|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
21.6.2008 17:22:22   
aleksandra silvija
če ni prehitro,da gremo z avtom?Do tja je sicer samo 10 min.ampak vseeno

Brez skrbi. Ni prehitro.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 201
21.6.2008 17:52:29   
Anonimen
lunca - sej kmal pridemo sem, vsaj upamuser posted image user posted image user posted image

Sicr pa tukaj se pa z mano noče nihče menituser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
21.6.2008 18:02:58   
Anonimen
nya, bolš da prideš še za kakšen dan na naše čvekanje v pričakovanjuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
21.6.2008 20:41:00   
lonapo
Kaja- mi imamo že enega fantka tko da patronažna ni vidla nobene potrebe da bi še prišla, po njenem že vse obvladamo.

Glede vožnje z avtom- midva se že dva dni voziva k staršem-cca 10 min vožnje-okna mu zastrem s plenico da mu ne sveti sonce v oči, pa počasi peljem- to je pa tudi vse. Danes je bil cel dan zunaj v voziču-je čist zadovoljen, pa še bolj lačen.

A vas vaši malčki že gledajo oz vas zaznajo- naš ful igrčke opazuje, ko se pa postavim predenj me pa še ne zazna- a je možno da me še ne vidiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 204
21.6.2008 22:12:05   
Tina 28
Oj

Midve sva pa zdaj zalavfali na ful ven hodit in tud z avtom se peljeva.

Mene zdaj že zre v oči in ta dva dni sem umerkala, da se mi je trikrat malo nasmehnila (lahko, da je refleksno, ampak sede zlo). Drgač se pa velik smehlja med spanjem...budna se prej joče ko smejeuser posted image .

Včeraj sem jedla lubenico in je blo ok. Danes sem poskusila pol bresve...poročam jutri!user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 205
21.6.2008 22:23:32   
Anonimen
evo pa sem vas našla..se vam pridružujem na tej temi,med poznanimi ljudmiuser posted image ...malo sem brala za nazaj in vidim da je velika večina rodila z umetnimi itd...no jaz sem imela CR...danes smo prišli domov iz bolnice,po 16 dneh...jaz imam metodo zaenkrat črpanja mleka in hranjenja po flaški,pa tudi dodajam po potrebi,no v bolnici so mi,ker sem malo zamujala z mlekom...punce,ve ki dodajate aptamil al dodate ga med svoje mleko in zmešate in ga date otroku al otrok najprej je vaše mleko in pol še enkrat malo aptamila zraven,torej v dveh flaškah?

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
21.6.2008 22:52:37   
Anonimen
Kar se dodajanja tiče:zdaj sicer svojo Nežo polno dojim,lahka pa povem kako sem delala pri sinu.Najprej mi je popil iz obeh ziz,nato pa sem mu dala aptamil po flaški.Ker je bil malo zaprt po aptamilu,sem mu ga mešala z rahlimi slafkimi kamilcami.Ja mogoč se čuje navgravžn,ampak men je to svetovala otroška zdravnica.Dodajala sem mu pa samo zvečer pred spanjem,to ga je ful nasitilo,tako da je spal po 5-6 ur skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
22.6.2008 10:04:32   
lonapo
jest ga zvečer tud podojim iz obeh in mu potedm dam čez cca pol ure še flaško aptamila-in mi spi tam nekje po 5 ur +-1ura. Je pa tud naš mal zaprt po aptamilu, tko da žanka hvala za nasvet-mu bo dodala mal kamilic.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 208
22.6.2008 10:30:32   
annnna
na hitro preden se mali zbudi...

meni je to dojenje tak čudno... nikoli ne vem kdaj je dovolj... je rekla patronažna 15 min dovolj da se naje... sam on hoče še, če mu dam pa še pa poliva in to konkretno - skor po vsakem obroku...  a ve date zizo dokler hočejo al mate kaki timeing?

nič gremo malo k babici - samo da se vozimo v avtu, al pa vozičkamo al pa samo da nismo doma - pa spimo...ko pa pridemo domov pa galama...

nič mamike lepo se mejte.... lep danuser posted image user posted image

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 209
22.6.2008 14:49:21   
Kaja08
Daaaannn!!
No, dons smo bili spet na sprehodu in sem se skor skuhala!! Jap, poletje je tu. Mali se je pa tud skor skuhal - je imel oblečen bodi, hlačke do pasu in nogavičke, pa je bil kar prepoten, ko smo prišli domov... Sploh ne vem, kako naj ga oblečem, da ne bo potem kaj narobe...
Sem pa opazila, da ima Žiga velikokrat bel jezik - ne celega, samo zadnjo polovico. Upam, da je to od mleka user posted image
AS, si že kaj bolje? Upam, da je mastitis že minil!!!

A dajete svojim user posted image  tudi kaj za čaja za pit? Men je tako vroče skoz in sem ful žejna, pa se mi pol zdi, da je mogoče pa Žiga tudi kaj žejen user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Včeraj sem jedla lubenico in je blo ok. Danes sem poskusila pol bresve...poročam jutri!user posted image

Innnn??? kakšne posledice???

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

evo pa sem vas našla..se vam pridružujem na tej temi,med poznanimi ljudmiuser posted image ...malo sem brala za nazaj in vidim da je velika večina rodila z umetnimi itd...no jaz sem imela CR...danes smo prišli domov iz bolnice,po 16 dneh...jaz imam metodo zaenkrat črpanja mleka in hranjenja po flaški,pa tudi dodajam po potrebi,no v bolnici so mi,ker sem malo zamujala z mlekom...punce,ve ki dodajate aptamil al dodate ga med svoje mleko in zmešate in ga date otroku al otrok najprej je vaše mleko in pol še enkrat malo aptamila zraven,torej v dveh flaškah?

Živijo! Dobrodošla! Kako pa to, da si imela CR in da si bila tako dolgo v P?
Jaz Žigata najprej podojim, potem pa dodam AM.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
22.6.2008 19:36:39   
Anonimen
ooooj ..da ti prvo odgovorim-v bolnici so me zadržali ker sem imela beljakovine in proteine v vodi,pa povišan pritisk in otekle noge-preklampsija se reče baje..voda je bila dobesedno oranžna in ful je smrdelauser posted image ..in so mi potem sprožili porod dan pred rokom,pa sem bila seveda in jst in dete prešibka da bi šlo po naravni poti,po vsakuser posted image em popadku se je otrokov utrip zmanjšal in gremo na cr...-zdej sem pa taka..jutri bo en teden pa se mi di da sem zelo malo napredovala,ful me še boli,ko grem na vodo boli,ko grem na blato boli...jutri pa še šive poberejo,pa me je kr groza...prve dni po cr sem bila totalno nepokretna...ti si tud imela cr a ne? koliko dolgo si okrevala??

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
22.6.2008 20:02:00   
annnna
ful je dost carskih rezov zadnje cajte...
kaja jaz dam malemu za pit čaj od bebivala proti krčkom ali pa kr prekuhano vodo.... pravijo da če dojiš ni potrebno sam se mi zdi da v tej vročini ne more škodit...

kaj pa podiranje kupčkov? če vam user posted image zaspi na joški ga potem budite pa podirate kupčka al...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
22.6.2008 21:50:33   
Tina 28
oj

Poročam: pol breskve ni povzročilo nič dodatnega ali krčevitega joka...samo standard.
Zdaj jo bom spet pol, da se počas navadi in upam da bo.

Men je tud gadno tole oblačenje...sploh kapca, ampak mi pravjo, da mora bit. Očitno bova ven hodili sam zgodaj ali pozno...pol bo pa šlo.

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 213
22.6.2008 22:37:44   
polly80
lp

se na hitro oglasim..sem tako žalostna danes,se za vse stvari tako sekiram.namreč danes sma prvič sama skopala najino punčko.ko jo je babica,se sploh ni jokala,pa je tako uživala,danes se je pa tako jokala,da sem mislila,da jo bo zalapnilouser posted image
pa tako sem se trudila,res..počasi v vodo,pa vse tako kot je rekla babica..pa ne vem,mogoče nisem izbrala pravega časa,da je bila že preveč lačna..zdaj me pa tako skrbi,da se bo zaradi tega bala vodeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj,upam da ga nisem preveč polomila..user posted image

podiranje kupčkov-če zaspi,je ne budim,pa tudi sicer bolj redko podira kupčke..

lahko noč

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 214
23.6.2008 8:59:49   
lunca14
polly.....nič se bat,to dojenčki čutijo,tako,da strah stran ,pa bo,pa obvezno predno jo kopaš,jo nahrani,lačni ne marajo kopanja,pa saj jo zaviješ v pleničko bombažno predno jo položiš v vodo.Počakaj kak dan potem pa ponovi postopek z nasmehom na icu,boš videla,da bo šlo.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 215
23.6.2008 10:27:32   
alea01
Ola mamiceuser posted image !

A ve že tudi dobivate obiske? Mislim, haloooooooooo? Sem komaj teden dni doma, pa mi že lazijouser posted image . Pokličejo, povedo, da se oglasijo samo za par minut in da orenk pridejo mal kasneje, ko si spočijemuser posted image . Kaj pa tistih par minut? Te minute trajajo eno ali dve uriuser posted image . In to folk, ki ga vidim enkrat na leto ali pa še to neuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 216
23.6.2008 10:36:21   
Tina 28
mene to tud jeza Alea....v prvem tednu so se zvrstili vsi fantovi sorodniki....moji so mi sam peglal pa kuhal včasihuser posted image . Komaj sem stala in hodila zarad šivov. Zdaj pa ko mi je dolgčas pa ni nikjer več nobenga, da bi mi družbo delal.user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 217
23.6.2008 10:50:54   
alea01
Jaz bom Izabeli zvečer pred spanjem začela dajat novalac nočno formulo. Zdaj me pa zanima, tiste, ki dodajate: katere flaške imate in ali  vam pol vaši sončki kljub temu lepo naprej zizajo?

Aja, jaz po žlički dajem čaj, ki ga naredim iz janeža, kumine in komarčka. Izabela še ni zaspala na joški, tak da kupček normalno podirava

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 218
23.6.2008 11:46:12   
Tina 28
jaz sem ravno s sprehoda do trgovine v sosednji vasi. Groza, vročina...teče mi ko norcu. V trgovini so se pa mame zgražale, češ tko majhna pa že okol skačeš z njo. Ne vem, tud pri nas na vasi me vsaka mama zgroženo pogleda (po 14 dneh sem se pelala z avto do mami, pa sem jih že slišala od sosede.)...tko vse zaščitniško nasvete delijo, da se do 6 tednov še premaknit ne bi smela. Mogoče jim bom verjela, če se mikaj hudega zgodi...sam sprehod pa pomojem ni tko kritičen, če nisem vsa naga v tej vročini.user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 219
23.6.2008 13:24:25   
lonapo
Alea-jest mam ta malo flaško od aventa-cucelj z eno majhno lukenjco-tamal mi še vedno normalno na zizi visi in je. Glede pametovanja-men so tud rekl če bom šla na flaško ne bo več jedu pr men-ja pa ja-še ena stara vraža.
Tina- mi smo bil cel vikend zunaj v senčki- je tko lepo spal in bil še bolj lačen-danes gremo na piknik-sicer za dve urce ampak vseen. Sem prišla k starim staršem v kratkih hlačah in majci-sta me obe babice nazjale kaj se grem, da naj se oblečem-da bom umrla ker se bom prehladila, pa revmo imela na stara leta-mislm halo-sem čist znorela-zunaj je bilo pa 32 stopinj. Pa dobr a naj dam kr smučarski kombinizon gor. Mism tele stare vraže so katastrofa. Naredi po svojem občutku, za ostale komentarje sem jaz kar gluha.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 220
23.6.2008 13:25:34   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Ola mamiceuser posted image !

A ve že tudi dobivate obiske? Mislim, haloooooooooo? Sem komaj teden dni doma, pa mi že lazijouser posted image . Pokličejo, povedo, da se oglasijo samo za par minut in da orenk pridejo mal kasneje, ko si spočijemuser posted image . Kaj pa tistih par minut? Te minute trajajo eno ali dve uriuser posted image . In to folk, ki ga vidim enkrat na leto ali pa še to neuser posted image

Oh, ja, ti obiski.... Ko smo prišli iz P, so vsi klicarl in spraševal, kdaj lahko pridejo na obisk. Že telefoni so mi šli na živce, ker nisem imela časa se pogovarjat, kaj šele, da bi sem hodil. Potem so bili pa vsi užaljeni, ko sem jih po telefonu skenslala in rekla, da obiski zaenkrat še niso dovoljeni in zaželjeni user posted image   In potem, ko pa pridejo, ga hočjo pa vsi mečkat po rokah (kar seveda NE dovolimo), pa potem so užaljeni, ker mali spi (halooooo, kaj pa naj bi otrok pri 3 tednih delal drugega, kot spal user posted image )...

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Jaz bom Izabeli zvečer pred spanjem začela dajat novalac nočno formulo. Zdaj me pa zanima, tiste, ki dodajate: katere flaške imate in ali  vam pol vaši sončki kljub temu lepo naprej zizajo?

Aja, jaz po žlički dajem čaj, ki ga naredim iz janeža, kumine in komarčka. Izabela še ni zaspala na joški, tak da kupček normalno podirava

Mi uporabljamo flaško od Aventa - je fina, ker potem lahko samo drug cucelj kupiš, ni treba cele flaške. Pa še imamo eno od Tomee T...(nikol ne vem, kako se reče), samo ni dobra, ker se mu potem skoz riga user posted image
Jaz pa nič čaja ne dajem....Baje, da ni treba, da dobi dovolj iz mleka...

S čim pa brišete rito? Še vedno z vodo ali že uporabljate tiste vlažne robčke??

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 221
23.6.2008 13:42:10   
tweetek
joj, punce jaz nimam nič cajtauser posted image ... Kadar se ne ukvasrjam z Janezom moram pa prevajat.... Tko da vas samo lepo pozdravim pa šibam dojit.... držte se, pa pridem med vas čez kak tedenuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 222
23.6.2008 13:44:55   
annnna
ojoj ko vas berem... kaj pol bom jaz umrla če sem se včeraj v domačem bazenu namočla za pet min. vem da ni glih pametno sam se bla skor hin od vročine...ok razumem zarad kake okužbe sam je bazen malo večja bana z vodo ki ma 30 stopinj...

tamalemu jaz že skor od začetka ritko obrišemz vlažolnim robčkom pa niam nič vnete pa nič....drugače smo se pa danes kopali. ni vedu al naj mu je fajn al naj se jokauser posted image

mi je rekla patronažmna da v tej hici ne rabi met kapice gor (če ne piha) pa je lahko v kratki majčki pa kratkih hlačah ( v petek bo star en mesec) in da že po 14 dneh sami začnejo temperaturo uravnavat... pa čez dan se ne rabimo povijat sam ponoči... kak mate vi drugod po sloveniji... mi v mb moremo široko povijat do treh mesecev tudi če ma 1a kolke...

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 223
23.6.2008 13:57:16   
polly80
hoj

ve,ki dodajate-zakaj dodajate,a se vam zdi,da nimate dovolj mleka ali zaradi tega,da dobi pač še kak dodatek?ker jaz pojma nimam,a imam dovolj mleka al ne..ponoči,ko 5 ur spi,se mi zize že napolnijo,ker komaj čakam,da se zbudi,podnevi se mi pa ne tako,dojima se na 2-3 ure,samo jo jezačelo tako zvijat na zizi,pa ne vem,a je to od krčov,al pa nimam več vredu mleka..ampak joka pa ne pretirano,pa tudi spi kar dosti..
kak nasvet,naj poskusim dodajati,če ja,kdaj in kaj???????hvala

mi smo lepo zunaj,v senčki,sicer ne v največji vročini..kaj naj se zabiješ v bajto?sploh se ne ozirat na čveke..

rito zjutraj umijem z vodo in s krpicami,čez dan uporabljam vlažilne robčke..pa je vse ok..

mi  v sg tudi moramo povijati široko do 3.meseca..pa jaz bom,da si ne bom kdaj kaj očitala..kolke ima pa tudi 1a.jo pa pustim malo nagico,ko se sprevijama in tako uživa..

to še,a katero špika v joških?mene na trenutke tako špikne-in sicer takrat,ko ne je-in je prav tečen občutek..user posted image upam,da ni kaj narobe..me je strah tega mastitisa..

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 224
23.6.2008 14:10:31   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

lp

se na hitro oglasim..sem tako žalostna danes,se za vse stvari tako sekiram.namreč danes sma prvič sama skopala najino punčko.ko jo je babica,se sploh ni jokala,pa je tako uživala,danes se je pa tako jokala,da sem mislila,da jo bo zalapnilouser posted image
pa tako sem se trudila,res..počasi v vodo,pa vse tako kot je rekla babica..pa ne vem,mogoče nisem izbrala pravega časa,da je bila že preveč lačna..zdaj me pa tako skrbi,da se bo zaradi tega bala vodeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj,upam da ga nisem preveč polomila..user posted image

podiranje kupčkov-če zaspi,je ne budim,pa tudi sicer bolj redko podira kupčke..

lahko noč

polly lahko da sii bla pa mejčkn živčna-to otrok tut začuti...al je bla pa res sam lačna,pomoje ni panike da bi se zdej bala vode...lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?