Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 30.8.2008 22:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM luštni so vsi trije čisto po mamici
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 30.8.2008 22:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
o, pa še novo stran sem po dolgem času odprla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 31.8.2008 11:00:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Končno sem uspela natipkat, pa me je vrglo ven- RMRM - smo v Nerezinah na Malem Lošinju, v hišici s polnim penzionom - mama hotel. SMo z našimi, pa lahko ugibate, kdo je 1. v vrsti - proritet lunca - ne se sekirat, vse bo ok didlinaa - za pogum, jaz si ne predstavljam met zdej še enega Šibam zdej, pridm kej jutri, k dans neki ne dela net. Papa - uživejte alea - geslo prosim Aja, jst mam še zmer 5+, pa po morju bom tud še mela al pa še kej več
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 31.8.2008 12:07:46
|
|
|
|
tweetek
|
joooj, punce jaz vam ne sledim sploh... Pa kje dobite cajt in energijo? Tanikaaa - glede handlinga - sori nisem vidla posta, je pa un filmček kar v redu, samo se mi zdi da se ta druga roka ne vidi dobro.... Jaz mu z njo podprem glavico in ramena, ampak mogoče kaj narobe delam ker mi je čuden občutek.... Bom vprašala v torek ko mamo spet NFT... Glede previjanja - jaz tud dvignem nogice, sicer ne za gležnje, ampak tega previjanja in preoblačenja na boku pa ne obvladam pa konc. Je res da si ne vzamejo časa in ti ne pokažejo ali pa vsaj ne dost nazorno. Za vrtec smo pa mi tud oddali ampak dvomim da bomo dobili... Ker nisva oba zaposlena. Plačali drgač po moje ne bi prav veliko, ampak pr nas je tolk otrok da itak manjka prostora. o jej, moram it.....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 31.8.2008 12:30:56
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mi pa vrtca nismo dobili. vsi po spisku smo zavrnjeni že za drugo leto vnaprej. Otrok pa v naši občini malo morje, da ne govorim kolk mladih družin bo prišlo živet v naš konc, ker gradijo kar nekaj blokov. In to naj bo pomoč mladim družinam Sej niso resni, al plačuješ kot nor, al pa prostora ne dobiš . Pri nas zaenkrat otrok še niso zavračali, ne vem pa kako bo naslednje leto. Upam pa, da vsaj tri leta še ne bomo potrebovali vrtca, ker mesečni prispevek je grozlijiv Midva sva tudi oddala prijavnico v vrtec, vendar še nisva dobila odgovora. Pričakujeva, da bova plačevala vsaj 300 eur. Če pa ne bi dobila vrtca, bova tožila občino, ker je po zakonu o vrtcih dolžna zagotavljati predšolsko varstvo. Iztožen denar pa bova potem imela za varuške. Saj se ne morejo tega iti, midva sva oba zaposlena in z zaposlenimi starimi starši. Kaj naj potem pustim službo ali kaj? Nisem doktorata za to delala, da bom 6 let doma.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 31.8.2008 13:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
dan...punce kolk dolg ste imele prvo menzo po porodu????jst ma že 6 dni pa je še vedno ful močna....se mi zdi da sploh nisem nehala krvavet od poroda,najprej čišča ki je trajala 6 tednov,malo pauze zdej pa spet menza....joj kak zoprno...mi smo bili pa včeraj tečni,tud slabo smo spali,smo se zbudili ob dveh pa ob petih pa smo vstali ob pol sedmih zjutraj...in seveda mali je že na sprehodu zunaj zapančal pa po jedi prej jst pa taka kot zombi...mislim da bom šla spat malo...če mi bo ratalo,ker vsak dan po novem spijem en vrč kave da mam mal energije,pa zdej sem jo spila pa nisem nič zaspana več,sam utrujena...punce bravo tiste ki že planirate junij 2009,mi bomo kr pr enem ostali...se mi zdi da sem čist zdelana,si ne morem presdtavljati še enga otročička...zaenkrat ne...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 31.8.2008 16:26:06
|
|
|
|
Kaja08
|
Dan bejbe! Jah, mi smo spet važni Se Žiga že prou veselo kotali na trebuh Sam pol ga pa včasih roka sheca, k je ne more izpod sebe potegnt Pa športni voziček sem sestavila. Zdej pa čakam moja dva fanta, da se zbudita in da ga sprobamo, kako se obnese IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 po moje naši načini niso narobe. nam so v šoli za starše rekli naj dvigamo takole. z eno roko pod tilnik malo privzdignemo, potem pa gremo spodaj z drugo roko tako da glavico naslonimo v komolčni pregib. z drugo roko pa pod rit in križ. Jap, tudi nam so tako rekl. Porodnišnice pa sploh ne bom komentirala, ker tam prekladajo ko vreče krompirja, pa boh ne dej, da bi kakšna sestra si vzela minutko časa in ti bolj počasi pokazala, kako se dela z otrokom
< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 31.8.2008 16:30:59 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 31.8.2008 17:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
moja bebica se pa še nič ne prekotali ...samo kravice veselo pasemo...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 31.8.2008 17:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
danes je pa tako zatišje tle gor...se pozna da je nedelja hehe...al ste na obiskih pri babicam in dedkih al so babice in dedki pri vas...al pa se cartate...hehe
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 31.8.2008 20:02:30
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa moja bebica se pa še nič ne prekotali ...samo kravice veselo pasemo... Ja sej sem lih prejle govorila s teto, ki je pediatrinja, in je rekla, da se v Sloveniji v povprečju fantki začnejo kotalit na trebuh pri 11 mesecih, punčke pa pri 6. Tko da sem zdej pa sploh važna
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 31.8.2008 20:35:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi že spimo danes. Pa danes je imela mala maratonske obroke in spanje. Eno vpr: če otrok hje in je in je. Na koncu podre kupčka. Kaj pa hrana ki gre ven pri kupčku? je to odveč iz njegovega želodčka? Ker naša je tole danes kar ene parkrat nardila. Sem jo pa ful kar silila jest.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 31.8.2008 22:14:19
|
|
|
|
Tina 28
|
Didlina...jaz mam podobna vprašanja že dolgo časa, saj naša tud poliva (včasih malo, včasih več, je pa res, da se je večinoma uneslo). Pride pa kak dan, ko ves čas poliva. Kakoš 14 dni je mela tak dan in je bla pol par dni kar hripava in boga. Jaz mislim, da če sam mal pride nazaj ni to nobene panike. Problem bi bil, če bi te zalila in če ne bi pridobivala na teži!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 31.8.2008 22:18:32
|
|
|
|
Tina 28
|
Naša anja je bla na morju stara 3 mesece in se je prvič obrnila s trebuha na hrbet zdaj pa spet nič (verjetno je bila mehka postelja razlog). Ful berem, da se vam otročki glasno smejijo...jaz pa še kar čakam....mislim tisti pravi mali krohotek ne le oglašanje zraven. A mal zamujava al kaj....res se ne spomnim, kolk je bil Nejc točno star, sam vem pa kje sem stala, kaj sva počela in da je bilo okrog poldneva sončnega dne ...in da so mi solze stopile v oči (pa da sem mela po tem tednu čist razlolčene roke, ker se je smejal med dviganjem pol sem pa to počela ko nora.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 31.8.2008 22:59:29
|
|
|
|
mtinca1
|
mislim tisti pravi mali krohotek ne le oglašanje zraven. mi še tud čakamo na to! komaj čakam... danes sem izpolnila vlogo za v vrtec; za 1.5.09. jutri jo oddam. se mi zdi ful prehitro, ampak je verjetno tud vrtcem fajn, da lahko planirajo. so pa ti meseci maj, junij,... mal problematični za vpis. RMRM - fuuul luškani so ti tvoji trije cukrčki!! Alea - jaz bi tud geslo na ZS.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 31.8.2008 23:03:57
|
|
|
|
mtinca1
|
kaja Jah, mi smo spet važni Se Žiga že prou veselo kotali na trebuh -bravo Žiga. pa na eni slikci sem vidla, da sam drži flaško v roki. a je to slučajno, al že tud to obvlada? butasto vprašanje, ampak mi se samo dojimo, pa ne vem. taanikaa, mi se tud še nič ne kotalimo - niti na bok.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 7:37:27
|
|
|
|
babysolza
|
Dobro jutro! Vidim, da ste bile kar v čvekalni formi te dni. Mi smo bili čisto okupirani s piknikom, ki sva ga organizirala za Sabino. Imela sva kar veliko ljudi - mal žlahte pa mal frendov, pa je šla cifra čez 60. Včeraj sva bila oba čist uničena, ker sva še pospravljala kočo pa potem še doma, kar je ostalo. Zdejle sva pa sklenila, da bova na piknike sam še hodila, nič več jih organizirala. Sam imeli smo se pa ful fajn, pa še vreme nam je šlo na roko! Danes bi pa moja mala sam jedla - smo že trikrat jedle, zdajle končno mal spi. Šibam kej pojest in še mal pospravit , potli pa ven na sončka. Se tipkamo!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 9:22:02
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 kaja Jah, mi smo spet važni Se Žiga že prou veselo kotali na trebuh -bravo Žiga. pa na eni slikci sem vidla, da sam drži flaško v roki. a je to slučajno, al že tud to obvlada? butasto vprašanje, ampak mi se samo dojimo, pa ne vem. taanikaa, mi se tud še nič ne kotalimo - niti na bok. Ah, to je bilo samo poziranje za fotko Sekundo za tem je že padla po tleh, ker je nisem držala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 9:27:46
|
|
|
|
alea01
|
ola mamičke Izabela se je obračala iz boka na bok že pri enem mesecu. Danes se je prvič obrnila na trebuh, nazaj pa ni in ni šlo in je samo jamrala in se jezila . Kravce ne pasemo, ker noče . tudi če je dam na trebuh, glavco nič ne dviga. Če je pa v ležalniku se pa kar fajn dviga. Smejala se je tudi že na glas, zdaj pa nič več . Očitno ni nič smešnega Jezna sem kot sto . 28.09 bomo imeli krst in bo okoli 70 ljudi. Najti gostilno za pogostitev je pa celi vrag . tu na Celjskem pa ful komplicirajo. Ob nedeljah gostilne sploh ne jemljejo toliko ljudi. Pol prostora ni in...... V prekmurju ni noben problem. Vabila bi morala počasi odposlat a gostilne pa še nimamo. Kam daleč se itak ne moremo vozit, ker pol ljudi pride iz Prekmurja in že od tam je dve uri vožnje. Mi je žal, da ni krst v Prekmurju. Joj, sem jezna . In potem še sama moram iskat gostilne, ki itak nimam pojma, kje so kaj te vasi okoli, ker mož tudi nič ne ve, ker nič ne hodi po gostilnah, tašča še manj in sam gode, da ambient je pa ful pomemben. En kur.. je pomemben. Kaj pa hrana? Naj bo pa zanič, ali kaj? Sploh ne vem kaj naj naredim. Vabila imam na pol narejena, odposlat jih pa ne morem..... Evo, pa sem dala iz sebe
< Sporočilo je popravil alea01 -- 1.9.2008 9:29:07 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 9:47:19
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ojla! Vsega za nazaj nisem prebrala, kar nekaj pa . Ste se včeraj zaklepetale . Slikce sem si pa ogledala . Mi smo z morja, punca je ponovno v šoli, fantek v vrtcu (zamenjal skupino), naš pa je že 2 noči prespal noč(od 21.30 do 6-ih oz. 6.30). No, to se mi zdi čisto nemogoče, ker starejša 2 sta bila non stop budna in v solzah, midva z možem pa kot mesečarja. No, poleg tega hoče Lovro sam zaspati. Če ga pestujemo godrnja, potem joka, dokler ga ne odložimo v posteljico. Nato poišče palček, sesa kot nor in zaspančka. Ja, to s palcem je sploh nekaj. Kar sesa in sesa. Palček namreč. Prsi pa--pošteno pije 5, v skrajni sili slabih 10 min in nato konec. Saj ne morem verjet(glede na izkušnje starejših dveh, ki sta bila skozi priklopljena). In glede na to, da je mali tako netežaven in ljubitelj reda, me je že močno zaskrbelo, da ni kaj narobe z njim. Če je kaj bolan ali z možgani,... No, k sreči ima vsaj malo več zdrave pameti in ob mojih skrbeh samo zavija z očmi,... Dolenjke, se dobimo? September je tu! KOTALJENJE_ Še ne. Obrne se iz boka na hrbet, pa odriva se po podlagi-da ga v posteljici ne najdeš tam, kjer ga odložiš ali na igralni blazini(to menda bolj zaradi zvijanja) GOSTA HRANA_ Čakamo na šesti mesec. Morda kak grižljajček 5,5 mesecev-bomo videli, kako bo takrat. KRST_Še nismo nič pripravili. Bomo imeli pa čisto družinsko kosilo. Še vabil ne bomo dali delat. Baj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 10:24:20
|
|
|
|
alea01
|
sem se spomnila.... sasa.vracko, taanikaa- imata kak predlog kje pogostitev?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 10:30:21
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Čaw mamice Alea01 - ponižno prosim za geslo! Če si iz Celja, naredte kosilo v Hotelu Štorman, js sem že bla tam na enih parih feštah, je bla hrana in vse fajn, al pa eno domačo gostilno Pri Franceljnu ful hvalijo... No, sej veš, da ma pač vsak svoj okus, samo predlagam... RMRM - imaš ful sladke otročičke res! Ninny - Ko, si rekla, da ti tud gledaš Krvavi sladkor, a je teb Alex tud tolk sexi, al je sam men? Drugače pa nič novega, aja, posteljico še moram poslikat, sem obljubila... Pa ko sem sinoč, napol v temi mu medvedke zaštartala (vrtiljak) je pa moj Luka tolk začel nabirat, da sem ga mogla takoj pocartat, se je verjetn ustrašu, ker je mel prej montirane nad previjalnim pultom in je bil dan, takrat ko sva jih gledala, v temi so pa verjetn bolj grozni zgledal...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 10:36:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Mi smo včeraj plavali v Fredu kot ta veči, naš je zihr že kdaj mel obroč v trebušku Uživejte. Fotke bodo, ko pridemo domov.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 10:45:05
|
|
|
|
alea01
|
sasa.vracko- sem ti poslala geslo na ZS, samo brez pike. Ne vem zakaj sem jo zraven dala Kje pa je gostilna Francelj? Midva sva tudi za hotel Štorman, samo tašča nekaj brunda, ker ni ambient lep , pa moja mami, ker se bodo pa mogli ful vozit . A do celja je 15 minut. Kako narest, da bo vsem prav? Nemogoče slikici sem dala pod geslo zato, ker nočem izpostavljat Izabeline prijateljice. Upam, da razumete
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 10:45:47
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla Jaz sem pa danes spet peljala Nejca v vrtec. Me je zdaj kar groza, ker bom mogla vsako jutro nabasat oba v avto in iti tudi z malo v vrtec...in po kosilu ista pesem. V vrtcu pa me je glede vpisa nekako diplomatsko zavrnila, češ da je aprila uraden vpis za sepembra in naj jo višem takrat za maj...ja itak, da bo plac Drgač pa mi male na morju nismo kopal v morju na plaži pa sam en dan, ker je bil veter. Verjetno bi se bolj skušala trudit z njo v vodi ampak je svoj davek zahteval Nejc, ki je splaval in ga je blo treba ves čas merkat v vodi!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 10:49:02
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Alea - hvala za geslo, sam js nisem čist sigurna kera je tvoja pupika? Sorry! Sta pa obe luškani... Nya - tud tvojih morskih fotk se ful veselimo!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?