Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 18:47:29
|
|
|
|
alea01
|
aja, kako oblečti Izabelo za krst je pa cela znanost . Sem bila v BC in si ogledala krstne oblekice in so za moje pojme preveč načičkane in mi niso všeč. Soseda je kupila v BC in je ful luštkana oblekca in je rekla da nam posodi, pa je Izabeli premajhna . Čisto navaden kompletek bi ji oblekla ampak so tako temne barve, ko je jesen jaz bi pa bolj v belo ali pa nežno roza- tega pa ni nikjer
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 18:49:45
|
|
|
|
Tina 28
|
Ojla Jaz bom pa mela oblekco za krst kar ta preprosto od Nejca, sicer sem mogla bivšega prosit zanjo, ker je takrat šivala njegova mama. Še rajš bi pa mela kakšno punčkasto...AS mi jo pošlješ . Naša zdaj po morju spet nima nobenega ritma in se ponoči spet 2 krat zbudi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 19:04:56
|
|
|
|
Anonimen
|
jap tina poznam to...našemu se je tud po morju ritem čisto zamešal,pa smo po parih dneh spet not prišli...kje pa boste kupovale oblekice za krst???mi bomo menda mel 18.10.krst in poroko skupaj pa nimam še oblekice... aja pa pred časom ste pisale o nekakšnem cd-ju za malčke....a katera to prodaja al kako že?..ker mi bi tudi imeli cd...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 19:08:23
|
|
|
|
alea01
|
taanikaa- kje oblekico kupit se sprašujem tudi jaz. Jaz imam CD od malega Mozarta. Če želiš mi daj naslov na ZS, ti ga presnamem in ti ga pošljem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 19:25:36
|
|
|
|
mtinca1
|
alea taanikaa- kje oblekico kupit se sprašujem tudi jaz. mi mamo pa krst že 13.9. pa še nimamo oblekce. jo bi botrca rada kupila, pa gremo zato par dni prej skupaj v šoping. Kam pa še ne vem - verjetno bc, pikapolonica.. Lahko se pa te oblekce tud izposodijo (v poročnih salonih), tiste ki hočete kaj posebnega, pa jih ne boste shranile za spomin. Moja prijatlca si je tako izposodila-mislim, da je za izposojo dala 30eur.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 19:28:48
|
|
|
|
babysolza
|
Ojla, sem prišla mal gor vas pogledat, ker Sabina spi. Sam upam, da se bo kmalu zbudila, ker potem ne vem, kdo bo spal ponoči. Krst - alea, jaz sem dobila v dar en luškan bel kompletek od clar, mislim da to imajo v BC. Je pa res tak čist na izi, iz pliša, pa enga malga medvedka ma gor izvezenega. Alea, a lahko tudi jaz vidim tvojo princesko?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 19:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa jst bi tud tvojo pupiko rada vidla alea... jst sem pa smotana pa ne znam slike od Žana gor dat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 20:03:52
|
|
|
|
Anonimen
|
taanika kam bi pa rada dala slikco?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 20:09:26
|
|
|
|
Anonimen
|
...tam ko mam ticker pa mi ne gre...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 20:15:32
|
|
|
|
Anonimen
|
alea kak je luštna Izabela ..šele zdaj vidla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 20:16:33
|
|
|
|
Anonimen
|
pojdi na stran com www.glitterfy.com tam imaš upload picture pa si izbereš slikco iz računalnika
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 20:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
krst- mi ga bomo imeli drugo leto na spomlad, imam pa še doma od Maše oblekco pa bom videla, če ji bo še prav-sem dala par slikc od mašinega krsta oz.oblekce v album, pa lahko pogledate- geslo je krst
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 20:22:41
|
|
|
|
Anonimen
|
mah ravno probavam...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 20:25:20
|
|
|
|
Anonimen
|
tanikaa ta drugo kodo daj ko se začne a hef....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 20:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
tanikaa vidi se
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 20:28:08
|
|
|
|
Anonimen
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zdej sem pa važna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 20:35:20
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe kr neke kode mam zram...morem še mal poštudirat...upam da se Žan dobro vidi,sem kr na pamet slikce gor dala...bom probala kake lepše dat gor...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 20:46:38
|
|
|
|
Anonimen
|
evo,jst sem neki sčarala skupaj..no glavno da se slikice vidijo...poglejte
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 20:53:15
|
|
|
|
Anonimen
|
no zdej sem pa sama ostala....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:02:15
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 slovenka- ti se pa le malo pohvali z doktoratom . Iz česa ga pa imaš? alea, misliš, da bi mi to kaj pomagalo pri vrtcu? Ne bi rekla Iz prava ga imam in res rada delam na svojem področju, zato me tako jezi, ko mi tu pri nas pravijo, da so vrtci čist polni in da več let ne bo nič. Ejej. Pa planirava še dva otročička in če jih noben vrtec ne bi hotel, lahko grem glih za abrahama nazaj delat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:04:30
|
|
|
|
alea01
|
hej mamičke nimam veliko časa me možek priganja, da se greva mal crkljat taanikaa- tvoj Žan je pa nalašč za Izabelo. Frizurca pa taka.... . Mamica zbira potencialne snubce za svojo hčerkico. Pa kje si še to videl? . Aja, pa Žanova mamica je tudi fejst ninny- Maša je ala Ema- se mi zdi. Ful luštkana oblekica in ful luštkana puža Jaz bi imela za krst en navaden kompletek. Sam tak ful luštkan in svetel- sam ne vem kje naj še gledam, ker sem res, ampak resnično res bila v vseh otroških trgovinah- vsaj zdi se m itako. Da si pa greš sposodit- halooooo? 30 eur? A krstne oblekce v BC so med 15 do 25 eur nič šibam se stiskat.....
< Sporočilo je popravil alea01 -- 1.9.2008 21:05:32 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:07:07
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 slovenka- za mastitis, da bo čimprej mimo. In tako naredi, najprej krst, pol pa piknik- no, jaz bi tak, če bi čas dovoljeval. Pri nam smo bolj zaposleni in nam ni šlo skoz, zato bomo kar združili joj, hvala. je že dosti boljše. Prav čudno, da je tako hitro minilo, ko pa je bila kar huda mrzlica in potem vročina. Še zdaj pa ne morem verjeti, kako pridna je bila punčka ves tisti čas, ko pa je sicer zjutraj zmeraj tako živahna in hoče biti vsepovsod, danes pa... Ja, alea, sva se ravno z mojim pogovarjala. Mislila sva prej urediti v kleti en večji prostor..., pa bi lahko tam imeli krst. Samo sploh nisem razpoložena kuhat... za en krst, tako da bomo šli kar po tvojem in rezervirali restavracijo. Samo še ne veva kdaj, najprej bi rada, da se konča ta zadeva okrog maličkinih kolkov (ker mora do 19.9. nositi tiste ortopedske hlačke), potem se bova pa šla menit z župnikom.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:07:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ja hvala alea za komlimente vi tudi fejst...ma mi smo vsi fejst a ne punce?...hehe...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:07:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny- Maša je ala Ema- se mi zdi. Ful luštkana oblekica in ful luštkana puža ja tud Maša je bila bolj temna ko je bila tako majhna kot je sedaj Ema, potem se je pa mal spremenila. Cunjice sem jaz takrat kupila kar v Avstriji v HM-takrat ga še ni bilo tukaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:07:58
|
|
|
|
Anonimen
|
taanika za slikce a na eni si to ti?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?