|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
25.7.2008 8:11:54   
ursa30
dobro jutrouser posted image
jerjejav, hvala za kavico.
kepica, ful držim pesti zate da je to to.user posted image  

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
25.7.2008 8:11:59   
Anonimen
Dobro jutro...

Tudi jaz mislim da bi ti kepica že morale pripadati kakšne preiskave, sicer pa sem mnenja, da jih lahko kar zahtevaš, če ti jih samostojno ne bodo dali...

Sicer pa hvala za kavico... Kaj je zdej v torek? Se bomo dobile kje ali bomo samo vse na spletu čakale kako in kaj??

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2252
25.7.2008 8:14:44   
sonček85
grem počasi in se vam še javim predno grem danes popoldan v službo.

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
25.7.2008 8:17:34   
ursa30
živa25,  ti samo povej kdaj in kje..user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
25.7.2008 8:23:32   
Anonimen
Dobro jutro punce!

kako ste kaj? Vikend je pred nami, ko bomo sigurno vsaj malo sprostile svojo dušo in telo, a ne? Jaz bi mogla včeraj dobiti M, pa me spet heca. Sicer se ne čudim, ker konec koncev imam težave s hormoni in tovrstne težave vplivajo tudi na menstrualni ciklus. Upam pa vseeno, da ne bo preveč zamudila, da gremo čimprej spet v nov boj. Avgust bo pa moj mesec. user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da boste v torek nalulale same ++++ in user posted image user posted image user posted image user posted image . Mogoče se vam pa še jaz pridružim, če je do torka ne dobim. Čist tko za štos in za družbo. Samo upam, da ne bom preveč procenta user posted image  pokvarila.

Želim vam lep dan, da vam hitro mine in seveda prelep vikend v objemu vaših najdražjih.

anonimna user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
25.7.2008 8:33:18   
Anonimen
Ja nevem... Torej ob 14? Kje pa nevem... Najbolje bi bilo zbrati lokacije od vseh sodelujočih da zberemo najboljšo alternativo... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2256
25.7.2008 8:42:16   
Tiki55
Jutro dečve!

kepica tile znaki pri tebi so pa res zmedeniuser posted image Upam, da ti bo test pokazal plusekuser posted image user posted image user posted image . V vsakem primeru menim, da ti preiskave pripadajo!

Glede tega skupinskega lulanja pa bi bilo verjetno najlažje, da se zmenimo, da takoj zjutraj doma vse naredimo testek in pol letimo na RR povedat rezultatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
25.7.2008 8:45:13   
ursa30
tiki55, men se zdi ta ideja super user posted image user posted image
zdej se samo še uro zmenmo in to je to user posted image
anonimna user posted image , tudi tebe z veseljem povabimo v naš klub polulank user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
25.7.2008 8:45:39   
Tiki55
trinity22 hvala za navijanje in lepo se imej še naprej na dopustu v daljni Amerikiuser posted image user posted image user posted image

ursa30 kako kaže pri tebi?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
25.7.2008 8:47:11   
Tiki55
Kolektivno lulanje na palčko v torek, 29.7.user posted image user posted image user posted image

ursa30
ancibanci
ella.
Tiki55
jernejav
BEBIII
Anonimnauser posted image

Sedeži v 1. vrsti - navijačiceuser posted image user posted image user posted image

tane
pokica_
živa25
Majch
sonček85user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
25.7.2008 8:52:35   
ursa30
tiki55, jaz se počutim čist normalno. nič me ne špika, mozoljčka še nobenega, prsa me nič ne bolijo, skratka čudno vse skupi. saj sem vsako uro na wc in preverjam situacijo user posted image user posted image user posted image

kašno je stanje pri tebi?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
25.7.2008 8:58:46   
jernejav
Jaz ponavadi tudi dobim kak mozoljček, zdaj pa se ni še nobeden prikazal...
Komaj čakam na torek. Ob kateri uri bomo lulale????

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
25.7.2008 9:03:56   
Tiki55
Pri meni je skoraj vse tako kot ponavadi pred M napeta prsa, špikanje... samo mozoljčki so se tokrat pojavili veliko prej kot ponavadi, pa toliko jih imam kot že dolgo ne. Če pomenijouser posted image , nimam nič protiuser posted image user posted image user posted image

Kaj pravite, da se dobimo tule gor ob 7.30?

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
25.7.2008 9:08:37   
dini
Dobro jutro, kako ste pridne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
25.7.2008 9:08:55   
Anonimen
No pa da še jaz "pristavim lonček"....

Napeta prsa in  malce mi je slabo oz. imam čuden pritisk v želodcu. Ampak to je lahko tudi zaradi tega, ker včeraj nisem jedla kosila.

Jaz predlagam raje ob 8h v torek. Oz. bom raje tako napisala...jaz pred 8h ne morem. user posted image

user posted image

(odgovor članu Tiki55)
  Neposredna povezava do sporočila: 2265
25.7.2008 9:10:21   
ursa30
am..a bi raje ob osmih? glede na to, da jaz pridem takrat v službo, in sem ob pol osmih ravno v avtu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
25.7.2008 9:11:38   
Tiki55
Velja. Vsem odgovarja ob 8-ih?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
25.7.2008 9:17:29   
Anonimen
Dobro jutro.

Ste pa pridne! Pa kaj zdaj vse boste delale test na torek? Nič novic ni.user posted image

No, pri meni še vedno vse isto. user posted image od nikoder, občutljiva prsa, rahla slabost (al si jo samo domišljamuser posted image ),testa  pa ne bom več delala- do torka. Kar tečna sem od tega, da ne vem, kaj mi je.user posted image

Julija še ni konec, tako da navijam dalje - gremo v akcijo!

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2268
25.7.2008 9:21:52   
dini
Pr meni je use zmešano že, trebuh napet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
25.7.2008 9:24:32   
ursa30
majch, tole je pa malo sumljivouser posted image   držim pesti da zagledaš user posted image
a se nam boš tudi ti pridružila v torek user posted image
več nas bo, lepše bo user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
25.7.2008 9:31:40   
Anonimen
Ja, itak, da bi se iz prve vrste preselila na oderuser posted image . Vam bom vsaj za družbo v tej komediji. Pa mogoče bom lažje počakala te dni, da ne bi testa nardila. (Zalogo mam ful hudouser posted image .) Sem pa medtem časom popolnoma ne produktivna. Nič pametnega ne nardim doma, tud za službo ne delam nič, ker skoz mislim na user posted image in zakaj je ni in zakaj ni črtic. Jao...za ponort!user posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2271
25.7.2008 9:33:19   
Tiki55
Kolektivno lulanje na palčko v torek, 29.7.user posted image user posted image user posted image

ursa30
ancibanci
ella.
Tiki55
jernejav
BEBIII
Anonimnauser posted image
Majch

Sedeži v 1. vrsti - navijačiceuser posted image user posted image user posted image

tane
pokica_
živa25
sonček85user posted image

Se dobimo v torek ob 8h na RR. Če nas ne bo že prej premamilouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tiki55 -- 25.7.2008 9:36:05 >

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
25.7.2008 9:33:58   
Anonimen
Dini...ja  ko začneš delat na user posted image , se vse pomeša, nič ni več po starem in ko za nalašč, ti nagaja vse o a do ž.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2273
25.7.2008 9:35:02   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Ja, itak, da bi se iz prve vrste preselila na oderuser posted image . Vam bom vsaj za družbo v tej komediji. Pa mogoče bom lažje počakala te dni, da ne bi testa nardila. (Zalogo mam ful hudouser posted image .) Sem pa medtem časom popolnoma ne produktivna. Nič pametnega ne nardim doma, tud za službo ne delam nič, ker skoz mislim na user posted image in zakaj je ni in zakaj ni črtic. Jao...za ponort!user posted image

Majch, tvoji znakci so zagotovo sumljivi... Lepo, da se nam boš pridružilauser posted image

Moja zaloga je tud obsežnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
25.7.2008 9:35:08   
ursa30
torej te lahko damo na seznam za lulanje user posted image
jaz sem tudi čisto neproduktivna user posted image
nič se mi ne da danes v službi, še dobro da nimam veliko dela in da sem sama v pisarni, šefi na dopustu user posted image
nič nam ne preostane drugega, kot ta potrpimo še teh par dni a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?