi so pa verjetn bolj grozni zgledal... user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
1.9.2008 10:36:48   
Anonimen
Dobro jutro.

Mi smo včeraj plavali v Fredu kot ta veči, naš je zihr že kdaj mel obroč v trebuškuuser posted image

Uživejte.

Fotke bodo, ko pridemo domov.

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2847
1.9.2008 10:45:05   
alea01
sasa.vracko- sem ti poslala geslo na ZS, samo brez pike. Ne vem zakaj sem jo zraven dalauser posted image user posted image
Kje pa je gostilna Francelj? Midva sva tudi za hotel Štorman, samo tašča nekaj brunda, ker ni ambient lepuser posted image , pa moja mami, ker se bodo pa mogli ful vozituser posted image . A do celja je 15 minut. Kako narest, da bo vsem prav? Nemogočeuser posted image

slikici sem dala pod geslo zato, ker nočem izpostavljat Izabeline prijateljice. Upam, da razumeteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
1.9.2008 10:45:47   
Tina 28
ojla

Jaz sem pa danes spet peljala Nejca v vrtec. Me je zdaj kar groza, ker bom mogla vsako jutro nabasat oba v avto in iti tudi z malo v vrtec...in po kosilu ista pesem.user posted image user posted image

V vrtcu pa me je glede vpisa nekako diplomatsko zavrnila, češ da je aprila uraden vpis za sepembra in naj jo višem takrat za maj...ja itak, da bo placuser posted image

Drgač pa mi male na morju nismo kopal v morju  na plaži pa sam en dan, ker je bil veter. Verjetno bi se bolj skušala trudit z njo v vodi ampak je svoj davek zahteval Nejc, ki je splavaluser posted image user posted image in ga je blo treba ves čas merkat v vodi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
1.9.2008 10:49:02   
sasa.vracko
Alea - hvala za geslo, sam js nisem čist sigurna kera je tvoja pupika? Sorry! Sta pa obe luškani...

Nya - tud tvojih morskih fotk se ful veselimo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?