|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
1.9.2008 18:47:29   
alea01
aja, kako oblečti Izabelo za krst je pa cela znanostuser posted image . Sem bila v BC in si ogledala krstne oblekice in so za moje pojme preveč načičkane in mi niso všeč. Soseda je kupila v BC in je ful luštkana oblekca in je rekla da nam posodi, pa je Izabeli premajhnauser posted image .
Čisto navaden kompletek bi ji oblekla ampak so tako temne barve, ko je jesen jaz bi pa bolj v belo ali pa nežno roza- tega pa ni nikjeruser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
1.9.2008 18:49:45   
Tina 28
Ojla

Jaz bom pa mela oblekco za krst kar ta preprosto od Nejca, sicer sem mogla bivšega prosit zanjo, ker je takrat šivala njegova mama. Še rajš bi pa mela kakšno punčkasto...AS mi jo pošlješuser posted image user posted image .

Naša zdaj po morju spet nima nobenega ritma in se ponoči spet 2 krat zbudiuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
1.9.2008 19:04:56   
Anonimen
jap tina poznam to...našemu se je tud po morju ritem čisto zamešal,pa smo po parih dneh spet not prišli...kje pa boste kupovale oblekice za krst???mi bomo menda mel 18.10.krst in poroko skupaj pa nimam še oblekice...
aja pa pred časom ste pisale o nekakšnem cd-ju za malčke....a katera to prodaja al kako že?..ker mi bi tudi imeli cd...

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2878
1.9.2008 19:08:23   
alea01
taanikaa- kje oblekico kupit se sprašujem tudi jaz.user posted image user posted image

Jaz imam CD od malega Mozarta. Če želiš mi daj naslov na ZS, ti ga presnamem  in ti ga pošljem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
1.9.2008 19:25:36   
mtinca1
alea
taanikaa- kje oblekico kupit se sprašujem tudi jaz.

mi mamo pa krst že 13.9. pa še nimamo oblekce. jo bi botrca rada kupila, pa gremo zato par dni prej skupaj v šoping. Kam pa še ne vem - verjetno bc, pikapolonica..

Lahko se pa te oblekce tud izposodijo (v poročnih salonih), tiste ki hočete kaj posebnega, pa jih ne boste shranile za spomin. Moja prijatlca si je tako izposodila-mislim, da je za izposojo dala 30eur.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
1.9.2008 19:28:48   
babysolza
Ojla,

sem prišla mal gor vas pogledat, ker Sabina spi. user posted image  Sam upam, da se bo kmalu zbudila, ker potem ne vem, kdo bo spal ponoči. user posted image user posted image

Krst - alea, jaz sem dobila v dar en luškan bel kompletek od clar, mislim da to imajo v BC. Je pa res tak čist na izi, iz pliša, pa enga malga medvedka ma gor izvezenega.

Alea, a lahko tudi jaz vidim tvojo princesko?user posted image  

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
1.9.2008 19:37:36   
Anonimen
aja pa jst bi tud tvojo pupiko rada vidla alea...
jst sem pa smotana pa ne znam slike od Žana gor datuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2882
1.9.2008 20:03:52   
Anonimen
taanika kam bi pa rada dala slikco?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2883
1.9.2008 20:09:26   
Anonimen
...tam ko mam ticker pa mi ne gre...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2884
1.9.2008 20:15:32   
Anonimen
alea kak je luštna Izabelauser posted image user posted image ..šele zdaj vidla

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2885
1.9.2008 20:16:33   
Anonimen
pojdi na stran com www.glitterfy.com tam imaš upload picture pa si izbereš slikco iz računalnika

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2886
1.9.2008 20:20:06   
Anonimen
krst- mi ga bomo imeli drugo leto na spomlad, imam pa še doma od Maše oblekco pa bom videla, če ji bo še prav-sem dala par slikc od mašinega krsta oz.oblekce v album, pa lahko pogledate- geslo je krst

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2887
1.9.2008 20:22:41   
Anonimen
mah ravno probavam...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2888
1.9.2008 20:25:20   
Anonimen
tanikaa ta drugo kodo daj ko se začne a hef....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2889
1.9.2008 20:27:23   
Anonimen
tanikaa user posted image user posted image user posted image user posted image vidi se

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
1.9.2008 20:28:08   
Anonimen
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zdej sem pa važna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2891
1.9.2008 20:35:20   
Anonimen
hehe kr neke kode mam zram...morem še mal poštudirat...upam da se Žan dobro vidi,sem kr na pamet slikce gor dala...bom probala kake lepše dat gor...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2892
1.9.2008 20:46:38   
Anonimen
evo,jst sem neki sčarala skupaj..no glavno da se slikice vidijo...poglejte

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
1.9.2008 20:53:15   
Anonimen
no zdej sem pa sama ostala....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2894
1.9.2008 21:02:15   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

slovenka- ti se pa le malo pohvali z doktoratomuser posted image user posted image user posted image . Iz česa ga pa imaš?

alea, misliš, da bi mi to kaj pomagalo pri vrtcu? Ne bi rekla user posted image Iz prava ga imam in res rada delam na svojem področju, zato me tako jezi, ko mi tu pri nas pravijo, da so vrtci čist polni in da več let ne bo nič. Ejej. Pa planirava še dva otročička in če jih noben vrtec ne bi hotel, lahko grem glih za abrahama nazaj delat. user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
1.9.2008 21:04:30   
alea01
hej mamičkeuser posted image

nimam veliko časa me možek priganja, da se greva mal crkljatuser posted image

taanikaa- tvoj Žan je pa nalašč za Izabelo. Frizurca pa taka....user posted image user posted image user posted image . Mamica zbira potencialne snubce za svojo hčerkico. Pa kje si še to videl?user posted image user posted image . Aja, pa Žanova mamica je tudi fejstuser posted image

ninny- Maša je ala Ema- se mi zdi. Ful luštkana oblekica in ful luštkana pužauser posted image user posted image

Jaz bi imela za krst en navaden kompletek. Sam tak ful luštkan in svetel- sam ne vem kje naj še gledam, ker sem res, ampak resnično res bila v vseh otroških trgovinah- vsaj zdi se m itako. Da si pa greš sposodit- halooooo? 30 eur? A krstne oblekce v BC so med 15 do 25 eur

nič šibam se stiskat.....

< Sporočilo je popravil alea01 -- 1.9.2008 21:05:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
1.9.2008 21:07:07   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

slovenka- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mastitis, da bo čimprej mimo. In tako naredi, najprej krst, pol pa piknik- no, jaz bi tak, če bi čas dovoljeval. Pri nam smo bolj zaposleni in nam ni šlo skoz, zato bomo kar združili

joj, hvala. je že dosti boljše. Prav čudno, da je tako hitro minilo, ko pa je bila kar huda mrzlica in potem vročina. Še zdaj pa ne morem verjeti, kako pridna je bila punčka ves tisti čas, ko pa je sicer zjutraj zmeraj tako živahna in hoče biti vsepovsod, danes pa...

Ja, alea, sva se ravno z mojim pogovarjala. Mislila sva prej urediti v kleti en večji prostor..., pa bi lahko tam imeli krst. Samo sploh nisem razpoložena kuhat... za en krst, tako da bomo šli kar po tvojem in rezervirali restavracijo. Samo še ne veva kdaj, najprej bi rada, da se konča ta zadeva okrog maličkinih kolkov (ker mora do 19.9. nositi tiste ortopedske hlačke), potem se bova pa šla menit z župnikom.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
1.9.2008 21:07:35   
Anonimen
ja hvala alea za komlimente user posted image user posted image user posted image
vi tudi fejst...ma mi smo vsi fejst a ne punce?...hehe...

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2898
1.9.2008 21:07:37   
Anonimen
ninny- Maša je ala Ema- se mi zdi. Ful luštkana oblekica in ful luštkana puža

ja tud Maša je bila bolj temna ko je bila tako majhna kot je sedaj Ema, potem se je pa mal spremenila.
Cunjice sem jaz takrat kupila kar v Avstriji v HM-takrat ga še ni bilo tukajuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2899
1.9.2008 21:07:58   
Anonimen
taanika za slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image a na eni si to ti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?